emiranda 14.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Olu odliczam jeszcze 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ola - ja pamiętam i czekam na zdjęcia świeżo zamontowanej kuchni Bo to dzis, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ooooo to ja też czekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) aaaa!!!!! CHRUP CHRUP Edytowane 14 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.05.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Oleńko ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Olunia zagladnelam juz wczoraj ale zaniemowilam z wrazenia i sie nie odezwalam Pieknie juz u Ciebie i tak domowo sie robi.Kolorek u mlodego swietny i wiesz ze jak przyjdzie pora bede dopytywac szczegolow bo moj starszak tez chce zielono/limonkowo w pokoju Bardzo wpolczuje tych dusznosci malego :(Masz juz doswiadczenie wiec wiesz jak reagowac-ja pewnie bym spanikowala Olunia czy dzieci wyrastaja z takiej alrgii czy to juz do konca zycia na lekarstwach sie jedzie? Trzymaj sie Kochana i przytul malego od ciotki klotki:hug: kakusku, zaglądaj czesto, bo smutno bez Ciebie:hug: Co do Małego...wszystko sie wyjasni niedługo, bo zapisałam Go do alergologa, wiec na pewno bedzie juz tylko lepiej-mam nadzieje. hazelku, to się znowu narobiło z maluchami Koniecznie szukaj alergologa! Ale ten antybiotyk jest konieczny? Czy lekarz zapisuje, bo nie ma innego pomysłu? Może niepotrzebnie gadam, bo w sumie nie wiem co u małego powoduje duszności Mocno ściskam A pasy w pokoju obłędne! Tylko potem nie marudź, że mały szaleje W tak pobudzającym otoczeniu nie usiedzi spokojnie! Ja konserwatywnie machnę Jakubowi szare ściany. I kolorowe dodatki. PS. Wstawiłam fotkę krzesełka. narendilku, nasz pediatra duzo stracił w moich oczach, bo wydawał sie byc...bezradny. W przeciągu 24 godzin-trzy różne koncepcje leczenia, antybiotyk, który nasilił dusznosci i diagnoza: alergia plus niedoleczony poprzedni wirus (nota bene on sam przepisał mu dwa tyg temu antybiotyk,który nie doleczył infekcji wiec czyja to wina?)ehhhhh, masakra..... sie wygadałam, co? krzesło Jakuba wymiata-napisałam zreszta u Ciebie:yes: CZeść Hazelku Kochanan ja mam takie u Ciebie zaległości,że szok Strasznie mi wstyd! Ale kare już dostała i wszytkie Twoje piękności zobaczyłąm z mega opóźnieniem A jest CUUUUDNIE!!!! Podoba mi się wszystko holl, gdzwi, łazienka bomba! Teraz tylko przeleciałam na szybciutko foteczki ale przysiade pooglądam sobie z przyjemnością na spokojnie i poczytam co tam naklikałyście Buziaki :*** Karolcia, najwazniejsze, ze już do mnie dotarłaś i wszystko widziałaś-i tak nie ma jeszcze co ogladac, wiec spoksik;) No to przyszłam obejrzeć paseczki Kolor nie mój, ale ogólnie efekt świetny! Z mebelkami i dodatkami zrobi się z tego miejsca naprawdę fajny pokój Chyba mnie przekonałaś, że paski lepsze malowane niż na tapecie. Mąż też już się nawet zgodził, ale woli to jednak powierzyć profesjonalistom, nie mnie Dropku, wiem kochana, ze to nie Twoje kolorki ale chciąłm zebys sobie zobaczyła efekt pomalowanych pasków:hug: Ola -ciary mnie przechodza jak czytam, że mój zienciu sie dusił Cos okropnego Zmień lekarza - koniecznie ! Całusy ślę Ola juz Ci polecałam i dalej polecam mojego alergologa!!!!! Ja zrobiłam spory wywiad środowiskowy - i wiem że wyprowadził setki dzieci. Jak chcesz to w poniedziałek działamy A ja Was mocno mocno mocno przytulam - bo tylko w małym procencie wiem co własnie przeżywacie :( A co było osłuchowo?, bo skoro gorączka to były oskrzela?płuca? - u nas tak to się przecież skończyło ostatnim razem . I testy koniecznie - musicie chociaż spróbować poznać alergen :hug: ps i co do lekarza - ja już wiem że pediatra nie wyleczy alergii - głupia byłam przez kilka miesięcy z malutkim Oskarkiem - ale kto wiedział- także koniecznie od poniedziałku ruszaj w tym temacie Agusia, wiem kochana i baaardzo Ci dziekuje:hug: Przyrzekam, ze myslalam o tym Twoim alergologu ale juz od dawna moja szwagierka i kolezanka namawiały mnie na swoja lekarkę i jakos głupio mi teraz ni z tego ni z owego wybrac kogos innego, zwlaszcza, ze ta lekarka pracuje w poradni alergologicznej i podobno jest swietna. Nie jestes zła? Zobaczymy-przynajmniej sobie bedziemy mogły porównac ich metody-a jesli cos byłoby nie tak, Twoj lekarz jest nastepny na liscie:hug: poki co, umówilam nas na pon. tak w ogóle, to strrrasznie masz na mnie dobry (pozytywny/duzy) wpływ, o czym juz Ci mówiłam przy okazji kostki;) Jeszcze chciałam dodać że też myślałam że więcej nam sie uda zebrać Aukcja jest fajnym pomysłem Ja mam tyle rzeczy....... nowych rzeczy których nie wyrzucę, a domu ze mną iść nie mogą - to byłoby fajne rozwiązanie na moje wieloletnie zbieractwo Super pomysł mysle, ze poruszymy ta kwestie u Ali. hazelku, uściski zostawiam Olu odliczam jeszcze 4 dni Ola - ja pamiętam i czekam na zdjęcia świeżo zamontowanej kuchni Bo to dzis, prawda?? Ooooo to ja też czekam!!! aaaa!!!!! CHRUP CHRUP Dziś,dziś ,ja też czekam Tylko ciekawe ,czy dzisiaj skończą ,bo u mnie mają montować 2 dni Oleńko ja też czekam Ehhh, nic sie przed Wami sie ukryje:D Chłopaki przyjezdzaja jutro i zostaja na noc....potem przyjada w pt i zostana do soboty (wtedy, kiedy ja bede z WAMI:lol:) i potem trzeci raz przyjada we wtorek. W sumie trzy etapy, wiec.....na fotki trza bedzie troche poczekac Słuchajcie-w kwestii Frania. Dostałam info o naszych kwotach-postaram sie do jutra napisac do Was pw z prosba o potwierdzenie, czy taka kwote wpłacałyscie,ok? Venusku, nie ma na razie mozliwosci sprawdzenia tamtego konta, wiec mogłabys przesłać Mamie Frania potwierdzenie wpłaty? Mały czuje sie juz duuuzo lepiej, wiec czuje ze moge wszystko!!! buziaczki!!!! Edytowane 14 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Chłopaki przyjezdzaja jutro i zostaja na noc.... a przystojni chociaz ?? Ciesze się, że zienciuniowi się polepszyło - buziaki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a przystojni chociaz ?? Dziekuje w imieniu Małego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dobrze ze z synkiem sytuacja opanowana :hug:Olka co Ty tam bedziesz w tej kuchni tyle skladac ze az 3 transzach Ci to robia -meble z Ikea w jeden dzionek montuja :lol2:Milo mi ze o mnie pamietasz choc u ciebie taki ruch ze mozna sie pogubic Mam nadzieje ze zrobicie jakas fotorelacje ze zjazdu i podeslecie choc jedna fociszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 kakusku, p. Łukasz mebluje nam cały dom, wiec troche tego jest:cool: no pewka, ze zrobimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 kakusku, p. Łukasz mebluje nam cały dom, wiec troche tego jest:cool: no pewka, ze zrobimy:yes: aaaaaaaa to i szafa przesuwna będzie, i komoda i szafka tv To tym bardziej czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kinguś, ale fotki beda po skonczonej pracy-czyli w przyszły wtorek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.05.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 łooo matko - toz mi brzuch peknie od tego popcornu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ale wstyd z tym małym Franiem:oops: Ja się wstydzę najbardziej, bo przelweu w końcu nie zrobiłam:oops: Jakoś tak nie miałam czasu, nie było okazji... a potem do Szczecina pognałam i całkiem zapomniałam:oops: Ale wstyd dla całego forum - tyle rabanu narobiły, tak chciały pomóc - a tu dużo szumu o "nic";) "Nic" w cudzysłowiu, bo to jednak zawsze coś Ale wiemy już doskonale, że stać nas na więcej... więc naprawdę się niepopisałyśmy dziewuszki:lol2: Jak to naprawimy? Olcia, ja to szczenę z podłogi za każdym razem zbieram, jak do Ciebie przycwałuję Jak można tak wszystko, tak szybko i tak ładnie??? No jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 tak w ogóle, to strrrasznie masz na mnie dobry (pozytywny/duzy) wpływ, o czym juz Ci mówiłam przy okazji kostki;) nawet nie wiesz jak mnie to cieszy a przystojni chociaz ?? Olu strasznie się cieszę że z małym lepiej !!!! i razem z Tobą czekam na tą wizytę I wiadomo że mój lekarz nie jest jednym jedynym - i to nawet dobrze że porównamy metody - same się czegoś nauczymy i wybierzemy co lepsze dla maluchów Kinguś, ale fotki beda po skonczonej pracy-czyli w przyszły wtorek:lol: ale Ty nas przetrzymasz - nic żadnego rąbaczka, kawałeczka szafeczki - no nic nie pokażesz??? Ja to zanim pokaże skończoną kuchnię - to każdą szafkę będziecie znać podczas montowania - czyli jakieś 10000 zdjęć przed skończoną kuchnią Olu no i jak tam z tym Twoim czasem, spotkamy się przed ? czy dopiero u mnie w aucie? W czwartek idę na 11.30 do dentysty - więc tylko jutro wchodzi w grę - no chyba że dałabyś radę dziś. Zadzwonię o bardziej przyzwoitej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Hazelku dziękuję że działałaś w temacie zwłaszcza że teraz masz inne zmartwienia Zaraz wyślę potwierdzenie do mamy Frania poszło. No właśnie! ja pokazywałam kuchnię w trakcie montowania, nieładnie tak !! za karę zjesz cały smalczyk który wycieknie z Marjelkowego mięsa Edytowane 15 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ola aż taki ciężki dzień wczoraj był? Mam nadzieję że ogólny bilans dnia wyszedł jednak na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.05.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Słuchajcie, Kochane-odezwe sie jutro bo dzis mam mega doła budowlanego i nie chce mi sie nawet wlaczyc laptopa-wyszły wczoraj takie historie na budowie, ze napisze dopiero jak sie z nimi uporam-a raczej jesli sie z nimi uporam. Buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Słuchajcie, Kochane-odezwe sie jutro bo dzis mam mega doła budowlanego i nie chce mi sie nawet wlaczyc laptopa-wyszły wczoraj takie historie na budowie, ze napisze dopiero jak sie z nimi uporam-a raczej jesli sie z nimi uporam. Buziaczki:hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts