monika996 22.05.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ola jest kuchnia?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.05.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oluś kochana przyszłam buziaka porannego zostawić Jak już wstaniesz daj znać jak wizyta i co ustaliłaś z bużkami. Miłego poranka Aguś, cały dzien byłam na miescie a potem na budowie-ale z rozładowaną komórką chyba widziałam Twoj samochód pod Eleganckimi...i nawet nie miałam jak zadzwonic:bash: jutro nadrobię albo moze Ty zadzwon-jak Mały zasnie albo sie wyrwiesz:yes: Będę Ci wdzięczna bardzo za fotki. Może mi pomogą dokonać wyboru. Za krzesła zapłaciłam i dzwoniłam, aby nie wysyłali . No wiec roznica jest bardzo widoczna.Zaraz wysyłam maila z reklamacja.Ocen sama: http://images37.fotosik.pl/1553/e2832226a555f4bamed.jpg ola 24 osiemnastka może na chwilę dopołudnia - dzwoN!!!!!! bendem Hazelku wiem ,że nam sprzątnęłąś te deski spod nosa;) słuchaj ja doświadczenia w tarasach nie mam i narazie odpuszczam.Idz do Rasi jej robił taras forumowy duch,który będzie robił Mirelce,Tam teraz o tych wszystkich specyfikach do drewnach była mowa.Podpytaj bo podobno oleju lepiej nie zmieniać,ale nie jestem ekspertem,więc dobrze by było żebyś wybrała ten najlepszy.Dowiedz się wszystkiego a potem ja skorzystam z Twojej wiedzy:rolleyes: ejjjjj, jak sprzatnełaś? ja sie przypadkiem dowiedziałam, ze Wy tez....jajca, jak nie wiem:lol2: musze do jutra podjac decyzje, co do oleju i jestem zielona:eek: jaki wziac olej?naturalny? U nas schną wylewki więc niebawem zacznie się szaleństwo wykończenia. Najgorsze jest to, że ja z tych mało budowlanych i najlepiej by było gdyby mnie to wszystko ominęło-niestety tak się nie da. Dlatego siedzę na tym forum, przeglądam, podglądam i liczę na to, że mnie olśni! Nesska, to zakładaj swój watek-pomozemy:yes: a jakie wolisz klimaty? nowoczesne, czy klasyczne? Przyszłam przycupnąć . sssuper:hug: i zostan, plis, plis, plis:D sliczny awatarek:yes: Ola jest kuchnia?????? Moniiiiiis, padła mi bateria w aparacie po tym, jak obfociłam krzesła.... jutro sie poprawie chociaz jeszcze nie koniec-w pt ostatni etap. I uwaga.....zamówiłam juz ekipe sprzatajaca na przyszły piątek:eek: We wtorek bedzie stół i blaty drewniane w łazienkach:eek: ja nie moge.......to chyba juz tuz tuz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Rasia na swoim wątku polecała jakiś olej podobno najlepszy na rynku Miałas odebrać buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.05.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Rasia na swoim wątku polecała jakiś olej podobno najlepszy na rynku Miałas odebrać buźki Alu KOchana-napisałam u Ciebie jaki miałam dzien zakrecony. Przepraszam. Odwolane zajecia ale montaz kuchni i bieganie po miescie z rozładowana komórka... Co do oleju, mnie chodzi o kolor....o własnie-jaki Ty masz Alusiu kolor oleju na tarasie? Naturalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ola buziaki zostawiam a eamsy rzeczywiście się różnią kolorytem:bash: dzwoń , reklamuj a kuchnię obfoc tomorrow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.05.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ale lipa z tymi eamsami:roll:muszą to uznac:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.05.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 eamsy!!! http://emoty.blox.pl/resource/wub.gif Zupełnie przegapiłam wieść, że planujesz, nieuważna ja Mam nadzieję, że wymienią szybko co trzeba i będzie mnóstwo fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.05.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Faktycznie różnica w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.05.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Alu KOchana-napisałam u Ciebie jaki miałam dzien zakrecony. Przepraszam. Odwolane zajecia ale montaz kuchni i bieganie po miescie z rozładowana komórka... Co do oleju, mnie chodzi o kolor....o własnie-jaki Ty masz Alusiu kolor oleju na tarasie? Naturalny? Oluś, nie przejmuj sie, każdemu sie zdarza . że mu sie komorka rozladuje, nawet mojemu akuratnemu P. w koncu buźki przyjechałyby z powrotem do Milanówka i tym bardziej byłyby cenne Milanówek w koncu od K niedaleko, ja miałam lepsza przygode. Mój braciszek pływa na statkach i na moja usilna prośbe w Chinach kupił mi dwa piękne krolewskie ratanowe fotele (tutaj jeszcze takich ustrojstw nie bylo ), schodził ze statku we Wloszech i nie mial jak ze soba zabrac tych foteli, więc umówiła sie z kolega, ze jak statek zawinie w następnym rejsie do Gdyni, to facet zadzwoni i my je odbierzemy. Mineło kilka miesiecy i statek zawital do Gdyni, ale tylko na jeden dzień, akurat nas w Gdyni nie było (nie było tez tel. kom.) więc sie nie dodzwonił. Wiec fotele jeszcze raz popłynęly do Chin , statek wrocił do Wloch i stamtąd, poniewaz było miejsce w autobusie przyjechały do Gdyni. Zobacz jakie były cenne Ty wiesz ile kosztuje transport z Chin do Polski? Tak ja mam naturalny kolor, chociaz jak deski przyjechaly to bardzo różniły sie kolorem, po roku to się wyrównało. Olej jakis rasia polecała, mówi, że najlepszy na rynku http://barcik.pl/biofa_pl/index.php?bg=2&page=2043 Ja malowałam olejem V3V Edytowane 23 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 hazelku, lipa w kolorem krzeseł I co będziesz robić? Wymienisz na inny kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Hmm... mi duch mówił, że nie warto wydawać nie wiadomo jakiej kasy na olej. Mówił, że najzwyklejszy z casto jest oki. Też ja nie szaleję (chyba wazniejsze jest olejowanie 2x w roku niż extra olej którego używamy raz na dwa lata). Ale ... gdybym miałam nadwyżkę to oczywiście bym wzięła osmo szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 23.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dziękuje Ci bardzo za fotkę. Faktycznie kolor się różni:( Moźe zadzwoń pod nr komórkowy podany na stronie sklepu-kontakt -sprzedaż detaliczna.. Ja pod ten nr dzwoniłam i miły pan informował mnie o kolorze. A jak myslisz jakby te krzesła stały ( te wpdające w krem) jako jeden rodzaj krzeseł to czy ten kolor wpada w oko,ze to nie biel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ale ... gdybym miałam nadwyżkę to oczywiście bym wzięła osmo szary :lol2: Mirelko, jak nie bedziesz nic z tarasem robić, to po dwóch latach bedzie szary czytałam u rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ola i jak kuchnia????? Buźki czekają u mnie - czekam na Twój ruch Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Dziewuszki, reklamacja uznana:wave: Zamienie na cos czerwonego do gabinetu-a do kuchni chyba wezme czarne....bo białych-białych nie ma:no: pan powiedział, ze one sa zrobione z innego materialu niz te z podlokietnikami i stad roznica w kolorze Alu, jestes super kobitka, wiesz? Hmm... mi duch mówił, że nie warto wydawać nie wiadomo jakiej kasy na olej. Mówił, że najzwyklejszy z casto jest oki. Też ja nie szaleję (chyba wazniejsze jest olejowanie 2x w roku niż extra olej którego używamy raz na dwa lata). Ale ... gdybym miałam nadwyżkę to oczywiście bym wzięła osmo szary Mirelko, dzieki.Dlatego tez wzielam taki ze sredniej półki. Zwłaszcza, ze mam, jak wiesz 60 m2 Pan Krzysiek ma machnac kolejne dwa kolorki na jutro (po raz n-ty) i jutro ponoc MUSZĘ zdecydowac, czy naturalny, czy kasztan albo...teak:confused: Dziękuje Ci bardzo za fotkę. Faktycznie kolor się różni:( Moźe zadzwoń pod nr komórkowy podany na stronie sklepu-kontakt -sprzedaż detaliczna.. Ja pod ten nr dzwoniłam i miły pan informował mnie o kolorze. A jak myslisz jakby te krzesła stały ( te wpdające w krem) jako jeden rodzaj krzeseł to czy ten kolor wpada w oko,ze to nie biel? Ada...ciezkie pytanie...jesli w najblizszym sasiedztwie nie bedzie czegos czysto białego chociazby sciany, to moze nie....nie wiem. Ja tez swoje widze zawsze w otoczeniu tych bielusienkich i one wygladaja, jakby były beżowe:sick: Ola i jak kuchnia????? Buźki czekają u mnie - czekam na Twój ruch Miłego wieczorku Aga, nic nie wiedziałam o buzkach...strasznie mi głupio, bo nastawiłam nas ze to ja je odbiore a tu taki zonk z telefonem:rolleyes: przepraszam:rolleyes: Co do kuchni....jest piękna (moim zdaniem:rolleyes:)Dzis zamówiłam blaty granitowe-beda w przyszłym tyg.Ale oczywiscie nie moze byc bez atrakcji-jak to u mnie. Jeszcze nie zdecydowalismy, co z korytkami-czy wywalamy te cholerne lampy a tu zonk z lodówką. Jest wysoka ok 170 cm i przez to....tak ciezka, ze nie daje rady jej otworzyc Pan Łukasz wyjechał wczoraj po montazu na dwutygodniowe wczasy, wiec raczej nic nie wymysli w tym temacie. Stwierdził, ze uszczelki sie z czasem wyrobią i bedzie łatwiej...nie dałam za wygraną i zadzwoniłam do przedstawiciela Liebherr w Polsce. Pan powiedział, ze oni o tym wiedza, bo robili jakies testy i ten model lodówki nie nadaje sie do zabudowy z frontami bez uchwytów a uszczelki sie wcale nie wyrobią z czasem....szkoda, ze nikt mi tego wczesniej nie powiedział.... Tata pana Łukasza obiecał cos wymyslic w piatek.... Nic wiecej nie napisze:rolleyes: pokaze Wam obiecane fotki: http://images50.fotosik.pl/1601/3e5bbff4e527f54cmed.jpg http://images35.fotosik.pl/1405/d43d8b941ce6c085med.jpg http://images46.fotosik.pl/1550/859d45a9610e5760med.jpg http://images37.fotosik.pl/1555/b754f65873224d09med.jpg http://images39.fotosik.pl/1539/f14ed5e883d60cd6med.jpg http://images38.fotosik.pl/1583/6c12ffbb671e0547med.jpg Edytowane 23 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ola - powiem tylko tyle JA PIERD..LĘ jak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Olu pozwól że odpowiem koleżance. A jak myslisz jakby te krzesła stały ( te wpdające w krem) jako jeden rodzaj krzeseł to czy ten kolor wpada w oko,ze to nie biel? Pojechałam na budowę żeby to sprawdzić i.... - przy sztucznym świetle w kotłowni przymierzałam do 1. białych płytek na ścianie 2. białego pieca c.o. 3. białej szafki pod pralkę .... i na tle tych wszystkich rzeczy krzesło wydawało sie być białe, na pewno nie kremowe czy śmietankowe W domu jednak położyłam na nim kartkę A4 (taka do drukarki - te też mają różne odcienie bieli) i w tym zestawieniu krzesła są śmietankowe ..... !!! Nie sądzę jednak , zeby stojąc na tle białej ściany rzucało się to w oczy ponieważ inaczej odbija się światło od tych powierzchni.... Jutro mogę Ci zrobić zdjęcia w świetle dziennym bez lampy.....ale wkleje już u siebie, żeby Oli nie smiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.05.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 OLUŚ ale fajowo, cudnie ze sto razy jeszcze popatrzę to coś mądrzejszego powiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.05.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Oluś, ja wiedziałam, że jak tak długo nas trzymasz w niepewności, to jak cos pokażesz to będzie bomba, nic tu nie wymyśle, Kinia oddała klimat zachwytu. Kuchnia super, łazienka czarna szafka rewelacja, lampka w sypialni boska, a pokój Mi cudowny Gratulki Tylko dlaczego tak malo zdjęć, Ola zlituj się, bo zaraz przyjeżdżam, ciekawośc mnie zjada Edytowane 24 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jakie wolę klimaty? Chciałabym coś pośredniego, nie chcę jakiegoś bardzo nowoczesnego, "sterylnego" wnętrza ale też do klasycznego mi daleko...No i jeszcze trzeba to będzie jakoś pogodzić z gustem męża a z tym może być ciężko. Wątek oczywiście zamierzam założyć ale póki co nie mam za bardzo czasu żeby nad tym przysiąść i napisać coś mądrego. Oczywiście trzymam za słowo i oczekuję pomocy jak już wreszcie założę ten wątek. A wnętrza piękne- zwłaszcza sypialnia zapowiada się ciekawie! A jaką macie lodówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts