Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

korytka wyszły bosko. brawo za odwagę... pierwszy raz widzę takie rozwiązanie i chyba miałabym masę wątpliwości czy te kontrasty się sprawdzą. mam jedno korytko do zainstalowania u siebie... no ale m. leżący na moim ramieniu gdera "nawet mi sie nie waż"... hehe

ale w związku z tym korytarz chyba zostawiłabym biały (a może umiesz pacnąć na komputerze inny kolor (albo jakaś życzliwa dusza umie to zrobić wiarygodnie)). kiedyś przybędzie jakiś obrazek czy zdjęcie i będzie w ogóle cacuchno

a co za kanapę wybrałaś? :)

O rany współczuje tego wirusa :sick: - ale może szybko przejdzie? - u nas się rozwiało po kościach po 1 dniu :yes:

A co dostajecie z leków w takich przypadkach?

Olu korytarz wymiata - te ciemne korytka są http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif

Ja bym zaryzykowała z tą lekką szarością :yes:

Ale zobaczmy co dziewczyny jeszcze powiedzą - a kiedy malowanie?

Olu nawet nie wiesz jaką ulgę poczułam że Ala skompletowała Ci zestaw :wiggle:, ja byłam wściekłą na to AD że taki szajs ma i że wóciłam bez filiżanek dla Ciebie :(. Ale wszystko dobrze się skończyło. Wiesz co, Karolina napisała że ona kupiła sobie jeszcze duży talerz na ciasto...co o tym myślisz? może sobie dokupimy???

Miłego dnia życzę :hug:

ola bonusik słodki;)

ja bym biały zostawiła. Ale pomyśl np o jakimś kolorze w holu:) będzie coś na ścianach????? może jakiś pasek - panel z czarnego szkła od podłogi do sufitu???? nawiązując do korytek???? na tym zdjęciu gdzie mały jest po lewej . Taki na 1 m szeroki panelik;)

hazelku, dziękuję za pamięć :hug:

Świetne te drzwi!

Wysłałam pytanie do jednej firmy, ale mnie zlewają :mad: Na początek chciałabym samą ościeżnicę i przede wszystkim czy da się do niej drzwi łamane zastodować.

A na jaki szary chcesz to malować? Jasny-jasny czy taki szary-szary?

O rety, ale się wysłowiłam :rolleyes: Ale rozumiesz, prawda?

Witam :) Wpadlam tylko na moment powiedziec ze zyje a jak nadrobie zaleglosci to moze zaglosuje bo teraz to totalnie nie wiem co tam chcesz malowac :D

Hazelku nie bylo mnie tylko chwilke a u Ciebie tyle zmian-widze ze jestes na ostatniej prostej do przeprowadzki:) Mam nadzieje ze i psychicznie lepiej sie czujesz przed ta zmiana :hug:

Hazelku nie wiem czy się u Ciebie witałem czy nie.. wiec WITAM (ponownie)

ja bym dał ultralight szary taką złamaną biel nie rób sobie szpitala w domu....

(oczywiście to moje zdanie.... )

Tearz w szpitalach maluje się na kolor, zeby miec dom w szpitalu Cha cha :D