Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Ola, mam wyrzuty sumienia z powody łazienki. Mogłam się ugryźć w język. Boję się, ze przeze mnie Ci to na sercu leżało :( :hug:

Drewniane powiadasz .... ja mam białe w kuchni. Myłam je 3 razy (w ciągu roku). Zajmuje to trochę czasu. Ale w mieszkaniu miałam aluminiowe (granat) i mycie ich to była tragedia. Zostawały mazy. Na drewnianych nie widać nic. Wystarczy przetrzeć ścierką z płynem do naczyń :).

A fotki ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawaj, pokrytykujemy jeszcze ;).

moniś pytam bo .... masz kfiotka. U mnie by nie przeszedł (tylko storczyki dają radę).

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No wiec....o pozniejszym uzytkowaniu, to ja ofkors nie pomyslałam:rolleyes: jak zwykle wyjdzie w praniu:rolleyes:

w kuchni beda białe...drewniane....:wiggle:

w gabinecie w kolorze okna i parapetu, bo cały gabinet, jak wiecie jest biały i juz naprawde szpital bym zrobiła....;)

a w łazience przy sypialni...czarne aluminiowe:rolleyes:

oooo pstrokato;)

ja muszę to zobaczyć!!!!!

mi zależało na zewnętrznej jednolitości domu- okien:) oczywiście żaluzje drewniane mi się podobają, ale...wole aluminiowe.

Ola czarne kochana kurz codziennie będziesz zbierać:p

a wybrałaś chociaż te szersze paski , takie jak w Ikei????

Ola a tak w ogóle to się nie obrażaj. Pewnie ,że u ciebie jest pięknie. A że masz poczucie i estetyki i stylu to nie obawiam się ,że coś spierniczysz:hug:przecież kupujemy takie same ciuchy:p

:p ok . przeciez nie mówiłam ,że żle wybrała:p

ja swoje czyszcze na sucho piórkami. i na wilgotno szmatką z mikrofibry, listek po listku:sick: trochę pracochłonne , ale czasami robię to sama, czasami moj aAgnieszka ( sprzatająca). ona zawsze , gdy myje okna. a ,że mam dużo to zawsze raz na 2 tygodnie kilka okien z żaluzjami jest mytych

Olunia tak ja pytalam o szklane drzwi:yes: Liczyłam ze sa szersze ;)

ok, tez myslałam, ze sa szersze;)

Hej Olu ja też w tym tygodniu cierpię na brak czasu :mad:

Także doskonale Cię rozumiem :yes:

Ola na budowę będę jechać chyba na wieczór, po tortach, urodzinach i prezentach :wiggle:.

Przyjdą dziś płytki do górnej łazienki i nie wytrzymam do jutra żeby je zobaczyć.

To może wieczorem będziesz miała jak podskoczyć? - koło 19? Daj znać.

Ciekawa jestem tej Twojej łazienki :popcorn:

Skoro już pomalowane to czemu nie ma zdjęć :mad:

Buziaki :hug:

Aguś, wiem Kochana, bo jestem u Ciebie na biezaco, tylko sie nie odzywam, bo płytek szarych nie mam i nie umiem Ci pomóc:(

Ja tak mam codziennie-myslalam, ze jak zrobie sobie przerwe od pracy, to będę czasowa, ale niestety-ciągle cos jest do załatwienia i zawsze szybko, bo Mały jest u Babci i mam wyrzuty....:rolleyes:

Zdjęcia będą-ale dajcie mi jeszcze chwilkę...;)

jutro musze byc do południa na budowie (a raczej W DOMU:rolleyes:) i bede z Mi.-a Ty do wawy jutro jedziesz?

Suuuuuuuuuuuuuuuper decyzja, będzie pięknie, w kuchni białe i w łazience czarne tez super :)

Alu, :hug:

Ola, mam wyrzuty sumienia z powody łazienki. Mogłam się ugryźć w język. Boję się, ze przeze mnie Ci to na sercu leżało :( :hug:

Drewniane powiadasz .... ja mam białe w kuchni. Myłam je 3 razy (w ciągu roku). Zajmuje to trochę czasu. Ale w mieszkaniu miałam aluminiowe (granat) i mycie ich to była tragedia. Zostawały mazy. Na drewnianych nie widać nic. Wystarczy przetrzeć ścierką z płynem do naczyń :).

A fotki ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawaj, pokrytykujemy jeszcze ;).

moniś pytam bo .... masz kfiotka. U mnie by nie przeszedł (tylko storczyki dają radę).

Mirelka, alez ja Ci za te Twoje uwagi, przysłowiową flaszkę wiszę:D:hug: Wiesz, jaki miałam stosunek do tej łazienki....rozczarowało mnie to, ze taka "kurczakowo-bezowa" wyszła. I Ty mnie zmobilizowalas. Machnęłam sciane za wanna wolnostojaca i ta sciane z sauna na czekolade i ....jestem przeszczesliwa i dumna z efektu!!!:wiggle: Obiecuję, ze wstawie fotki ....niedługo,noooo:rolleyes:;)

dzieki za info o myciu zaluzji, ale ja jak wiecie zyja sobie na razie w takim zamknietym na takie klimaty swiatku i zupelnie sie nie przejmuje, czy praktyczne...pozniej bede płakac;)

ha!!!!!!!!!!!!!!!! :D

i kto namawiał na drzewiane? :rolleyes: ha ha ha !! o ! :D

Ja też !!! Ja też !!! Ha ha ha !! O! :D :p

I ja też !!!:p

No, pewka, ze Wy:):hug:

Żaluzji nie lubię, a już tym bardziej drewnianych.

Zatem tylko buziaki zostawię :hug:

spoko-loko narendilku:hug:

oooo pstrokato;)

ja muszę to zobaczyć!!!!!

mi zależało na zewnętrznej jednolitości domu- okien:) oczywiście żaluzje drewniane mi się podobają, ale...wole aluminiowe.

Ola czarne kochana kurz codziennie będziesz zbierać:p

a wybrałaś chociaż te szersze paski , takie jak w Ikei????

Ola a tak w ogóle to się nie obrażaj. Pewnie ,że u ciebie jest pięknie. A że masz poczucie i estetyki i stylu to nie obawiam się ,że coś spierniczysz:hug:przecież kupujemy takie same ciuchy:p

Wieeeeem, kochana:hug: jak ja sie mogę na Ciebie, czy kogokolwiek innego gniewac? o co? Ze piszecie szczerze? Ze chcecie mi pomóc?A konstruktywna krytyke bardzo lubie (Mirelko-;)) .Monia, dziekuje kochana, ze jestes i ze mi zawsze pomagasz:hug:

Moni a jak Ty te swoje czyscisz?

Moim zdaniem Ola dobrze wybrala, drewniane bardziej pasuja do Oli wnetrz. Aluminiowe u Moni lepsze bo sporo czerni, fornirow, metalu i szkla w domu

Dzieeeeeeki Moniaaaa:hug:

Kochane, mam stóóóóóól:wave: Jest tak pieeeeekny (znowu nieskromnie...przepraszam:oops:), ze umarłam, jak go zobaczyłam.:wiggle: Waży 120 kg.... i wnosiło go kilka osób....:eek:

Jutro wkleje fotke-bo dzis łaparatu zapomniałam:rolleyes:

Inne tematy....leza i kwicza...ale co tam-stół rulezzzzzz:rotfl:

Napisze wiecej wieczorkiem.mua

Edytowane przez hazeleyes1982

Cholerka Oluś, czy ja mam do Ciebie przyjechać i fotki zrobić, na Boga my ciekawi jesteśmy, po co nam mówisz o stole:P jak nie zrobilas zdjęć beeeeeeeeeeeeee :(

:hug::hug::hug: Oluś zmobilizuj sie z tymi zdjęciami. :) w ąłzience sie specjalnie nie kurzy więc czarne żaluzje tam bedą ok, nie ma sie co przejmowac na zapas :)

Alu, no wieeeeem:hug:-koza ze mnie :oops: ale jutro wstawię fotkę stołu...no i czekoladowej łązienki spa-niech stracę:rolleyes: chciałam poczekac, zebyscie zobaczyły moj drewniany napis na tej czekoladce...ale ok:rolleyes:

:hug::hug::hug: bedziesz mogła dwa razy pokazać i wiecej zachwytów uslyszeć :)