kakusek 29.05.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ola jak dla mnie szare beda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ola ja ostatnio jestem fanką białych wnętrz!!!! wszystko co białe mi sie podoba!!!! i ogromnie rolety rzymskie;) Daj aluminiowe, miałam takie zestawienie w starym domu - złóty dąb i aluminiowe żaluzje. zakładane powyżej okien, jako zasłona. Oczywiście ,że nic nie będzie się gryzło. Drewniane nie pasują do twojego wnętrza:no: Będziesz je do okien mocowała????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 bezapelacyjnie szary, Cały Twój dom jest szary (z jednym wyjątkiem ) więc będzie idealnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Absolutnie w kolorze okna. Protestuje, z szarymi lub białymi zrobi się pstrokacizna o! !!! !!!!! Jeżeli boisz się o składanie zrób je od sufitu, oszukasz wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 a ja protestuje!!!! żaluzje aluminiowe pasują wszędzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.05.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 a ja protestuje!!!! żaluzje aluminiowe pasują wszędzie:p Ja sie z Monią zgadzam , w kolorze okna beda za ciemne Monia dawaj tu zdjecie swoich okien z zaluzjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Po zapoznaniu się z meblami tym bardziej jestem za szarymi Ja też mam teraz aluminiowe żaluzje (ramy okienne wewnątrz białe, na zewnątrz brązowe:rolleyes:) i bardzo polecam. Są cudownie neutralne, jaśniutkie i mam wrażenie, że kiedy są otwarte mają taką trochę właściwość dopasowywania się kolorem do otoczenia (pewnie jakieś złudzenie optyczne). Ściany mam w złamanej bieli i kiedy patrzę na całość zupełnie się nie różnią, mimo, że to przecież całkiem inny kolor. ' Moim zdaniem nie będzie pstrokato, wręcz przeciwnie - fajnie wkamuflują się w całość i nawet nie będziesz ich zauważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 monia Ty masz sierściucha ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 mam!!! tego z avatarka:D czemu Mirelko pytasz? Ola widziałaś Moje żaluzje????bo kasuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.05.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monia te zaluzje u ciebie super wygladaja, ale Ty masz okna aluminiowe szare tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.05.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Monis, widziałam.Dzieki:hug: Odpiszę Wam wieczorkiem, Dziefffczynki ale juz teraz dziekuje za wszystkie opinie:hug: Tak, czy inaczej....jak dzis zobaczyłam wszystkie próbki, to koncepcja mi sie zmieniła-wyspiewam jak na spowiedzi wszystko -potem EDIT: kakusku, chyba Ty pytałas mnie o szklane drzwi przesuwne do wiatrołapu.Wymiar jednego skrzydła, to: 210x92. Cene podam na pw.mua! Edytowane 30 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ola - napisz cos w koncu o tych żaluzjach (bom ciekawa) a nie lataj po innych wątkach latawico jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monia te zaluzje u ciebie super wygladaja, ale Ty masz okna aluminiowe szare tak?Tak pól na pół z plastikowymi grafitowymi:p Ola co ty znów wymąciłaś???? tak zostawić dziecko same;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.05.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Oj,no bo...ja wzielam drewniane w koncu.... dębowe....do podłogi....mam dobre przeczucia....ale sie zobaczy...aluminiowe mi sie strrrasznie podobaja, ale jak sie dowiedzialam, ze da sie drewniane....to same wiecie:rolleyes: Dzieki za głosy-jestescie koffffffane:hug::hug: A w kuchni...beda białe...aaaaa:o-juz sie boje, ale raz kozie smierc:rolleyes: Mirelko, uprzejmie donosze, ze wziełam sobie Twoje słowa do serducha...i przemalowałam łazienke spa na ...czekoladowy brąż i nawet nie zartuje:D ja wiem, ze dla Ciebie kazdy odcien brazu jest "be" ale teraz to naprawde jest czadowo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Oj,no bo...ja wzielam drewniane w koncu.... dębowe....do podłogi....mam dobre przeczucia....ale sie zobaczy...aluminiowe mi sie strrrasznie podobaja, ale jak sie dowiedzialam, ze da sie drewniane....to same wiecie:rolleyes: Dzieki za głosy-jestescie koffffffane:hug::hug: A w kuchni...beda białe...aaaaa:o-juz sie boje, ale raz kozie smierc:rolleyes: - no nie wytrzymam ! A ja juz pod wpływem kolezanek zaczełam myslec o aluminiowych A w kuchni tez drewniane? Bo ja sie troche boję czyszczenia ich. Na pewno po jakimś czasie osądzie na nich lepki kurz (jak to w kuchni) i z aluminiowych chynba lepiej doczyścić ...? Jak to planujesz, mów mi tu szybciutko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.05.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No wiec....o pozniejszym uzytkowaniu, to ja ofkors nie pomyslałam:rolleyes: jak zwykle wyjdzie w praniu:rolleyes: w kuchni beda białe...drewniane.... w gabinecie w kolorze okna i parapetu, bo cały gabinet, jak wiecie jest biały i juz naprawde szpital bym zrobiła.... a w łazience przy sypialni...czarne aluminiowe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.05.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Olunia tak ja pytalam o szklane drzwi:yes: Liczyłam ze sa szersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.05.2012 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej Olu ja też w tym tygodniu cierpię na brak czasu Także doskonale Cię rozumiem Ola na budowę będę jechać chyba na wieczór, po tortach, urodzinach i prezentach . Przyjdą dziś płytki do górnej łazienki i nie wytrzymam do jutra żeby je zobaczyć. To może wieczorem będziesz miała jak podskoczyć? - koło 19? Daj znać. Ciekawa jestem tej Twojej łazienki Skoro już pomalowane to czemu nie ma zdjęć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.05.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Oj,no bo...ja wzielam drewniane w koncu.... dębowe....do podłogi. Suuuuuuuuuuuuuuuper decyzja, będzie pięknie, w kuchni białe i w łazience czarne tez super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts