Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hazelku trzymam kciuki, aby wszystkie problemy można było pomyślnie rozwiązać:)

Napisz mi proszę o co chodzi z kolorem krzeseł eamesów. Opisz mi bardzo proszę kolor. Zamówiłam w dkwadrat 6 szt i dzwoniłam do sklepu w sprawie koloru. Poinformowali mnie, ze krzesła z podłokietnikami i bujaki są z innego tworzywa i dlatego mają inny odcień.

Nie chciałabym , aby wpadały jak opisałaś w beż czy krem.

Jak myślisz jak będą stały tylko te na drewnianych nóżkach , same bez łokietników to rzuca się w oczy ,że to nie czysta biel?

Jak i czym będziesz bieliła nogi?

Pozdrawiam gorąco

Ada

Cześć Waryjacie :hug:

Dzięki za spotkanie, mam nadzieje że nie nasze ostatnie :lol: zresztą z Twoją energią nie śmię wątpić :hug:

Venusku, ja juz kminię co by tu zrobic, zeby Was jak najszybciej zobaczyc:hug:

Olaaaa masz jak w banku, ze Cię nawiedzę jak tylko do tego Raju się wybierę, krejzolka jesteś niezła:D:hug:

pasiulku, zapraszam oczywiscie:hug:

ja krejzolka...?skad Ci to przyszło do głowy?:D

szkoda, ze sobie nie pogadałysmy duzo, co?:rolleyes:

Cześć Olu

Ale Wam zazdraszaczam tego spotkania

Jakby cós to ja jestem chętna

Pamiętajcie o mnie w razie czego:)

karolku, nastepnym razem, to Ty po prostu z nami JEDZIESZ:yes::D

Olu wiesz że Cię kocham na zabój :hug: :lol:

Jesteś jedyna i niepowtarzalna - a w naszym teamie mogłabym jechać i na koniec świata.

Szkoda że tak krótko i tak szybko :(

Naprawdę drugie spotkanie powinno być 2 dniowe :yes:

Buziaki i czekam aż się do mnie wyrwiesz :hug:

Aguś, przeca my nadajemy na tych samych falach:hug: nastepnym razem, to Ty bedziesz moim pilotem i wtedy bedziesz mogla sie bardziej...no wiesz...odstresowac:rolleyes:

mam nadzieje, ze w tym tyg mi sie uda wpasc do Ciebie:yes:

a o moim komplemencie to juz zapomniala :p

Ide sie zakopac w sciolke :cry:

oj Monia, nie zapomniała, nie zapomniała...ale co mysmy se pogadały?:(

:hug: hejka Ola!!!

co ja słyszę ???? masz doła!!!!:) czy miałas???? o takie drobiazgi???? wszystko się da naprostować!!!! :) ja coś o tym wiem:)

i jeszcze te lampki, które targałam nie pasują??????:bash:

a jak moj ulubieniec???maly zdrowszy????:)

Moniaaaa, wreszcie:hug: gdzie Ty sie podziewałaś?Mały juz ok, dzieki:hug: 24 jade do okulisty do Krk-co Ty na spotkanie powiesz moja droga?:)

A tu jestes. :)

jestem jestem i zapraszam:)

Cześć hazelku :hug:

Meble się montują?

jutro wtorek :wiggle: a co Ola obiecała? fotki!!!! :popcorn:

oladrzwi do spiżarni przerobili?????czemu korytka nie świecą?????

Dziewczynki jutro drugi etap montazu-a w pt juz ostatni. Moze cosik wkleje:rolleyes:

Monia, poprawione drzwi beda za 2 tyg:eek: Wersja montazysty była taka, ze tak ma byc i one MAJĄ odstawac:eek: dopiero jak postraszyłam telefonem do producenta z prosba o ocene tego montazu-okazało sie, ze drzwi były zle wykonane i mam czekac na poprawione albo zupełnie nowe(!).Nota bene pan zadzwonił dzisiaj z pytaniem, czy mogłabym przed tym faktem uregulowac fakture na nie-oczywiscie wysmiałam pana. Pomysł genialny w swojej prostocie, nie ma co:lol2:

Cześć świrusie :). Buziaki zostawiam

ps. cudną masz rodzinkę, zajebiscie wygladacie :)

buziaczki:hug:

dziekuje w imieniu moich Chłopców:hug:

Mirelko widziałaś hazelkową familię na żywo????? w drodze do Ali???

Monia,Dziefffczynki mnie przywiozły do nowego domu i tam czekały moje Skarby:yes:

Hazelku trzymam kciuki, aby wszystkie problemy można było pomyślnie rozwiązać:)

Napisz mi proszę o co chodzi z kolorem krzeseł eamesów. Opisz mi bardzo proszę kolor. Zamówiłam w dkwadrat 6 szt i dzwoniłam do sklepu w sprawie koloru. Poinformowali mnie, ze krzesła z podłokietnikami i bujaki są z innego tworzywa i dlatego mają inny odcień.

Nie chciałabym , aby wpadały jak opisałaś w beż czy krem.

Jak myślisz jak będą stały tylko te na drewnianych nóżkach , same bez łokietników to rzuca się w oczy ,że to nie czysta biel?

Jak i czym będziesz bieliła nogi?

Pozdrawiam gorąco

Ada, dzieki :)

niestety kolor sie rózni. Jutro wkleje, to sobie zobaczysz. Musze zrobic jutro fotke i im przesłac i wtedy zastanowia sie , czy uznac reklamacje. Powiem Ci, ze ta róznice widza nawet panowie (fachowcy) wiec to nie moze byc subtelna roznica:( nozki zostawiam takie jakie sa bo pasuja mi kolorystycznie do debowego parkietu.

a ja chyba kupię jednego eamsa limonkowego z podłokietnikami, będzie stylowym dodatkiem w komputerowym / dodatkowym krzesłem/ designerską bazą Fiony (wiem że polubi) :)

I super:yes: Jak Ci sie podoba, to co....nie ma wyjscia:)

Jeszcze się u Ciebie nie witałam a twój wątek jak i wątki forumowych koleżanek śledzę regularnie, zwłaszcza że ja też ze świętokrzyskiego!

ps. Co wy macie z tymi eamsami?! Muszę im się bliżej przyjrzeć...

O, to tym milej Cie witam i zapraszam Cie jak najczesciej-bedzie mi bardzo miło. Mało nas na forum, wiec superasto, ze sie odezwałas.

Co do eamsów....mnie sie podobały zawsze troche...a moj Maz powiedział, ze innych krzeseł, to on nie chce:D

A Ty na jakim jestes etapie budowy?

Olcia juz tęsknię za tobą ty szaleńcu mój:hug:

Bądz zawsze taka i się nie zmieniaj, bo jesteś wyjątkowy egzemplarz nie do podrobienia, ja niby z tej samej gliny co ty, ale ja to pikuś :lol2:

Oooo, a juz myslalam, ze nie kocha. Nie teskni. Wszedzie była i kazdego odwiedziła a do hazelka nie...a jednak troche kocha...uffff:lol:

To samo moge powiedziec o Tobie-dlatego taka chemia miedzy nami:yes::hug:

Edytowane przez hazeleyes1982

Hazelku wiem ,że nam sprzątnęłąś te deski spod nosa;) słuchaj ja doświadczenia w tarasach nie mam i narazie odpuszczam.Idz do Rasi jej robił taras forumowy duch,który będzie robił Mirelce,Tam teraz o tych wszystkich specyfikach do drewnach była mowa.Podpytaj bo podobno oleju lepiej nie zmieniać,ale nie jestem ekspertem,więc dobrze by było żebyś wybrała ten najlepszy.Dowiedz się wszystkiego a potem ja skorzystam z Twojej wiedzy:rolleyes:

U nas schną wylewki więc niebawem zacznie się szaleństwo wykończenia. Najgorsze jest to, że ja z tych mało budowlanych i najlepiej by było gdyby mnie to wszystko ominęło-niestety tak się nie da. Dlatego siedzę na tym forum, przeglądam, podglądam i liczę na to, że mnie olśni!