Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

narendilku:rotfl::hug:

to kopsnij mi troche, co?:lol2:

Dzieki, za dobre słowo i wsparcie:wiggle: Ty tez potwierdzasz, ze taki dół, to normalka wiec sie przynajmniej tym nie martwie-bo juz prawie myslalam, ze to sie do leczenie kwalifikuje:rolleyes:

A co z eamsikiem Jakuba? Dlaczego go jeszcze nie ma? Jak długo czekasz?

hazelku, mogę Ci kurierem nadać :lol2: Dołki to normalna rzecz. Wiesz, mi zawsze pomaga wygadanie się. Więc jakby co, to wiesz gdzie się żalić :hug:

Krzesło Jakubka zamówiłam w lutym. Miałam cichą nadzieję, że na urodziny dostanie :p

Grzecznie zapłaciłam a po dwóch dniach dostałam maila, że będą dopiero pod koniec kwietnia i czy jestem zainteresowana. Jasne, że tak, szczególnie biorąc pod uwagę zrealizowany przelew :bash: I od tamtej pory cisza.

Ale we wtorek będę w stolicy, to się do tego sklepu przejdę :mad:

:hug: też tak miałam, Olu to norma, ale będzie lepiej. Zresetuj się :)

ja miałąm dół po przeprowadzce, więc on chyba każdego kiedyś dopada:rolleyes:

nie no, wychodzi na to, że to standard :( Szkoda, bo w sumie to spełnienie naszych marzeń te domy i te przeprowadzki.

Czyli mnie dopadnie gdzieś za 3 miechy ;) Dam radę i pokonam skurczybyka ;) Tak jak TY Olu :hug:

Venusek, pasiu, kinguś:hug:

Kinguś, swiete słowa-to spełnienie naszych marzen, ale tez rózne emocje nami targają. To sa strasznie duze zmiay w naszym zyciu, nowy rozdział, mimo iz na pewno lepszy, to jednak....jest to duuuuuza zmiana.Trzeba sie, jak to napisała Venuska zrestartowac. Ale fanie wiedziec, ze to normalne;)

Dzis sobie poprawiłam humor w h&y. Kupiłam dozowniki do mydła, ramki i inne popierdółki i od razu lepiej mi sie na duszy zrobiło:lol:

Aaaa i umówilam sie na pomiar rolet rzymskich w eurofiranach-ale poki co, czekam na wycene. Mam nadzieje, ze sprawdzi sie powiedzenie: "Co nas nie zabije-to nas wzmocni":lol:

Olu relacje z krakowskich buziek u mnie - niestety nie kupiłam :no:

buuuu-doczytałam:bash:

Olu ja sie nie przyglądałam talerzom w Warsaw, wiec nie wiem jakie są ?

Alu, ja i tak nie chciałm talerzy-ale opinia Agi mnie zniechecila....a najgorsze, ze osobisie nie bede odbierała, tylko przez kogos:rolleyes:

Ola - na jakie pstryczki sie zdecydowałaś ??

Kinguś, wyceniłam kilka wariantów: Simon-Berker K1-Jung w różnych konfiguracjach. Wycena ma byc jutro...dodam jeszcze, ze nadal biore pod uwagę pstryczki z Obi:yes:

hazelku, mogę Ci kurierem nadać :lol2: Dołki to normalna rzecz. Wiesz, mi zawsze pomaga wygadanie się. Więc jakby co, to wiesz gdzie się żalić :hug:

Krzesło Jakubka zamówiłam w lutym. Miałam cichą nadzieję, że na urodziny dostanie :p

Grzecznie zapłaciłam a po dwóch dniach dostałam maila, że będą dopiero pod koniec kwietnia i czy jestem zainteresowana. Jasne, że tak, szczególnie biorąc pod uwagę zrealizowany przelew :bash: I od tamtej pory cisza.

Ale we wtorek będę w stolicy, to się do tego sklepu przejdę :mad:

Dzieki Kochana:hug:

A to Ty sie do stolycy wybierasz?Niedobra Ty-bedzie lanie. Tak bez nas? A co z 18 maja?Bedziesz?Plis,plis,plis:wiggle:

To sklep rzeczywiscie w kulki leci. Gópi:rolleyes:

Edytowane przez hazeleyes1982

18 mnie nie będzie :( Już się Ali żaliłam, że czasowo i zawodowo nie wyrobię :cry:

To byłby wypad na więcej niż kilka godzin, a w maju to mój promotor będzie w Polsce i cytuję: weźmie się za mnie :mad:

W ogóle ten przyszłotygodniowy wyjazd to kosztem snu i pracy w pociągu się odbędzie.

Ale ja po prostu muszę się zresetować!

I pobiegać z językiem na brodzie po stolicy.

Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego zawsze wybieram takie miejsca, które leżą na przeciwległych krańcach miasta???

A sklep jest gópi.

Przypomnij mi, gdzie zamawiałaś swoje krzesła?

Słuchajcie Dziefffczynki.....jakie jest Wasze zdanie na temat takich dywanów? Czy to już jest kicz?:rolleyes: Znalezione w Zara Home. Dodam, ze widziałm w wielu magazynach wnetrzarskich:rolleyes:

http://images49.fotosik.pl/1452/f9404dbfdd96fba3.jpg

http://images37.fotosik.pl/1460/b47c4dabc2c8e78c.jpg

AAAAAAAAA!Przyszedł drewniany napis do lazienki spa!!!!!Musze sie z Wami podzielic, bo jestem przeszczesliwa!!!Poprosiłam Monie, zeby wkleila, bo ja z komórki nie umiem....:rolleyes:

Dziekuje Kochane za opinie. Dywan ma byc w salonie pod stolikiem kawowym...

Kinguś, rozwaliłaś mnie :rotfl:

a ja gupia siedzę i odświeżam stronę z nadzieją, że Monia juz wkleiła a komórka w kuchni sie ładuje :rotfl:

Proszę - jakie superaśne literki !!!! Ola - będziesz je malować/ lakierować/ olejować ??

http://img191.imageshack.us/img191/7374/zdjciaztelefonu039.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ps. napisz z jakiej str to zamawiałaś, pliiiissss.....

:lol:

napis jest z tego samego drewna, co parapet i sciana z umywalka i geberitem i bedzie olejowany tak samo.

Przesle Ci potem namiar na pw. Zrobiłam niezły casting na wykonawce i wybralam jedynego, ktory nie oszalał jesli chodzi o cene.Do tego super kontakt mailowy,profesjonalizm.I to zwykły stolarz spod Warszawy.No dobra-nie taki zwykły.;)

Na jego stronie znalazłam wlasnie swój napis. Tak beda wyglądały na gotowo:

http://images50.fotosik.pl/1507/a8240754490eea2c.jpg

Ola ja się pilatesowałam:p

a literki mam u siebie w komórce:p

Ola te zebry są piękne i do białych , jasnych wnętrz idealne!!!!!! w tk maxie widziałam niedrogo - przynajmniej 50% taniej niż w sklepach wnetrzalskich. takie super przecierane,łaciate, beżowe , podstarzałe!!!! CUDA

JAK juz poustawiasz meble , pokażesz zdjęcia to ci powiem , czy skora pasuje:P a ja na nią jestem chora, tylko Zara home u nas nie ma po 1, a po 2 do mnie do mojego wnętrza nie pasuje:confused:

Monia, a ja dopiero teraz odczytalam sms-a:rolleyes: Maly jest dzis niemozliwy i wlasnie Go odpadł-znaczy sie poszedł spac;)

Dzieki za wsparcie w kwestii skóry. Choc nie jestem fanka i tak jak napisała Kinia-do zoo z nimi:lol2: to jednak..... korci mnie taka opcja do salonu....:rolleyes:

Monia, Zara Home prowadzi sprzedaz internetową.

Ale Ci fajnie z tym pilatesem. Niech tylko moj Maly do przedszkola pójdzie....tez bede chodzic, a co:lol:

Monia, a ja dopiero teraz odczytalam sms-a:rolleyes: Maly jest dzis niemozliwy i wlasnie Go odpadł-znaczy sie poszedł spac;)

Dzieki za wsparcie w kwestii skóry. Choc nie jestem fanka i tak jak napisała Kinia-do zoo z nimi:lol2: to jednak..... korci mnie taka opcja do salonu....:rolleyes:

Monia, Zara Home prowadzi sprzedaz internetową.

Ale Ci fajnie z tym pilatesem. Niech tylko moj Maly do przedszkola pójdzie....tez bede chodzic, a co:lol:

ucałuj mojego duszka:p okruszka

a może kup sobie zumbę na x-boxa- podobno rewelacja---- do czasu ,aż mały nie pojdzie do przedszkola:p