Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karolcia, Basia-pewnie, ze mozna:hug:

Tylko bardzo wazne-zeby napisac wg. wzoru..../murator/i Wasz nick zebysmy wiedzieli ile nam-Forumowiczom udało sie zebrac.

Za jakies dwa tyg-po zaksiegowaniu dowiemy sie na blogu, jaka uzbieralismy dla Frania kwote.

Ja podałam termin wtorkowy, bo ty była Zajączkowa Akcja, ale pewnie, ze pieniązki trafią do Frania;)

adriado, wysle na pw.

Edytowane przez hazeleyes1982

Hej Olu :)

Wiesz że jutro wybieram się do Krakowa - a chciałam coś więcej odhaczyć z listy do załatwienia :) - będąc w tak wielkim mieście :lol2:

Pytałam u mnie o płytki firmy Rako do obejrzenia w Krakowie - ale nikt nie odpisał :( - więc pozwolę sobie zapytać u Ciebie bo wiem że zaglądają Krakowianki :) Pozdrawiam :lol: Karkowianki i Ciebie

Gdzie w Krakowie można obejrzeć na żywo płytki firmy RAKO ???

Olu przepraszam za zaśmiecanie wątku - jutro usunę ok???? http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Z ostatniej chwili:

1. aparat bedzie w poniedziełek do odbioru dopiero (ale naprawiony:wiggle:)

2. cyklinowanie w poniedziełek:wiggle:

3. eamsy już jadą do nas:wiggle:

4. napis do wiatrołapu

http://images50.fotosik.pl/1504/0d47190684f6f6f5.jpg

tez jedzie :wiggle:

5. Wszystkie sciany pomalowane pierwszy raz:wiggle:

Ogólnie wszystko ok, tylko jakis dół budowlany mnie dopadł-wszyscy w rodzince stwierdzili, ze to depresja przedprzeprowadzkowa.....ehhhh:confused:

Alu, :hug: ciezki temat z ta przeprowadzka-jak było daleko, to byłam cffffana ale im bliżej....czy ja jedyna mam takie, jak to mówi moj M. "loty"?:rolleyes:

Wszystko sie zmieni w moim zyciu zawodowym i prywatnym-chyba te zmiany mnie przytłaczaja. No nic, nie bede przynudzac.

Takie pokraczne cóś wybrałam do białego gabinetu-zgodnie z zasada, ze wsjo na biało;)

http://images38.fotosik.pl/1485/ab3c66c0d28d58b2.jpg

To co ja mam powiedzieć, jak musiałam tu z Gdyni sie przeprowadzić, u mnie to się dopiero zmieniło, z tym to mi jest bardzo cieżko. :)

My wynajmowalismy tutaj najpierw mieszkanie, więc dwa razy sie przeprowadzałam. W tym mieszakaniu zupełnie mi sie nie podobalo wiec parłam bardzo do przodu. W koncu ustaliłam date przed świetami i powiedziałam, ze nie ma innej opcji, przeprowadzam sie nawet do niewykończonego domu. I tak tez było, ale też miałam kryzys, bo juz mi sie nic nie chciało wybierać. Wszystko mi było obojetne byle było zrobione. Na szczęście miałam dobra ekipę i duzo błedów nie ma. :)

Trzymam kciuki za Twoja przeprowadzkę i myślę, ze jak sobie wszystko w domu ułożysz zorganizujesz to odwiesisz swoja działalność, bo nie widze Cie w domu bez pracy. :)

Krzeslo super do gabinetu bardzo mi sie podoba :)

Ola no coś Ty kochana - nie smutaj się :hug:

Nie będziesz sama - bo pewnie to Cię głównie przeraża - jak coś albo Ty albo ja w samochód i jesteśmy u siebie w 10 minut - Ty w 8 :lol2:

Super że aparat wróci - b edziesz nam fotorelacje zdawać - coś co ja lubię najbardziej - nawet gołej ściany z dziurą na gniazdko :lol:

Głowa do góry - i myśl o terminie spotkanie to ja Ci już ten humor poprawię

Wiesz że odstawiam małego - to może nawet uda nam się gdzie na miasto wyjść na małe co nie co??? http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif - ja sto lat już nigdzie nie byłam to jestem ciekawa co tam słychać :)

Ola - :mad: :mad: :mad:

noo, to był opiernicz za doła !!!!!! :) Teraz dół ??? na finiszu ???? No co Ty babo moja kochana, odwaliło Ci? Tyle pieknych rzeczy juz masz w domciu, pozostałe juz w drodze :rotfl: a Ty z dołem wyskakujesz???????????? Nie Tobie jednej sie odmieni :no: Ja przeprowadzam się na wieś :sick: Nikogo znajomego w poblizu :no: O przepraszam, przesadziłam - dziki mam znajome :wiggle: Własnie doszczętnie zryły nam działkę :bash: Muszę się z nimi zaprzyjaźnić, może nastepnym razem przeryją sąsiadowi :cool:

buziaki zostawiam :)

No z dzikami to rzeczywiście warto sie zaprzyjaźnić. U nas w Gdyni dziki chodziły sobie bez problemu wśród ludzi,były tak zadomowione, że nie atakowały. Któregos dnia wybrałam sie z pieskami nad morze idac przez las spotkałam loche z warchlakami, zamarłam, psy puszczone samopas a dziki za moimi plecami, dopiero ludzie podpowiedzieli mi, że tam są. :)

Pieski z merdającymi ogonkami oczywiście natychmiast skierowaly sie do maluchów, stalam wołałam, ale wszystko na nic, na szczęśćie locha tez stała i tylko przypatrywała sie jak jej dzieci bawią sie z goldenami :)

Alu, Aga, Kinguś, dzieki. :hug: Jestescie kochane.:hug:

Alu, jestes dzielna bardzo i Cie podziwiam, ze dałas sobie rade w obcym miejscu. Ja do Mamy nie bede miec bardzo daleko, wiec moze dam jakos rade...:rolleyes:

Historia z dzikami-niesamowita:jawdrop: Nie wiedziałam o tym-a wiesz, ze mam w Gdyni swoją wtyczkę;)

Aguś,Waryjacie-nasze wspólne wyjscie na miasto....jestem na tak:yes::D Wiem, ze mi poprawisz humor, wiem:yes::D Na pewno przyszły tydzien-moze czwartek....bedziemy sie zgrywac jakos.

Kinguś, Twój o-pe-er dobrze mi zrobił i postawił mnie na nogi.:yes::hug: Mam tak jak Ty-prawie nikogo tam nie znam. Martwie sie tez Małym, ze jest taki zżyty z domem mojej Mamy...a tu ta zmiana...ale macie racje. Bedzie dobrze. Chyba:D;)

Dziekuje Wam Dzieffffczynki:hug: Już nie bede sie mazgaic i powiem Wam w sekrecie, ze w następny poniedziałek montaż drzwi wewnetrznych;)

Edytowane przez hazeleyes1982

Ola przestań się mazgaić:o zmiana na lepsze, mały się szybciej przyzwyczai niż Ty:P dziecko inaczej reaguje.

a zajęć na pewno będziesz mieć full. a z pracą to wiesz jakie mam zdanie?????PRACUJ , JAK MOŻESZ;)

i super,że w końcu będziesz miała aparat:p pokażesz tę łazienkę z sauną

hazelku, taki dołek to normalna sprawa. Trzeba na niego spojrzeć z góry i iść dalej z zadartym nosem :)

Szczególnie, że będzie u Ciebie tak pięknie.

Eamsików zazdroszczę. Ja na Jakubkowy model czekam i czekam :mad:

Ja już pomału kupuję sobie jakiś valerin na czas wykończeniówki i przeprowadzki :rotfl:

Ola przestań się mazgaić:o zmiana na lepsze, mały się szybciej przyzwyczai niż Ty:P dziecko inaczej reaguje.a zajęć na pewno będziesz mieć full. a z pracą to wiesz jakie mam zdanie?????PRACUJ , JAK MOŻESZ;) i super,że w końcu będziesz miała aparat:p pokażesz tę łazienkę z sauną

Monia, i tego sie musze trzymac:)

Łazienkę z sauną pokaże Wam na koncu,po białym montazu, bo tam jest jeszcze troche rozpierducha-i wygląda niefajnie:rolleyes:

Dół przed przeprowadzką to normalka. Ale szybko mija - uwierz mi.

Z A Z D R O S Z C Z Ę eamsów !!!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę je mieć !!!!!!!!!

dzieki Mirelko,:hug: bo juz sobie myslalam, ze cos ze mną nie tak-ze im blizej przeprowadzki, tym ta wizja jest mniej ekscytująca:roll:

wierze Ci na słowo, ze to normalka i ze szybko mija-takie słowa, to miód na moje serce.....:wiggle:

Co do eamsików, u nas było tak, ze mnie sie zawsze podobały, ale nie byłam pewna, czy to jest to- a moj M. jak usiadł kiedys w sklepie, to chciał od razu kupowac. Powiedział, ze nie chce innych:rolleyes::D

hazelku, taki dołek to normalna sprawa. Trzeba na niego spojrzeć z góry i iść dalej z zadartym nosem :)

Szczególnie, że będzie u Ciebie tak pięknie.

Eamsików zazdroszczę. Ja na Jakubkowy model czekam i czekam :mad:

Ja już pomału kupuję sobie jakiś valerin na czas wykończeniówki i przeprowadzki :rotfl:

narendilku:rotfl::hug:

to kopsnij mi troche, co?:lol2:

Dzieki, za dobre słowo i wsparcie:wiggle: Ty tez potwierdzasz, ze taki dół, to normalka wiec sie przynajmniej tym nie martwie-bo juz prawie myslalam, ze to sie do leczenie kwalifikuje:rolleyes:

A co z eamsikiem Jakuba? Dlaczego go jeszcze nie ma? Jak długo czekasz?