1976pinacolada 11.05.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 oj u mnie małe Venuski od małego będą w drzewach dorastać, taką mam od zawsze koncepcję na ich pokój....ale to będzie za tyle czasu że olaboga zasadź prawdziwe to zdążą urosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 u mnie Hazelka działa, króliczek jak najbardziej pokicał tylko na to drugie konto podane na stronie Dziedzica, jednak z odpowiednim dopiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Przyznaję ,że ja też liczyłam ,że więcej osób się przyłączy Kurcze ale kwas, wstyd, żenada:sick:, ja też chciałam dorzucić swój grosik, nie wiem jak to się stało że mi umknęło:sick: Czy jest jeszcze szansa poprawić się? U mnie tak ze wszystkim, jak mi nie wyłączą prądu to nie zapłacę, za obiady dziecka w szkole też nie płacę do póki panie ją na stołówkę nie chcą wpuścić Dziś 11, a ja do 10 czynsz za lokal płacę , a dziś znów zapomniałam, jutro weekend i nie zapłacę i tak w kółko mogłabym opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 A zapomniałam:sick: jesssu , a nie mówiłam że skleroza jestem:rolleyes: Pokój szkraba chciałam pochwalić, ale nie dla zasady, tylko na prawdę wyszedł bombowo!!!! i czemu mnie to nie dziwi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.05.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Przez chwilę chciałam odgapić pomysł na pomalowanie pokoju dziecka (Leny, synowej Twej ) ale doszłam do wniosku, że takie intensywne pasy pobudzają a ja nie mam ochoty ściągać jej z sufitu Musze jej zrobic mdły pokój, może się dziołcha wyciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 MarJelka a damesa przypomnień w kalendarzu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 MarJelka a damesa przypomnień w kalendarzu nie ma? Damesa ma:P i co? Jak mnie rano budzik budzi to wyłączam i dalej śpię, dopóki mąż mnie nie zwlecze z łóżka:rolleyes: I co mi po tych przypomnieniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 oj damesa, mamy wiele wspólnego ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 (edytowane) Widzę, że muszę częściej zaglądać na Forum, żeby śledzić postępy, a jest co podziwiać, oj jest... Przybij piątkę, mamy ten sam czajnik dzięki i piąteczka:hug: i zaglądaj, Ilonko czesciej-bedzie mi baaaardzo miło, bo coś nam ostatnio znikłas/zniknęłaś... jak nie pampers to jaja - no nie wytrzymam Moja wczoraj przy obiedzie po tym jak włozyła do buzi a nie podmuchała: Jasna cholera jakie to gorące aha.... hazelku, rozpiszę się jak ochłonę! Na razie tylko Skutecznie mi podniosłaś ciśnienie z rana Zazdrośnica jestem i tyle. Chociaż, pociesza mnie myśl, że nie ja jedna... No to, zes mnie , narendilku zawstydziła... Ale zajeb@#$y zielony !! Podoba mi się bardzo, kocham limonkowe akcenty ale te pasy ... toż to poezja! dzieki Mirelko, ja wiem, ze Ty kochasz limonke-jestem u Ciebie na bieżąco:lol: Drzwi są poprostu Fe No Me Nal Ne . Teraz też bym takie wzieła A ja siedze na obczyźnie, rzadko w domu jestem więc i nic się nie dzieje u mnie to i mało się tu udzielam dziekuje w imieniu dźwiófff ale ze jak zagramanicą....to tym bardziej zaglądaj do nas-zawsze bedzie Ci weselej:yes: Monia to ty masz optymistyczne nastawienie, ja wczoraj jak zobaczyłam tę sumę, to się załamałam, miałam nadzieję, że więcej osob weźmie w tym udział Chyba postawie puszke na spotkaniu oj Ala ja też miałam nadzieję ,że więcej osób się zmobilizuje. ...... ale przecież dobre i tyle kochana;) Przyznaję ,że ja też liczyłam ,że więcej osób się przyłączy no dooooobra, tez mi troche smutno, ze tylko tyle....to znaczy ciesze sie, ze w ogóle cos tam Franiowi wpadnie ale....tez miałam nadzieje na wiecej i czuje niedosyt....chyba nastepnym razem zrobimy to z wiekszem rozmachem i z jajem, co Dziefffczynki? tia...i taki mały venusek w wieku 10 lat powie mamo a ja chcę na suficie cmentarz ok Hazelku już nie spamuję o moich wyimaginowanych dzieciach Nie spamujesz i mnie sie te Twoje pomysły strasznie fajnie czyta, Venusku A weźmiesz Fionke na spotkanie, czy boisz sie, ze ciotki ją zagłaskają i zaprzytulają? Hejo!Przyszlam, obejrzalam, poczytalam ... To bedzie w koncu to dziecko czy nie bedzie? Olu, powiem Ci, ze decyzja drzwiowa bardzo trafiona byla! Wyglada to wszystko super, a w pokoju malego (notabene extra pozytywnym!!!) wpasowuja sie idelanie. Co tez sklania mnie do stwierdzenia ze jednak biale drzwi prezentuja sie genialnie na mocnym tle. Ja nadal zachwycam sie swoim holem, tak mi sie to polaczenie podoba ze chyba dluuuugo mi sie nie znudzi (czasem staje w sypialni i z najdalszego miejsca patrze sobie na te szara sciane i dwoje drzwi ... miodzio ... powiedziala skromna monia ), i gdyby nie to ze Twoj hol prezentuje sie bardzo fajnie (korytka sa po prostu boskie!, zazdroszcze normalnie) to chyba bym Cie namawiala na przyciemnienie go (wtedy te biale drzwi i proste opaski jeszcze piekniej sie prezentuja) Pomysl na drewniana sciane - bomba. Nie no, ladnie ladnie, jest na co popatrzec Sciskam Cie mocno, buziak! Moniaaaa, a ja juz myslalam, ze Ty mnie nie lubisz i do mnie nie zagladasz:cry: w białych drzwiach zakochałam sie u Ciebie-pamietasz? ale nie miałam przez chwile odwagi....a potem i Dziewczyny i moj M. mnie zmolestowali, no i ...jakos poszło;) i bardzo sie ciesze z wyboru:wiggle: Tez sciskam i nie moge sie pt doczekac i skosztowac Twojego chlebka;) dzidzia, czy bedzie? nie wiem, bo moj Mały jest teraz drugi raz na antybiotyku w przeciagu dwóch tyg... i juz mi sie odechciało-ale ja mam takie loty;) Broń Boże, ale odkąd jestem na forum i wchodze na Twoj watek to zawsze zdawkowe odpowiedzi i powiem, ze często bardzo trafne , no ja niestety muszę opisowo wszystko przedstawić A tu tyle słów użytych, myślę, że domek Oli bardzo Ci się spodobał, nieprawdaż ? A my Ole namawialiśmy na biała ściane na korytarzu , ona zrobiła jasno szary i super wygląda, chociaż, ta Twoja ciemna ściana w korytarzu z białymi drzwiami i te doniczki, to mi sie po nocach śni. Koniecznie musze u siebie też pomalowac na ciemno ściane w wiatrołapie Proste białe drzwi sa naprawde super u Oli tez to widać :)No i okazuję się, że prostota górą Alu, jak Ty to pieeeeknie napisałas...dziekuje:hug::hug: u mnie Hazelka działa, króliczek jak najbardziej pokicał tylko na to drugie konto podane na stronie Dziedzica, jednak z odpowiednim dopiskiem Venusku, napisałam Mamie Frania co i jak-dam szybciutko znac, jak odpisze. Kurcze ale kwas, wstyd, żenada:sick:, ja też chciałam dorzucić swój grosik, nie wiem jak to się stało że mi umknęło:sick: Czy jest jeszcze szansa poprawić się? U mnie tak ze wszystkim, jak mi nie wyłączą prądu to nie zapłacę, za obiady dziecka w szkole też nie płacę do póki panie ją na stołówkę nie chcą wpuścić Dziś 11, a ja do 10 czynsz za lokal płacę , a dziś znów zapomniałam, jutro weekend i nie zapłacę i tak w kółko mogłabym opowiadać Martusia, ja tez tak mam, nie martw sie. W wieku 30 lat, prawie co miesiac mam odciety tel;) Martusia, akcja była wielkanocna, wiec nie wiem... oczywiscie, jesli tylko masz potrzebe, to no problem. Ja tylko coraz czesciej mysle o zorganizowaniu czegos z jajem i zaangazowaniu i poinformowaniu wiekszej liczby forumowiczów. Mysle, ze pierwsze sliwki-robaczywki i uda sie za drugim razem. Pomozecie, jakby co, prawda? A zapomniałam:sick: jesssu , a nie mówiłam że skleroza jestem:rolleyes: Pokój szkraba chciałam pochwalić, ale nie dla zasady, tylko na prawdę wyszedł bombowo!!!! i czemu mnie to nie dziwi:rolleyes: ale mnie rozpieszczasz z tymi komplementami ostatnio, normalnie bede chodziła dumna, jak paw:oops:dzieki. Ciesze sie ze Ci sie podoba:hug: Przez chwilę chciałam odgapić pomysł na pomalowanie pokoju dziecka (Leny, synowej Twej ) ale doszłam do wniosku, że takie intensywne pasy pobudzają a ja nie mam ochoty ściągać jej z sufitu Musze jej zrobic mdły pokój, może się dziołcha wyciszy Nie załamuj mnie, Kinguś, ze takie pasy pobudzaja, bo wtedy to juz nie wyrobię na zakretach;) Słuchajcie, Mały mi bardzo zachorował W czwartek byłam z nim u lekarza (standardowo: dusznosci), potem w pt rano (bo przez noc juz myslalam, ze sie udusi) i dostał antybiotyk, który tylko pogorszył sprawe i wieczorem tego samego dnia znów do lekarza i bierze zastrzyki....:( na szczescie tylko trzy (dwa juz wziął) a potem juz doustnie. Cały czas utrzymuje sie goraczka...Najgorsze, ze w majówke tez bral antybiotyk...obiecałam sobie, ze dosyc czekania. Znajdziemy porzadnego alergologa, bo pediatra był wczoraj bezradny. Juz myslalam, ze bedzie szpital, tak Małego dusiło:(:( Juz dzis jest delikatna poprawa. Trzymajcie , prosze kciuki. No to sie wygadałam. Edytowane 12 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Oj Hazelku kochana uściski dla malucha. Ledwie potrafię sobie wyobrazić co może czuć matka widząc duszące się /cierpiące dziecko, kiedy ja wariuję przy Fionie. Apropo Fiony to chciałabym, ale kochana to nie chodzi o zagłaskanie tylko o: kotki Ali mogą jej nie zaakceptować, w końcu to obcy. Cały czas na rękach ona nie usiedzi, musiałabym zabrać kuwetę (bo kot w nowym miejscu musi wiedzieć gdzie jest jego azyl bezpieczeństwa), może się zrobić zamieszanie Fiona wyleci na ogród i tyle ją zobaczę (my jej nie wypuszczamy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Cześć Olu pokój synka rewelacyjny taki energetyzujący Ciekawa jestem reszty Oj biedny synuś współczuję .Mam nadzieje że mu się poprawi a ty poszukaj dobrego lekarza może coś w końcu zaradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Olunia zagladnelam juz wczoraj ale zaniemowilam z wrazenia i sie nie odezwalam Pieknie juz u Ciebie i tak domowo sie robi.Kolorek u mlodego swietny i wiesz ze jak przyjdzie pora bede dopytywac szczegolow bo moj starszak tez chce zielono/limonkowo w pokoju Bardzo wpolczuje tych dusznosci malego :(Masz juz doswiadczenie wiec wiesz jak reagowac-ja pewnie bym spanikowala Olunia czy dzieci wyrastaja z takiej alrgii czy to juz do konca zycia na lekarstwach sie jedzie? Trzymaj sie Kochana i przytul malego od ciotki klotki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.05.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 hazelku, to się znowu narobiło z maluchami Koniecznie szukaj alergologa! Ale ten antybiotyk jest konieczny? Czy lekarz zapisuje, bo nie ma innego pomysłu? Może niepotrzebnie gadam, bo w sumie nie wiem co u małego powoduje duszności Mocno ściskam A pasy w pokoju obłędne! Tylko potem nie marudź, że mały szaleje W tak pobudzającym otoczeniu nie usiedzi spokojnie! Ja konserwatywnie machnę Jakubowi szare ściany. I kolorowe dodatki. PS. Wstawiłam fotkę krzesełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 (edytowane) Oj Hazelku kochana uściski dla malucha. Ledwie potrafię sobie wyobrazić co może czuć matka widząc duszące się /cierpiące dziecko, kiedy ja wariuję przy Fionie.Apropo Fiony to chciałabym, ale kochana to nie chodzi o zagłaskanie tylko o: kotki Ali mogą jej nie zaakceptować, w końcu to obcy. Cały czas na rękach ona nie usiedzi, musiałabym zabrać kuwetę (bo kot w nowym miejscu musi wiedzieć gdzie jest jego azyl bezpieczeństwa), może się zrobić zamieszanie Fiona wyleci na ogród i tyle ją zobaczę (my jej nie wypuszczamy). to szkooooda ale jesli tak bedzie bezpieczniej:( Cześć Olu pokój synka rewelacyjny taki energetyzujący Ciekawa jestem reszty Oj biedny synuś współczuję .Mam nadzieje że mu się poprawi a ty poszukaj dobrego lekarza może coś w końcu zaradzi karolku, reszte wkleiłam dwie strony wczesniej;) biore sie na powaznie za kwestie alergii Małego:hug: Edytowane 12 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.05.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 CZeść Hazelku Kochanan ja mam takie u Ciebie zaległości,że szok Strasznie mi wstyd! Ale kare już dostała i wszytkie Twoje piękności zobaczyłąm z mega opóźnieniem A jest CUUUUDNIE!!!! Podoba mi się wszystko holl, gdzwi, łazienka bomba! Teraz tylko przeleciałam na szybciutko foteczki ale przysiade pooglądam sobie z przyjemnością na spokojnie i poczytam co tam naklikałyście Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No to przyszłam obejrzeć paseczki Kolor nie mój, ale ogólnie efekt świetny! Z mebelkami i dodatkami zrobi się z tego miejsca naprawdę fajny pokój Chyba mnie przekonałaś, że paski lepsze malowane niż na tapecie. Mąż też już się nawet zgodził, ale woli to jednak powierzyć profesjonalistom, nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.05.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ola -ciary mnie przechodza jak czytam, że mój zienciu sie dusił Cos okropnego Zmień lekarza - koniecznie ! Całusy ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ola juz Ci polecałam i dalej polecam mojego alergologa!!!!! Ja zrobiłam spory wywiad środowiskowy - i wiem że wyprowadził setki dzieci. Jak chcesz to w poniedziałek działamy A ja Was mocno mocno mocno przytulam - bo tylko w małym procencie wiem co własnie przeżywacie :( A co było osłuchowo?, bo skoro gorączka to były oskrzela?płuca? - u nas tak to się przecież skończyło ostatnim razem . I testy koniecznie - musicie chociaż spróbować poznać alergen :hug: ps i co do lekarza - ja już wiem że pediatra nie wyleczy alergii - głupia byłam przez kilka miesięcy z malutkim Oskarkiem - ale kto wiedział- także koniecznie od poniedziałku ruszaj w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jeszcze chciałam dodać że też myślałam że więcej nam sie uda zebrać Aukcja jest fajnym pomysłem Ja mam tyle rzeczy....... nowych rzeczy których nie wyrzucę, a domu ze mną iść nie mogą - to byłoby fajne rozwiązanie na moje wieloletnie zbieractwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 hazelku, uściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts