monsanbia 13.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 SORRA:D Zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Zdecydowanie przedszkole to dobry pomysł. Mój ma 19 miesięcy, a w poniedziałek był pierwszy raz w Klubiku Małego Przedszkolaka. Zajęcia są 3 razy w tygodniu po 2 godz., w grupach 10 osobowych, na razie rodzice/opiekunowie są jeszcze na sali i bawią się z dziećmi. Synek wrócił bardzo, bardzo zadowolony. Od września zamierzałam go posłać do przedszkola na ok. 6 godz. , ale niestety wyjazd wszystko nam pokrzyżował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jak to mowi moj nastoletni kuzyn: SORRA:D Nie ma się czym chwalić, ale mojemu synowi ostatnio się wymknęło przy niedzielnym obiadku u teściów,, Kuwa mać" Przy stole :my, teściowie, brat męża z żoną. Myślałam że się zapadnę pod ziemię, teść mało z krzesła nie spadł, a teściowa zakrztusiła zupą I żeby nie było, my z reguły nie przeklinamy, mi zdarzyło się ze dwa razy pod wpływem emocji związanych z wykończeniówką i wystarczyło żeby mały sobie zakodował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Przy stole :my, teściowie, brat męża z żoną. Myślałam że się zapadnę pod ziemię, teść mało z krzesła nie spadł, a teściowa zakrztusiła zupą piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jak chrześniak męża (2,5 roku) powiedział ch*j przy stole, to teściowa prawie zawału dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Karola, czyli nasi mali faceci sa praktycznie w tym samym wieku. Moj ma 21 miesiecy. tez bym chciala najpierw na 2, 3 godz a potem sie zobaczy. Martusia, Edytowane 13 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jak chrześniak męża (2,5 roku) powiedział ch*j przy stole, to teściowa prawie zawału dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 jak chrześniak męża (2,5 roku) powiedział ch*j przy stole, to teściowa prawie zawału dostała luuuudzie dobrze, że "prawie" Moja mama kazała swojemu chrześniakowi kiedyś*biegać po łące i wołać: huuura, huuura. To były czasy, kiedy zamiast "er" wymawiał "jot" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Moja mama kazała swojemu chrześniakowi kiedyś*biegać po łące i wołać: huuura, huuura. To były czasy, kiedy zamiast "er" wymawiał "jot" najlepszy wiek u dzieci to właśnie 2, 3, 4 latka, najbardziej pocieszne są Wracając do przedszkola... najbardziej lubię jak wracamy i mi opowiada wrażenia z dnia i tak: Wieś mamusi moja ulubiona pani to Izia i Golotka ( Iza i Dorotka), a kolega to Olinek Okrąglinek:jawdrop: Ja: Baruś, ale jak to? przecież Olinek to postać z bajki Baruś: nie to mój kolega z psiećkola Zainteresowana, pytam na drugi dzień, pani o co cho Pani: Bartuś nazywa tak chłopca Aleksandra- Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 dobre, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Syn wrócił wczoraj z tego Klubiku Przedszkolaka i dziadek pyta się gdzie był. Syn długo sie zastanawiał i w końcu odpowiada: "ja pikolu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 moja koleżanka z pracy ma 3 letnią córę i jak kiedyś obie były w biurze to się owej koleżance wymknęło "kur...". oczywiście - młoda obok, więc się szybko w język ugryzła. na co młoda "nie mamusiu, się mówi ku... mać";D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 I oto dowod na to, ze dzieci "wiedzą lepiej":lol: Dus-iu, jak egzamin gate? jakies postepy na polu walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 o nie mogę z dzieciakami Hazelku a dlaczego to akuratc 27 głębokości musi mieć? Zdaję sobie sprawę, że pewnie mierzymy się z jakimś ciasnym miejscem ale wrzuć, pokaż może pomogę. Ja długo szukałam do dolnej łazienki płytkiej umywalki, znalazłam w końcu za 450 konglomeratową 60 cm szerokości i chyba 31 głębokości. A czy widziałaś ewentualnie realizację gdzie umywalka (są takie specjalne modele) robi się płytszą szafkę a front umywalki lekko wystaje i idzie trochę w dół na blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Tak to mniej wiecej wyglada, Venusku. http://img802.imageshack.us/img802/7035/82521569.jpg Uploaded with ImageShack.us Surowy z zalozenia kibelek ocieplony jedynie drewniana podloga. Ta wneka ma 32 cm, wiec w gre wchodzily takie wlasnie umywalki...no i ja juz ta kupilam..... tzn ta art ceram a nie ta z wizualki-to tylko tak pogladowo projektant wstawil;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 aaa myślałam że nadal szukasz to nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.10.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wpadam, czytam i... też się podzielę... Moja córa (2,5 roku) ch...j to mówi na porządku dziennym, bo nie potrafi powiedzieć TWÓJ I ciągle słyszymy "tata, to ch...j telefon?", "Wojtuś, to ch...j samochód?". I żeby nie było, do tego wszystkiego myli TWÓJ z MÓJ, więc zdarza się też "to ch...j tata", czyli TO MÓJ TATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 13.10.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu :rotfl: a jak ludzie na to reagują? Mam na myśli tych, którzy nie wiedzą, że córka przekręca słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.10.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dus-iu, jak egzamin gate? jakies postepy na polu walki? walczę ale cieżko mi idzie... do tego po pracy jestem delikatnie mówiąc zrabana. mój szef nr 2 jest kochany - nie może mnie zwolnić do domu, ale pozalatwiał mi zastępstwo na pól tygodnia. za stara jestem żeby się uczyć. 20 lat w szkole to stanowczo za długo, eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 I żeby nie było, do tego wszystkiego myli TWÓJ z MÓJ, więc zdarza się też "to ch...j tata", czyli TO MÓJ TATA Padłam:rotfl: Twoja przebiła wszystkie dzieci, o których była mowa wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts