Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Komodę czarną ? Połysk ?

Jak dobrze zrozumiałam ...

Ktoś ma na forum (MArJelka ??) ale ... ja mam dwie szafki włazience, TRAGEDIA.

Wyglad oczywiście boski ale: rysuje się cholernie. A kurz ... zetrzesz, obrócisz się i znowy trzeba ściarać. Ja czarne szafki nocne chcę ale wezmę mat, bo czarny lakier na połysk to wg mnie TRADEGIA.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

HA! nadrobiłam!! :rolleyes:

Olu ja naszą szafę w wiatrołapie, wysoką na 2,80, szeroką na jakieś 80 cm i głęboką 54 cm zrobiłam za 3300 w lakierze!! nie daj się robić w bambuko ;)

MAsz gdzies fotkę jak wewnątrz wygląda ? Mam bardzo płytką wnękę i się zastanawiam czy wieszak i ławeczkę dać czy zabudować ...

Ola - do prywatnego o której przyprowadzisz o tej będzie . Płacisz-wymagasz ;)

A nie zawsze :no:

U nas jak się zjawi po czasie dzieciak może wejść dopiero po skończonych zajęciach - zęby reszty nie rozpraszać wejściem dziecka .

Ale to po czasie jest chyba p[o śniadaniu - czyli godzina 9 - więc spoko - my jedna z tych rannych ptaszków więc takiego problemu nie mamy :p

Olu buziaki zostawiam - i zazdroszczę posiadówki.

Mój J na jajeczku się bawi - a ja sama z dwójką :sick:

Kochani, wklejam maila od Mamy Frania-bo jest on zaadresowany do nas wszystkich (usuwam tylko nr konta-na razie).

Wiemy już, ze pomożemy, tylko teraz pytanie-jak? Co proponujecie?Licytacja przedmiotów?Wpłaty od razu na konto? Fajnie, jakby to była wspólna kwota od Nas wszystkich, a nie kazdy sam-zgadzacie sie?

Olu,

jest nam niezmiernie miło, że pamiętacie o Franku i że chcecie mu pomóc. Chciałabym, żebyś wiedziała, że zależy nam na przejrzystości finansowej. Poniżej podam Ci numer konta (na moje nazwisko, ale jest to konto założone specjalnie dla Franka- odkładamy tam fundusze, które idą tylko na jego potrzeby). Kiedy tylko zakupimy coś z pieniędzy jakie nam prześlecie (za co już dziękujemy) prześlę Ci na maila fakturę za to i będziesz mogła umieścić ją na wspomnianym forum. Jesteśmy Wam naprawdę bardzo wdzięczni!

Poniżej namiary na konto:

Anna Trzęsowska

........................

..................................

Pozdrawiam i dziękuję

Ania

mama Franka

Ja chyba wolę na Ali konto, skoro Ala nie ma nic przeciwko ale, zeby nikt sie nie obawiał o swoje pieniążki (różnie to ktoś moze odebrac), poprosimy Mamę Frania o wyszczególnienie np w mailu-jaka osoba (o jakim nicku) przekazała jaką kwote....wiecie o co mi chodzi?zeby sytuacja była jasna i klarowna. Co myslicie?

Ja oczywiście dla jasności bede przekazywała np Oli kto ile wpłacił, albo jakie kwoty zostaly przelane, żeby była jasność moge jej tez na maila wysłac wyciąg z konta, no bo nie chcialabym żadnych niejasności a potem kopię przelewu tez jej wyślę bo nie chciałabym tego umieszczac na forum :)

A może bede kazdemu wysyłala dane na prv bo niestety trzeba podac przynajmniej imie i nazwisko :)

Czyli jak ktos chce wpłacić pisze do mnie na moim watku albo na prv że poprosi o moje dane i wtedy bede wysyłała na prv :)

A tak w ogole chcialabym, aby sie inne dziewczyny wypowiedziały, co myslą na ten temat, bo moze wolą przelewac bezposrednio mamie Franka, sama nie wiem?

Mam ciężki dzien za soba idę spac Dobranoc :)

W sumie ja sie podporzadkuje do większości :)

Edytowane przez emiranda

Ok, to głosujemy, co? Jesli trzeba podac wiecej danych niz nr konta,to ja nie chciałabym, zeby Ala przekazywała wszystkim forumowiczom swoich danych....:( wiec ja głosuje za wpłata na konto Frania- z adnotacją ze jestesmy z fm a potem Mama Frania zliczy i poda nam ile udało nam sie zebrac.

Kinguś, chyba miałas racje....

Edytowane przez hazeleyes1982

Ok, to głosujemy, co? Jesli trzeba podac wiecej danych niz nr konta,to ja nie chciałabym, zeby Ala przekazywała wszystkim forumowiczom swoich danych....:( wiec ja głosuje za wpłata na konto Frania- z adnotacją ze jestesmy z fm a potem Mama Frania zliczy i poda nam ile udało nam sie zebrac.

Jestem całkowicie ZAhttp://emoty.blox.pl/resource/kciuki.gif

To najlepsza i najprostsza opcja:yes:

Oczywiście wchodzę w to;) - jakbym wcześniej nie wspomniała:lol2:

tak mi sie wydaje.... Myślę jeszcze, że więcej osób w ten sposób sie przyłaczy ponieważ nie każdego stać na to żeby wrzucić stówkę czy dwie. Ale chciałby dorzucić dychę lub dwie więc nie będzie sie krępował i bał, że ktos coś sobie pomyśli na forum....... Nie wiem, może to głupie ale tak pomyślałam....

Ustalimy tylko dopisek np. Murator i to będzie znak dla mamy Frania że to od nas :) Potem zliczy i poda nam ogólną kwotę :)

Jestescie super!!!!!!:wave:

Przygotuję jutro jakąs informację o naszej wspólnej akcji i krótką notkę o Franiu, wkleję u siebie i jak już poprawimy/zmienimy/dopiszemy coś -to wkleimy dalej? Ok?

Ale sie ciesze!!!!!Akurat połączymy to ze zbliżającym sie Zajączkiem:yes:

Madziu, sprawdz prosze maila:)