hazeleyes1982 28.05.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 te trzy fotki, to koniecznie topless:lol2:juz nadrabiam i odpisuje;)Mirelko, zdecydowałam sie na kolor "teak" i dechy sie koncza malowac. Bardzo mi sie podoba efekt ale zobaczymy, jak bedzie jak Krzyski położą. A u Ciebie tez juz sie rozpoczała akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.05.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 sama zobacz do mojeo wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ola już na pewno kuchnia gotowa!!! pokazuj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.05.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ok, nadrobiłam...uffff:) Weekend był bardzo intensywny-sobota do południa festyn w przedszkolu, do którego mam nadzieje przyjmą Małego a po południu grill u znajomych:stereo: Baaaardzo Wam dziekuje za te wszystkie pozytywne kopniaki:hug: Kinguś, a Twój komentarz to mi tak poprawił humor, ze nawet zapomniałam o tych moich babolach ostatnich:hug: Jakie wolę klimaty? Chciałabym coś pośredniego, nie chcę jakiegoś bardzo nowoczesnego, "sterylnego" wnętrza ale też do klasycznego mi daleko...No i jeszcze trzeba to będzie jakoś pogodzić z gustem męża a z tym może być ciężko. Wątek oczywiście zamierzam założyć ale póki co nie mam za bardzo czasu żeby nad tym przysiąść i napisać coś mądrego. Oczywiście trzymam za słowo i oczekuję pomocy jak już wreszcie założę ten wątek. A wnętrza piękne- zwłaszcza sypialnia zapowiada się ciekawie!A jaką macie lodówkę? Nesska, to ja trzymam za słowo , ze bedzie watek:) a my na pewno pomozemy:yes: Lodówkę mamy tą: http://www.ceneo.pl/6409745 No no, nieźle kochana poszłaś do przodu. Czarno-biała łazienka wymiata:). A jak się sprawują ... czarne mebelki ? Nie dowiedywałaś się, czy ZAWSZE te biele imsów się różnią ? Chciałąm dwa z podłokietnikami i ... kicha. Będę chyba zmuszona kupić je w innym kolorze ... Mirelko, czarne mebelki beda upierdliwe w utrzymaniu czystosci-to juz wiem nie tylko od Ciebie ale i przekonałam sie o tym osobiscie....ale na razie mi to nie przeszkadza;) pewnie zacznie-jak sie wprowadzimy:cool: Pan mi napisał, ze eamsy z podłokietnikami wykonane sa z polietylenu a te bez z tworzywo ABS i zawsze sie beda roznic-ale nie wiem, czy to kwestia ich sklepu akurat.... Ola Kinga oddała i mój zachwyt nad Twoimi zdjęciami Co do lodówki - kurcze coś mi świta że znajomi tez mają taki problem z tym otwieraniem - i z taką samą lodówką . Ale może Twoje fachowce coś wymyśłą - rany nie może tylko MUSZĄ coś z tym zrobić. Ola ale poza tym kuchnia prezentuje się rewelka.................. a szafka i umywalki Aguś, fachowce nie chca niestety nic wymyslec. Pan Łukasz na urlopie a jego tata....nie zaproponował nic rewolucyjnego, niestety:( Ola super. szkoda,że całej kuchni nie obfociłaś!!!!!!super wszystko wychodzi a z lodówką nieżle!!!!!Daliście ją zaraz za piekarnikiem???? pokoj M fajnie wychodzi!!! a co z tymi korytkami>?? bo nie wiem o co chodzi???? Ola ja dziś raczej nie dam rady:( szaleństwo!!!!! Monia, z tymi lampami w korytkach lipa, bo jest problem z doborem zarówek. One sa po staremu-na 25 watt (!)-ani nie mozna ledów ani zadnych energooszczednych wstawic.....ciągna prąd strasznie....ratunkiem jest wymiana transformatorów ale te są......ukryte w tej czesci lampy, która jest zapiankowana i na stałe przytwierdzona do sufitu.........chcielismy je wywalic po tym, jak kilku fachowców od elektryki sie poddało ale...nasz pan Krzysiek cos wykminił i jest nadzieja, ze nie beda az tyle pradu czerpac.Napisze Wam, jak juz sie uda. Piekarnik dałam obok lodówki-zobaczymy, jak sie sprawi takie rozwiazanie.... Ola PIĘKNIE ,a kuchnia zaje.....ta ,mam nadzieję ,że moja wyjdzie równie dobrze Ale wiesz co ???mam niedosyt zdjęć i proszę o więcej ,dużo więcej Oluś, :hug:fotki będą next week, jak juz beda blaty;) Oluś, wszystko super, ale ..... p. Łukasz jest mega zakręcony i wyszło kilka....niespodzianek....które nie są zgodne z wczesniejszymi ustaleniami.... dodatkowo zareklamowałam przejscia z sypialni do garderoby i je zabrali:cool: nie wiem czy sie witałam...chociaż śledze postępy regularnie Kuchnia po tym fragmenciku REWELACJA...wielkość REWELACJA...tez juz bym chciała taka a tu jeszcze daleka droga hihi uwielbiam szklane drzwi przesuwane...czy mogę prośic jeszce o jakies foto. dziękuję nie witałas sie-wiec tym bardziej sie cieszę tak, jak obiecałam obfocę wszystko w weekend,ok? Hazelku wnetrza chociaz jeszcze nie skonczone WYMIATAJA Przepieknie to sobie wykombinowalas Znow kocham kuchnie od Twojego stolarza i znow bede miala depreche Ola napisz prosze jakiej szerokosci masz jedno skrzydlo szklanych drzwi w waitrolapie i gdybym mogla poznac cene takich przesuwnych bylabym wdzieczna kakusku zmierzę dzis i Ci napisze-razem z ceną.Stolarza mam dzieki Tobie-zresztą wiesz.... Pieknie Olu, cudnie. Kuchnia boska, polaczenie tego "drewna" z biela - idealne! Nie jestem tylko przekonana do granitu w tym lekkim wnetrzu, ale pewnie po fakcie zmienie zdanie. No i ta czarna szafka w lazience - wow! Dajesz czadu Monia, co do blatu, to mam nadzieje, ze zmienisz zdanie;) No, jaka mądra dziewczynka - kupiła piekarnik Siemensa Będziesz bardzo zadowolona... Bardzo porszę o więcej zdjęć kuchni, koniecznie z tym orzechem. Wiesz, że mamy baaardzo podobne drzwi, a Ty masz już nawet drzwi szklane do wiatrołapu Kocham Twoją czarną szafkę do łazienki! Balbinko, a ja znowu nazwy tych drzwi Ci nie napisałam-pamietam cały czas, ale ostatnio sie z nimi pokłóciłam i .....w ferworze walki nie zapytałam:oops: a co do piekarnika, to juz sie przyzwyczaiłaś? Dzieffffczynki, przepraszam, ze tak króciutko...Aguś, Ty sie nie smiej ale ja naprawde na finishu nie wyrabiam sie na zakrętach....jeszcze tyle spraw jest nieskonczonych.... codziennie robie nową liste spraw do załatwienia....i tak w kółko:( Aguś, moze czwartek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ola ale już bliżej niż dalej;) a z przedszkolem to przekupna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.05.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) Ola ale już bliżej niż dalej;)a z przedszkolem to przekupna jesteś Monia, jak przekupna?jak ja tam poszłam na darmową grochówkę? A możesz podać jakieś szczegóły ,będę wiedziała na co zwrócić uwagę Oluś,no wiec tak: 1. szuflady w gabinecie miały byc na tip-on ale po montazu (!) dowiedziałam sie, ze nie mozna zastosowac tip-on'ów przy tak małych głebokosciach. Wybrałam sobie wiec jak najmniej widoczne pochwyty...ale p. Łukasz pojechał w miedzyczasie na urlop i jak jego Tata przyjechał w pt-nic nie wiedział i .... musiałam wszystko od nowa tłumaczyc, no i gabinet sobie troche na te pochwyty poczeka a my juz chcielismy posprzatac na gotowo:bash: 2. Fronty szafy w wiatrołapie to lustro i miały byc pochwyty, które wybralismy z M. (p. Łukasz nawet doradzał jaka wielkosc i kształt) a po montazu jeden z montazystów pyta, czy ten tip-on w przypadku lustrzanych frontów na pewno bedzie praktyczny? (!)ja na to, jaki tip on?Maja byc pochwyty.....a pan, ze juz za pozno, ze p. Łukasz kazał zrobic tip-ony .... 3. Uszczelka, która jest na łączeniu meble-podłoga jest fioletowa (!) w swietle dziennym wyglada na bezbarwna, ale po zamontowaniu......ehhh, juz mi sie nie chce o to walczyc-zrobie Ci fotke z bliska, to sobie zobaczysz. 4. Pan Łukasz obiecał mi zrobic szafke do wiatrołapu-spisał wymiary.....no i jego Tata o niczym nie wiedział i jak sie okazało na lakier musiałabym czekac 4 tyg (!). Gdybym wiedziała wczesniej-zrobiłby to jakis miejscowy stolarz... 4. Przejscie do garderoby...nie chce nic pisac, bo nawet zdaniem Taty p.Łukasza, było "skopane". Najwazniejsze, ze nie robili problemów i zrobią nowe. Oluś, podsumowując....jestem zadowolona z wyboru. Meble są naprawde dobrze wykonane ale utwierdziłam sie w przekonaniu, ze WSZYSTKICH fachowców trzeba pilnowac i ze nawet tym najlepszym mogą zdarzyc sie jakies zonki:cool: Edytowane 28 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ola kochana ja też mam tę przezroczystą -fioletową uszczelkę!!!! i u mnie na tle grafitowej podłogi i mebli nie widać!!! Przedszkole na pewno nie odpuści takiej superowej mamie hazelce;) Aha Ola zajrzyj do mnie do komentarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 oj maleńka trzeba było mnie spytać o tip ony od razu bym Ci powiedziała co i jak, przecież właśnie o nie miałam wojnę ze studiem kuchennym. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.05.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Oluuuus już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.05.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dziefffczynki, potrzebuje Waszej pomocy...czy do orzechowych hs-ów pasują aluminiowe (szare) zaluje? Drewniane zajmą po złozeniu zaduzo miejsca, firanek, czy zasłon tam nie widzę. A rolety rzymskie-dam w ostatecznosci.M. za nimi nie przepada:rolleyes: Taras sie robi-drewniany....moze to tez jakas podpowiedz....Jutro mam pomiar....a wiem, ze nic nie wiem... Wklejam bardzo nieaktualna fotkę-w celach poglądowych: http://images38.fotosik.pl/1595/eaaf58746a31de85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.05.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Oluś, a czy Monia z Krk nie ma aluminiowych żaluzji? Ja oczywiście zrobiłabym białe, ale wiesz, że generalnie za białym przepadam, więc się mną nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.05.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Alus,dziekuje za opinie:hug: ja tez kocham białe i takie dam w gabinecie:cool: ale w salonie juz jest tak....bardzo biało, ze chciałam jakis akcent dac....a moze w kolorze okien?chociaz tego wolałabym uniknąć Alu, Monia ma chyba aluminiowe okna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Szare beda pasowały do scian w korytarzu. Oluś Ty tak wszystko super urządzasz, więc myślę, że podejmiesz słuszną decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Hazelku ja poszłabym jednak w szare Brązowe mogą być za ciemne i bardziej zobowiązujące jeśli chodzi o kolorystykę wnętrza. A połączenie brąz + szarość jest całkiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 a dla mnie będzie za pstrokato. Dałabym w kolorze okna, a najlepiej poczekała z wyborem do czasu mebli. to doradziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.05.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Zbieram Wasze głosiki, dlatego siedze cicho;) Venusku, toć meble juz som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.05.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Olunia, a przypomnij jakie meble, bo tak jakoś ciężko mi sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.05.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Olunia, a przypomnij jakie meble, bo tak jakoś ciężko mi sobie wyobrazić Uwielbiam te Twoje powroty do nas:hug: taki naroznik, tylko jasnoszary: http://images42.fotosik.pl/391/5df079d0702bf839med.jpg bedzie w tym własnie rogu a w sasiedztwie,podróbka Twojego stołu:lol:, eamsy białe i jasnoszara sciana:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 W tam razie myślę że szare żaluzje będą miały do czego pasować Ciemne chyba mi się nie widzą, białe widzą tak samo jak szare:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.05.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ja głosuję za brązowymi/drewnianymi bo sama takie planuję. Piszesz, że po złożeniu zajmują sporo miejsca..... A po co je chcesz składac?? Planujesz na codzien je podciagać do góry?? Bo ja osobiscie (chyba) tylko do mycia okien. A tak to bedą odchylane w zalezności od potrzeby..... Ale biorąc pod uwage szary wypoczynek (mój -czekoladowy brąz) jestem pewna, że szare też będa oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts