Barbara74 26.04.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 jeśłi chodzi o zwizualizowanie koloró∑ to jest na forum taka czarodziejka pestka,ona fajnie kolory wizualizuje,była ostatnio na wątku u Julianny16,a często bywa u Tataraka.Poproś ją to może Ci pomoże.Hazelku a jakiej firmy masz drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.04.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kochani, przepraszam.... odpowiem na wszystkie posty wieczorem. Pracuje ostatni tydzien wiec mam ssssssajgon, a w domu-cały czas zmagamy sie z wirusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kochani, przepraszam.... odpowiem na wszystkie posty wieczorem. Pracuje ostatni tydzien wiec mam ssssssajgon, a w domu-cały czas zmagamy sie z wirusem. Ola ale nie zapomnij zajrzeć!!! tyle pomysłow masz nowych na hol, trzeba coś zdecydować a wirusowi kopa porządnego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ola zdrówka zdrówka zdróóóóóóóóóóóóóóowka !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jasny szary:yes: Korytka :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.04.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Kochani, baaaaardzo dziekuje za komplimenty i oddane głosy:hug: kurcze Hazel, jakie zmiany u Ciebie Świetnie już wygląda. Gdzie zamawiałaś drzwi? Możesz mi podesłać koszt na priv? Czy one mają tak jak Anuli, że nawe otwierając się do wewnątrz są zlicowane od zewnątrz z opaską? Spirea, dzieki;) drzwi to Jagdor.Jestem z nich baaardzo zadowolona. Nie mam takiej opcji, jak Anula bo wtedy szerokosc drzwi zmniejszyłaby sie automatycznie o 10 cm wiec zrezygnowalismy. O dziwo, w ogóle nam to nie przeszkadza:) ok 1800 za sztuke-z zamkiem magnetycznym, bezfelcowe. O rany współczuje tego wirusa - ale może szybko przejdzie? - u nas się rozwiało po kościach po 1 dniu A co dostajecie z leków w takich przypadkach? Olu korytarz wymiata - te ciemne korytka są http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif Ja bym zaryzykowała z tą lekką szarością Ale zobaczmy co dziewczyny jeszcze powiedzą - a kiedy malowanie? Olu nawet nie wiesz jaką ulgę poczułam że Ala skompletowała Ci zestaw , ja byłam wściekłą na to AD że taki szajs ma i że wóciłam bez filiżanek dla Ciebie . Ale wszystko dobrze się skończyło. Wiesz co, Karolina napisała że ona kupiła sobie jeszcze duży talerz na ciasto...co o tym myślisz? może sobie dokupimy??? Miłego dnia życzę Aguś, zadzwonie jutro do Ciebie-za duzo pisania o tym gópim wirusie:( Malowanie-juz skonczone.:yes:Tzn, pierwsza warstwa-teraz druga i tapetowanie:) Super, ze mamy buzki, choc łatwo nie było:rolleyes: Jak najbardziej jestem za talerzem na ciasto:yes: ola bonusik słodki;) ja bym biały zostawiła. Ale pomyśl np o jakimś kolorze w holu:) będzie coś na ścianach????? może jakiś pasek - panel z czarnego szkła od podłogi do sufitu???? nawiązując do korytek???? na tym zdjęciu gdzie mały jest po lewej . Taki na 1 m szeroki panelik;) Moniś Kochana, pomysł super-do białych scian (ale ja jednak jaaaaaasno-szary dam w holu-ale ciiiii) ooo bonusik:hug: ja bym malowała:yes: a ja nie ja też ja też nie:) ola co myślisz o moim pomyśle z panelem?? Uwielbiam Was i to...jak sie cudnie...nie zgodziłyscie w tej kwestii:hug: hazelku, dziękuję za pamięć Świetne te drzwi! Wysłałam pytanie do jednej firmy, ale mnie zlewają Na początek chciałabym samą ościeżnicę i przede wszystkim czy da się do niej drzwi łamane zastodować. A na jaki szary chcesz to malować? Jasny-jasny czy taki szary-szary? O rety, ale się wysłowiłam Ale rozumiesz, prawda? Nie zrozumiałaś? ona jeszcze mysli dlatego jej nie ma Aż taką zagadkę zadałam? Waryjatki Zrozumiałam (o dziwo:lol2:). Narendilku, sciana i drzwi beda jasno-szare:yes: Ja dalej jestem za białym szary ne bedzie dobrze współgral z czarnymi kotytkami i białym sufitem Ja bym nie malowała Połączenie szara ściana + białe drzwi jest ładne, ale zdecydowanie wolę kiedy w takim układzie drzwi są trochę bardziej zdobne. Przy prostym, gładkim skrzydle bardzo fajnie wygląda ta biała całość. Drzwi są jakby scalone z resztą Alu i Dropku-zgadzam sie z Wami i dziekuje Wam:hug: jednak wazne jest tez samopoczucie-a ja w tej wszechobecnej bieli w holu...jakos tak dziwnie sie ...czuje. Dlatego bedzie delikatnie szaro...czyli prawie biało:D Witam Wpadlam tylko na moment powiedziec ze zyje a jak nadrobie zaleglosci to moze zaglosuje bo teraz to totalnie nie wiem co tam chcesz malowac Hazelku nie bylo mnie tylko chwilke a u Ciebie tyle zmian-widze ze jestes na ostatniej prostej do przeprowadzki:) Mam nadzieje ze i psychicznie lepiej sie czujesz przed ta zmiana kakusku, sie steskniłam za Tobą. Dobrze, ze wszystko ok, bo sie martwiłam. Zaleglosciami sie nie przejmuj-nadrobisz szybko:hug: K O R Y T K A ..... boskie . Wspaniale wygladają . dzieki, mirelko Hazelku nie wiem czy się u Ciebie witałem czy nie.. wiec WITAM (ponownie) ja bym dał ultralight szary taką złamaną biel nie rób sobie szpitala w domu.... (oczywiście to moje zdanie.... ) Lolku, witałeś sie, witałeś z czego bardzo sie ciesze i zapraszam, jak najczesciej:yes: Dzieki, ze oddałes swoj glos na rozwiązanie, które wybrałam:yes: bedzie taki delikatny szary...ze prawie biały-ale jednak szary:D jeśłi chodzi o zwizualizowanie koloró∑ to jest na forum taka czarodziejka pestka,ona fajnie kolory wizualizuje,była ostatnio na wątku u Julianny16,a często bywa u Tataraka.Poproś ją to może Ci pomoże.Hazelku a jakiej firmy masz drzwi? Basiu, juz postanowione:) o drzwiach pisałam wczesniej dla Spirei Pamietałam o fotce Aquaformów dla Ciebie:wiggle: Ola ale nie zapomnij zajrzeć!!! tyle pomysłow masz nowych na hol, trzeba coś zdecydować:)a wirusowi kopa porządnego!!!!! Ola zdrówka zdrówka zdróóóóóóóóóóóóóóowka !!!!! Jasny szary:yes: Korytka :jawdrop: Senkju, Marti Ok, no to sie wygadalam i wiecie juz ze bedzie prawie biało ale jednak szaro (tudzież odwrotnie:D). Efekt koncowy zaprezentuję Wam w sobotę a tymczasem kilka newsów i fotek: Podłoga polakierowana matem dala o niebo lepszy efekt. Nie swieci sie tak bardzo i nie wyglada, jak ...gumolit (nie zebym miała coś przeciwko...ot, takie skojarzenie) Swoja drogą-uwaga na lakiery Bona-okazalo sie ze ich półmat, to tak naprawde połysk. W ramach rekompensaty, wkleje fociszki;) http://images41.fotosik.pl/1477/bf013c72f8e1a465med.jpg A tak BTW, poprosiłam mojego kochanego pana Piotrka o pomalowanie czesci holu na szaro-jak widac....no i .....ten wariant zostaje:yes: To nie bedzie ta szarosc-tylko dwa tony jasniejsza ale pomalowalismy kolorem z sypialni-w celach czysto poglądowych:D Sciana tv bedzie biała (na fotce taka jeszcze nie jest) Na drewnianej scianie w spa zawisło takie oto cos: http://images37.fotosik.pl/1493/bd38cba24d8e9ce9med.jpg i jeszcze na chwile biały hol z moim Skarbkiem w roli głownej (dla tych, co przegapili i nie wiedzieli, o czym pisalismy:)) http://images38.fotosik.pl/1522/7851d9736fa88famed.jpg http://images41.fotosik.pl/1477/3714f29b7fe264med.jpg I obiecane Basi aquaformy w salonie: http://images38.fotosik.pl/1522/066ef9ab7a5f39c5med.jpg Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.04.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ło rany boskie ales się opisała Prawie jak MarJelka Dotrwałam, przeczytałam , ide spać Ps. jasny szary, jupiiiii...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ależ Twój Skarbek uroczy!!! Ja z tych co przegapili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.04.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Akurat nadrobie jak wracam o 23 a wy tyle tu trzskacie .Ale fajknie piszczcie piszccie bo mam co czytac do poduszki.Teraz wiem o co chodzilo z kolorkami i podzielam decyzje Podloga w salonie wyglada rewelacyjnie no i widzialam Twoje plyteczki kilka godzin przed wylotem (maz z oporami ale dal sie na pol godzinki wyciagnac do max-flizu ) Ola czemu zrezygnowalas z pracy? Ciekawego jak sie bedziesz jutro czula na pelnym oddechu Fajnego masz tego szkraba-tesknie do takiego wieku u swoich urwisow :yes:Widac ze podoba mu sie w nowym domku-tyle ptrzestrzeni do biegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ola nie ma tego złego z pracą - troszku odpoczniesz,nacieszysz się domkiem mały podrośnie a Ty wrócisz do pracy Teraz będziesz mieć więcej czasu i wreszcie się spotkamy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 hazelku, niezły pościk pierdyknełaś Lubię jasny-szary! Podłoga piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ło rany boskie ales się opisała Prawie jak MarJelka Dotrwałam, przeczytałam , ide spać Ps. jasny szary, jupiiiii...... hazelku, niezły pościk pierdyknełaś Lubię jasny-szary! Podłoga piękna! Ola a co z sufitem?????? jeżeli ściany pomnalujesz na szary , prawie biały , to może sufit też?????? Ola ja nie jestem przekonana do szarości. co najwyżej złamany biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Ola a co z sufitem?????? jeżeli ściany pomnalujesz na szary , prawie biały , to może sufit też?????? Ola ja nie jestem przekonana do szarości. co najwyżej złamany biały Ja sie zgdadzam z Monia w całej rozciągłości, jak nie bilay to sufit tez szarutenki Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.04.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja sie zgdadzam z monia w całej rozciągłości, jak nie bilay to sufit tez szarutenki no Ala może Ola zrozumie. że trza biały złamany zrobić kompromis musi być. szary wyjdzie , tak ciemno:) Ola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 no Ala może Ola zrozumie. że trza biały złamany zrobić kompromis musi być. szary wyjdzie , tak ciemno:) Ola . Kochanie, nie licz na to, Ola to taka Zosia Samosia, zawsze robi po swojemu OLU :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.04.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Kochanie, nie licz na to, Ola to taka Zosia Samosia, zawsze robi po swojemu OLU :hug: nie koniecznie Alu!!!! czasami na coś ją da się namówić!!!! ale M musi zatwierd:)zić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.04.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ej, ale z tego co ja zakumałam to ma być 2 tony jasniejsze niz na zdjęciu. W zasadzie to tylko białe drzwi będą wskazywać na to, że ściana nie jest biała tylko leciusienko szara.... http://img838.imageshack.us/img838/6987/bf013c72f8e1a465med.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.04.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Kinga ale tam z tyłu ściana jest szara. Taka ma być w korytarzu?????? na tej ścianie na środku jest ten kolor- jasnoszary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.04.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Ej, ale z tego co ja zakumałam to ma być 2 tony jasniejsze niz na zdjęciu. W zasadzie to tylko białe drzwi będą wskazywać na to, że ściana nie jest biała tylko leciusienko szara.... http://img838.imageshack.us/img838/6987/bf013c72f8e1a465med.jpg Ładnie to tak obgadywać gospodynię?Łobuziary kochane:hug: Wszystkie macie rację: Ala, ze jestem zosia-samosia:lol: Monia, ze czesto Was słucham ale najczesciej M musi zatwierdzic (choc wszystkie wiemy, jak to z facetami bywa) Kinga, ze kolor szary w holu bedzie jasniejszy o dwa tony od tego na fotce i ze tylko białe drzwi beda wskazywac delikatna róznice. Ta sciana na pierwszym planie, to scaina tv i ona bedzie biała. Na fotce jest szarawa (slady wczesniejszej koncepcji:D) Bedzie gitara, mówie Wam.I jeszcze dodam, ze jestescie suuuuuuper:D:hug: Aha, a listwy beda w kolorze scian:yes: Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ładnie to tak obgadywać gospodynię?Łobuziary kochane:hug: Wszystkie macie rację: Ala, ze jestem zosia-samosia:lol: Monia, ze czesto Was słucham ale najczesciej M musi zatwierdzic (choc wszystkie wiemy, jak to z facetami bywa) Kinga, ze kolor szary w holu bedzie jasniejszy o dwa tony od tego na fotce i ze tylko białe drzwi beda wskazywac delikatna róznice. Ta sciana na pierwszym planie, to scaina tv i ona bedzie biała. Na fotce jest szarawa (slady wczesniejszej koncepcji:D) Bedzie gitara, mówie Wam.I jeszcze dodam, ze jestescie suuuuuuper:D:hug: Cha cha cha cha dziekujemy No i powiedz Olu, kto Cię kocha tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts