Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oluś trzrymam kciukasy - przechodziłam to lata temu;) mój miał prawie 3 latka jak robiliśmy, sam zabieg był tylko w znieczuleniu miejscowym - czyli posmarowanie wcześniej maścią emla, potem miał zalecone nasiadówki, polewanie parafiną i leki przeciwbólowe ale z moim tchórzem/uparciuchem było bardzo ciężko przetrwać czas już po zabiegu:rolleyes:

mam nadzieję, ze u Was będzie lepiej:):):)

Ojej, co ja czytam :(

hazelku, trzymajcie się ciepło :hug:

Podejrzewam, że Ty to bardziej przeżyjesz niż maluch.

A, buźki na zastawie w Warszawie widziałam :) Całkiem całkiem są :lol2:

Nosem prawie szorowałam po naczyniach, żeby im się przyjrzeć. Wyglądały w porządku!

Hazelku kupowłaś juz może garnki na indukcję? A może masz coś upatzrone lub godne polecenia?

Najlepszy Zepter, tylko trzeba w totka najpierw wygrać, Monsanbia pisała o jakiś, ale niestety nie pamietam, ona jest z nich bardzo zadowolona :)

A już wiem ma Brghoff-a :)

Edytowane przez emiranda

aha to ok, myslę nad tym zepterem bo ma dobre opinie w necie a te berghofa to nie zawsze niestety :( może ktos by się jeszcze wypowiedział :popcorn:

Ja mam po prostu garnki z Ikei i nie narzekam, nie jest to Zepter ale tak samo mozna gotowac na parze. Nie sądzisz, ze Zepter przereklamowany jest, oczywiście właściciele sobie je chwalą, ale co maja robić jak wydali 5000 zl na garnki :(

Faktycznie może ktos inny sie wypowie:)

ja mam zestaw garnkow bachmayer. opinie w necie mocno średnie, ceny przystepne. ja natomiast nie mam pretekstu by na nie narzekac - nie niszczą sie mimo codziennego użytku i jedyne co bym zmieniła to przezroczyste dekielki bo nie moge przez metalowe podgladac (no ale to nie wada produktu a mojego wyboru)