malkul 18.04.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 kurcze patrzę teraz że walnęłam byka napisałam zepter a miało być zelmer satino no kochane na zeptera to mnie też nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 kurcze patrzę teraz że walnęłam byka napisałam zepter a miało być zelmer satino no kochane na zeptera to mnie też nie stać No to juz inaczej wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.04.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Olunia - wracajcie juz bo mnie kciuki bola od zaciskania !!! Jak mój zięciu ?? Bardzo płakusiał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.04.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kinguś odezwe sie pozniej ale tak na szybko: nic przyjemnego ale najwazniejsze, ze juz jestesmy po. Mam smarowac mascia znieczulającą. Boli zwłaszcza przy siusianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kinguś odezwe sie pozniej ale tak na szybko: nic przyjemnego ale najwazniejsze, ze juz jestesmy po. Mam smarowac mascia znieczulającą. Boli zwłaszcza przy siusianiu. Mój mały bidoczek :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hazelku, tak jak piszesz - najważniejsze, że już po! Trzymajcie Cię, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 OLu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.04.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Dziewczynki, moj Mały Zuch miał dzis bardzo cięzki dzień. Ten zabieg trwa chwile ale znieczulenie miejscowe (krem) raczej nie ochroniło przed bólem. Ale jestem z Niego strasznie dumna. Zebyscie miały obraz, jak to wygląda-zacytuję słowa zdumionego lekarza i pielegniarki: "Wyjatkowo dobrze to zniósł doktorze, prawda?Przynajmniej nie było gryzienia, wierzgania i kopania"......... Mnie to załamało-czy naprawde w XXI wieku nie ma innych metod znieczulania???? Mój Skarbek śpi a juz Wam odpowiadam. narendilku, dzieki ze tak dzielnie obczaiłaś te nasze buźki. Nie mogę sie doczekac, kiedy Aga juz z nimi wróci:) Pytałas o lampe....kupiłam ją dosc dawno-i sama nie wiem, jaki mam teraz do niej stosunek, bo wegetuje biedna na strychu od jakiegos roku cosik takiego: http://images42.fotosik.pl/298/2b370edc60c79408m.jpg na zywo wygląda lepiej-na fotce, to tak jakos odpustowo wyszła....w kazdym razie na pilota, a co:rolleyes: Madziulek, Monia -ciesze sie ze Wam sie tapetka podoba:hug: Venusku, zazdroszcze Ci-bo jestes zdolna bestyjka. Wizualki trzaskasz takie, ze mogłabys architektów wziac na przeszkolenie, wiec zasłony wyjda Ci ladniejsze niz w sklepie. Jestem pewna. Ej, a moze...idąc sladem Madzi.....no wiesz...Ty+ szycie = swoj biznesik;) pasiulku, dziekuje za info. A jak to dokłądnie wygląda? Najpiew wybrałas tkanine a potem kontaktowałaś sie z nimi mailowo tylko? Podałaś wymiar okna i jakas fotke poglądową, czy jak...? Jesli rzeczywiscie nie sa drodzy, to chetnie skorzystam:yes: Ide poszukac u Ciebie jakis fotek rolet:) malkul, u mnie w watku była dosc ciekawa dyskusja na temat garnków na indukcje ale ....nie potrafie jej odszukac. Pamietam, ze Dziewczyny polecały Ikee albo Zeptera...kurcze-postaram sie jutro znalezc, bo garnków jeszcze nie mam. Dziekuje, ze mi przypomniałas:) Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Olu, nie chciałam wczoraj pisąc i Cię straszyć, mój miał to robione jak miał 13 lat, bo zaniedbaliśmy w późniejszym wieki i mu sie zrosło. Olu Dramat przez duże D Młody bal się najwiecej tego, że zostanie pozbawiony męskości dostal takiego szaleju caly drżał itd, jak sie go później zapytałam czy go bolalo powiedzial ze nie, (mial takie same znieczulenie), to byl tylko strach przed bólem i obcieciem nie tego co trzeba. Do dzisiaj mam ten widok w pamięci Twoj Maly nie zdawal sobie sprawy z ewentualnych konsekwencji, ale jak to dzielnie zniósł, to dla mnie bohaterem jest Lampa dla M super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Olu - a czym ta lampa świeci ?? Kołami czy sprzęgłem ?? bajer niesamowity. Młody bedzie przeszczęsliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No i oczywiście wielkie buziole dla małego bohatera !!! Ps. myślałam ze dostanie przynajmniej głupiego jasia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 całuski dla Małego!!!!! na prawdę tylko krem znieczulający??????? no i ja myślałam. że XXI wiek jest:confused: jutro jak się obudzi będzie lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.04.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Olu, nie chciałam wczoraj pisąc i Cię straszyć, mój miał to robione jak miał 13 lat, bo zaniedbaliśmy w późniejszym wieki i mu sie zrosło. Olu Dramat przez duże D Młody bal się najwiecej tego, że zostanie pozbawiony męskości dostal takiego szaleju caly drżał itd, jak sie go później zapytałam czy go bolalo powiedzial ze nie, (mial takie same znieczulenie), to byl tylko strach przed bólem i obcieciem nie tego co trzeba. Do dzisiaj mam ten widok w pamięci Twoj Maly nie zdawal sobie sprawy z ewentualnych konsekwencji, ale jak to dzielnie zniósł, to dla mnie bohaterem jest Lampa dla M super Alu, jestes super i Cie uwielbiam. Za wszystko:hug: Co do Twojego Syna, straszne ze musiał przez to przejsc w taki sposób:( Biedny..... Po posmarowaniu ta mascia chirurg nakleił plasterek i kazał poczekac 15 min a M. zapytał zrozpaczony: Mamo, gdzie jest moj "pindolek?Ja nie ma pindolka! Rozwalił tym hasłem wszystkim baterie-choc mnie nie było do smiechu, bo sobie pomyslalam, co On musi przezywac....oj najwazniejsze, ze juz po.Brrrrr:sick: Olu - a czym ta lampa świeci ?? Kołami czy sprzęgłem ?? bajer niesamowity. Młody bedzie przeszczęsliwy No i oczywiście wielkie buziole dla małego bohatera !!! Dzieki Kochana No wiec ona swieci na zmiane: kołami, bakiem, tymi malymi swiatelkami (ledy) i glówną lampą z przodu.... wiem, ze popłynęlam....ale co tam:) ale mówie Wam-pilot jest najlepszym bajerem:) Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Olu - dzielny mężczyzna z Twojego synusia Moja dzis unowoczesniła wersję wierszyka, który Ci przysłałam. I zamiast pępoczek to na koncu mówi siusioczek i rysuje miedzy nóżkami wielgachna kreskę, dłuższą od samych nóg Nie wiem tylko gdzie podpatrzyła taki rozmiar Skoro nie spisz to wysyłam Ci jeszcze mmska Poprawisz młodemu rano humor widokiem zakreconej przyszłej żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.04.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ona jest niesamowita-to naprawde przeciwienstwo starszej siostry bedzie:)Poprosze o mms-a baaaaardzo. Chce zobacze ta słodka buzke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ona jest niesamowita-to naprawde przeciwienstwo starszej siostry bedzie:) Poprosze o mms-a baaaaardzo. Chce zobacze ta słodka buzke:) wysłałam chwile temu i nie wiem czemu jeszcze jest w trakcie wysyłania Przycisz telefon bo jak dojdzie w środku nocy to zeby Cie nie obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Po posmarowaniu ta mascia chirurg nakleił plasterek i kazał poczekac 15 min a M. zapytał zrozpaczony: Mamo, gdzie jest moj "pindolek?Ja nie ma pindolka! Rozwalił tym hasłem wszystkim baterie-choc mnie nie było do smiechu, bo sobie pomyslalam, co On musi przezywac....oj najwazniejsze, ze juz po.Brrrrr:sick: Pindolek... nie wytrzymam:rotfl: Dobrze, że już po wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zostawiam uściski dobrze że już po Hazelka ze mnie taka krawcowa na razie że pożal się .... jak się już ogarnę i będę dokładnie wiedziała jak się szyje rolety rzymskie i kupię wreszcie taśmy do marszczenia to mogę uszyć forumkom coś, tylko najpierw muszę się upewnić że to wyjdzie prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Oluś pamiętaj, żeby teraz w domu robić to co zalecili - bo nam na kotroli za tydzień okazało się, że się znowu przykleiło i mieliśmy powtórkę z rozrywki:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.04.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) pasiulku...masakra:o Najgorsze, ze lekarz nic nie kazał robic przez dwa tyg-kompletnie ni, a potem raz na jakis czas....no wiesz. Zostawiam uściski dobrze że już po Hazelka ze mnie taka krawcowa na razie że pożal się .... jak się już ogarnę i będę dokładnie wiedziała jak się szyje rolety rzymskie i kupię wreszcie taśmy do marszczenia to mogę uszyć forumkom coś, tylko najpierw muszę się upewnić że to wyjdzie prosto Oj tam, oj tam;) ja zobacze co i jak z pasiulkowa decoria ale dzis w przelocie zobaczyłam sklep z firanami, wstąpiłam i moze cos z tego bedzie. Mam dostarczyc materiał i wymiary okien i pan ma zrobic wycene robocizny i systemów. Słuchajcie-w sprawie pstryczków elektryczków: zjezdziłam wszystkie hurtownie w miescie i czekam na wyceny. Stanęło na pstryczkach z Obi w pralni, spiżarce, garazu a Berker K1 w całym domu (a miały byc Jungi ze szklana ramką w czesci dziennej-ale cena mnie zwaliła z nóg:rolleyes:) i Obi w całym domu, ale M sie nie podobaja:sick: . Za K1 na cały dom ok 1800 zł (w jednej hurtowni)-to chyba przyzwoicie,co? choc i tak duzo za duuuuuuzo. M. niezadowolony, ze nie Jego ukochane ramki szklane:rolleyes: Zamówiłam zlew do kuchni. Podłogi wycyklinowane ale jeszcze niepolakierowane. Mam foty-wstawie wieczorkiem, choc w sumie....polakierowane beda jutro i moze jutro Wam obfoce? Wybrałam klamki do drzwi wewnetrznych takie: http://images40.fotosik.pl/1506/149f6f1cada8f2ffmed.jpg -montaz w pon. Przyszło łózko do sypialni a we wtorek juz bedzie kanapa. Swoją droga słuchajcie, jaki nr: za wniesienie i złożenie łózka oni sobie chcieli policzyc 150 zł plus 8% wartosci zamówienia:o Oczywiscie ich wysmiałam i wniesli mi panowie od wykonczeniówki za free a złoży M. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts