admete 17.04.2012 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Napisałam wczoraj posta i go nie ma - rozumiem teraz Alę - dałabym sobie rękę odciąć że go wysłałam i sprawdziłam czy się pokazał - zawsze sprawdzam Ola zrób listę buźkową i mi prześlij - myślę że będę kupować po prostu razy 2 Nie zapisałaś sobie gdzieś tego alfabetu na ścianę do pokoju dziecięcego??? Mam ten adres z allegro gdzieś w wątku - ale jak go teraz znaleźć na szybkiego?? - Jak masz zapisane pewnie z godzinę szukania mi zaoszczędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aguś, moze sms-em? Zreszte my pewnie chcemy to samo. Ja: 6 filizanek, dzbanek do herbaty i cukierniczke:oops::oops: Przepraszam, jesli jest tego duzo....dasz sobie jakos rade? Jesli nie, nie ma sprawy. Agus, tez nie wiem, co z tymi postami. Wczoraj pisałam u Moni krakówki dwa razy:o Alfabet przesle Ci na pw. Sama tez musze sie w koncu ruszyc i go zamówic:o Życze Wszystkim miłego dnia i obiecuje dzis wstawic małe co nie co:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Życze Wszystkim miłego dnia i obiecuje dzis wstawic małe co nie co:wiggle: :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Życze Wszystkim miłego dnia i obiecuje dzis wstawic małe co nie co:wiggle: Olu trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 MarJelka Wszelki Duch....itd:lol: Zdrówko ok-troche mi ostatnio psychika siadła i mnie cykor przed przeprowadzką obleciał ale Dziewczyny juz mnie uleczyły:rolleyes: Co do krzeseł, to zadzwoniłam dzis do nich z pytaniem: " , ze ich jeszcze nie ma?" no i mają byc we wtorek:rolleyes: Ej no Olka nie przesadzaj z tymi duchami :lol2: Nie ma chyba takiej na tym forum coby mały kryzysik przedprzeprowadzkowy nie przeszła , także Olu z twoją psychiką jest ok. Ja w końcu nie zamówiłam moich krzeseł tam gdzie ty, bo jak napisałam koło 10. kwietnia czy mają już na stanie krzesła, to odpisali, że tak ale tylko dla tych którzy wcześniej zamówili, a ciągłej sprzedaży nie mają i znowu trzeba czekać nie wiadomo ile na kolejną dostawę Wkurzyłam się i zadzwoniłam w zasadzie do pierwszego lepszego znalezionego w necie, z pytaniem czy nóżki są jasne, a nie marchewkowe i zamówiłam, a na drugi dzień już miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Picoladka, nie tak ostro z tym popcornem, bo ja dzis pracuję do 20.00:lol: Ale beda fotki, spoko-loko, tylko pewnie kolo 22.00:) Alu, Martusia....ahaaaaaa, to ja wprowadziłam Mirelkę w błąd u Ciebie w wątku-bo myslalam, ze Ty zamawiałaś tam, gdzie ja. Co w koncu zdecydowałas? Wymieniasz na te z podłokietnikami? Ja w przyszły wtorek mam ostateczny pomiar stołu-jupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Chyba jednak nie wymienię bo mi się strasznie to zestawienie podoba, stół mam wielki, i te krzesła białe jakoś mi tak lekko przy nim wyglądają, natomiast czarne dodają pazurka, chyba już nie będę kombinowała:rolleyes: Wieczorem melduję się na fotorelacji :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kurna MarJelka ... ja mam choelrnie ciężki stół, chciałam mu lekkości dodać ... myślisz, że z podłokietnikami mi to nie wyjdzie ? Lepiej bez 4 szt a 2 z ? I czy ja tam chcę "pazura" .... o matko, czy ja je w końcu kupię ? I czy będę zadowolona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kurna MarJelka ... ja mam choelrnie ciężki stół, chciałam mu lekkości dodać ... myślisz, że z podłokietnikami mi to nie wyjdzie ? Lepiej bez 4 szt a 2 z ? I czy ja tam chcę "pazura" .... o matko, czy ja je w końcu kupię ? I czy będę zadowolona ? ja tez planowałam 4 bez a 2 z. Po tym jak MarJelka napisała u siebie ze te z podłokietnikami o niebo wygodniejsze pomyślałam zeby zrobic na odwrót czyli 4 z a 2 bez . Ale oczekam na pomiary bo jak te z podłokietniami się nie wsuna to doopa i zostanie pierwotna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hmmm.....przecież ja też mogę tę zastawę kupić i odbiór 18 maja na mytyngu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewuszki jeszcze sprostuję szybciutko z wygodą krzeseł bo widzę troszkę namieszałam Wam w główkach:rolleyes: Pupa odczuwa ten sam komfort na jednym i drugim krześle i siedzi się tak samo wygodnie, różnica polega na tym, że podłokietniki są fajne przy dłuższych posiadówkach bo można sobie wygodnie oprzeć ręce i tyle! poza tym jest tak samo wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Olu nie ma sprawy - ptrzecież to jedno pudełeczko będzie Nie zapomnij please o tym alfabecie A wiesz że w sumie możemy razem obmyśłić kolor tych literek? - bo aj chcę do seledynowego kaloryfer je zrobić - to pani będzie mieć mniej problemów z wykonaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczynki, przepraszaaaaaam ale nie byłam na budowie:oops::oops: Jutro tez nie bede.Dopiero w czwartek. Ale odsuwam na razie te sprawy-jutro moj Synek ma zabieg (kto z Was tez ma synka, domysla sie, o jaki zabieg chodzi:(:() Odezwe sie jakos. Venuseczku kochany, jesli dla Agi nie ma problemu, to nie bede Cie fatygowac, ale dziekuje baaaaaaardzo za propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ojej:( a ja mam córcię i nie domyślam się o jaki zabieg chodzi:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a ja mam 2 córeczki i domyslam się . Bidoczek malusi teściowa przytula i trzyma kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Picoladka, Madzia,Olus, juz wiecie-wiec usuniete. Oluś, juz. Dziekuje:rolleyes: Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczynki, przepraszaaaaaam ale nie byłam na budowie:oops::oops: Jutro tez nie bede.Dopiero w czwartek. Ale odsuwam na razie te sprawy-jutro moj Synek ma zabieg (kto z Was tez ma synka, domysla sie, o jaki zabieg chodzi:(:() Odezwe sie jakos. Venuseczku kochany, jesli dla Agi nie ma problemu, to nie bede Cie fatygowac, ale dziekuje baaaaaaardzo za propozycję Olus kochanie mój Michas tez mial ale zadnych zabiegów mu nie robili tylko podczas ciepłych kapieli ręka to odchylalam powolutku powolutku az sie ruszyło, czy to bez zabiegu sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Olus kochanie mój Michas tez mial ale zadnych zabiegów mu nie robili tylko podczas ciepłych kapieli ręka to odchylalam powolutku powolutku az sie ruszyło, czy to bez zabiegu sie nie da? Ala - teraz sie nie praktykuje takiego majstrowania dziecko odczuwa ból i stres przy tych czynnościach i moze to negatywnie wpłynąc na jego psychikę. Zabieg jest krótki, dostanie głupiego jasia i nic pamietac nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Alu, Kinguś ma racje-chirurg odradza.Mówi, ze czasem sie rzeczywiscie da domowymi sposobami, ale akurat mojemu Małemu moznaby krzywde zrobic:confused: Kochane, jestem i tak struta jutrem, wiec zeby troche zmienic temat-wklejam Wam tapete, jaka zamówilam do gabinetu..... Chyba fajna jest.... Zmieniam fotke, bo tam eams miał marchewkowe nozki (!) http://images37.fotosik.pl/1472/7f1933e56f6e02bb.jpg Olus, juz odpisuje pw. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) to trzymam kciuki bardzo fajna tapeta. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts