Venus_m 20.05.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 a o moim komplemencie to juz zapomniala Ide sie zakopac w sciolke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.05.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 hejka Ola!!! co ja słyszę ???? masz doła!!!! czy miałas???? o takie drobiazgi???? wszystko się da naprostować!!!! ja coś o tym wiem:) i jeszcze te lampki, które targałam nie pasują?????? a jak moj ulubieniec???maly zdrowszy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A tu jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Cześć hazelku Meble się montują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 jutro wtorek a co Ola obiecała? fotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 oladrzwi do spiżarni przerobili????? czemu korytka nie świecą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.05.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Cześć świrusie . Buziaki zostawiam ps. cudną masz rodzinkę, zajebiscie wygladacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Cześć świrusie . Buziaki zostawiam ps. cudną masz rodzinkę, zajebiscie wygladacie Mirelko widziałaś hazelkową familię na żywo????? w drodze do Ali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 21.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hazelku trzymam kciuki, aby wszystkie problemy można było pomyślnie rozwiązać Napisz mi proszę o co chodzi z kolorem krzeseł eamesów. Opisz mi bardzo proszę kolor. Zamówiłam w dkwadrat 6 szt i dzwoniłam do sklepu w sprawie koloru. Poinformowali mnie, ze krzesła z podłokietnikami i bujaki są z innego tworzywa i dlatego mają inny odcień. Nie chciałabym , aby wpadały jak opisałaś w beż czy krem. Jak myślisz jak będą stały tylko te na drewnianych nóżkach , same bez łokietników to rzuca się w oczy ,że to nie czysta biel? Jak i czym będziesz bieliła nogi? Pozdrawiam gorąco Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 a ja chyba kupię jednego eamsa limonkowego z podłokietnikami, będzie stylowym dodatkiem w komputerowym / dodatkowym krzesłem/ designerską bazą Fiony (wiem że polubi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jeszcze się u Ciebie nie witałam a twój wątek jak i wątki forumowych koleżanek śledzę regularnie, zwłaszcza że ja też ze świętokrzyskiego! ps. Co wy macie z tymi eamsami?! Muszę im się bliżej przyjrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Olcia juz tęsknię za tobą ty szaleńcu mój:hug: Bądz zawsze taka i się nie zmieniaj, bo jesteś wyjątkowy egzemplarz nie do podrobienia, ja niby z tej samej gliny co ty, ale ja to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Cześć Waryjacie Dzięki za spotkanie, mam nadzieje że nie nasze ostatnie zresztą z Twoją energią nie śmię wątpić Venusku, ja juz kminię co by tu zrobic, zeby Was jak najszybciej zobaczyc:hug: Olaaaa masz jak w banku, ze Cię nawiedzę jak tylko do tego Raju się wybierę, krejzolka jesteś niezła:D:hug: pasiulku, zapraszam oczywiscie:hug: ja krejzolka...?skad Ci to przyszło do głowy? szkoda, ze sobie nie pogadałysmy duzo, co? Cześć Olu Ale Wam zazdraszaczam tego spotkania Jakby cós to ja jestem chętna Pamiętajcie o mnie w razie czego:) karolku, nastepnym razem, to Ty po prostu z nami JEDZIESZ:yes: Olu wiesz że Cię kocham na zabój Jesteś jedyna i niepowtarzalna - a w naszym teamie mogłabym jechać i na koniec świata. Szkoda że tak krótko i tak szybko Naprawdę drugie spotkanie powinno być 2 dniowe Buziaki i czekam aż się do mnie wyrwiesz Aguś, przeca my nadajemy na tych samych falach:hug: nastepnym razem, to Ty bedziesz moim pilotem i wtedy bedziesz mogla sie bardziej...no wiesz...odstresowac:rolleyes: mam nadzieje, ze w tym tyg mi sie uda wpasc do Ciebie:yes: a o moim komplemencie to juz zapomniala Ide sie zakopac w sciolke oj Monia, nie zapomniała, nie zapomniała...ale co mysmy se pogadały? hejka Ola!!! co ja słyszę ???? masz doła!!!! czy miałas???? o takie drobiazgi???? wszystko się da naprostować!!!! ja coś o tym wiem:) i jeszcze te lampki, które targałam nie pasują?????? a jak moj ulubieniec???maly zdrowszy???? Moniaaaa, wreszcie:hug: gdzie Ty sie podziewałaś?Mały juz ok, dzieki:hug: 24 jade do okulisty do Krk-co Ty na spotkanie powiesz moja droga? A tu jestes. jestem jestem i zapraszam:) Cześć hazelku Meble się montują? jutro wtorek a co Ola obiecała? fotki!!!! oladrzwi do spiżarni przerobili?????czemu korytka nie świecą????? Dziewczynki jutro drugi etap montazu-a w pt juz ostatni. Moze cosik wkleje:rolleyes: Monia, poprawione drzwi beda za 2 tyg:eek: Wersja montazysty była taka, ze tak ma byc i one MAJĄ odstawac:eek: dopiero jak postraszyłam telefonem do producenta z prosba o ocene tego montazu-okazało sie, ze drzwi były zle wykonane i mam czekac na poprawione albo zupełnie nowe(!).Nota bene pan zadzwonił dzisiaj z pytaniem, czy mogłabym przed tym faktem uregulowac fakture na nie-oczywiscie wysmiałam pana. Pomysł genialny w swojej prostocie, nie ma co:lol2: Cześć świrusie . Buziaki zostawiam ps. cudną masz rodzinkę, zajebiscie wygladacie buziaczki:hug: dziekuje w imieniu moich Chłopców:hug: Mirelko widziałaś hazelkową familię na żywo????? w drodze do Ali??? Monia,Dziefffczynki mnie przywiozły do nowego domu i tam czekały moje Skarby:yes: Hazelku trzymam kciuki, aby wszystkie problemy można było pomyślnie rozwiązać Napisz mi proszę o co chodzi z kolorem krzeseł eamesów. Opisz mi bardzo proszę kolor. Zamówiłam w dkwadrat 6 szt i dzwoniłam do sklepu w sprawie koloru. Poinformowali mnie, ze krzesła z podłokietnikami i bujaki są z innego tworzywa i dlatego mają inny odcień. Nie chciałabym , aby wpadały jak opisałaś w beż czy krem. Jak myślisz jak będą stały tylko te na drewnianych nóżkach , same bez łokietników to rzuca się w oczy ,że to nie czysta biel? Jak i czym będziesz bieliła nogi? Pozdrawiam gorąco Ada, dzieki niestety kolor sie rózni. Jutro wkleje, to sobie zobaczysz. Musze zrobic jutro fotke i im przesłac i wtedy zastanowia sie , czy uznac reklamacje. Powiem Ci, ze ta róznice widza nawet panowie (fachowcy) wiec to nie moze byc subtelna roznica:( nozki zostawiam takie jakie sa bo pasuja mi kolorystycznie do debowego parkietu. a ja chyba kupię jednego eamsa limonkowego z podłokietnikami, będzie stylowym dodatkiem w komputerowym / dodatkowym krzesłem/ designerską bazą Fiony (wiem że polubi) I super:yes: Jak Ci sie podoba, to co....nie ma wyjscia:) Jeszcze się u Ciebie nie witałam a twój wątek jak i wątki forumowych koleżanek śledzę regularnie, zwłaszcza że ja też ze świętokrzyskiego! ps. Co wy macie z tymi eamsami?! Muszę im się bliżej przyjrzeć... O, to tym milej Cie witam i zapraszam Cie jak najczesciej-bedzie mi bardzo miło. Mało nas na forum, wiec superasto, ze sie odezwałas. Co do eamsów....mnie sie podobały zawsze troche...a moj Maz powiedział, ze innych krzeseł, to on nie chce:D A Ty na jakim jestes etapie budowy? Olcia juz tęsknię za tobą ty szaleńcu mój:hug: Bądz zawsze taka i się nie zmieniaj, bo jesteś wyjątkowy egzemplarz nie do podrobienia, ja niby z tej samej gliny co ty, ale ja to pikuś Oooo, a juz myslalam, ze nie kocha. Nie teskni. Wszedzie była i kazdego odwiedziła a do hazelka nie...a jednak troche kocha...uffff:lol: To samo moge powiedziec o Tobie-dlatego taka chemia miedzy nami:yes: Edytowane 21 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2012 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oluś kochana przyszłam buziaka porannego zostawić Jak już wstaniesz daj znać jak wizyta i co ustaliłaś z bużkami. Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 22.05.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Będę Ci wdzięczna bardzo za fotki. Może mi pomogą dokonać wyboru. Za krzesła zapłaciłam i dzwoniłam, aby nie wysyłali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ola 24 osiemnastka może na chwilę dopołudnia - dzwoN!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.05.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hazelku wiem ,że nam sprzątnęłąś te deski spod nosa;) słuchaj ja doświadczenia w tarasach nie mam i narazie odpuszczam.Idz do Rasi jej robił taras forumowy duch,który będzie robił Mirelce,Tam teraz o tych wszystkich specyfikach do drewnach była mowa.Podpytaj bo podobno oleju lepiej nie zmieniać,ale nie jestem ekspertem,więc dobrze by było żebyś wybrała ten najlepszy.Dowiedz się wszystkiego a potem ja skorzystam z Twojej wiedzy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.05.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 U nas schną wylewki więc niebawem zacznie się szaleństwo wykończenia. Najgorsze jest to, że ja z tych mało budowlanych i najlepiej by było gdyby mnie to wszystko ominęło-niestety tak się nie da. Dlatego siedzę na tym forum, przeglądam, podglądam i liczę na to, że mnie olśni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.05.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Przyszłam przycupnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts