Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdecydowanie przedszkole to dobry pomysł. Mój ma 19 miesięcy, a w poniedziałek był pierwszy raz w Klubiku Małego Przedszkolaka. Zajęcia są 3 razy w tygodniu po 2 godz., w grupach 10 osobowych, na razie rodzice/opiekunowie są jeszcze na sali i bawią się z dziećmi. Synek wrócił bardzo, bardzo zadowolony. Od września zamierzałam go posłać do przedszkola na ok. 6 godz. , ale niestety wyjazd wszystko nam pokrzyżował ;)

jak to mowi moj nastoletni kuzyn: SORRA:D

Nie ma się czym chwalić, ale mojemu synowi ostatnio się wymknęło przy niedzielnym obiadku u teściów,, Kuwa mać"

Przy stole :my, teściowie, brat męża z żoną.

Myślałam że się zapadnę pod ziemię, teść mało z krzesła nie spadł, a teściowa zakrztusiła zupą:lol2:

I żeby nie było, my z reguły nie przeklinamy, mi zdarzyło się ze dwa razy pod wpływem emocji związanych z wykończeniówką i wystarczyło żeby mały sobie zakodował :)

:rotfl:

jak chrześniak męża (2,5 roku) powiedział ch*j przy stole, to teściowa prawie zawału dostała :lol2:

luuuudzie :rotfl:

dobrze, że "prawie" :lol2:

Moja mama kazała swojemu chrześniakowi kiedyś*biegać po łące i wołać: huuura, huuura. To były czasy, kiedy zamiast "er" wymawiał "jot"

Moja mama kazała swojemu chrześniakowi kiedyś*biegać po łące i wołać: huuura, huuura. To były czasy, kiedy zamiast "er" wymawiał "jot"

najlepszy wiek u dzieci to właśnie 2, 3, 4 latka, najbardziej pocieszne są:rolleyes:

Wracając do przedszkola... najbardziej lubię jak wracamy i mi opowiada wrażenia z dnia i tak:

Wieś mamusi moja ulubiona pani to Izia i Golotka ( Iza i Dorotka), a kolega to Olinek Okrąglinek:jawdrop:

Ja: Baruś, ale jak to? przecież Olinek to postać z bajki

Baruś: nie to mój kolega z psiećkola

Zainteresowana, pytam na drugi dzień, pani o co cho :rolleyes:

Pani: Bartuś nazywa tak chłopca Aleksandra- Olka

:rotfl:

o nie mogę z dzieciakami :lol2:

Hazelku a dlaczego to akuratc 27 głębokości musi mieć? Zdaję sobie sprawę, że pewnie mierzymy się z jakimś ciasnym miejscem ale wrzuć, pokaż może pomogę. Ja długo szukałam do dolnej łazienki płytkiej umywalki, znalazłam w końcu za 450 konglomeratową 60 cm szerokości i chyba 31 głębokości. A czy widziałaś ewentualnie realizację gdzie umywalka (są takie specjalne modele) robi się płytszą szafkę a front umywalki lekko wystaje i idzie trochę w dół na blat?

Tak to mniej wiecej wyglada, Venusku.

http://img802.imageshack.us/img802/7035/82521569.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Surowy z zalozenia kibelek ocieplony jedynie drewniana podloga. Ta wneka ma 32 cm, wiec w gre wchodzily takie wlasnie umywalki...no i ja juz ta kupilam.....:rolleyes:

tzn ta art ceram a nie ta z wizualki-to tylko tak pogladowo projektant wstawil;)

Wpadam, czytam i... też się podzielę... Moja córa (2,5 roku) ch...j to mówi na porządku dziennym, bo nie potrafi powiedzieć TWÓJ :D I ciągle słyszymy "tata, to ch...j telefon?", "Wojtuś, to ch...j samochód?". I żeby nie było, do tego wszystkiego myli TWÓJ z MÓJ, więc zdarza się też "to ch...j tata", czyli TO MÓJ TATA :lol2:

Dus-iu, jak egzamin gate? jakies postepy na polu walki?:D

walczę ale cieżko mi idzie... do tego po pracy jestem delikatnie mówiąc zrabana. mój szef nr 2 jest kochany - nie może mnie zwolnić do domu, ale pozalatwiał mi zastępstwo na pól tygodnia. za stara jestem żeby się uczyć. 20 lat w szkole to stanowczo za długo, eh