Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Kochani, wazna informacja od Mamy Frania:

"poniżej lista osób-wpłat, w których tytule widniały nick i słowo murator. Jeśli kogoś nie wymienię, daj znać, będę sprawdzać w Fundacji...

emiranda

admete

DropInn

Bogumil

Ola U.

hazeleyes1982

narendil

PINACOLADA

BARBARA74

zalotnica

kakusek

Monika966

w sumie zebraliście 1250 zł- starczy na ładny kawał płytek :) tak po muratorsku! Mam tylko prośbę, podziękuj od nas Forumowiczom oczywiście i zaproś ich jutro na bloga. :)))

Pozdrawiam mocno, ściskam i dziękujemy!

Ania"

Czyli,zgodnie z prośbą Mamy Frania-wklejcie to prosze u siebie i zobaczymy, czy ktos sie zgłosi a ja napisze do Redakcji o tytuły "Forumowicz WielKi Sercem", dla wszystkich, którzy jeszcze takowych nie maja.Buziaczki dla Was. Jestescie super. Do Waszych postów wczesniejszych odniose sie za chwilke.

Edytowane przez hazeleyes1982

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no,no ..ten zielony Panton wpasuje się idealnie :lol:

yhy:yes: toć ja kolor farby pod tego dziada własnie dobierałam:lol2:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Oluś nie mam słów, czym nas jeszcze zaskoczysz ?

Alu, teraz to chyba... wiatrołapem:rolleyes:

Ola ja tu nie zaglądam 2-3 dni - a tu juz taaaaaaaaahttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif kie zmiany.

Pokój małego - no czad :wiggle:)

Tapety wiesz że obie kocham :) - będę kombinować czy tej w dżewa nie da się gdzieś u mnie wcisnąć :lol2:

dużo dużo zdrówka i spokojnej nocy

idą deszcze więc powinno być dla nas lepiej :hug:

Oby Aguś, oby:hug: Wpadne do Ciebie na tygodniu, to moze wymyslimy, gdzie ja wcisniesz;)

zaje...e! mogłabym być twoim dzieckiem :D

ja też, ale chciałabym mieć pokój tam gdzie tapeta w drzewa :)

spokojnie Justynko, dzieci nie rodzą się od razu dorosłe :D do "drzewek" przeniosłabym się w okolicach 10 urodzin :wave:

:rotfl:

:hug:

ale fajnie wyszedł pokój małego- dizajnersko:p

:hug:

Hej Ola - pokój młodego oczojebny :rotfl: Rewelacyjny pomysł :yes: Zaskakujesz nas Oluś z dnia na dzień coraz bardziej. Aż sie bedę bać jutro kompa odpalać :sick:

Mówisz, ze daję po jajach ostatnio?:rotfl:

Sorki, znowu tekst mojego M.:rolleyes:

fajnie ,że choć troszeczkę mamie Frania dało się pomóc:yes:i małemu Franiowi:)

Monia to ty masz optymistyczne nastawienie, ja wczoraj jak zobaczyłam tę sumę, to się załamałam, miałam nadzieję, że więcej osob weźmie w tym udział :)

Chyba postawie puszke na spotkaniu :)

Hejo!

Przyszlam, obejrzalam, poczytalam ...

To bedzie w koncu to dziecko czy nie bedzie? :p :lol:

Olu, powiem Ci, ze decyzja drzwiowa bardzo trafiona byla! :yes: :p Wyglada to wszystko super, a w pokoju malego (notabene extra pozytywnym!!!) wpasowuja sie idelanie. Co tez sklania mnie do stwierdzenia ze jednak biale drzwi prezentuja sie genialnie na mocnym tle. Ja nadal zachwycam sie swoim holem, tak mi sie to polaczenie podoba ze chyba dluuuugo mi sie nie znudzi (czasem staje w sypialni i z najdalszego miejsca patrze sobie na te szara sciane i dwoje drzwi ... miodzio ;) ... powiedziala skromna monia :lol:), i gdyby nie to ze Twoj hol prezentuje sie bardzo fajnie (korytka sa po prostu boskie!, zazdroszcze normalnie) to chyba bym Cie namawiala na przyciemnienie go (wtedy te biale drzwi i proste opaski jeszcze piekniej sie prezentuja)

Pomysl na drewniana sciane - bomba. Nie no, ladnie ladnie, jest na co popatrzec :yes:

Sciskam Cie mocno, buziak!

No jak no jak?, kazesz mi szukac? ;)

Broń Boże, ale odkąd jestem na forum i wchodze na Twoj watek to zawsze zdawkowe odpowiedzi i powiem, ze często bardzo trafne :), no ja niestety muszę opisowo wszystko przedstawić :(

A tu tyle słów użytych, myślę, że domek Oli bardzo Ci się spodobał, nieprawdaż ?

A my Ole namawialiśmy na biała ściane na korytarzu :(, ona zrobiła jasno szary i super wygląda, chociaż, ta Twoja ciemna ściana w korytarzu z białymi drzwiami i te doniczki, to mi sie po nocach śni. Koniecznie musze u siebie też pomalowac na ciemno ściane w wiatrołapie :) Proste białe drzwi sa naprawde super u Oli tez to widać :)

No i okazuję się, że prostota górą :)