Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny ,mnie też wychodzą cały czas na budowie niedoskonałości wykonawców.Przyszłam do Hazelka zapytać jaki ma odpływ liniowy w prysznicu,ale może Wy dziewczyny mi podpowiecie jakiej firmy są dobre czy wiper jest ok czy kesel dużo droższy ,ale czy różnica jest w jakości- nie chcę męczyć Hazelka w trudnych chwilach

Hazelku my nie możemy Ci pomóc w problemach na budowie,ale trzymammmmmyyyyy kciuki mocno!!!!!

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

to tak na poczatek:)

a teraz...w telegraficznym skrócie, bo obiecałam-a musze pedzic sie spakowac :stereo:

no wiec z kuchnia wszystko w porzadku. Pan Łukasz zaczał montaz i ma dokonczyc w przyszłym tyg. W pon wyniknelo kilka baaardzo ciezkich tematów. Kilka juz sie wyjasnilo, a kilka....nie wiem, jakich trzeba mądrych głów:(

Wszystkie te rewelacje spadły na mnie w poniedzialek....

1. Drzwi do spizarki miały byc zlicowane-NIE SĄ. Są zle zamontowane-odstaja kilka mm i przez to nie otwiera sie cargo (!!!!!).

2. Cargo nie otwiera sie tez przez klamke (jest ze złej strony i musi zostac usunieta)

3. Kinkieciki z Ikei do podswietlenia biblioteczki sa nie do zamontowania, bo potrzeba specjalnej listwy, której NIE kupiłam.

4. Eamsy z podłokietnikami sa piekne, białe a te bez podłokietników......są KREMOWE, BEZOWE, ŻÓŁTAWE, ECRU....nie wiem, jeszcze jakie ale NIE białe.

5. Piąta kwestia jest najgorsza, bo najbardziej straszna....prawdopodobnie oprawy z korytek beda musiały zostac wymontowane.

Przepraszam, ze tak lakonicznie, ale jestem dobita tymi sprawami i nie m siły inaczej. Kilka kwestii juz sie rozwiazała. Opisze moze na spokojnie...ale kwestia opraw w korytkach.....nie.

Kochane, zmykam bo musze sie szykowac. Nie moge sie doczekac, zeby Was zobaczyc i załuje tylko bardzo, ze nie bedziemy w komplecie:(

Buziaczki!!!!

P.S. Aga ma ze mna przechlapane...bo wyszło dzisiaj na jaw jaka ja jestem niezorganizowana:D A myslalam, ze jeszcze sie troche z tym poukrywam:cool:

Ola - no własnie to jest najgorsze , że mimo iz jesteśmy super budowlane babki to nie jestesmy w stanie przewidzieć wszystkiego :no: Zawsze wyjda jakies kwiotki. Żeby tego uniknąć trzeba by było doprowadzic do konfrontacji wszystkich majstrów począwszy od tych od fundamentów a skończywszy na malarzu i ekipie sprzątającej a to wiadomo jest niemozliwe.

Pewna jestem, że za miesiąc- dwa oprowadzając kolejnych gości po swoim przepieknym i dopieszczonym domciu będziesz opowiadać o tym z uśmiechem na ustach.

Dziś przytulam Cie mocno wierząc w to, że kolejny tydzień przyniesie dobre wieści.

Jutro wyluzuj się i spróbuj zapomnieć o wszelkich problemów.

:hug: :hug: :hug:

Kochane, było cudownie-dziekuje:hug::hug::hug:

Wyjazd tak naładował mi akumulatory, ze juz mysle o naszym nastepnym spotkaniu.:yes:

Najbardziej chciałabym podziekowac

Ali i Jej Męzowi za wspaniałe przyjecie i goscine a Młodemu za cierpliwosc do nas i wyrozumiałość-biedny miał dzis egzamin....:eek::) Przepraszam....jesli nie mogłeś przez nas spac:hug:

Adze i Mirelce za cudowne towarzystwo, atmosfere, jakbysmy znały sie od lat i za ból brzucha, którego sie nabawiałam od naszych głupawek:lol:

Marjelce i Madzizzzz....za to ze mam wrazenie, ze znamy sie od lat. Martusia, za nasza nocna rozmowe tez....:D Przeslij mi ten nr tel, bo musze Ci cos waznego powiedziec.:cool:

Dziekuje Venusce, Balbince, pasie za to, ze tak super sie nam gadało-i zaluje, ze nie było czasu na wiecej:hug:

Karolci i Arturowi, ze tacy jestescie ....niesamowici:yes:

Dziekuje wszystkim pozostałym osobom, z którymi z róznych powodów nie udało mi sie zbyt długo, badz wcale porozmawiac ;)

Kochane, wazne info:

W K. otworzyli Zara Home:wave:

EDIT: Wszystkim Dziewczynkom, które bardzo lubie i które lubią sobie wpasc do "hazelki", a których na spotkaniu nie było:( -chciałam powiedziec, ze ................nastepnym razem Wam nie odpuscimy i bedziecie musiały przyjechac:D

buziaaaaaaaczki:hug:

Edytowane przez hazeleyes1982