Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Aniu...powaliłas mnie na kolana:lol2:

A najlepsze, ze przeczytalam Twoja opowiesc przy moim prawie-dwulatku...no i zgadnijcie, ktore słowo powtorzył!!!!:rotfl:

Maz mnie opierdaczył wzrokiem, ale i tak bylo smiesznie:lol2:

Edytowane przez hazeleyes1982

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hihi no na zegarze już 26 wybiło - w sumie nie tak duzo :) skonczylam w sumie 3x kierunki (wszystkie z mojej prawniczej dziedziny, ale na 3 uniwerkach), wiec dosyc mi juz studiowania :) teraz robię tylko jedna podyplomowke, pisze doktorat, robię aplikacje, pracuje na 2 etaty i jeszcze wolontariatuje w 1 fundacji. a w najbliższym czasie mam 1 duży i potem zaraz 1 mniejszy egzamin. no przecież zwariować można

hihi no na zegarze już 26 wybiło - w sumie nie tak duzo :) skonczylam w sumie 3x kierunki (wszystkie z mojej prawniczej dziedziny, ale na 3 uniwerkach), wiec dosyc mi juz studiowania :) teraz robię tylko jedna podyplomowke, pisze doktorat, robię aplikacje, pracuje na 2 etaty i jeszcze wolontariatuje w 1 fundacji. a w najbliższym czasie mam 1 duży i potem zaraz 1 mniejszy egzamin. no przecież zwariować można

ło matko, toś mnie powaliła ;)

:wave:

o fuckin' hell, to ja przy Tobie obibok jestem i jeden uniwerek mi wystarczy. Na podyplomowke juz mi zabraklo czasu/siły (nie wiem, ktore skreslic :D) to Ty jestes jak ta moja przyjaciółka, z ktora ten nasz system (nie)nauki opatentowałam:D Ona tez 15 kierunków, 10 podyplomówek i innych kursów, za co ja szczerze podziwiam i uwielbiam.

mi się wydaje, że najważniejsze w tym wszystkim, to nie stracić siebie. nie powiem, tych zajęć mam sporo, ale zasada jest taka, ze bliscy są zawsze na 1 miejscu, a przyjaciele na drugim (a żeby was dobić - w wolnym czasie trenuje pływanie i gramy ostatnio w squasha :)) hehe paradoksalnie jestem wielkim spiochem :D

Gość monika996
mi się wydaje, że najważniejsze w tym wszystkim, to nie stracić siebie. nie powiem, tych zajęć mam sporo, ale zasada jest taka, ze bliscy są zawsze na 1 miejscu, a przyjaciele na drugim (a żeby was dobić - w wolnym czasie trenuje pływanie i gramy ostatnio w squasha :)) hehe paradoksalnie jestem wielkim spiochem :D
witam duś , ale kiedy masz czas spać?czy ty tak szybko wiedzę chloniesz?

Duś, jakbym czytała o sobie, tylko ja się kształcę w kierunkach ekonomicznych

chwilowo na dziekańskim ;) nie jestem w stanie wytrzymać bez nauki, mam ciągłą potrzebę dokształcania się,

wg mnie to kwestia dobrej organizacji czasu, im więcej mam zajęć tym o dziwo więcej czasu dla siebie :eek:

Gość monika996
karola, pewnie masz racje. Ja nigdy nie moglam znalezc czasu na nauke wloskiego, teraz jestem zarobiona po uszy-dziecko, praca, budowa a godzinke w tyg udalo sie znalezc. Teraz marzy mi sie godzina na fitness ale z tym na razie gorzej;)
ale twoj maluch ma chyba dopiero 9 miesięcy!! poczekaj podrośnie, podrzucisz go do babci i będziesz miała czas .:)

Moni, Synus ma prawie dwa latka i teraz jest caly czas "podrzucany" Babci-bo mieszkamy u dziadków;) Gorzej potem, bo do babci bedzie troche dalej:( ale jest taka instutucja jak przedszkole:D

Słuchajcie, mam chyba idealny kibelek pasujacy do mojej umywalki. Bazuje na Waszych poradach, bo chcialam uniknac "kwadraciaka", ale jednak dam mu szanse. Bedzie prawdopodobnie takie "cóś"-Duravit Vero. Tylko czy to jest wygodne? Ma ktos w domu, oprocz MarJelki?

http://img191.imageshack.us/img191/8955/iduravitvero221709.jpg

Uploaded with ImageShack.us

zerkne do reni. Dzieki Aniu. A dzis znalazlam bardzo fajne krzesla do jadalni.Tylko cena bardzo NIEfajna:( w kazdym razie sa na liscie must ... see :yes:

http://img4.imageshack.us/img4/3613/98011036.jpg

http://img832.imageshack.us/img832/6131/63338348.jpg

Słuchajcie, mam chyba idealny kibelek pasujacy do mojej umywalki. Bazuje na Waszych poradach, bo chcialam uniknac "kwadraciaka", ale jednak dam mu szanse. Bedzie prawdopodobnie takie "cóś"-Duravit Vero. Tylko czy to jest wygodne? Ma ktos w domu, oprocz MarJelki?

http://img191.imageshack.us/img191/8955/iduravitvero221709.jpg

Moi rodzice mają :lol2: Dla mnie bomba ;) Trochę duży, ale ja mam małe "siedzenie" ;) Co do wygody - jak najbardziej można polecić :yes: