hazeleyes1982 10.05.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Kochani, wazna informacja od Mamy Frania: "poniżej lista osób-wpłat, w których tytule widniały nick i słowo murator. Jeśli kogoś nie wymienię, daj znać, będę sprawdzać w Fundacji... emiranda admete DropInn Bogumil Ola U. hazeleyes1982 narendil PINACOLADA BARBARA74 zalotnica kakusek Monika966 w sumie zebraliście 1250 zł- starczy na ładny kawał płytek tak po muratorsku! Mam tylko prośbę, podziękuj od nas Forumowiczom oczywiście i zaproś ich jutro na bloga. )) Pozdrawiam mocno, ściskam i dziękujemy! Ania" Czyli,zgodnie z prośbą Mamy Frania-wklejcie to prosze u siebie i zobaczymy, czy ktos sie zgłosi a ja napisze do Redakcji o tytuły "Forumowicz WielKi Sercem", dla wszystkich, którzy jeszcze takowych nie maja.Buziaczki dla Was. Jestescie super. Do Waszych postów wczesniejszych odniose sie za chwilke. Edytowane 10 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Hej Ola - pokój młodego oczojebny Rewelacyjny pomysł Zaskakujesz nas Oluś z dnia na dzień coraz bardziej. Aż sie bedę bać jutro kompa odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.05.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 no,no ..ten zielony Panton wpasuje się idealnie yhy:yes: toć ja kolor farby pod tego dziada własnie dobierałam:lol2: :jawdrop: Oluś nie mam słów, czym nas jeszcze zaskoczysz ? Alu, teraz to chyba... wiatrołapem:rolleyes: Ola ja tu nie zaglądam 2-3 dni - a tu juz taaaaaaaaahttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif kie zmiany. Pokój małego - no czad ) Tapety wiesz że obie kocham - będę kombinować czy tej w dżewa nie da się gdzieś u mnie wcisnąć dużo dużo zdrówka i spokojnej nocy idą deszcze więc powinno być dla nas lepiej Oby Aguś, oby:hug: Wpadne do Ciebie na tygodniu, to moze wymyslimy, gdzie ja wcisniesz;) zaje...e! mogłabym być twoim dzieckiem ja też, ale chciałabym mieć pokój tam gdzie tapeta w drzewa spokojnie Justynko, dzieci nie rodzą się od razu dorosłe do "drzewek" przeniosłabym się w okolicach 10 urodzin ale fajnie wyszedł pokój małego- dizajnersko:p Hej Ola - pokój młodego oczojebny Rewelacyjny pomysł Zaskakujesz nas Oluś z dnia na dzień coraz bardziej. Aż sie bedę bać jutro kompa odpalać Mówisz, ze daję po jajach ostatnio? Sorki, znowu tekst mojego M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Widzę, że muszę częściej zaglądać na Forum, żeby śledzić postępy, a jest co podziwiać, oj jest... Przybij piątkę, mamy ten sam czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Mówisz, ze daję po jajach ostatnio? Sorki, znowu tekst mojego M. jak nie pampers to jaja - no nie wytrzymam Moja wczoraj przy obiedzie po tym jak włozyła do buzi a nie podmuchała: Jasna cholera jakie to gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.05.2012 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 hazelku, rozpiszę się jak ochłonę! Na razie tylko Skutecznie mi podniosłaś ciśnienie z rana Zazdrośnica jestem i tyle. Chociaż, pociesza mnie myśl, że nie ja jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ale zajeb@#$y zielony !! Podoba mi się bardzo, kocham limonkowe akcenty ale te pasy ... toż to poezja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.05.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 fajnie ,że choć troszeczkę mamie Frania dało się pomóc:yes:i małemu Franiowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Drzwi są poprostu Fe No Me Nal Ne . Teraz też bym takie wzieła A ja siedze na obczyźnie, rzadko w domu jestem więc i nic się nie dzieje u mnie to i mało się tu udzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 oj u mnie małe Venuski od małego będą w drzewach dorastać, taką mam od zawsze koncepcję na ich pokój....ale to będzie za tyle czasu że olaboga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.05.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 oj u mnie małe Venuski od małego będą w drzewach dorastać, taką mam od zawsze koncepcję na ich pokój....ale to będzie za tyle czasu że olaboga no to już do roboty!!!!1 a drzewka im zrobisz zielone????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 fajnie ,że choć troszeczkę mamie Frania dało się pomóc:yes:i małemu Franiowi:) Monia to ty masz optymistyczne nastawienie, ja wczoraj jak zobaczyłam tę sumę, to się załamałam, miałam nadzieję, że więcej osob weźmie w tym udział Chyba postawie puszke na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.05.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 oj Ala ja też miałam nadzieję ,że więcej osób się zmobilizuje. ...... ale przecież dobre i tyle kochana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nieeeeeeeee drzewa białe na ścianie mleczno kawowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.05.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nieeeeeeeee drzewa białe na ścianie mleczno kawowej będziesz venuskom od niemowlaka gust wyrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 tia...i taki mały venusek w wieku 10 lat powie mamo a ja chcę na suficie cmentarz ok Hazelku już nie spamuję o moich wyimaginowanych dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.05.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Hejo! Przyszlam, obejrzalam, poczytalam ... To bedzie w koncu to dziecko czy nie bedzie? Olu, powiem Ci, ze decyzja drzwiowa bardzo trafiona byla! Wyglada to wszystko super, a w pokoju malego (notabene extra pozytywnym!!!) wpasowuja sie idelanie. Co tez sklania mnie do stwierdzenia ze jednak biale drzwi prezentuja sie genialnie na mocnym tle. Ja nadal zachwycam sie swoim holem, tak mi sie to polaczenie podoba ze chyba dluuuugo mi sie nie znudzi (czasem staje w sypialni i z najdalszego miejsca patrze sobie na te szara sciane i dwoje drzwi ... miodzio ... powiedziala skromna monia ), i gdyby nie to ze Twoj hol prezentuje sie bardzo fajnie (korytka sa po prostu boskie!, zazdroszcze normalnie) to chyba bym Cie namawiala na przyciemnienie go (wtedy te biale drzwi i proste opaski jeszcze piekniej sie prezentuja) Pomysl na drewniana sciane - bomba. Nie no, ladnie ladnie, jest na co popatrzec Sciskam Cie mocno, buziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.05.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Monia, ja jeszcze tak długiego Twojego postu nie widziałam, toz to elaborat, widze, że nadrabiasz zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.05.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Monia, ja jeszcze tak długiego Twojego postu nie widziałam, toz to elaborat, widze, że nadrabiasz zaległości No jak no jak?, kazesz mi szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.05.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No jak no jak?, kazesz mi szukac? Broń Boże, ale odkąd jestem na forum i wchodze na Twoj watek to zawsze zdawkowe odpowiedzi i powiem, ze często bardzo trafne , no ja niestety muszę opisowo wszystko przedstawić A tu tyle słów użytych, myślę, że domek Oli bardzo Ci się spodobał, nieprawdaż ? A my Ole namawialiśmy na biała ściane na korytarzu , ona zrobiła jasno szary i super wygląda, chociaż, ta Twoja ciemna ściana w korytarzu z białymi drzwiami i te doniczki, to mi sie po nocach śni. Koniecznie musze u siebie też pomalowac na ciemno ściane w wiatrołapie Proste białe drzwi sa naprawde super u Oli tez to widać No i okazuję się, że prostota górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts