yokasta 23.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Łoooo! Kuchnia zajefajna ryli! Za umywalkami nawet mi lustra nie brakuje . Kucze, fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja pierdziu - ale czad:lol2::hug: niby zakręcona, niby zakrecona... a leci z koksem aż miło popatrzeć A jakie efekty powalające:jawdrop: love your kitchenhttp://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.05.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No no, nieźle kochana poszłaś do przodu. Czarno-biała łazienka wymiata:). A jak się sprawują ... czarne mebelki ?Nie dowiedywałaś się, czy ZAWSZE te biele imsów się różnią ? Chciałąm dwa z podłokietnikami i ... kicha. Będę chyba zmuszona kupić je w innym kolorze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.05.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ola Kinga oddała i mój zachwyt nad Twoimi zdjęciami Co do lodówki - kurcze coś mi świta że znajomi tez mają taki problem z tym otwieraniem - i z taką samą lodówką . Ale może Twoje fachowce coś wymyśłą - rany nie może tylko MUSZĄ coś z tym zrobić. Ola ale poza tym kuchnia prezentuje się rewelka.................. a szafka i umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ola super. szkoda,że całej kuchni nie obfociłaś!!!!!!super wszystko wychodzia z lodówką nieżle!!!!!Daliście ją zaraz za piekarnikiem???? pokoj M fajnie wychodzi!!! a co z tymi korytkami>?? bo nie wiem o co chodzi???? Ola ja dziś raczej nie dam rady:( szaleństwo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 nie wiem czy sie witałam...chociaż śledze postępy regularnie Kuchnia po tym fragmenciku REWELACJA...wielkość REWELACJA...tez juz bym chciała taka a tu jeszcze daleka droga hihi uwielbiam szklane drzwi przesuwane...czy mogę prośic jeszce o jakies foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.05.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Coraz bardziej domowo się robi, suuuper Kuchnia w bieli... mniam. Dobra robota, hazelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.05.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Hazelku wnetrza chociaz jeszcze nie skonczone WYMIATAJA Przepieknie to sobie wykombinowalas Znow kocham kuchnie od Twojego stolarza i znow bede miala depreche Ola napisz prosze jakiej szerokosci masz jedno skrzydlo szklanych drzwi w waitrolapie i gdybym mogla poznac cene takich przesuwnych bylabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ola - powiem tylko tyle JA PIERD..LĘ jak pięknie Kinga ja przyłączę sie i powiem to samo i zrobie tak:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pieknie Olu, cudnie. Kuchnia boska, polaczenie tego "drewna" z biela - idealne! Nie jestem tylko przekonana do granitu w tym lekkim wnetrzu, ale pewnie po fakcie zmienie zdanie. No i ta czarna szafka w lazience - wow! Dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 24.05.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No, jaka mądra dziewczynka - kupiła piekarnik Siemensa Będziesz bardzo zadowolona... Bardzo porszę o więcej zdjęć kuchni, koniecznie z tym orzechem. Wiesz, że mamy baaardzo podobne drzwi, a Ty masz już nawet drzwi szklane do wiatrołapu Kocham Twoją czarną szafkę do łazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.05.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Kochane, odpowiem kazdej z osobna chyba dopiero po weekendzie-przepraszam:oops: ale moj M. wrócił z wojaży i ...wiecie, jak to jest-laptop sobie wtedy odpoczywa:D w kazdym razie-fotki beda w weekend (następny), bo wtedy bedzie juz stół, blaty, no i .... domek bedzie lsnił zareklamowałam drzwi z sypialni do garderoby i beda w połowie czerwca...ja to mam farta do drzwi:sick: miłego weekendu Wam zycze i buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.05.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................. Ps. nacieszcie sie sobą, nacieszcie. Ale od fotek w nekst łik sie nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ta to zawsze tak-caly tydzien nic nie wklei a potem na weekend zaslania sie mezem Ola bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 25.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Fajnie ,ze Ci reklamację z krzesłami uznali. Ja wysłałam szpiega, aby mi zobaczył kolor i fotki w sklepie popykał. I też są takie jak twoje.Muszę podjąć decyzję przez weekend czy taki odcień bieli chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 czad Ola pokaż więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Helooooł Weekend mija w super atmosferze? Jakże by inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dobry wieczór czy mogę Panią prosić o umieszczenie mnie w swoim napiętym tygodniowym harmonogramie Z góry dziękuję Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dobry wieczór czy mogę Panią prosić o umieszczenie mnie w swoim napiętym tygodniowym harmonogramie Z góry dziękuję Aga, a trzy zdjęcia do podania załączyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.05.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Olisko - jak taras ? Jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts