monika996 07.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ola sieedzę własnie sobie na Fm i zaglądam do ciebie i tu CISZA co tam u was????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.05.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ola sieedzę własnie sobie na Fm i zaglądam do ciebie i tu CISZA co tam u was????? Smok ją zjadł ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Siedzi w nowym domku i się urządza nie wiecie ? Nie ma zcasu na net OLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Siedzi w nowym domku i się urządza nie wiecie ? Nie ma zcasu na net Pierwszy mecz coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.05.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Jezdem, jezdem Dziefffczynki Przez całą majówkę sie lenilam z moimi Chłopakami. Wypad do krk (Monia wie:cool:) nieudany-akurat w ten dzien padało, wiec zrobilismy sobie imprezke u naszych Przyjaciół-dwa dni wczesniej z Dziecięciem a wtedy party bezdzieciowe karolek, Aguś, narendilek, Monia, Kinia, Ala-niechże Was usciskam,:hug::D Co do korytek-te, które zobaczyłam u Moni-potwierdziły, ze to strzał w dziesiątkę Basiu, drzwi jagdora sa malowane-nie okleina. Na gotowo (z oscieznica) placilicmy ok 2 tys-nie pamietam dokładnie.... na temat polskone nic nie moge powiedziec, bo jest opoznienie w montazu:bash: i ogólnie, jestesmy troche zli, ze chcac zaoszczedzic na dwóch parach drzwi-nie wiemy, kiedy beda... polskone simple kosztowały chyba ... 1200 zl...kurcze zapytam M, jak wróci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Hazelku nie pytaj męża, nie robię polskone, biorę inne firmy pod uwagę,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Oluś no tak lenistwa koniec i czekamy na dalsze postępy:) w wykanczaniu:) dobrze się odezwałaś. powiem ci ,że ja juz czekałam na normalnośc po tym długim weekendzie;) jakoś lenistwo mi nie służy:wiggle: ale moj syn ma jeszcze tydzień wolnego , więć mamy przedłużony długi wekend wszyscy, bo zaburza nam rytm dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.05.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Basiu, ok ale i tak przepraszam ze tak długo to trwało:oops: Monia, tak, jak Ci mówilam-im blizej finiszu, tym widze ile jeszcze spraw jest nietkniętych:sick: a przez majówke mamy dodatkowy poslizg:( ogladasz film na polsacie?strrrraszny jest:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nadrobisz, nadbroisz , podobno bezrobotna jesteś, więc bedziesz miała wiecej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Olu idę pooglądać ten film na polsacie:) uczyłam sie wklejać zdjęcia u mnie!!!!zajrzyj i częstuj się !!! jest i na słodko i na procentowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a do mnie juz nie zaglądasz Nie oddam córki zatem , ha !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ejjj, Kinguś bo utknęłam w galerii a teraz przyczłapałam do komentów dopiero:hug: No jakzesz tak, no żesz kurnasz....no co Ty:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a do mnie juz nie zaglądasz Nie oddam córki zatem , ha !!! Ejjj, Kinguś bo utknęłam w galerii a teraz przyczłapałam do komentów dopiero:hug: No jakzesz tak, no żesz kurnasz....no co Ty:lol: Nie przejmuj się Olu, myślę o trzecim dziecku;) Urodzę Ci młodszą synową :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja tez mam teraz (chwilową) faze na bobaska....tylko M. jakos tak srednio:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie przejmuj się Olu, myślę o trzecim dziecku;) Urodzę Ci młodszą synową :lol2: odezwała się ta co sama płodzi i sama rodzi I to na zamówienie To ja proszę przystojnego męża dla 13 letniej Julki - da sie szefowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja tez mam teraz (chwilową) faze na bobaska....tylko M. jakos tak srednio:lol: Ej ja żartowałam , nie chcę więcej bobasków, teraz wole cudze obwąchiwać i przytulać, za to mój m odwrotnie ostro mnie namawia. Może pogadaj z moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 odezwała się ta co sama płodzi i sama rodzi I to na zamówienie To ja proszę przystojnego męża dla 13 letniej Julki - da sie szefowo? A nie woli córa młodszego męża o 10 lat? bo taki by się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mój twierdzi, ze jestesmy juz.....za starzy:lol2: Bezczelny:lol2: A na powaznie, to chciałabym tak, jak sie nie da-czyli od razu takiego dwulatka/dwulatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ej, Martulla, przeciez Twoj Synuś, to ma sie wżenić u Madzi, helloooooł, zapomniała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mój twierdzi, ze jestesmy juz.....za starzy:lol2: Bezczelny:lol2: A na powaznie, to chciałabym tak, jak sie nie da-czyli od razu takiego dwulatka/dwulatkę oj, to ja dokładnie na odwrót. Takie maleństwo tylko jedzące i śpiące. No i pachnące ofkors. Zeby nie rosło , nie broiło, nie pytało milion razy na dobę ciemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts