mirela99 02.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Komodę czarną ? Połysk ?Jak dobrze zrozumiałam ...Ktoś ma na forum (MArJelka ??) ale ... ja mam dwie szafki włazience, TRAGEDIA.Wyglad oczywiście boski ale: rysuje się cholernie. A kurz ... zetrzesz, obrócisz się i znowy trzeba ściarać. Ja czarne szafki nocne chcę ale wezmę mat, bo czarny lakier na połysk to wg mnie TRADEGIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 HA! nadrobiłam!! Olu ja naszą szafę w wiatrołapie, wysoką na 2,80, szeroką na jakieś 80 cm i głęboką 54 cm zrobiłam za 3300 w lakierze!! nie daj się robić w bambuko MAsz gdzies fotkę jak wewnątrz wygląda ? Mam bardzo płytką wnękę i się zastanawiam czy wieszak i ławeczkę dać czy zabudować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 no toż wstawiałam, zaraz na pryw wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ola co u was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ola - do prywatnego o której przyprowadzisz o tej będzie . Płacisz-wymagasz A nie zawsze U nas jak się zjawi po czasie dzieciak może wejść dopiero po skończonych zajęciach - zęby reszty nie rozpraszać wejściem dziecka . Ale to po czasie jest chyba p[o śniadaniu - czyli godzina 9 - więc spoko - my jedna z tych rannych ptaszków więc takiego problemu nie mamy Olu buziaki zostawiam - i zazdroszczę posiadówki. Mój J na jajeczku się bawi - a ja sama z dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Kochani, wklejam maila od Mamy Frania-bo jest on zaadresowany do nas wszystkich (usuwam tylko nr konta-na razie).Wiemy już, ze pomożemy, tylko teraz pytanie-jak? Co proponujecie?Licytacja przedmiotów?Wpłaty od razu na konto? Fajnie, jakby to była wspólna kwota od Nas wszystkich, a nie kazdy sam-zgadzacie sie? Olu, jest nam niezmiernie miło, że pamiętacie o Franku i że chcecie mu pomóc. Chciałabym, żebyś wiedziała, że zależy nam na przejrzystości finansowej. Poniżej podam Ci numer konta (na moje nazwisko, ale jest to konto założone specjalnie dla Franka- odkładamy tam fundusze, które idą tylko na jego potrzeby). Kiedy tylko zakupimy coś z pieniędzy jakie nam prześlecie (za co już dziękujemy) prześlę Ci na maila fakturę za to i będziesz mogła umieścić ją na wspomnianym forum. Jesteśmy Wam naprawdę bardzo wdzięczni! Poniżej namiary na konto: Anna Trzęsowska........................ .................................. Pozdrawiam i dziękuję Aniamama Franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ja proponuję pieniązki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ja proponuję pieniązki:) Ja też jeżeli sie zgodzicie moge je pozbierać, ale może jest ktoś inny chętny :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Cześć ja tez proponuję pieniązki, tylko co? zbiera jedna z nas a potem wpłacamy jako grupa czy każda wpłaci ile może od razu na konto mamy Frania z dopiskiem np. FM żeby pani mama wiedziała, że to my i mogła to potem zliczyc do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja chyba wolę na Ali konto, skoro Ala nie ma nic przeciwko ale, zeby nikt sie nie obawiał o swoje pieniążki (różnie to ktoś moze odebrac), poprosimy Mamę Frania o wyszczególnienie np w mailu-jaka osoba (o jakim nicku) przekazała jaką kwote....wiecie o co mi chodzi?zeby sytuacja była jasna i klarowna. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja oczywiście dla jasności bede przekazywała np Oli kto ile wpłacił, albo jakie kwoty zostaly przelane, żeby była jasność moge jej tez na maila wysłac wyciąg z konta, no bo nie chcialabym żadnych niejasności a potem kopię przelewu tez jej wyślę bo nie chciałabym tego umieszczac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Alu, ale mam nadzieje, ze wystarczy tylko nr konta podac, bez pozostałych danych-bo przeciez wkleimy prosbe o pomoc dla Frania w różnych watkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) A może bede kazdemu wysyłala dane na prv bo niestety trzeba podac przynajmniej imie i nazwisko Czyli jak ktos chce wpłacić pisze do mnie na moim watku albo na prv że poprosi o moje dane i wtedy bede wysyłała na prv A tak w ogole chcialabym, aby sie inne dziewczyny wypowiedziały, co myslą na ten temat, bo moze wolą przelewac bezposrednio mamie Franka, sama nie wiem? Mam ciężki dzien za soba idę spac Dobranoc W sumie ja sie podporzadkuje do większości Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Ok, to głosujemy, co? Jesli trzeba podac wiecej danych niz nr konta,to ja nie chciałabym, zeby Ala przekazywała wszystkim forumowiczom swoich danych.... wiec ja głosuje za wpłata na konto Frania- z adnotacją ze jestesmy z fm a potem Mama Frania zliczy i poda nam ile udało nam sie zebrac. Kinguś, chyba miałas racje.... Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ok, to głosujemy, co? Jesli trzeba podac wiecej danych niz nr konta,to ja nie chciałabym, zeby Ala przekazywała wszystkim forumowiczom swoich danych.... wiec ja głosuje za wpłata na konto Frania- z adnotacją ze jestesmy z fm a potem Mama Frania zliczy i poda nam ile udało nam sie zebrac. Kinguś, chyba miałas racje.... Jestem całkowicie ZAhttp://emoty.blox.pl/resource/kciuki.gif To najlepsza i najprostsza opcja:yes: Oczywiście wchodzę w to;) - jakbym wcześniej nie wspomniała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.04.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ok, to głosujemy, co? Jesli trzeba podac wiecej danych niz nr konta,to ja nie chciałabym, zeby Ala przekazywała wszystkim forumowiczom swoich danych.... wiec ja głosuje za wpłata na konto Frania- z adnotacją ze jestesmy z fm a potem Mama Frania zliczy i poda nam ile udało nam sie zebrac. Kinguś, chyba miałas racje.... tak mi sie wydaje.... Myślę jeszcze, że więcej osób w ten sposób sie przyłaczy ponieważ nie każdego stać na to żeby wrzucić stówkę czy dwie. Ale chciałby dorzucić dychę lub dwie więc nie będzie sie krępował i bał, że ktos coś sobie pomyśli na forum....... Nie wiem, może to głupie ale tak pomyślałam.... Ustalimy tylko dopisek np. Murator i to będzie znak dla mamy Frania że to od nas Potem zliczy i poda nam ogólną kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 też tak myślę,że najlepiej na konto mamy Frania,różnie bywa i Emiranda mogłaby mieć problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.04.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja też wchodzę!A w kwestii przedszkola to w państwowym też można się umówić, że dziecię będzie przychodziło później.Ja napisałam oświadczenie i jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jestescie super!!!!!! Przygotuję jutro jakąs informację o naszej wspólnej akcji i krótką notkę o Franiu, wkleję u siebie i jak już poprawimy/zmienimy/dopiszemy coś -to wkleimy dalej? Ok? Ale sie ciesze!!!!!Akurat połączymy to ze zbliżającym sie Zajączkiem:yes: Madziu, sprawdz prosze maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.04.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Olu - jak wygląda sprawa Twoich eamesików? Ty je masz zamówione juz czy jakoś teraz będziesz zamawiać ?? Tam mozna negocjować cene przy większej ilości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts