Drop_Inn 17.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Uściski dla synka zostawiam Trzymajcie się dzielnie, a ja trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dropiku i Venusku A, dostałam dzis wycene z eurofiran i przy okazji wyceny, dostałam tez zawału-czy znacie jakis tanszy "odpowiednik" eurofiran? Interesują mnie bawełniane rolety materiałowe - z całym tym systemem, ale nie za 6,5 tys (!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No to Ci Olu nie zazdroszcze , pozdrówka dla małego M, a tapeta mi sie bardzo podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Olu- tapeta na pewno oryginalna. Biorąc pod uwage że gabinet bedzie biały to powinno wyglądac zajebiście I dobrze że zrezygnowałaś z zebry - mogłaby chciec wejśc na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Bardzo lubię tą tapetę good choice:yes: Trzymajcie się miśki jutro:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oluś trzrymam kciukasy - przechodziłam to lata temu;) mój miał prawie 3 latka jak robiliśmy, sam zabieg był tylko w znieczuleniu miejscowym - czyli posmarowanie wcześniej maścią emla, potem miał zalecone nasiadówki, polewanie parafiną i leki przeciwbólowe ale z moim tchórzem/uparciuchem było bardzo ciężko przetrwać czas już po zabiegu:rolleyes: mam nadzieję, ze u Was będzie lepiej:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ojej, co ja czytam hazelku, trzymajcie się ciepło Podejrzewam, że Ty to bardziej przeżyjesz niż maluch. A, buźki na zastawie w Warszawie widziałam Całkiem całkiem są Nosem prawie szorowałam po naczyniach, żeby im się przyjrzeć. Wyglądały w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hazelku, a jaką masz lampę dla synka kupioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Sliczna tapeta!!!a wiesz co Magda zzzz nam zmajstrowała????dla słodziaka buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Sliczna tapeta!!! a wiesz co Magda zzzz nam zmajstrowała???? dla słodziaka buziaki:hug: cio cio cio zmajstrowałam???:p:p sklepik? Olcia była w tej sprawie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hazelka ja właśnie dlatego kupiłam maszynę i chcę uszyć sama, bo ceny niestety zabijają...a to mam nadzieję nie jest aż tak wielka filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 cio cio cio zmajstrowałam???:p:p sklepik? Olcia była w tej sprawie:hug:no sklep;) oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.04.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hazelku kupowłaś juz może garnki na indukcję? A może masz coś upatzrone lub godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Hazelku kupowłaś juz może garnki na indukcję? A może masz coś upatzrone lub godne polecenia? Najlepszy Zepter, tylko trzeba w totka najpierw wygrać, Monsanbia pisała o jakiś, ale niestety nie pamietam, ona jest z nich bardzo zadowolona A już wiem ma Brghoff-a Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.04.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 monsabia ma gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 monsabia ma gaz Święta racja, ale te garnki są tez na indukcję jak wiem dobrze sie na niej sprawdzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.04.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 aha to ok, myslę nad tym zepterem bo ma dobre opinie w necie a te berghofa to nie zawsze niestety może ktos by się jeszcze wypowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 aha to ok, myslę nad tym zepterem bo ma dobre opinie w necie a te berghofa to nie zawsze niestety może ktos by się jeszcze wypowiedział Ja mam po prostu garnki z Ikei i nie narzekam, nie jest to Zepter ale tak samo mozna gotowac na parze. Nie sądzisz, ze Zepter przereklamowany jest, oczywiście właściciele sobie je chwalą, ale co maja robić jak wydali 5000 zl na garnki Faktycznie może ktos inny sie wypowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.04.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ola ja swoje rolety zamawiałam w Dekorii - szybko i tanio;) najpierw sobie próbki materiałów zamówiłam i potem w tydzień miałam rolety, 1500zł za 6 rolet w tym 4 balkonowe, na jakichś prostych mechanizmach łańcuszkowych ale daja radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.04.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja mam zestaw garnkow bachmayer. opinie w necie mocno średnie, ceny przystepne. ja natomiast nie mam pretekstu by na nie narzekac - nie niszczą sie mimo codziennego użytku i jedyne co bym zmieniła to przezroczyste dekielki bo nie moge przez metalowe podgladac (no ale to nie wada produktu a mojego wyboru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts