pasie 13.04.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 a ja na chwilę o eamesach muszę zapomnieć - małż postawił na nie stanowcze veto:wtf: wrócę do tematu po wakacjach, może mu sie zmienidywan tylko 1, a napis świetny:yes: podziel się namiarem, pliiiissss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.04.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Olu nie myślałaś o tych zebrach do gabinetu ? Biały ma byc prawda? Alu, zebra odpada w ogole, bo jak poprosiłam mojego osobistego designera domowego, to zrobił tak: a potem tak: Co do gabinetu, nie chce tej mojej milosci przykrywac czymkolwiek...wiesz, ze ja ta podłoge kocham slepo:rolleyes: ucałuj mojego duszka:p okruszka a może kup sobie zumbę na x-boxa- podobno rewelacja---- do czasu ,aż mały nie pojdzie do przedszkola:p usciskałam od Cioci Moni, która mu balony malowała;) Monia, na x-boxa to ja choruję bardziej niz na kawiarkę, wiec dzieki za info o zumbie:lol2: Witam, witam i o zdrowie pytam:p Jak tam Oluś rozpakowałaś krzesełka? Wszystko ok.? Moje wczoraj zamówiłam dzisiaj przyszły :lol2: i są że tak powiem wporzo MarJelka Wszelki Duch....itd:lol: Zdrówko ok-troche mi ostatnio psychika siadła i mnie cykor przed przeprowadzką obleciał ale Dziewczyny juz mnie uleczyły:rolleyes: Co do krzeseł, to zadzwoniłam dzis do nich z pytaniem: " , ze ich jeszcze nie ma?" no i mają byc we wtorek:rolleyes: a ja na chwilę o eamesach muszę zapomnieć - małż postawił na nie stanowcze veto:wtf: wrócę do tematu po wakacjach, może mu sie zmieni dywan tylko 1, a napis świetny:yes: podziel się namiarem, pliiiissss:) pasiulku,dasz sobie rade z M. :yes:moze po wakacjach pokaz mu eamsy ale w innym kolorze.... Wiesz, jak to Faceci z kolorami.... Namiar juz wysylam,Kochana. A sprawa dywanu-j.w. (nieaktualna.Bu.) Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Olu literki będą BOSKIE A dywany fajne - kiedyś kiedyś - też miałam niezłego hopla na punkcie "zwierza" we wnętrzu Teraz co innego wyszło na prowadzenie - ale nadal mi się podobają - taki dywan jak wkleiłaś - jeśli dobrze połączony - może być świetnym atutem we wnętrzu. Mam kilka przykładów - nie w Twoim stylu - bo jak sobie coś zapisuję to są to raczej klasyczne tematy - ale dywan jest i moim zdaniem na każdym zdjęciu fajnie gra......może jak bardzo Ci sie podoba przekonasz mełża jeszcze do niego??? Dywan to nie podłoga - można go zwinąć jak się znudzi i rozwinąć za jakiś czas jak się od niego odpocznie Jak mam usunąć to mów - ja sobie je wkleję kiedyś u mnie http://i2.fmix.pl/fmi1500/e70e3e250010020d4f89b497 http://i3.fmix.pl/fmi2544/af208585001865254f89b515 http://i3.fmix.pl/fmi2080/bcdfddf1000c3c914f89b45b http://i2.fmix.pl/fmi2854/8d812e8d000ca2234f89b3ca http://i3.fmix.pl/fmi2877/a4e9066700055f4d4f89b348 Z tego się pewnie uśmiejesz http://i3.fmix.pl/fmi1314/b865d01200134d2a4f89b312 http://i3.fmix.pl/fmi1493/75192e8d0004b0494f89b2c8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 przepiękna ta ostatnia inspiracja:) i przyznaje rację dywan jak sie znudzi zawsze można zwinąc!!! Ola jak samopoczucie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Nieaktualne to nie, ale powiem że dywany się mi podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.04.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Przyszłam zobaczyć czy się dywany podobają Ola buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A Olę wcięło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A Olę wcięło ... No własnie Olu gdzie jesteś ? Jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jestem, jestem Kochane:lol: latam po cudzych progach....to znaczy wątkach:D Nadrabiam po weekendzie, co u Was. My bylismy z M. w kinie w sobote na Igrzyskach smierci. Super film, ale nie mogłam potem zasnąć Dzieki za opinie na temat dywanu,Kochane. Agus, dzieki za inspiracje:hug: Nie usuwaj, prosze.Sa piekne. Mnie zaczal nęcić ten dywan, jak zobaczyłam go na stronie Bizzarto (mojej kanapy): http://images46.fotosik.pl/1462/da0f60e58341edc2med.jpg I chociaz nie jestem fanka zwierza na podłodze-ta inspiracja cały czas powraca. A inspiracje Agi tylko potwierdzają....no nic. Sie zobaczy. Z ogłoszen budowalno-wnętrzarskich: 1. dzis zaczyna sie cyklinowanie podłóg 2. Za tydzien montaz drzwi wewnetrznych 3. a Eamsy se przyjechały (zła kolejnosc, bo chyba ta wiadomosc najbardziej mnie cieszy:D) Co do buziek....M. miał jednak odebrać osobiście i miał zadanie wszystko dobrze sprawdzic i zadzwonił, ze DRAMAT:eek: wszystko poobdzierane i zarysowane....masakra. Kupił tylko pieprzniczke i solnieczke (Aga-żólwik:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Co do buziek....M. miał jednak odebrać osobiście i miał zadanie wszystko dobrze sprawdzic i zadzwonił, ze DRAMAT:eek: wszystko poobdzierane i zarysowane....masakra. Kupił tylko pieprzniczke i solnieczke (Aga-żólwik:D) Wychodzi na to że należy pieprzyć całe AD a potem posolic na dokładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ja moge Ci kupić, ale myślę, że jak Aga bedzie w Złotych Tarasach to może zrobic Ci zakupy i od razu przywieżć, mysmy z ekspedientka wszystko oglądali nie było, żadnych widocznych wad, albo ja mam inne spojrzenie. Myśle, że Aga będzie miała porównanie i może podejmie decyzje na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 hazelku, a ja już miałam ekipę ratunkową wysyłać na poszukiwania Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.04.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 I kolejne eamsy .... a do mnie tylko w snach przyjezdzają . A fotki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Wychodzi na to że należy pieprzyć całe AD a potem posolic na dokładkę N-o-o, mniej wiecej:lol2: ja moge Ci kupić, ale myślę, że jak Aga bedzie w Złotych Tarasach to może zrobic Ci zakupy i od razu przywieżć, mysmy z ekspedientka wszystko oglądali nie było, żadnych widocznych wad, albo ja mam inne spojrzenie. Myśle, że Aga będzie miała porównanie i może podejmie decyzje na miejscu Alu, dziekuje Kochana:hug: M stwierdził, ze zastawa pięeeekna:D wiec tym bardziej bede myslec jak ja zdobyc;) Poproszę Age-bo logistycznie bedzie mi łatwiej odebrac komplecik.Solniczka i pieprzniczka sa suuuuper. Jutro wkleje fotki, bo bede juz miała swoj aparat:wave: hazelku, a ja już miałam ekipę ratunkową wysyłać na poszukiwania Ciebie spoko-loko, narendilku.Dzieki:D Zaginęłam w akcji ale sie odnalazłam:lol: Obfocę Ci jutro te profile-pamietam. I kolejne eamsy .... a do mnie tylko w snach przyjezdzają . A fotki ???? Mirelko, jesli Ci sie podobają, to sie nie zastanawiaj:yes: O fotki bedzie ciezko, bo siedziska i nóżki sa zapakowane osobno i bedziemy je skladac w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.04.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Mirelko, jesli Ci sie podobają, to sie nie zastanawiaj:yes: O fotki bedzie ciezko, bo siedziska i nóżki sa zapakowane osobno i bedziemy je skladac w weekend przez weekend ? Toż ja bym nie zasnęła gdyby były gdzieś obok nierozpakowane i niezłozone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Wychodzi na to że należy pieprzyć całe AD a potem posolic na dokładkę nic dodać , nic ując:lol2: przez weekend ? Toż ja bym nie zasnęła gdyby były gdzieś obok nierozpakowane i niezłozone . Mirelko takie ma Marjelka już rozpakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Mirelko, nie mam wyjscia, bo moj M wraca dopiero na weekend a chciał złozyc juz na nowym miejscu:rolleyes: Monia, nie takie same:no: Ja mam 6 białych z podłokietnikami do jadalni i 2 do płwyspu bez (ale to wiesz, bo pisałas u MarJelki) Co mi sie na pewno rzuciło w oczy, to IDEALNA biel. Ogladałam wiele inspiracji i zadna biel nie była taka...snieznobiała tylko raczej ecru. Wiec jestem mile zaskoczona:yes: Walcze teraz z młynkiem pod zlew (dzieki efilo chyba juz go wybrałam). Wybrałam tez zlew Blanco. Osobno komora 375 i 160 (po to, zeby blat szedł przez srodek). http://images46.fotosik.pl/1464/cf277930aea1a137.jpg i http://images37.fotosik.pl/1469/bb1e4b99a6889d16.jpg (czarny ofkorz) Ta 160 jest potrzebna do młynka do odpadów, niestety-bo chciałam zawsze tylko jedna:rolleyes: Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.04.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Co mi sie na pewno rzuciło w oczy, to IDEALNA biel. Ogladałam wiele inspiracji i zadna biel nie była taka...snieznobiała tylko raczej ecru. Wiec jestem mile zaskoczona:yes: ale o czym Olu piszesz z ta bielą ???? O eamesach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ale o czym Olu piszesz z ta bielą ???? O eamesach ?? Sorki...jak zwykle było chaotycznie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ola no przecież ,że wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts