Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja bym dała taki jaśniutki bardzo ( coś jak mam u siebie na dole:lol: )

ps. proszę o przesłanie kurierem tego małego szkraba do Lublina, ach bym wycałowała i wyściskała , nic mnie tak nie rozwala jak małe chopciki :lol2: Pobawił by się z moim chopcikiem, ja bym rozpieściła do rozpuku i za tydzień odesłała :rotfl:

razem z moim cobyś i ty się wyżyła przez tydzień:rotfl:

Ładnie to tak obgadywać gospodynię?:lol2:Łobuziary kochane:hug:

Wszystkie macie rację:

Ala, ze jestem zosia-samosia:lol::hug:

Monia, ze czesto Was słucham ale najczesciej M musi zatwierdzic :hug:(choc wszystkie wiemy, jak to z facetami bywa)

Kinga, :hug: ze kolor szary w holu bedzie jasniejszy o dwa tony od tego na fotce i ze tylko białe drzwi beda wskazywac delikatna róznice. Ta sciana na pierwszym planie, to scaina tv i ona bedzie biała. Na fotce jest szarawa (slady wczesniejszej koncepcji:D)

Bedzie gitara, mówie Wam.I jeszcze dodam, ze jestescie suuuuuuper:D:hug:

Aha, a listwy beda w kolorze scian:yes::D

a sufit?:p

przeca dałam szczałke , o ktory szary mi chodzi. I ma być o 2 tony jaśniejszy !!!! Zreszta Ola już napisała :p
no dałaś !!!! ale to całkiem szary:P szary

ps. proszę o przesłanie kurierem tego małego szkraba do Lublina, ach bym wycałowała i wyściskała , nic mnie tak nie rozwala jak małe chopciki :lol2: Pobawił by się z moim chopcikiem, ja bym rozpieściła do rozpuku i za tydzień odesłała :rotfl:

no kurierem:rotfl: chyba osobiście na górę godzinkę by Ola- kwoka małego zostawiła:lol2:

:lol2:

Martulka, wszystko przed nami:hug: w sensie...nie -nadanie przesyłek ale...to ze nasze chopckiki sie kiedys razem obawia a my ich wyćałujemy:D

a sufit?:p

white;)

no kurierem:rotfl: chyba osobiście na górę godzinkę by Ola- kwoka małego zostawiła:lol2:

eeeeej, ale mnie znasz,Monia:rolleyes::hug:

Teraz jedziemy z naszymi przyjaciółmi do krk na weekend (choc to moze za duze słowo: na jedna noc) i ja juz przezywam ten fakt:rolleyes:

Załapałam się na małeho Hazelka:wiggle:,a gdzie fotka Pani Hazelkowej

też bym chętnie zobaczyła Panią Hazelkową :lol:

Basiu, Oluś-jeszcze Was zaskoczę i się ...wkleję kiedyś:)

http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce33_(www.e-gify.pl).gif :hug: MIłego dzionka zycze :)

Alu, :hug:

Hazelku taka piekna pogoda -nie wolno chorowac :no::hug:

kakusku:hug:, walczymy z wirusem wstrrrretnym i chyba wygraliśmy (mam nadzieje, ze nie zapesze;))

Kochana na priv wysłałam ten nr (bo pamiętasz że ja smsków wysyłać nie mogę :rolleyes:)

Dostałam Aguś:hug:- ale nikt nie odebrał...

Swoją droga, niezły zakret ze mnie-nr sie jednak znalazł:rolleyes:

Ja sie nie zalapalam na zdjecia Malego brzdaca... buuu....

Slicznie sie robı!

To kiedy ta przeprowadzka?

:hug:

Balbinko, jeszcze wkleje, promise-bo ja Twoją kochaną ekipę widziałam:)

Marzenie mojego M, to:

pierwszy mecz na Euro=pierwsza noc w nowym domku;) mam nadzieje, ze sie uda;)

A Ty Balbinko na wekejszyns,prawda? Z niecierpliwoscia czekam na fotki po powrocie:)

jej - jak ja Wam zazdroszcze tego pierwszego meczu I tego, że Twój m ma wyznaczona jakąś datę i dąży do tego. Mój coraz częściej mówi, że jak nie w lipcu to w sierpniu....:( I mnie tym dołuje niesamowicie :( :( :( Bo tym sposobem to i na grudzień można przełożyć :(

:hug:

Marzenie mojego M, to:

pierwszy mecz na Euro=pierwsza noc w nowym domku;) mam nadzieje, ze sie uda;)

Olu jednak wiele nas łączy :rolleyes:.....

Ja trzy lata temu w maju:rolleyes: w ligę mistrzów :rolleyes:spłodziłam swego syna:P:rotfl: ,a Ty w euro mecz zamieszkasz w swoim domku.

No co? tu i tu mecz przecież :popcorn:

Olu jednak wiele nas łączy :rolleyes:.....

Ja trzy lata temu w maju:rolleyes: w ligę mistrzów :rolleyes:spłodziłam swego syna:p:rotfl: ,a Ty w euro mecz zamieszkasz w swoim domku.

No co? tu i tu mecz przecież :popcorn:

jaka dzielna kobieta, sama spłodziła... :rotfl:

Yyyyy to chyba była 4 lata temu:rolleyes: skoro mój syn w tym roku skończył 3latka:lol2:

Chyba mnie przegrzało dzis słonko,nie mogę się doliczyć:o

.... i tak sie tym umęczyła że się jej lata popierdasiły :rotfl:

Dziewczynki uważajcie dziś na słońce :lol2: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif