admete 12.04.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Olu relacje z krakowskich buziek u mnie - niestety nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Olu ja sie nie przyglądałam talerzom w Warsaw, wiec nie wiem jakie są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ola - na jakie pstryczki sie zdecydowałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 narendilku to kopsnij mi troche, co? Dzieki, za dobre słowo i wsparcie:wiggle: Ty tez potwierdzasz, ze taki dół, to normalka wiec sie przynajmniej tym nie martwie-bo juz prawie myslalam, ze to sie do leczenie kwalifikuje:rolleyes: A co z eamsikiem Jakuba? Dlaczego go jeszcze nie ma? Jak długo czekasz? hazelku, mogę Ci kurierem nadać Dołki to normalna rzecz. Wiesz, mi zawsze pomaga wygadanie się. Więc jakby co, to wiesz gdzie się żalić Krzesło Jakubka zamówiłam w lutym. Miałam cichą nadzieję, że na urodziny dostanie Grzecznie zapłaciłam a po dwóch dniach dostałam maila, że będą dopiero pod koniec kwietnia i czy jestem zainteresowana. Jasne, że tak, szczególnie biorąc pod uwagę zrealizowany przelew I od tamtej pory cisza. Ale we wtorek będę w stolicy, to się do tego sklepu przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) też tak miałam, Olu to norma, ale będzie lepiej. Zresetuj się ja miałąm dół po przeprowadzce, więc on chyba każdego kiedyś dopada:rolleyes: nie no, wychodzi na to, że to standard Szkoda, bo w sumie to spełnienie naszych marzeń te domy i te przeprowadzki. Czyli mnie dopadnie gdzieś za 3 miechy Dam radę i pokonam skurczybyka Tak jak TY Olu Venusek, pasiu, kinguś Kinguś, swiete słowa-to spełnienie naszych marzen, ale tez rózne emocje nami targają. To sa strasznie duze zmiay w naszym zyciu, nowy rozdział, mimo iz na pewno lepszy, to jednak....jest to duuuuuza zmiana.Trzeba sie, jak to napisała Venuska zrestartowac. Ale fanie wiedziec, ze to normalne;) Dzis sobie poprawiłam humor w h&y. Kupiłam dozowniki do mydła, ramki i inne popierdółki i od razu lepiej mi sie na duszy zrobiło:lol: Aaaa i umówilam sie na pomiar rolet rzymskich w eurofiranach-ale poki co, czekam na wycene. Mam nadzieje, ze sprawdzi sie powiedzenie: "Co nas nie zabije-to nas wzmocni":lol: Olu relacje z krakowskich buziek u mnie - niestety nie kupiłam buuuu-doczytałam:bash: Olu ja sie nie przyglądałam talerzom w Warsaw, wiec nie wiem jakie są ? Alu, ja i tak nie chciałm talerzy-ale opinia Agi mnie zniechecila....a najgorsze, ze osobisie nie bede odbierała, tylko przez kogos:rolleyes: Ola - na jakie pstryczki sie zdecydowałaś ?? Kinguś, wyceniłam kilka wariantów: Simon-Berker K1-Jung w różnych konfiguracjach. Wycena ma byc jutro...dodam jeszcze, ze nadal biore pod uwagę pstryczki z Obi:yes: hazelku, mogę Ci kurierem nadać Dołki to normalna rzecz. Wiesz, mi zawsze pomaga wygadanie się. Więc jakby co, to wiesz gdzie się żalić Krzesło Jakubka zamówiłam w lutym. Miałam cichą nadzieję, że na urodziny dostanie Grzecznie zapłaciłam a po dwóch dniach dostałam maila, że będą dopiero pod koniec kwietnia i czy jestem zainteresowana. Jasne, że tak, szczególnie biorąc pod uwagę zrealizowany przelew I od tamtej pory cisza. Ale we wtorek będę w stolicy, to się do tego sklepu przejdę Dzieki Kochana A to Ty sie do stolycy wybierasz?Niedobra Ty-bedzie lanie. Tak bez nas? A co z 18 maja?Bedziesz?Plis,plis,plis:wiggle: To sklep rzeczywiscie w kulki leci. Gópi Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 18 mnie nie będzie Już się Ali żaliłam, że czasowo i zawodowo nie wyrobię To byłby wypad na więcej niż kilka godzin, a w maju to mój promotor będzie w Polsce i cytuję: weźmie się za mnie W ogóle ten przyszłotygodniowy wyjazd to kosztem snu i pracy w pociągu się odbędzie. Ale ja po prostu muszę się zresetować! I pobiegać z językiem na brodzie po stolicy. Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego zawsze wybieram takie miejsca, które leżą na przeciwległych krańcach miasta??? A sklep jest gópi. Przypomnij mi, gdzie zamawiałaś swoje krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No to bez sensu, ze Cie nie bedzie:(:( krzesła kupiłam w dkwadrat. Juz ponoc wysłane:wiggle: Mam nadzieje, ze nie beda miały marchewkowych nóżek:lol2: A Ty zamawialas Jakubowi w Cust. F.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Słuchajcie Dziefffczynki.....jakie jest Wasze zdanie na temat takich dywanów? Czy to już jest kicz? Znalezione w Zara Home. Dodam, ze widziałm w wielu magazynach wnetrzarskich:rolleyes: http://images49.fotosik.pl/1452/f9404dbfdd96fba3.jpg http://images37.fotosik.pl/1460/b47c4dabc2c8e78c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 W DKwadrat Kurczę powinny z Chin jednym frachtem przyjść. Ja tam chyba jednak zadzwonię Pierwszy dywan całkiem całkiem. Drugi - jak dla mnie, fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ola obydwa dywany fajne. a zależy gdzie je chcesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja nic nie powiem, mam nadzieję Olu, ze się domyślisz jakie jest moje zdanie Nie lubię dywanów w żadnej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.04.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja nie lubię dywanów bo alergik ze mnie i na sama myśl wszystko mnie swędzi Ale gdybym nie była alergiczką to wybrałabym 1. Zebry, niedżwiedzie i dziki do ZOO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.04.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) AAAAAAAAA!Przyszedł drewniany napis do lazienki spa!!!!!Musze sie z Wami podzielic, bo jestem przeszczesliwa!!!Poprosiłam Monie, zeby wkleila, bo ja z komórki nie umiem.... Dziekuje Kochane za opinie. Dywan ma byc w salonie pod stolikiem kawowym... Kinguś, rozwaliłaś mnie Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 a ja gupia siedzę i odświeżam stronę z nadzieją, że Monia juz wkleiła a komórka w kuchni sie ładuje Proszę - jakie superaśne literki !!!! Ola - będziesz je malować/ lakierować/ olejować ?? http://img191.imageshack.us/img191/7374/zdjciaztelefonu039.jpg Uploaded with ImageShack.us Ps. napisz z jakiej str to zamawiałaś, pliiiissss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.04.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) napis jest z tego samego drewna, co parapet i sciana z umywalka i geberitem i bedzie olejowany tak samo. Przesle Ci potem namiar na pw. Zrobiłam niezły casting na wykonawce i wybralam jedynego, ktory nie oszalał jesli chodzi o cene.Do tego super kontakt mailowy,profesjonalizm.I to zwykły stolarz spod Warszawy.No dobra-nie taki zwykły. Na jego stronie znalazłam wlasnie swój napis. Tak beda wyglądały na gotowo: http://images50.fotosik.pl/1507/a8240754490eea2c.jpg Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ola ja się pilatesowałam:pa literki mam u siebie w komórce:p Ola te zebry są piękne i do białych , jasnych wnętrz idealne!!!!!! w tk maxie widziałam niedrogo - przynajmniej 50% taniej niż w sklepach wnetrzalskich. takie super przecierane,łaciate, beżowe , podstarzałe!!!! CUDA JAK juz poustawiasz meble , pokażesz zdjęcia to ci powiem , czy skora pasuje:P a ja na nią jestem chora, tylko Zara home u nas nie ma po 1, a po 2 do mnie do mojego wnętrza nie pasuje:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.04.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Monia, a ja dopiero teraz odczytalam sms-a:rolleyes: Maly jest dzis niemozliwy i wlasnie Go odpadł-znaczy sie poszedł spac;) Dzieki za wsparcie w kwestii skóry. Choc nie jestem fanka i tak jak napisała Kinia-do zoo z nimi:lol2: to jednak..... korci mnie taka opcja do salonu.... Monia, Zara Home prowadzi sprzedaz internetową. Ale Ci fajnie z tym pilatesem. Niech tylko moj Maly do przedszkola pójdzie....tez bede chodzic, a co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Olu nie myślałaś o tych zebrach do gabinetu ? Biały ma byc prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Monia, a ja dopiero teraz odczytalam sms-a:rolleyes: Maly jest dzis niemozliwy i wlasnie Go odpadł-znaczy sie poszedł spac;) Dzieki za wsparcie w kwestii skóry. Choc nie jestem fanka i tak jak napisała Kinia-do zoo z nimi:lol2: to jednak..... korci mnie taka opcja do salonu.... Monia, Zara Home prowadzi sprzedaz internetową. Ale Ci fajnie z tym pilatesem. Niech tylko moj Maly do przedszkola pójdzie....tez bede chodzic, a co:lol: ucałuj mojego duszka:p okruszka a może kup sobie zumbę na x-boxa- podobno rewelacja---- do czasu ,aż mały nie pojdzie do przedszkola:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam, witam i o zdrowie pytam:p Jak tam Oluś rozpakowałaś krzesełka? Wszystko ok.? Moje wczoraj zamówiłam dzisiaj przyszły :lol2: i są że tak powiem wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts