mirela99 31.05.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ola, mam wyrzuty sumienia z powody łazienki. Mogłam się ugryźć w język. Boję się, ze przeze mnie Ci to na sercu leżało Drewniane powiadasz .... ja mam białe w kuchni. Myłam je 3 razy (w ciągu roku). Zajmuje to trochę czasu. Ale w mieszkaniu miałam aluminiowe (granat) i mycie ich to była tragedia. Zostawały mazy. Na drewnianych nie widać nic. Wystarczy przetrzeć ścierką z płynem do naczyń . A fotki ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj, pokrytykujemy jeszcze . moniś pytam bo .... masz kfiotka. U mnie by nie przeszedł (tylko storczyki dają radę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ha!!!!!!!!!!!!!!!! i kto namawiał na drzewiane? ha ha ha !! o ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ha!!!!!!!!!!!!!!!! i kto namawiał na drzewiane? ha ha ha !! o ! Ja też !!! Ja też !!! Ha ha ha !! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Żaluzji nie lubię, a już tym bardziej drewnianych. Zatem tylko buziaki zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No wiec....o pozniejszym uzytkowaniu, to ja ofkors nie pomyslałam:rolleyes: jak zwykle wyjdzie w praniu:rolleyes: w kuchni beda białe...drewniane.... w gabinecie w kolorze okna i parapetu, bo cały gabinet, jak wiecie jest biały i juz naprawde szpital bym zrobiła.... a w łazience przy sypialni...czarne aluminiowe:rolleyes:oooo pstrokato;) ja muszę to zobaczyć!!!!! mi zależało na zewnętrznej jednolitości domu- okien:) oczywiście żaluzje drewniane mi się podobają, ale...wole aluminiowe. Ola czarne kochana kurz codziennie będziesz zbierać a wybrałaś chociaż te szersze paski , takie jak w Ikei???? Ola a tak w ogóle to się nie obrażaj. Pewnie ,że u ciebie jest pięknie. A że masz poczucie i estetyki i stylu to nie obawiam się ,że coś spierniczysz:hug:przecież kupujemy takie same ciuchy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.05.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Moni a jak Ty te swoje czyscisz?Moim zdaniem Ola dobrze wybrala, drewniane bardziej pasuja do Oli wnetrz. Aluminiowe u Moni lepsze bo sporo czerni, fornirow, metalu i szkla w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ok . przeciez nie mówiłam ,że żle wybrała:p ja swoje czyszcze na sucho piórkami. i na wilgotno szmatką z mikrofibry, listek po listku:sick: trochę pracochłonne , ale czasami robię to sama, czasami moj aAgnieszka ( sprzatająca). ona zawsze , gdy myje okna. a ,że mam dużo to zawsze raz na 2 tygodnie kilka okien z żaluzjami jest mytych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Olunia tak ja pytalam o szklane drzwi:yes: Liczyłam ze sa szersze ok, tez myslałam, ze sa szersze;) Hej Olu ja też w tym tygodniu cierpię na brak czasu Także doskonale Cię rozumiem Ola na budowę będę jechać chyba na wieczór, po tortach, urodzinach i prezentach . Przyjdą dziś płytki do górnej łazienki i nie wytrzymam do jutra żeby je zobaczyć. To może wieczorem będziesz miała jak podskoczyć? - koło 19? Daj znać. Ciekawa jestem tej Twojej łazienki Skoro już pomalowane to czemu nie ma zdjęć Buziaki Aguś, wiem Kochana, bo jestem u Ciebie na biezaco, tylko sie nie odzywam, bo płytek szarych nie mam i nie umiem Ci pomóc:( Ja tak mam codziennie-myslalam, ze jak zrobie sobie przerwe od pracy, to będę czasowa, ale niestety-ciągle cos jest do załatwienia i zawsze szybko, bo Mały jest u Babci i mam wyrzuty.... Zdjęcia będą-ale dajcie mi jeszcze chwilkę... jutro musze byc do południa na budowie (a raczej W DOMU:rolleyes:) i bede z Mi.-a Ty do wawy jutro jedziesz? Suuuuuuuuuuuuuuuper decyzja, będzie pięknie, w kuchni białe i w łazience czarne tez super Alu, Ola, mam wyrzuty sumienia z powody łazienki. Mogłam się ugryźć w język. Boję się, ze przeze mnie Ci to na sercu leżało Drewniane powiadasz .... ja mam białe w kuchni. Myłam je 3 razy (w ciągu roku). Zajmuje to trochę czasu. Ale w mieszkaniu miałam aluminiowe (granat) i mycie ich to była tragedia. Zostawały mazy. Na drewnianych nie widać nic. Wystarczy przetrzeć ścierką z płynem do naczyń . A fotki ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj, pokrytykujemy jeszcze . moniś pytam bo .... masz kfiotka. U mnie by nie przeszedł (tylko storczyki dają radę). Mirelka, alez ja Ci za te Twoje uwagi, przysłowiową flaszkę wiszę:hug: Wiesz, jaki miałam stosunek do tej łazienki....rozczarowało mnie to, ze taka "kurczakowo-bezowa" wyszła. I Ty mnie zmobilizowalas. Machnęłam sciane za wanna wolnostojaca i ta sciane z sauna na czekolade i ....jestem przeszczesliwa i dumna z efektu!!! Obiecuję, ze wstawie fotki ....niedługo,noooo:rolleyes: dzieki za info o myciu zaluzji, ale ja jak wiecie zyja sobie na razie w takim zamknietym na takie klimaty swiatku i zupelnie sie nie przejmuje, czy praktyczne...pozniej bede płakac;) ha!!!!!!!!!!!!!!!! i kto namawiał na drzewiane? ha ha ha !! o ! Ja też !!! Ja też !!! Ha ha ha !! O! I ja też !!! No, pewka, ze Wy:) Żaluzji nie lubię, a już tym bardziej drewnianych. Zatem tylko buziaki zostawię spoko-loko narendilku oooo pstrokato;) ja muszę to zobaczyć!!!!! mi zależało na zewnętrznej jednolitości domu- okien:) oczywiście żaluzje drewniane mi się podobają, ale...wole aluminiowe. Ola czarne kochana kurz codziennie będziesz zbierać a wybrałaś chociaż te szersze paski , takie jak w Ikei???? Ola a tak w ogóle to się nie obrażaj. Pewnie ,że u ciebie jest pięknie. A że masz poczucie i estetyki i stylu to nie obawiam się ,że coś spierniczysz:hug:przecież kupujemy takie same ciuchy:p Wieeeeem, kochana:hug: jak ja sie mogę na Ciebie, czy kogokolwiek innego gniewac? o co? Ze piszecie szczerze? Ze chcecie mi pomóc?A konstruktywna krytyke bardzo lubie (Mirelko-) .Monia, dziekuje kochana, ze jestes i ze mi zawsze pomagasz:hug: Moni a jak Ty te swoje czyscisz? Moim zdaniem Ola dobrze wybrala, drewniane bardziej pasuja do Oli wnetrz. Aluminiowe u Moni lepsze bo sporo czerni, fornirow, metalu i szkla w domu Dzieeeeeeki Moniaaaa Kochane, mam stóóóóóól:wave: Jest tak pieeeeekny (znowu nieskromnie...przepraszam:oops:), ze umarłam, jak go zobaczyłam. Waży 120 kg.... i wnosiło go kilka osób.... Jutro wkleje fotke-bo dzis łaparatu zapomniałam:rolleyes: Inne tematy....leza i kwicza...ale co tam-stół rulezzzzzz Napisze wiecej wieczorkiem.mua Edytowane 31 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 8 dni do Euro koko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Monia, na rozpoczęcie euro koko i dwa dni potem, to my mamy umówioną ekipę sprzatającą ale mecz obejrzymy w nowym domku ze znajomymi, a jakze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.05.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Cholerka Oluś, czy ja mam do Ciebie przyjechać i fotki zrobić, na Boga my ciekawi jesteśmy, po co nam mówisz o stole:P jak nie zrobilas zdjęć beeeeeeeeeeeeee :hug: Oluś zmobilizuj sie z tymi zdjęciami. w ąłzience sie specjalnie nie kurzy więc czarne żaluzje tam bedą ok, nie ma sie co przejmowac na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Alu, no wieeeeem:hug:-koza ze mnie ale jutro wstawię fotkę stołu...no i czekoladowej łązienki spa-niech stracę chciałam poczekac, zebyscie zobaczyły moj drewniany napis na tej czekoladce...ale ok:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.05.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Alu, no wieeeeem:hug:-koza ze mnie ale jutro wstawię fotkę stołu...no i czekoladowej łązienki spa-niech stracę chciałam poczekac, zebyscie zobaczyły moj drewniany napis na tej czekoladce...ale ok:rolleyes: :hug: bedziesz mogła dwa razy pokazać i wiecej zachwytów uslyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ola, Ola , Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 my tu czekamy:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 a Ola po innych wątkach fruwa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ona tak lubi ze 2 minuty przed północą -więc jeszcze chwilunia i fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nie tym razem, Waryjatki Nie wzielam dzis aparatu-jakbumburumbu ale obfocę jutro wszystko, ze hej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 oczywiście i po północy wracaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 no własnie, sprężaj się !!! - do jutra jeszcze tylko 35 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts