1976pinacolada 23.04.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ooooo, i zięciunio jest I Ciebie tez widzę na jednym zdjęciu Ola - jak u Ciebie to gna W szoku jestem Ty sie pakuj dziewczyno bo przeprowadzka tuż tuz Ps. dla mnie za sterylnie , dałabym jasniutki szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 korytka wyszły bosko. brawo za odwagę... pierwszy raz widzę takie rozwiązanie i chyba miałabym masę wątpliwości czy te kontrasty się sprawdzą. mam jedno korytko do zainstalowania u siebie... no ale m. leżący na moim ramieniu gdera "nawet mi sie nie waż"... hehe ale w związku z tym korytarz chyba zostawiłabym biały (a może umiesz pacnąć na komputerze inny kolor (albo jakaś życzliwa dusza umie to zrobić wiarygodnie)). kiedyś przybędzie jakiś obrazek czy zdjęcie i będzie w ogóle cacuchno a co za kanapę wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 kurcze Hazel, jakie zmiany u Ciebie Świetnie już wygląda. Gdzie zamawiałaś drzwi? Możesz mi podesłać koszt na priv? Czy one mają tak jak Anuli, że nawe otwierając się do wewnątrz są zlicowane od zewnątrz z opaską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2012 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O rany współczuje tego wirusa - ale może szybko przejdzie? - u nas się rozwiało po kościach po 1 dniu A co dostajecie z leków w takich przypadkach? Olu korytarz wymiata - te ciemne korytka są http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif Ja bym zaryzykowała z tą lekką szarością Ale zobaczmy co dziewczyny jeszcze powiedzą - a kiedy malowanie? Olu nawet nie wiesz jaką ulgę poczułam że Ala skompletowała Ci zestaw , ja byłam wściekłą na to AD że taki szajs ma i że wóciłam bez filiżanek dla Ciebie . Ale wszystko dobrze się skończyło. Wiesz co, Karolina napisała że ona kupiła sobie jeszcze duży talerz na ciasto...co o tym myślisz? może sobie dokupimy??? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ola bonusik słodki;) ja bym biały zostawiła. Ale pomyśl np o jakimś kolorze w holu:) będzie coś na ścianach????? może jakiś pasek - panel z czarnego szkła od podłogi do sufitu???? nawiązując do korytek???? na tym zdjęciu gdzie mały jest po lewej . Taki na 1 m szeroki panelik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.04.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ooo bonusik:hug: ja bym malowała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 a ja nie ja też nie:) ola co myślisz o moim pomyśle z panelem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 hazelku, dziękuję za pamięć Świetne te drzwi! Wysłałam pytanie do jednej firmy, ale mnie zlewają Na początek chciałabym samą ościeżnicę i przede wszystkim czy da się do niej drzwi łamane zastodować. A na jaki szary chcesz to malować? Jasny-jasny czy taki szary-szary? O rety, ale się wysłowiłam Ale rozumiesz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 A na jaki szary chcesz to malować? Jasny-jasny czy taki szary-szary? O rety, ale się wysłowiłam Ale rozumiesz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja dalej jestem za białym szary ne bedzie dobrze współgral z czarnymi kotytkami i białym sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam Wpadlam tylko na moment powiedziec ze zyje a jak nadrobie zaleglosci to moze zaglosuje bo teraz to totalnie nie wiem co tam chcesz malowac Hazelku nie bylo mnie tylko chwilke a u Ciebie tyle zmian-widze ze jestes na ostatniej prostej do przeprowadzki:) Mam nadzieje ze i psychicznie lepiej sie czujesz przed ta zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 K O R Y T K A ..... boskie . Wspaniale wygladają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Olu - co się dzieje, że Cię nie ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja bym nie malowała Połączenie szara ściana + białe drzwi jest ładne, ale zdecydowanie wolę kiedy w takim układzie drzwi są trochę bardziej zdobne. Przy prostym, gładkim skrzydle bardzo fajnie wygląda ta biała całość. Drzwi są jakby scalone z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A na jaki szary chcesz to malować? Jasny-jasny czy taki szary-szary? O rety, ale się wysłowiłam Ale rozumiesz, prawda? Nie zrozumiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nie zrozumiałaś? ona jeszcze mysli dlatego jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Hazelku nie wiem czy się u Ciebie witałem czy nie.. wiec WITAM (ponownie)ja bym dał ultralight szary taką złamaną biel nie rób sobie szpitala w domu.... (oczywiście to moje zdanie.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ona jeszcze mysli dlatego jej nie ma Aż taką zagadkę zadałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Hazelku nie wiem czy się u Ciebie witałem czy nie.. wiec WITAM (ponownie) ja bym dał ultralight szary taką złamaną biel nie rób sobie szpitala w domu.... (oczywiście to moje zdanie.... ) Tearz w szpitalach maluje się na kolor, zeby miec dom w szpitalu Cha cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts