1976pinacolada 27.04.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Kinga ale tam z tyłu ściana jest szara. Taka ma być w korytarzu?????? na tej ścianie na środku jest ten kolor- jasnoszary??? przeca dałam szczałke , o ktory szary mi chodzi. I ma być o 2 tony jaśniejszy !!!! Zreszta Ola już napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.04.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja bym dała taki jaśniutki bardzo ( coś jak mam u siebie na dole:lol: ) ps. proszę o przesłanie kurierem tego małego szkraba do Lublina, ach bym wycałowała i wyściskała , nic mnie tak nie rozwala jak małe chopciki Pobawił by się z moim chopcikiem, ja bym rozpieściła do rozpuku i za tydzień odesłała razem z moim cobyś i ty się wyżyła przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.04.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ładnie to tak obgadywać gospodynię?Łobuziary kochane:hug: Wszystkie macie rację: Ala, ze jestem zosia-samosia:lol: Monia, ze czesto Was słucham ale najczesciej M musi zatwierdzic (choc wszystkie wiemy, jak to z facetami bywa) Kinga, ze kolor szary w holu bedzie jasniejszy o dwa tony od tego na fotce i ze tylko białe drzwi beda wskazywac delikatna róznice. Ta sciana na pierwszym planie, to scaina tv i ona bedzie biała. Na fotce jest szarawa (slady wczesniejszej koncepcji:D) Bedzie gitara, mówie Wam.I jeszcze dodam, ze jestescie suuuuuuper:D:hug: Aha, a listwy beda w kolorze scian:yes:a sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.04.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 przeca dałam szczałke , o ktory szary mi chodzi. I ma być o 2 tony jaśniejszy !!!! Zreszta Ola już napisała no dałaś !!!! ale to całkiem szary:P szary Ja bym dała taki jaśniutki bardzo ( coś jak mam u siebie na dole:lol: ) ps. proszę o przesłanie kurierem tego małego szkraba do Lublina, ach bym wycałowała i wyściskała , nic mnie tak nie rozwala jak małe chopciki Pobawił by się z moim chopcikiem, ja bym rozpieściła do rozpuku i za tydzień odesłała razem z moim cobyś i ty się wyżyła przez tydzień no kurierem:rotfl: chyba osobiście na górę godzinkę by Ola- kwoka małego zostawiła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.04.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Załapałam się na małeho Hazelka:wiggle:,a gdzie fotka Pani Hazelkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Zajrzałam co tam słychować na przeprowadzkowym polu bitwy zostawiam moc buziaczków i duuuuuuużo zdrówka. U nas wieczorkiem znowu jakieś wymioty - ja nie wiem co to u nas jest . podejrzewam że on reaguje tak jak zje coś co go uczula - wczoraj to był banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce33_(www.e-gify.pl).gif MIłego dzionka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.04.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Hazelku taka piekna pogoda -nie wolno chorowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Kochana na priv wysłałam ten nr (bo pamiętasz że ja smsków wysyłać nie mogę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja sie nie zalapalam na zdjecia Malego brzdaca... buuu....Slicznie sie robı!To kiedy ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja bym dała taki jaśniutki bardzo ( coś jak mam u siebie na dole:lol: ) ps. proszę o przesłanie kurierem tego małego szkraba do Lublina, ach bym wycałowała i wyściskała , nic mnie tak nie rozwala jak małe chopciki Pobawił by się z moim chopcikiem, ja bym rozpieściła do rozpuku i za tydzień odesłała razem z moim cobyś i ty się wyżyła przez tydzień Martulka, wszystko przed nami:hug: w sensie...nie -nadanie przesyłek ale...to ze nasze chopckiki sie kiedys razem obawia a my ich wyćałujemy a sufit? white;) no kurierem:rotfl: chyba osobiście na górę godzinkę by Ola- kwoka małego zostawiła:lol2: eeeeej, ale mnie znasz,Monia Teraz jedziemy z naszymi przyjaciółmi do krk na weekend (choc to moze za duze słowo: na jedna noc) i ja juz przezywam ten fakt:rolleyes: Załapałam się na małeho Hazelka:wiggle:,a gdzie fotka Pani Hazelkowej też bym chętnie zobaczyła Panią Hazelkową Basiu, Oluś-jeszcze Was zaskoczę i się ...wkleję kiedyś http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce33_(www.e-gify.pl).gif MIłego dzionka zycze Alu, Hazelku taka piekna pogoda -nie wolno chorowac kakusku, walczymy z wirusem wstrrrretnym i chyba wygraliśmy (mam nadzieje, ze nie zapesze;)) Kochana na priv wysłałam ten nr (bo pamiętasz że ja smsków wysyłać nie mogę ) Dostałam Aguś- ale nikt nie odebrał... Swoją droga, niezły zakret ze mnie-nr sie jednak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja sie nie zalapalam na zdjecia Malego brzdaca... buuu.... Slicznie sie robı! To kiedy ta przeprowadzka? Balbinko, jeszcze wkleje, promise-bo ja Twoją kochaną ekipę widziałam:) Marzenie mojego M, to: pierwszy mecz na Euro=pierwsza noc w nowym domku;) mam nadzieje, ze sie uda;) A Ty Balbinko na wekejszyns,prawda? Z niecierpliwoscia czekam na fotki po powrocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Marzenie mojego M, to: pierwszy mecz na Euro=pierwsza noc w nowym domku;) mam nadzieje, ze sie uda;) Kurcze to już niedługo:D fajnie Wam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 jej - jak ja Wam zazdroszcze tego pierwszego meczu I tego, że Twój m ma wyznaczona jakąś datę i dąży do tego. Mój coraz częściej mówi, że jak nie w lipcu to w sierpniu.... I mnie tym dołuje niesamowicie :( Bo tym sposobem to i na grudzień można przełożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Marzenie mojego M, to: pierwszy mecz na Euro=pierwsza noc w nowym domku;) mam nadzieje, ze sie uda;) Olu jednak wiele nas łączy ..... Ja trzy lata temu w maju:rolleyes: w ligę mistrzów :rolleyes:spłodziłam swego syna:P:rotfl: ,a Ty w euro mecz zamieszkasz w swoim domku. No co? tu i tu mecz przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Yyyyy to chyba była 4 lata temu:rolleyes: skoro mój syn w tym roku skończył 3latka:lol2: Chyba mnie przegrzało dzis słonko,nie mogę się doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Olu jednak wiele nas łączy ..... Ja trzy lata temu w maju:rolleyes: w ligę mistrzów spłodziłam swego syna:rotfl: ,a Ty w euro mecz zamieszkasz w swoim domku. No co? tu i tu mecz przecież jaka dzielna kobieta, sama spłodziła... Yyyyy to chyba była 4 lata temu:rolleyes: skoro mój syn w tym roku skończył 3latka:lol2: Chyba mnie przegrzało dzis słonko,nie mogę się doliczyć .... i tak sie tym umęczyła że się jej lata popierdasiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 jaka dzielna kobieta, sama spłodziła... Ja jestem samowystarczalna:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.04.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 wiatropylna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.05.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Dziewczynki uważajcie dziś na słońce http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts