Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No no, nieźle kochana poszłaś do przodu. Czarno-biała łazienka wymiata:). A jak się sprawują ... czarne mebelki ?

Nie dowiedywałaś się, czy ZAWSZE te biele imsów się różnią ? Chciałąm dwa z podłokietnikami i ... kicha. Będę chyba zmuszona kupić je w innym kolorze ...

Ola Kinga oddała i mój zachwyt nad Twoimi zdjęciami :lol2:

Co do lodówki - kurcze coś mi świta że znajomi tez mają taki problem z tym otwieraniem - i z taką samą lodówką :sick:.

Ale może Twoje fachowce coś wymyśłą :yes: - rany nie może tylko MUSZĄ coś z tym zrobić.

Ola ale poza tym kuchnia prezentuje się rewelka.................. a szafka i umywalki :jawdrop:

Ola super. szkoda,że całej kuchni nie obfociłaś!!!!!!super wszystko wychodzi

a z lodówką nieżle!!!!!Daliście ją zaraz za piekarnikiem????

pokoj M fajnie wychodzi!!!

a co z tymi korytkami>?? bo nie wiem o co chodzi????

Ola ja dziś raczej nie dam rady:( szaleństwo!!!!!

Hazelku wnetrza chociaz jeszcze nie skonczone WYMIATAJA :) Przepieknie to sobie wykombinowalas :yes:

Znow kocham kuchnie od Twojego stolarza :yes: i znow bede miala depreche :lol2:

Ola napisz prosze jakiej szerokosci masz jedno skrzydlo szklanych drzwi w waitrolapie i gdybym mogla poznac cene takich przesuwnych bylabym wdzieczna :D

Kochane, odpowiem kazdej z osobna chyba dopiero po weekendzie-przepraszam:oops: ale moj M. wrócił z wojaży i ...wiecie, jak to jest-laptop sobie wtedy odpoczywa:D w kazdym razie-fotki beda w weekend (następny), bo wtedy bedzie juz stół, blaty, no i .... domek bedzie lsnił:rolleyes: zareklamowałam drzwi z sypialni do garderoby i beda w połowie czerwca...ja to mam farta do drzwi:sick:

miłego weekendu Wam zycze i buziaki!:bye: