1976pinacolada 19.04.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ola - to bardzo nieduzo Ci wyszło jak na berkerK1 !!! Ilepunktów berkerowskich Ci wyszło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ola co ja tu czytam . Współczuję - ale dobrze że już po wszystkim i że wszystko obyło się bez większych powikłań. U nas TA sprawa była jednym wielkim koszmarem . Jak się spotkamy to Ci opowiem - jak lubię i cenie mojego lekarza tak w tej kwestii zahował się idiotycznie - napiszę tylko że nie użył żadnego znieczulenia - jakbym wiedział w ogóle byśmy nie poszli - miał tylko sprawdzić czy jest źle czy dobrze a postanowił sobie ot tak w trakcie oględzin zabieg zrobić . Koszmar na miejscu, koszmar w domu , ciągnący się ponad tydzień ... dobra kończe już bo miałam nie pisać a się już rozpisałam Dobrze że dzieci zapominają . Ja przeżywam to strasznie za każdym razem jak mi cos o tym przypomni No ale miałam zapytać czy nie chcesz jeszcze tego dzbanuszka na mleko do kompletu? Jak coś będę dzwonić ze sklepu. Jak będzie ok to zadzwonię już na spokojnie z samochodu jak będziemy wracać Buziaki zostawiam i ściskam Twojego maluszka - dzień dwa i wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że z Młodym lepiej, wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 narendilku, dzieki ze tak dzielnie obczaiłaś te nasze buźki. Nie mogę sie doczekac, kiedy Aga juz z nimi wróci:) Pytałas o lampe....kupiłam ją dosc dawno-i sama nie wiem, jaki mam teraz do niej stosunek, bo wegetuje biedna na strychu od jakiegos roku na zywo wygląda lepiej-na fotce, to tak jakos odpustowo wyszła....w kazdym razie na pilota, a co:rolleyes: Lampa full wypas! I to jeszcze z pilotem pasiulku, dziekuje za info. A jak to dokłądnie wygląda? Najpiew wybrałas tkanine a potem kontaktowałaś sie z nimi mailowo tylko? Podałaś wymiar okna i jakas fotke poglądową, czy jak...? Jesli rzeczywiscie nie sa drodzy, to chetnie skorzystam:yes: Ja też mam roletę z Dekorii. Wprawdzie tylko jedną, bo kupiłam na próbę, żeby się przekonać czy na nowe apartamenta będą dobre. I jest OK. Wybrałam tkaninę i przysłali mi próbki. Zmierzyłam okno i zamówiłam. A, miałam z czymś problem, czegoś chyba nie rozumiałam, to zadzwoniłam i dostałam wyczerpującą odpowiedź. Cena i jakość wykonania mnie satysfakcjonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Słysżę Olu, że grypa Cię dopadła więc kuruj sie, kochana kuruj, zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 20.04.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Olu lupiłam parę dni temu na próbę krzesło białe bujane eames. Miałaś z nimi dobry kontakt? Po ilu dniach wysłali krzesła?Złożyłam zamówienie i od razu zapłaciłam i na razie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.04.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ola - to bardzo nieduzo Ci wyszło jak na berkerK1 !!! Ilepunktów berkerowskich Ci wyszło ?? Kingus, dzis dostalam druga wycene-dokładniejsza, bo uwzglednia wlaczniki i gniazdka w antracycie i alu (a one sa drozsze) i zamknełam sie w ok 2200. Przesle Ci obie wyceny na pw jak chcesz. Nie wiem, ile punktów mamy... Mam nadzieję, że z Młodym lepiej, wiem jak to jest Słysżę Olu, że grypa Cię dopadła więc kuruj sie, kochana kuruj, zdrówka życzę Alu, dzieki. Maly juz praktycznie ok. A ja przespałam kilka godzin i wlasnie wstalam....(zasnelam o 14.00, jak tylko Babcia wrócila z pracy) Agus, przepraszam, ale po tym co napisalas, to pomimo iz to moze byc dobry lekarz-cisna mi sie niecenzuralne slowa....wiec temat przemilczam. Biedny Oskarek:( Agus, nawet nie wiem, czy do mnie dzwonilas-bo tel od 14.00 wyłączony. Olu lupiłam parę dni temu na próbę krzesło białe bujane eames. Miałaś z nimi dobry kontakt? Po ilu dniach wysłali krzesła? Złożyłam zamówienie i od razu zapłaciłam i na razie cisza. oooo, adriado-gratuluje zakupu:wiggle: na pewno "bedzie Pani zadowolona":yes: Tylko ja po zamowieniu do nich zadzwonilam-i okazalo sie, ze trzeba czekac i to dosc długo. Oni mowili przez tel, ze jesli mi nie odpowiada termin realizacji, mozna w kazdej chwili anulowac.Koniecznie sobie tam zadzwon;) narendliku, dzieki:hug: temat do poduchy w takim razie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.04.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Przyszłam w końcu nadrobić wszystkie zaległości i właśnie przeczytałam, że synek już po zabiegu. Dzielny facet Ci rośnie hazelku, skoro już teraz taki z niego bohater Mam nadzieję, że teraz żadnych kłopotów w "tej" kwestii już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ola dzwoniłam z samego AD - ledwo dla siebie wybrałam 6 sztuk - jedna tak z przymrużeniem oka, machnęłam już ręką , ale Ali dziś Twoją listę napisałam, bo poprosiłam ją o dzbanek i cukierniczke dla mnie. W całej Wawie jeszcze trochę tego jest więc myślę że uda nam się je skompletować dla Ciebie . Wieczorkiem też dzwoniłam A dziś od rana u nas znowu choróbsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.04.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Przyszłam w końcu nadrobić wszystkie zaległości i właśnie przeczytałam, że synek już po zabiegu. Dzielny facet Ci rośnie hazelku, skoro już teraz taki z niego bohater Mam nadzieję, że teraz żadnych kłopotów w "tej" kwestii już nie będzie Dropku, Ola dzwoniłam z samego AD - ledwo dla siebie wybrałam 6 sztuk - jedna tak z przymrużeniem oka, machnęłam już ręką , ale Ali dziś Twoją listę napisałam, bo poprosiłam ją o dzbanek i cukierniczke dla mnie. W całej Wawie jeszcze trochę tego jest więc myślę że uda nam się je skompletować dla Ciebie .Wieczorkiem też dzwoniłam ;)A dziś od rana u nas znowu choróbsko Aguś,miałam wyłączony tel bo spałam-jakas grypa mnie złapała:sick: A wieczorem, chciałam oddzwonic-ale nie odpisałaś, czy mogę-i Ty zadzwoniłaś, jak juz usypiałam Małego. :DTak to sie łapałysmy Przepraszam:rolleyes: Życzę Wam zdrówka-wstretne choroby ciagle do Was wracają Kochani-kilka obiecanych fotek: korytka już czarne: http://images41.fotosik.pl/1466/765a007b49c9f94bmed.jpg salon: http://images35.fotosik.pl/1332/0eac7425dc0fd681med.jpg teakowy wc: http://images42.fotosik.pl/306/d0b365f5d7d9bce4med.jpg i mala niespodzianka:lol: http://images46.fotosik.pl/1477/fd368f4a85c08886med.jpg troche łazienki przy sypialni: http://images42.fotosik.pl/306/eb70ba7c8a111136med.jpg http://images50.fotosik.pl/1529/50f64fcd03d3f290med.jpg sciana w lazience-spa: http://images49.fotosik.pl/1474/2d930888a357c616med.jpg drewniane literki-beda na tej scianie: Bu-juz fotosik sie sfochował i nie chce współpracować Oooo, juz sie odobraził-no to dla narendilka fota drzwi bez zawiasów (do spiżarki).Na razie zamontowano futryny -sa zlicowane ze sciana. Jutro montaz, wiec wkleje jakies dokładniejsze zdjecie:D http://images41.fotosik.pl/1466/ab3b92014504f832med.jpg Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ola ale fajnie u ciebie się robi:p pięknie będzie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ola - korytka wyszły zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 hazelku, coraz piękniej się robi! Nie dawkuj tak emocji, bo ile razy można zbierać szczękę z podłogi? Podaj raz a dobrze Dzięki za fotki futryn Nie obrażę się za więcej zdjęć. A gdybyś jeszcze mogła privem albo mailem podać cenę takiego cuda, to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Olu dzwoniłam bo ja smsków wysyłać nie mogę. A po telefonie zaraz spac poszłam. A jak dziś się czujesz? My jednak lepiej - dziś wręcz idealnie - powrót formy w 100% A u Ciebie - rany juz bardzo bardzo domowo to wygląda Zdjęcie lustra rewelka Ale poka zdjęcie bliżej sufitu bo ciekawa jestem jak wyszło to połączenie dwóch kawałków - w ogóle to napisz czy zadowolona jesteś z niego ???? Olu wyślesz mi tez na priv cenę tych drzwi i gdzie je robisz? Buziaki zostawiam i miłego wieczorku życzę Ps to kiedy się widzimy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) ]korytka już czarne Ola pięknie u Ciebie ,te korytka są świetne Ola - korytka wyszły zajebiście Korytka to mi się ze świnkami kojarza he he, ale rzeczywiście wyszly super : Ogolnie, wszystko mi się podoba, a to rzadkość, moja bratnia duszo! Oluś zjeździłam dzisiaj cała lewostronna strone Wisly w Warszawie za buźkami, nie było łatwo i np w galerii Mokotów z 20 filiżanek wybrałąm 4, w Arkadii kupiłam dwie,i w Klifie nic nie kupiłam i dopiero na Woli nabyła resztę. Uprzedzam, ze nie jest to idealne na 100 %, ale najlepsze z najlepszych. Cieszę sie, że udalo mi się kupić, choc gdybym od razu kupowala, to pewno nie było by tyle kłopotu Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Ola:bye: jak już się domowo u Ciebie robi - PIĘKNIE!!! drewno teakowe super się prezentuje - sama się zastanawiam nad taką wersją w mojej górnej łazience (uwielbiam drewno). Zamawiałaś teak, czy kupowałaś gdzieś u siebie? jeśli można poproszę o namiary i cenę.... Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 super to oświetlenie i już tak blisko końca... o jak fajnie,to chyba bardzo przyjemny etap... Hazelku ale w salonie to oświetlenia nie widać a tam chyba moje aquaformy ,cyknij fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.04.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Ola pięknie u Ciebie ,te korytka są świetne Ola ale fajnie u ciebie się robi:p pięknie będzie , Ola - korytka wyszły zajebiście pięknie hazelku, coraz piękniej się robi! Nie dawkuj tak emocji, bo ile razy można zbierać szczękę z podłogi? Podaj raz a dobrze Dzięki za fotki futryn Nie obrażę się za więcej zdjęć. A gdybyś jeszcze mogła privem albo mailem podać cenę takiego cuda, to byłoby super Dzieki Dzieffffczynki. Narendilku, juz wysyłam:D i fotki wrzuce za un momento:D Olu dzwoniłam bo ja smsków wysyłać nie mogę. A po telefonie zaraz spac poszłam. A jak dziś się czujesz? My jednak lepiej - dziś wręcz idealnie - powrót formy w 100% :wiggle:A u Ciebie - rany juz bardzo bardzo domowo to wygląda Zdjęcie lustra rewelka Ale poka zdjęcie bliżej sufitu bo ciekawa jestem jak wyszło to połączenie dwóch kawałków - w ogóle to napisz czy zadowolona jesteś z niego ???? Olu wyślesz mi tez na priv cenę tych drzwi i gdzie je robisz? Buziaki zostawiam i miłego wieczorku życzę Ps to kiedy się widzimy??? Aguś, zaraz wysle info o drzwiach. To dobrze, ze u Was lepiej.My dzis byliśmy z Małym u lekarza-i usłyszałam moją "ulubioną" diagnozę: wirus, znaczy sie:sick: Kiedy sie widzimy? Chyba po majówce dopiero:( bo my w piątek wyjezdzamy do 3miasta:rolleyes: Co do lustra-tam bedzie bezbarwny silikon-wiec powinno byc ok-jutro, jak nie zapomne zrobie fotke:yes: Korytka to mi się ze świnkami kojarza he he, ale rzeczywiście wyszly super : Ogolnie, wszystko mi się podoba, a to rzadkość, moja bratnia duszo! Oluś zjeździłam dzisiaj cała lewostronna strone Wisly w Warszawie za buźkami, nie było łatwo i np w galerii Mokotów z 20 filiżanek wybrałąm 4, w Arkadii kupiłam dwie,i w Klifie nic nie kupiłam i dopiero na Woli nabyła resztę. Uprzedzam, ze nie jest to idealne na 100 %, ale najlepsze z najlepszych. Cieszę sie, że udalo mi się kupić, choc gdybym od razu kupowala, to pewno nie było by tyle kłopotu Alu, Ty wiesz, za co:D a jak sie zobaczymy, to Cie naprawde wysciskam:hug: Ola:bye: jak już się domowo u Ciebie robi - PIĘKNIE!!! drewno teakowe super się prezentuje - sama się zastanawiam nad taką wersją w mojej górnej łazience (uwielbiam drewno). Zamawiałaś teak, czy kupowałaś gdzieś u siebie? jeśli można poproszę o namiary i cenę.... Oldzia, dzieki:hug: wysle Ci jutro namiar i cene, bo ...nie pamietam tego drugiego, wiec co Ci po takiej niekompletnej informacji? super to oświetlenie i już tak blisko końca... o jak fajnie,to chyba bardzo przyjemny etap... Hazelku ale w salonie to oświetlenia nie widać a tam chyba moje aquaformy ,cyknij fotki Basiu, o fotkach aquaformów dzis zapomnialam...bu. :oops:Jutro zrobię A teraz kolejne hity z satelity: Po pierwsze. Doszłam dzis do wniosku, ze pomimo iz podłoga pomalowana jest półmatem-swieci sie bardziej niz na próbce, no i jutro pan parkieciarz ma zedrzec troche lakieru u Małego w pokoju i pomalowac w macie.... Zobaczymy, co z tego wyjdzie.... Po drugie, jedno skrzydło szklanych drzwi do wiatrołapu przyszło uszkodzone, wiec dokonczenie montażu po majówce-bo muszą wysłąć do producenta:bash: Reszta zamontowana. Pokaze na chwilę, bo z małym Bonuskiem.Nie dało sie zrobic fotki bez niego-zbyt szybki jest:lol: hol: http://images46.fotosik.pl/1481/34e20dff29fb397med.jpg http://images41.fotosik.pl/1470/7db9256bbd825fmed.jpg sypialnia: http://images40.fotosik.pl/1516/9201306b876f89f5med.jpg spizarka (w kuchni). Drzwi i sciana beda szare: http://images42.fotosik.pl/310/1be14bc8d96df609med.jpg i zblizenie dla narendilka: http://images38.fotosik.pl/1515/7dd8241eccb75bffmed.jpg http://images41.fotosik.pl/1470/1dcb7b050d050fdamed.jpg Jutro przyjezdza kanapa:wave: sypialnia juz jest:wave: W tak zwanym miedzyczasie: czy na tle białych drzwi lepiej wypada biel scian czy delikatna szarosc, jak w sypialni? Kusi mnie, zeby hol machnąć na jasnoszary...bo nie wiem, czy nie za sterylnie sie zrobiło...doradzcie, prosze. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.04.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Drzwi super, korytarz bym zostawiła na bialo,on jest dość wąski, ale jak wiesz ja lubię biel Najbardziej podoba mi sie Młody łobuziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts