Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Dziewczynki u mnie to chyba w każdej łazience inna wysokość:rolleyes:, będę dzisiaj w domku na pewno to pomierzę (kostka zaczęła mi się robić dzisiaj, zajechałam na chwilkę przed 8 rano, sprawdzić co za ekipa, dziewczyny ale towary:jawdrop: :lol:)

kanciaki u mnie to umywalka roca diverta

http://www.nokaut.pl/umywalki/umywalka-roca-diverta-75cm-a32711000.html

kibel i bidet to kludi Esprit

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MarJel ja mam tak samo ;) jak wszystko obłe, to wszystko. Jaki masz ten kwadratowy kibelek? Bo będe potrzebowała do małżeńskiej łazienki, a ciągle się słyszy, że one są strasznie niewygodne ;)

Edit: Już napisałaś, dzięki

Bidet i kibel to kludi esprit, ale to taki mało delikatny design, może się wam nie podobać:rolleyes:

Martusia, Ty to zawsze mialas farta do ekip. Nawet Ci od kostki u Ciebie-to towary :lol:

Dobrze pamietam, ze Twoj synus ma 2,5 roczku? Moj we wrzesniu bedzie mial wlasnie tyle i tez mysle dosc powaznie o przedszkolu-tak chociaz na kilka godzin.Nie na caly dzien.

Monika , sadzac po fotkach, na ktore sie zalapalas z aparatem-bylam pewna, ze Ty sama jestes rocznik 94:)

Martusia, Ty to zawsze mialas farta do ekip. Nawet Ci od kostki u Ciebie-to towary :lol:

Dobrze pamietam, ze Twoj synus ma 2,5 roczku? Moj we wrzesniu bedzie mial wlasnie tyle i tez mysle dosc powaznie o przedszkolu-tak chociaz na kilka godzin.Nie na caly dzien.

Fakt farta do ekip mam, narzekać nie mogę:p

Mój syn jest luty 2009r, miał 2latka i 8 miesięcy jak poszedł do przedszkola.

To była najlepsza decyzja moja, córka poszła o rok później.

Zapisałam go do kameralnego prywatnego przedszkola, gdzie jest kilkoro dzieci w grupie. Chodzi w podskokach dosłownie, a jest tyle tam atrakcji dla niego, wraca zmęczony wręcz, że na noc mi zasypia o 19.30:)