Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola ja ostatnio jestem fanką białych wnętrz!!!! wszystko co białe mi sie podoba!!!! i ogromnie rolety rzymskie;)

Daj aluminiowe, miałam takie zestawienie w starym domu - złóty dąb i aluminiowe żaluzje. zakładane powyżej okien, jako zasłona. Oczywiście ,że nic nie będzie się gryzło. Drewniane nie pasują do twojego wnętrza:no:

Będziesz je do okien mocowała?????

Po zapoznaniu się z meblami tym bardziej jestem za szarymi :yes:

Ja też mam teraz aluminiowe żaluzje (ramy okienne wewnątrz białe, na zewnątrz brązowe:rolleyes:) i bardzo polecam. Są cudownie neutralne, jaśniutkie i mam wrażenie, że kiedy są otwarte mają taką trochę właściwość dopasowywania się kolorem do otoczenia (pewnie jakieś złudzenie optyczne). Ściany mam w złamanej bieli i kiedy patrzę na całość zupełnie się nie różnią, mimo, że to przecież całkiem inny kolor. '

Moim zdaniem nie będzie pstrokato, wręcz przeciwnie - fajnie wkamuflują się w całość i nawet nie będziesz ich zauważać ;)

Monis, widziałam.Dzieki:hug:

Odpiszę Wam wieczorkiem, Dziefffczynki ale juz teraz dziekuje za wszystkie opinie:hug:

Tak, czy inaczej....jak dzis zobaczyłam wszystkie próbki, to koncepcja mi sie zmieniła-wyspiewam jak na spowiedzi wszystko -potem:rolleyes:

EDIT: kakusku, chyba Ty pytałas mnie o szklane drzwi przesuwne do wiatrołapu.Wymiar jednego skrzydła, to: 210x92. Cene podam na pw.mua!

Edytowane przez hazeleyes1982

Oj,no bo...ja wzielam drewniane w koncu....:oops::lol: dębowe....do podłogi....mam dobre przeczucia....ale sie zobaczy...aluminiowe mi sie strrrasznie podobaja, ale jak sie dowiedzialam, ze da sie drewniane....to same wiecie:rolleyes:

Dzieki za głosy-jestescie koffffffane:hug::hug::hug:

A w kuchni...beda białe...aaaaa:o-juz sie boje, ale raz kozie smierc:rolleyes:

Mirelko, uprzejmie donosze, ze wziełam sobie Twoje słowa do serducha...i przemalowałam łazienke spa na ...czekoladowy brąż:lol: i nawet nie zartuje:D ja wiem, ze dla Ciebie kazdy odcien brazu jest "be" ale teraz to naprawde jest czadowo:rolleyes:

Oj,no bo...ja wzielam drewniane w koncu....:oops::lol: dębowe....do podłogi....mam dobre przeczucia....ale sie zobaczy...aluminiowe mi sie strrrasznie podobaja, ale jak sie dowiedzialam, ze da sie drewniane....to same wiecie:rolleyes:

Dzieki za głosy-jestescie koffffffane:hug::hug::hug:

A w kuchni...beda białe...aaaaa:o-juz sie boje, ale raz kozie smierc:rolleyes:

:lol2: - no nie wytrzymam ! A ja juz pod wpływem kolezanek zaczełam myslec o aluminiowych :rotfl:

A w kuchni tez drewniane? Bo ja sie troche boję czyszczenia ich. Na pewno po jakimś czasie osądzie na nich lepki kurz (jak to w kuchni) i z aluminiowych chynba lepiej doczyścić ...? Jak to planujesz, mów mi tu szybciutko !!!

No wiec....o pozniejszym uzytkowaniu, to ja ofkors nie pomyslałam:rolleyes: jak zwykle wyjdzie w praniu:rolleyes:

w kuchni beda białe...drewniane....:wiggle:

w gabinecie w kolorze okna i parapetu, bo cały gabinet, jak wiecie jest biały i juz naprawde szpital bym zrobiła....;)

a w łazience przy sypialni...czarne aluminiowe:rolleyes:

Hej Olu ja też w tym tygodniu cierpię na brak czasu :mad:

Także doskonale Cię rozumiem :yes:

Ola na budowę będę jechać chyba na wieczór, po tortach, urodzinach i prezentach :wiggle:.

Przyjdą dziś płytki do górnej łazienki i nie wytrzymam do jutra żeby je zobaczyć.

To może wieczorem będziesz miała jak podskoczyć? - koło 19? Daj znać.

Ciekawa jestem tej Twojej łazienki :popcorn:

Skoro już pomalowane to czemu nie ma zdjęć :mad:

Buziaki :hug: