Karolina i Artur P 11.04.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hazelku a jak ktoś dał ciała ( czyli ja ) i przegapił czas na wysyłanie pieniążków to co teraz? Można jeszcze jakoś pomóc???? Buziaki i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 a jak ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.04.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Karolcia, Basia-pewnie, ze mozna:hug: Tylko bardzo wazne-zeby napisac wg. wzoru..../murator/i Wasz nick zebysmy wiedzieli ile nam-Forumowiczom udało sie zebrac. Za jakies dwa tyg-po zaksiegowaniu dowiemy sie na blogu, jaka uzbieralismy dla Frania kwote.Ja podałam termin wtorkowy, bo ty była Zajączkowa Akcja, ale pewnie, ze pieniązki trafią do Frania;)adriado, wysle na pw. Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hej Olu Wiesz że jutro wybieram się do Krakowa - a chciałam coś więcej odhaczyć z listy do załatwienia - będąc w tak wielkim mieście Pytałam u mnie o płytki firmy Rako do obejrzenia w Krakowie - ale nikt nie odpisał - więc pozwolę sobie zapytać u Ciebie bo wiem że zaglądają Krakowianki Pozdrawiam Karkowianki i Ciebie Gdzie w Krakowie można obejrzeć na żywo płytki firmy RAKO ??? Olu przepraszam za zaśmiecanie wątku - jutro usunę ok???? http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.04.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie usuwaj, Krejzolku zajrzyj sobie koniecznie do krakowskiej-wiesz, po co:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.04.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Z ostatniej chwili: 1. aparat bedzie w poniedziełek do odbioru dopiero (ale naprawiony:wiggle:) 2. cyklinowanie w poniedziełek:wiggle: 3. eamsy już jadą do nas:wiggle: 4. napis do wiatrołapu http://images50.fotosik.pl/1504/0d47190684f6f6f5.jpg tez jedzie 5. Wszystkie sciany pomalowane pierwszy raz:wiggle: Ogólnie wszystko ok, tylko jakis dół budowlany mnie dopadł-wszyscy w rodzince stwierdzili, ze to depresja przedprzeprowadzkowa.....ehhhh:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No to szybko koleżanko wychodź z tego doła, tyle fajnych rzeczy masz załatwionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.04.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Alu, ciezki temat z ta przeprowadzka-jak było daleko, to byłam cffffana ale im bliżej....czy ja jedyna mam takie, jak to mówi moj M. "loty"? Wszystko sie zmieni w moim zyciu zawodowym i prywatnym-chyba te zmiany mnie przytłaczaja. No nic, nie bede przynudzac. Takie pokraczne cóś wybrałam do białego gabinetu-zgodnie z zasada, ze wsjo na biało;) http://images38.fotosik.pl/1485/ab3c66c0d28d58b2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 To co ja mam powiedzieć, jak musiałam tu z Gdyni sie przeprowadzić, u mnie to się dopiero zmieniło, z tym to mi jest bardzo cieżko. My wynajmowalismy tutaj najpierw mieszkanie, więc dwa razy sie przeprowadzałam. W tym mieszakaniu zupełnie mi sie nie podobalo wiec parłam bardzo do przodu. W koncu ustaliłam date przed świetami i powiedziałam, ze nie ma innej opcji, przeprowadzam sie nawet do niewykończonego domu. I tak tez było, ale też miałam kryzys, bo juz mi sie nic nie chciało wybierać. Wszystko mi było obojetne byle było zrobione. Na szczęście miałam dobra ekipę i duzo błedów nie ma. Trzymam kciuki za Twoja przeprowadzkę i myślę, ze jak sobie wszystko w domu ułożysz zorganizujesz to odwiesisz swoja działalność, bo nie widze Cie w domu bez pracy. Krzeslo super do gabinetu bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ola no coś Ty kochana - nie smutaj się Nie będziesz sama - bo pewnie to Cię głównie przeraża - jak coś albo Ty albo ja w samochód i jesteśmy u siebie w 10 minut - Ty w 8 Super że aparat wróci - b edziesz nam fotorelacje zdawać - coś co ja lubię najbardziej - nawet gołej ściany z dziurą na gniazdko Głowa do góry - i myśl o terminie spotkanie to ja Ci już ten humor poprawię Wiesz że odstawiam małego - to może nawet uda nam się gdzie na miasto wyjść na małe co nie co??? http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif - ja sto lat już nigdzie nie byłam to jestem ciekawa co tam słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.04.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ola - noo, to był opiernicz za doła !!!!!! Teraz dół ??? na finiszu ???? No co Ty babo moja kochana, odwaliło Ci? Tyle pieknych rzeczy juz masz w domciu, pozostałe juz w drodze a Ty z dołem wyskakujesz???????????? Nie Tobie jednej sie odmieni Ja przeprowadzam się na wieś Nikogo znajomego w poblizu O przepraszam, przesadziłam - dziki mam znajome Własnie doszczętnie zryły nam działkę Muszę się z nimi zaprzyjaźnić, może nastepnym razem przeryją sąsiadowi buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No z dzikami to rzeczywiście warto sie zaprzyjaźnić. U nas w Gdyni dziki chodziły sobie bez problemu wśród ludzi,były tak zadomowione, że nie atakowały. Któregos dnia wybrałam sie z pieskami nad morze idac przez las spotkałam loche z warchlakami, zamarłam, psy puszczone samopas a dziki za moimi plecami, dopiero ludzie podpowiedzieli mi, że tam są. Pieski z merdającymi ogonkami oczywiście natychmiast skierowaly sie do maluchów, stalam wołałam, ale wszystko na nic, na szczęśćie locha tez stała i tylko przypatrywała sie jak jej dzieci bawią sie z goldenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.04.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Alu, Aga, Kinguś, dzieki. Jestescie kochane. Alu, jestes dzielna bardzo i Cie podziwiam, ze dałas sobie rade w obcym miejscu. Ja do Mamy nie bede miec bardzo daleko, wiec moze dam jakos rade... Historia z dzikami-niesamowita:jawdrop: Nie wiedziałam o tym-a wiesz, ze mam w Gdyni swoją wtyczkę Aguś,Waryjacie-nasze wspólne wyjscie na miasto....jestem na tak:yes: Wiem, ze mi poprawisz humor, wiem:yes: Na pewno przyszły tydzien-moze czwartek....bedziemy sie zgrywac jakos. Kinguś, Twój o-pe-er dobrze mi zrobił i postawił mnie na nogi. Mam tak jak Ty-prawie nikogo tam nie znam. Martwie sie tez Małym, ze jest taki zżyty z domem mojej Mamy...a tu ta zmiana...ale macie racje. Bedzie dobrze. Chyba:D;) Dziekuje Wam Dzieffffczynki Już nie bede sie mazgaic i powiem Wam w sekrecie, ze w następny poniedziałek montaż drzwi wewnetrznych;) Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.04.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ola przestań się mazgaić zmiana na lepsze, mały się szybciej przyzwyczai niż Ty:P dziecko inaczej reaguje. a zajęć na pewno będziesz mieć full. a z pracą to wiesz jakie mam zdanie?????PRACUJ , JAK MOŻESZ;) i super,że w końcu będziesz miała aparat:p pokażesz tę łazienkę z sauną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dół przed przeprowadzką to normalka. Ale szybko mija - uwierz mi.Z A Z D R O S Z C Z Ę eamsów !!!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę je mieć !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 hazelku, taki dołek to normalna sprawa. Trzeba na niego spojrzeć z góry i iść dalej z zadartym nosem Szczególnie, że będzie u Ciebie tak pięknie. Eamsików zazdroszczę. Ja na Jakubkowy model czekam i czekam Ja już pomału kupuję sobie jakiś valerin na czas wykończeniówki i przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ola przestań się mazgaić zmiana na lepsze, mały się szybciej przyzwyczai niż Ty:P dziecko inaczej reaguje.a zajęć na pewno będziesz mieć full. a z pracą to wiesz jakie mam zdanie?????PRACUJ , JAK MOŻESZ;) i super,że w końcu będziesz miała aparat:p pokażesz tę łazienkę z sauną Monia, i tego sie musze trzymac:) Łazienkę z sauną pokaże Wam na koncu,po białym montazu, bo tam jest jeszcze troche rozpierducha-i wygląda niefajnie:rolleyes: Dół przed przeprowadzką to normalka. Ale szybko mija - uwierz mi. Z A Z D R O S Z C Z Ę eamsów !!!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę je mieć !!!!!!!!! dzieki Mirelko, bo juz sobie myslalam, ze cos ze mną nie tak-ze im blizej przeprowadzki, tym ta wizja jest mniej ekscytująca:roll: wierze Ci na słowo, ze to normalka i ze szybko mija-takie słowa, to miód na moje serce..... Co do eamsików, u nas było tak, ze mnie sie zawsze podobały, ale nie byłam pewna, czy to jest to- a moj M. jak usiadł kiedys w sklepie, to chciał od razu kupowac. Powiedział, ze nie chce innych:rolleyes: hazelku, taki dołek to normalna sprawa. Trzeba na niego spojrzeć z góry i iść dalej z zadartym nosem Szczególnie, że będzie u Ciebie tak pięknie. Eamsików zazdroszczę. Ja na Jakubkowy model czekam i czekam Ja już pomału kupuję sobie jakiś valerin na czas wykończeniówki i przeprowadzki narendilku to kopsnij mi troche, co? Dzieki, za dobre słowo i wsparcie:wiggle: Ty tez potwierdzasz, ze taki dół, to normalka wiec sie przynajmniej tym nie martwie-bo juz prawie myslalam, ze to sie do leczenie kwalifikuje:rolleyes: A co z eamsikiem Jakuba? Dlaczego go jeszcze nie ma? Jak długo czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 też tak miałam, Olu to norma, ale będzie lepiej. Zresetuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja miałąm dół po przeprowadzce, więc on chyba każdego kiedyś dopada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.04.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 nie no, wychodzi na to, że to standard Szkoda, bo w sumie to spełnienie naszych marzeń te domy i te przeprowadzki. Czyli mnie dopadnie gdzieś za 3 miechy Dam radę i pokonam skurczybyka Tak jak TY Olu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts