monsanbia 16.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Olu, pamietaj tylko o tym, ze kazdego to dotyka! Kazdy przezyl jakas traume na swojej budowie.Trzymaj sie i poradzenia sobie z problemem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 :hug: jesssuuuu, jak mi głupio Ty miałas jakies problemy a ja Ci doopę mms-ami zawracałam Olu - trzymam kciukasy za kuchnię i resztę zabudów bo podejrzewam, ze o to chodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Olus a ja wierze ze sie uporacie i przesylam cieple fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.05.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dziewczyny ,mnie też wychodzą cały czas na budowie niedoskonałości wykonawców.Przyszłam do Hazelka zapytać jaki ma odpływ liniowy w prysznicu,ale może Wy dziewczyny mi podpowiecie jakiej firmy są dobre czy wiper jest ok czy kesel dużo droższy ,ale czy różnica jest w jakości- nie chcę męczyć Hazelka w trudnych chwilach Hazelku my nie możemy Ci pomóc w problemach na budowie,ale trzymammmmmyyyyy kciuki mocno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 hazelku, :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.05.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hazelku trzymaj się, napewno wszystko się uda Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.05.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 napisze jutro Kochane:hug: ja juz chce piąąąąąątek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 oj Oleńka bidulko na pocieszenie powiem Ci że wszystko będzie ok (powiedziałam ja u której kuchnia była poprawiana 6 razy i będzie przynajmniej jeszcze raz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.05.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: to tak na poczatek:) a teraz...w telegraficznym skrócie, bo obiecałam-a musze pedzic sie spakowac no wiec z kuchnia wszystko w porzadku. Pan Łukasz zaczał montaz i ma dokonczyc w przyszłym tyg. W pon wyniknelo kilka baaardzo ciezkich tematów. Kilka juz sie wyjasnilo, a kilka....nie wiem, jakich trzeba mądrych głów:( Wszystkie te rewelacje spadły na mnie w poniedzialek.... 1. Drzwi do spizarki miały byc zlicowane-NIE SĄ. Są zle zamontowane-odstaja kilka mm i przez to nie otwiera sie cargo (!!!!!). 2. Cargo nie otwiera sie tez przez klamke (jest ze złej strony i musi zostac usunieta) 3. Kinkieciki z Ikei do podswietlenia biblioteczki sa nie do zamontowania, bo potrzeba specjalnej listwy, której NIE kupiłam. 4. Eamsy z podłokietnikami sa piekne, białe a te bez podłokietników......są KREMOWE, BEZOWE, ŻÓŁTAWE, ECRU....nie wiem, jeszcze jakie ale NIE białe. 5. Piąta kwestia jest najgorsza, bo najbardziej straszna....prawdopodobnie oprawy z korytek beda musiały zostac wymontowane. Przepraszam, ze tak lakonicznie, ale jestem dobita tymi sprawami i nie m siły inaczej. Kilka kwestii juz sie rozwiazała. Opisze moze na spokojnie...ale kwestia opraw w korytkach.....nie. Kochane, zmykam bo musze sie szykowac. Nie moge sie doczekac, zeby Was zobaczyc i załuje tylko bardzo, ze nie bedziemy w komplecie:( Buziaczki!!!! P.S. Aga ma ze mna przechlapane...bo wyszło dzisiaj na jaw jaka ja jestem niezorganizowana:D A myslalam, ze jeszcze sie troche z tym poukrywam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 :hug::hug: Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ola - no własnie to jest najgorsze , że mimo iz jesteśmy super budowlane babki to nie jestesmy w stanie przewidzieć wszystkiego Zawsze wyjda jakies kwiotki. Żeby tego uniknąć trzeba by było doprowadzic do konfrontacji wszystkich majstrów począwszy od tych od fundamentów a skończywszy na malarzu i ekipie sprzątającej a to wiadomo jest niemozliwe. Pewna jestem, że za miesiąc- dwa oprowadzając kolejnych gości po swoim przepieknym i dopieszczonym domciu będziesz opowiadać o tym z uśmiechem na ustach. Dziś przytulam Cie mocno wierząc w to, że kolejny tydzień przyniesie dobre wieści. Jutro wyluzuj się i spróbuj zapomnieć o wszelkich problemów. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Uściski zostawiam Mam nadzieję, że uporacie się ze wszystkimi problemami szybko i skutecznie i potem będziesz to już wspominać jako zabwną anegdotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Olunia jutro porządnie opijemy te Twoje babole od razu się wyprostują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Cześć Waryjacie Dzięki za spotkanie, mam nadzieje że nie nasze ostatnie zresztą z Twoją energią nie śmię wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Olu :hug: Olu my mięte do siebie czułyśmy od dawna (nieprawdaż?), i już wiem dlaczego, było fantastycznie, wspaniała dzieffczynko, miło Cie było poznać i juz wybieram się pod Łysicę tylko szybko sie wprowadzajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Olaaaa masz jak w banku, ze Cię nawiedzę jak tylko do tego Raju się wybierę, krejzolka jesteś niezła:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.05.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) Kochane, było cudownie-dziekuje:hug::hug: Wyjazd tak naładował mi akumulatory, ze juz mysle o naszym nastepnym spotkaniu. Najbardziej chciałabym podziekowac Ali i Jej Męzowi za wspaniałe przyjecie i goscine a Młodemu za cierpliwosc do nas i wyrozumiałość-biedny miał dzis egzamin.... Przepraszam....jesli nie mogłeś przez nas spac:hug: Adze i Mirelce za cudowne towarzystwo, atmosfere, jakbysmy znały sie od lat i za ból brzucha, którego sie nabawiałam od naszych głupawek:lol: Marjelce i Madzizzzz....za to ze mam wrazenie, ze znamy sie od lat. Martusia, za nasza nocna rozmowe tez.... Przeslij mi ten nr tel, bo musze Ci cos waznego powiedziec. Dziekuje Venusce, Balbince, pasie za to, ze tak super sie nam gadało-i zaluje, ze nie było czasu na wiecej:hug: Karolci i Arturowi, ze tacy jestescie ....niesamowici:yes: Dziekuje wszystkim pozostałym osobom, z którymi z róznych powodów nie udało mi sie zbyt długo, badz wcale porozmawiac Kochane, wazne info: W K. otworzyli Zara Home EDIT: Wszystkim Dziewczynkom, które bardzo lubie i które lubią sobie wpasc do "hazelki", a których na spotkaniu nie było:( -chciałam powiedziec, ze ................nastepnym razem Wam nie odpuscimy i bedziecie musiały przyjechac:D buziaaaaaaaczki:hug: Edytowane 19 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Olu moja bratnia duszo, jesteś cudowną dziewczyną dziękuję za ciepłe słowa pod moim adresem. Mlody jest juz po egzaminie i jest zadowolony, wyniki nie tak szybko sama wiesz poszło do cambridge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Cześć Olu Ale Wam zazdraszaczam tego spotkania Jakby cós to ja jestem chętna Pamiętajcie o mnie w razie czego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2012 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Olu wiesz że Cię kocham na zabój Jesteś jedyna i niepowtarzalna - a w naszym teamie mogłabym jechać i na koniec świata. Szkoda że tak krótko i tak szybko Naprawdę drugie spotkanie powinno być 2 dniowe Buziaki i czekam aż się do mnie wyrwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts