emiranda 09.05.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dla mnie wszystko SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER(nawet ta szara śćiana mi się bardzo podoba, cholerka, miałas rację !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.05.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Alu, lejesz miód na moje serce... dziekuje:hug: Kochani, macie jakies namiary na fajna szara posciel? I nie tylko szara, ale to jest priorytet-do sypialni. I w ogóle...polecicie jakis sklep z kołdrami i poduszkami? Kurcze, to chyba było pytanie z cyklu: zaraz przeprowadzka....aaaaaa:o;) Edytowane 9 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.05.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ola - dostałaś ode mnie priva?? Zobacz TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.05.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 dusiu, super, ze Ci sie podoba:hug: To zamawiaj ja:yes: Hehe na razie nie wolno mi zmieniać nic, ale kiedyś przemaluje ten jajkowy żółty z przedpokoju. A "drzewka" chyba trafia wówczas do gabineciku, pasowalyby mi za biurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.05.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Pytanie do Oli i nie tylko !!!! Ile kosztuje m2 tapetowania ??? Sama usługa bez materiałów... EDIT. pytam bo mam do położenia w sumie 15,5m2 fototapety i cena mnie lekko zszokowała. Panowie krzyknęli 1tys zł - wychodzi 65zł/m2 i cos mi sie sporo to widzi Edytowane 9 Maja 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.05.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Kinia, dopiero teraz wyczysciłam skrzynkę nie dostałam pw:rolleyes: Zapytam jutro z rana i wysle Ci sms-ka...ale obym sie nie zdziwiła:sick: Dzieki za link-super rzeczy tam sa, chociaz ceny.....juz nie:sick: Olus, dzieki kochana:hug:ja tez juz przebieram nogami na montaz kuchni, bo musze szybciusienko zamawiac blaty:sick: Słuchajcie, pasy w pokoju Małego odmalowane-jutro beda fotki:wiggle: EDIT: Pochwalę się nowym nabytkiem, bo...nie mogę z tego, ze ja juz czajnik kupuję...nie wierze:o:lol: http://images46.fotosik.pl/1517/71d27d1d9c287e45med.jpg Edytowane 9 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 EDIT:Pochwalę się nowym nabytkiem, bo...nie mogę z tego, ze ja juz czajnik kupuję...nie wierze:o:lol: No widzisz jak szybko zleciało, lada moment i będziesz już mieszkać.... Czajnik dizajnerski:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jakie tu już postępy piękne Bardzo dobrze, że listwy jednak białe - białe najpiękniejsze Tapeta w gabinecie świetna. Szara ściana + korytka też muszę przyznać fajne. Nie spodziewałam się, że tak dobrze wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Korytarz mnie absolutnie urzekł! Śliczny, jasny i leciutki! Zostawiam swój jak jest - bo już chciałam przemalowywać szarość na ciemniejszą, bo wydawała mi się za jasna:) Drewniana ściana marzenie:rolleyes: Czajnik bjuuuti:yes" - Gdzie kupowałaś? Pakujesz się już PS gdzie w końcu zamawiałaś drzwi białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dziewczyno - ale u Was to się posuwa do przodu:o Szok szok szok:o:o:o A mi zazdrość pośladki ściaka:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.05.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No widzisz jak szybko zleciało, lada moment i będziesz już mieszkać.... Czajnik dizajnerski:o Noooo, jeszcze niedawno, to sie wydawało takie ...abstrakcyjne:rolleyes: Czajnik fajowy, nie? Jakie tu już postępy piękne Bardzo dobrze, że listwy jednak białe - białe najpiękniejsze Tapeta w gabinecie świetna. Szara ściana + korytka też muszę przyznać fajne. Nie spodziewałam się, że tak dobrze wyjdzie Dropku, dzieki. Ja do tej pory obstawalam przy pomalowaniu listew w kolorze scian-czyli na szaro i ...biało:lol2: ale jak zobaczyłam na zywo....stwierdziłam, ze wlasnie ten kontrast jest najfajniejszy:rolleyes: Co do korytek, kazdy widział to ...czarno;) Dropku, Ty z takim wyczuciem smaku pochwalilas moje skromne poczynania...dzieeeeeeeki:hug: Korytarz mnie absolutnie urzekł! Śliczny, jasny i leciutki! Zostawiam swój jak jest - bo już chciałam przemalowywać szarość na ciemniejszą, bo wydawała mi się za jasna:) Drewniana ściana marzenie:rolleyes: Czajnik bjuuuti:yes" - Gdzie kupowałaś? Pakujesz się już PS gdzie w końcu zamawiałaś drzwi białe? Balbinko,dzieki. Twoje słowa tez mnie uskrzydliły:hug: Czajnik kupiłam w redcoon (byli najtansi na ceneo). A co do drzwi, nie napisałam Ci jeszcze, bo nie pamietam nazwy - w pon sie dowiem, bo maja przyjechac zamontowac te drzwi przesuwne (okazało sie, ze byly pekniete i musieli je zabrac:sick:) i obiecuje napisac. Dziewczyno - ale u Was to się posuwa do przodu:o Szok szok szok:o:o:o A mi zazdrość pośladki ściaka:sick: oj tam, "Mirka, nie pierdacz" P.S. W wolnym tłumaczeniu: "No co Ty, Madzia...":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Rany ale ja mam zaległości . Pięknie . Fantstyczne , drzwi, super korytarz i ogólnie pięknie tak jasno biało. Podoba mnie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Aligancko Jeszcze nie zdecydowałam co lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.05.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Rany ale ja mam zaległości . Pięknie . Fantstyczne , drzwi, super korytarz i ogólnie pięknie tak jasno biało. Podoba mnie sie :oops: dzieki kanka Nie musze Ci pisac, ze mnie Twoje wnetrza tez baaaaardzo sie podobaja (bo o tym wiesz;)) Gdzie sie podziewałaś? Aligancko Jeszcze nie zdecydowałam co lubię najbardziej Venusku, dziękóweczka A to pokój Małego...dwie przeciwległe sciany sa w pasy, a pozostałe dwie-cała biała i cała zielona. http://images39.fotosik.pl/1508/92f90d59278d2af0med.jpg http://images41.fotosik.pl/1507/c91440c6b2dcee4amed.jpg http://images49.fotosik.pl/1516/13e0e4ead8d2d259med.jpg Edytowane 10 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 :jawdrop: Oluś nie mam słów, czym nas jeszcze zaskoczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ola ja tu nie zaglądam 2-3 dni - a tu juz taaaaaaaaahttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif kie zmiany. Pokój małego - no czad ) Tapety wiesz że obie kocham - będę kombinować czy tej w dżewa nie da się gdzieś u mnie wcisnąć dużo dużo zdrówka i spokojnej nocy idą deszcze więc powinno być dla nas lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 zaje...e! mogłabym być twoim dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 ja też, ale chciałabym mieć pokój tam gdzie tapeta w drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 ale fajnie wyszedł pokój małego- dizajnersko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.05.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 ja też, ale chciałabym mieć pokój tam gdzie tapeta w drzewa spokojnie Justynko, dzieci nie rodzą się od razu dorosłe do "drzewek" przeniosłabym się w okolicach 10 urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts