Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jezdem, jezdem Dziefffczynki:hug::D

Przez całą majówkę sie lenilam z moimi Chłopakami. Wypad do krk (Monia wie:cool:) nieudany-akurat w ten dzien padało, wiec zrobilismy sobie imprezke u naszych Przyjaciół-dwa dni wczesniej z Dziecięciem a wtedy party bezdzieciowe :lol:

karolek, Aguś, narendilek, Monia, Kinia, Ala-niechże Was usciskam,:hug::hug::hug::D:D

Co do korytek-te, które zobaczyłam u Moni-potwierdziły, ze to strzał w dziesiątkę:yes:

Basiu, drzwi jagdora sa malowane-nie okleina. Na gotowo (z oscieznica) placilicmy ok 2 tys-nie pamietam dokładnie....:oops: na temat polskone nic nie moge powiedziec, bo jest opoznienie w montazu:bash: i ogólnie, jestesmy troche zli, ze chcac zaoszczedzic na dwóch parach drzwi-nie wiemy, kiedy beda...:bash: polskone simple kosztowały chyba ... 1200 zl...kurcze zapytam M, jak wróci....:oops:

Oluś no tak lenistwa koniec i czekamy na dalsze postępy:) w wykanczaniu:)

dobrze się odezwałaś. powiem ci ,że ja juz czekałam na normalnośc po tym długim weekendzie;) jakoś lenistwo mi nie służy:wiggle: ale moj syn ma jeszcze tydzień wolnego , więć mamy przedłużony długi wekend wszyscy, bo zaburza nam rytm dnia:)

a do mnie juz nie zaglądasz :mad: Nie oddam córki zatem , ha !!! :rotfl:

Ejjj, Kinguś:o bo utknęłam w galerii a teraz przyczłapałam do komentów dopiero:hug: No jakzesz tak, no żesz kurnasz....no co Ty:lol:

Nie przejmuj się Olu, myślę o trzecim dziecku;) Urodzę Ci młodszą synową :lol2::lol2:

Mój twierdzi, ze jestesmy juz.....za starzy:lol2:

Bezczelny:lol2:

A na powaznie, to chciałabym tak, jak sie nie da-czyli od razu takiego dwulatka/dwulatkę :D

oj, to ja dokładnie na odwrót. Takie maleństwo tylko jedzące i śpiące. No i pachnące ofkors. Zeby nie rosło , nie broiło, nie pytało milion razy na dobę ciemu .