hazeleyes1982 02.06.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Moniadzieeeeki:hug: Ola - stół piekny ! Czy on jest rozsuwany? W wersji takiej jak na zdjęciu wydaje mi się, że kolejne 2 eamesy mogłyby zbyt zacieśnic przestrzeń Ławeczka fajowa - i dlaczego tylko od świeta ? Popatrz ! http://img502.imageshack.us/img502/4153/ghghgx.jpg Uploaded with ImageShack.us Czekolada - mniammmm..... A jak zawisną na niej jasne literki to już w ogóle bęzie pełen odlot Kinguś, dzieki za inspiracje-piekna ale ja chyba ...wole na co dzien emasiki przy stole:cool: Stół jest rozsuwany w tym miejscu http://images39.fotosik.pl/1558/ea1b1dd3f852fd56med.jpg Ja sie nim ciesze, jak dziecko, bo robiony przez stolarza z polecenia za bardzo niewielkie pieniądze:yes: On zrobił mi jeszcze blat do spa i do wc. Fotosik nie chce współpracowac-bo chciałam pokazac... Ola stół boski, ława tez super może słuzyc jako stół przy rogówce czekalada rewelacja, jak mi sie podobaja ciemne kolory u innych a u siebie boję sie tak zobić A sypialnie mamy tylko w lustzr drzwi oglądać???? Alu Kochana:hug: ale...ze jak w lustrze drzwi...chyba pokazywałam sypialnie...czy nie?bo juz sie zgubiłam:D Z tą czekoladą czułam od początku, ze to moze byc to...ale pan od farb odradził...no i ustąpiłam:rolleyes: ło matko som fotki:D fajowy stół i te eamesiki:hug: a garderoby to zazdroszczę jak cholera:p my mamy jedna dla nas wszystkich buuuuu aaaaa i ta inspiracja Kini świetna - z tą ławką super:yes: pasiu, dzieki. Z garderoby jestem bardzo zadowolona...marzy mi sie juz ja zapełnic. Teraz ciuchy mamy poupychane w kilku miejscach-na strychu, w wersalkach....po prostu sie nie miescimy:( Olcia super JA bym eamsów nie dodawała, na codzień 6 starczy. Możesz oczywiście dokupić (ja też mam 8 , ale stoi 6) te 2 i postawić w innych pokojach (ja tak zrobiłam, a w razie cuś jest) Łazienka jest świetna Właśnie ze względu na czekoladową ścianę nie dawałabym już mocnych akcentów...no może czarny Venusku przekonałyscie mnie do tych eamsów...ze 6 wystarczy...przeciez jest ławeczka, a dla nas na co dzien wystarczy;) super, ze podoba Ci sie łazienka-bardzo sie ciesze:hug: Olcia wszystko mi się podoba i stół i ławka i łazienka ,Pięknie jest Tylko ja się pytam ,gdzie są fotki sypialni ,ha ???zobaczyłam kawałek w lustrze i aż mnie skręca z ciekawości aha...czyli jednak nie pokazywałam sypialni:lol2: dzieki Oluś wciąż zbieram szczenę z podłogi... nie wiem czy bardziej przez jadalnie czy łazienkę Jeeeny dusiu, ale mnie zawstydziłas....dzieki.... czyli naprawde fajnie wyszło z ta czekoladką... Hazelku zrywaj juz te kartony i zaczynaj przeprowadzcke-ślicznie masz ! kakusku, dzieki:hug: ja jak Marjelka...bede odwlekac i wprowadze sie, jak juz zadbam o najdrobniejszy szczegół...np obraczki na serwetki:lol2: Jaką Ty masz wannę świetną, wow! Co do eamsów zgadzam się z Venus - na codzień z 8 może być ciasno, ale w razie większych imprez te 2 dodatkowe mogą się przydać. A tymczasem zawsze mogą przycupnąć przy biurku, czy w jakimś innym miejscu Dzieki Dropku jeszcze nie testowana, wiec niewiele moge powiedziec na temat wygody:D a eamsiki-juz postanowione, ze bedzie ich 6 przy stole. EDIT: Blat w spa (jeszcze nie zaolejowany) i z góry przepraszam za jakosc zdjecia: http://images37.fotosik.pl/1575/2abeec4691a5f95bmed.jpg Edytowane 2 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ola będziesz ten blat w spa czymś robiła pod kolor drewna na ścianie to chyba oczywiste. pytanie retoryczne i walczycie dalej w nowym domku!!!!! masz już akcesoria kibica???http://www.strefa-kibica.pl/media/products/81a3e7d62d2c93fc9109c8ea053500f9/images/thumbnail/large_2--2--kopia.jpg?updated_at=1322764886 http://www.strefa-kibica.pl/media/products/d68751a20fd2e7e9e1e6f9bb05538e75/images/thumbnail/small_flaga-samochodowa-polski-0.jpg?lm=1315056624 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Oluś, jestem w szoku, w totalnym szoku i co raz większym:D za każdym razem jak wrzucisz nowe foty, jest bosko!!! Nie będę wymieniać wszystkiego po kolei bo podoba mi wszystko, a łazienka z czekoladową ścianą jest moim numer 1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.06.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 teraz obiecana czekoladowa sciana:D http://images49.fotosik.pl/1565/202f1d2f304dacd8med.jpg Ola!!!!!obłędna łazienka, bardzo stylowa i charakterna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepiękna wanna!!!Czy Ty masz grzejnik Othello z Ridei??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No Oluś!Cudnie!Młodziak na fotce - superowy!Dwustronny kominek - czad!Garderoba - świetna!Czekoladowa ściana - mniam! (Dodałabym tylko jakieś może czarno-białe obrazki nad naszą bajerancką wanną - swoją drogą jak ją zamontowałaś, że stoi na podłodze, a nie na nóżkach???)Ławka - odlot!Ale stół i eamesy... to po prostu bajka:jawdrop:Po prostu aż mnie skręca w żołądku, jak na nie patrzę. Tak na mnie działa piękno absolutne:DŚciągaj te kartony!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Balbina waryjacie:D pięknie, jak zwykle wszystko podsumowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.06.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Hazelku gratulacje to już końcówka, jak miło nacieszyć oko u Ciebie.Powiedz mi jakiej firmy masz drzwi do łązienki z lustrem?i czy lustro z dwóch stron? A meble w garderobie masz w jakim kolorze?wydają się lekko szare,ale to może tylko takie zdjęcie? Hazelku czy stół robił Ci miejscowy stolarz?można wiedzieć ile zapłaciłaś?może on tak jak forumowy Pan Łukasz od kuchni będzie miał pełne ręce roboty Ola a Ty planujesz drzwi od szaf w garderobie, bo Ty do łązienki przecgodzisz z sypialni przez garderobę, prawda? tak jak ja ,no i się zastanawiam nad drzwiami Za mało dałaś fotek protestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ja się tylko przywitam Podoba mi się u Ciebie, hazelku! Nawet brązową ścianę akceptuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.06.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Ola będziesz ten blat w spa czymś robiła pod kolor drewna na ścianie to chyba oczywiste. pytanie retoryczne i walczycie dalej w nowym domku!!!!! masz już akcesoria kibica???http://www.strefa-kibica.pl/media/products/81a3e7d62d2c93fc9109c8ea053500f9/images/thumbnail/large_2--2--kopia.jpg?updated_at=1322764886 http://www.strefa-kibica.pl/media/products/d68751a20fd2e7e9e1e6f9bb05538e75/images/thumbnail/small_flaga-samochodowa-polski-0.jpg?lm=1315056624 Monia, jeszcze nie zaolejowany, bo p.Hubert nie zamontował jeszcze blatu w wc i zaolejuje oba na koncu;) blat i sciana sa z tego samego drzewa, wiec beda identyczne:wiggle: Fajnie zestawy my musimy parapetówke przełozyc na ostatni mecz Euro (a nie pierwszy-jak planowalismy), bo mamy cały weekend sprzatanie, to po pierwsze a po drugie-chce poczekac, zeby doschły farby i nie było tego wszechobecnego pyłu i kurzu-chodzi o Mi.Takze mecz obejrzymy u znajomych:popcorn: Oluś, jestem w szoku, w totalnym szoku i co raz większym:D za każdym razem jak wrzucisz nowe foty, jest bosko!!! Nie będę wymieniać wszystkiego po kolei bo podoba mi wszystko, a łazienka z czekoladową ścianą jest moim numer 1:) Ola!!!!! obłędna łazienka, bardzo stylowa i charakterna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepiękna wanna!!! Czy Ty masz grzejnik Othello z Ridei??????? Marjelka, Sharlotka....nawet nie wiecie, jak mnie podbudowałyście....bardzo Wam dziekuje:hug::hug: Sharlotko, myslalam ostatnio, co u Ciebie-tak nam zniknęłaś.....no i jak okienka:) Grzejnik, to Zehnder Dualis. No Oluś! Cudnie! Młodziak na fotce - superowy! Dwustronny kominek - czad! Garderoba - świetna! Czekoladowa ściana - mniam! (Dodałabym tylko jakieś może czarno-białe obrazki nad naszą bajerancką wanną - swoją drogą jak ją zamontowałaś, że stoi na podłodze, a nie na nóżkach???) Ławka - odlot! Ale stół i eamesy... to po prostu bajka:jawdrop: Po prostu aż mnie skręca w żołądku, jak na nie patrzę. Tak na mnie działa piękno absolutne:D Ściągaj te kartony!!!!! Balbinko,jestes kochana-dziekuje:hug: z wanna to miałam pisac do Ciebie-jak Ty to rozwiazalas ale moj pan Krzysiek był szybszy i znalazł rozwiązanie. Okazało sie, ze tam jest za mało miejsca na tradycyjny syfon-a tego, który był dołączony p. Krzysiek nie chciał montowac:rolleyes: Poł dnia biegałam po róznych sklepach z hydrauliką i udało mi sie znalezc o kilka cm niższy, niz te standardowe.A jak zabrakło nam 1 cm, to pan Krzysiek cos kombinował z nózkami. W kazdym razie Balbinko....ja nawet zakładałam skuwanie płytek-taki czubek ze mnie:rolleyes: Balbinko, czy masz juz zamontowane filo? Ja dalej czekam na swoje zareklamowane (do spizarki), bo w pon jednak nie przyjechali (dostałam tel, ze drugi raz wyprodukowali krzywe skrzydło....:mad:pan stwierdził, ze to sie na produkcji zdarza raz na 1500 skrzydeł...super,co? Wygrałam dwa razy w totka:bash:) i w zwiazku z powyzszym, dalej nie wiem, z jakiej sa firmy:rolleyes: Balbina waryjacie:D pięknie, jak zwykle wszystko podsumowałaś prawda? Hazelku gratulacje to już końcówka, jak miło nacieszyć oko u Ciebie.Powiedz mi jakiej firmy masz drzwi do łązienki z lustrem?i czy lustro z dwóch stron? A meble w garderobie masz w jakim kolorze?wydają się lekko szare,ale to może tylko takie zdjęcie? Hazelku czy stół robił Ci miejscowy stolarz?można wiedzieć ile zapłaciłaś?może on tak jak forumowy Pan Łukasz od kuchni będzie miał pełne ręce roboty Ola a Ty planujesz drzwi od szaf w garderobie, bo Ty do łązienki przecgodzisz z sypialni przez garderobę, prawda? tak jak ja ,no i się zastanawiam nad drzwiami Za mało dałaś fotek protestuję Basienko, dziekuje Ci:hug: drzwi kupiłam najtanszy model polskone-szukałam takich z wgłębieniem, zeby lustro sie potem zlicowało. I tak zrobilismy-ale tylko z jednej strony, bo z drugiej bedzie gigantyczne lustro nad blatem. Tak, meble w garderobie sa szare. Stolarz był z polecenia przez pana parkietowego-troche sie bałam ale bardzo jestem zadowolona z efektu. Wysle zaraz na pw ile kosztował stół. Basienko, drzwi do garderoby zostały zareklamowane i zabrane przez ekipe p.Łukasza. W tym tyg powinni je przywiezc, to wkleje fotkę Ja się tylko przywitam Podoba mi się u Ciebie, hazelku! Nawet brązową ścianę akceptuję. buziaczki, narendilku to musisz mnie ociupinkę lubic, bo ja wiem, ze Ty nie tolerujesz brązów:D:hug: Edytowane 3 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.06.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Dziewczynki Kochane, w jakich garnkach gotujecie? Stalowych? A moze któras z Was ma garnki ceramiczne?Np: Silit? Kuszą mnie te caramiczne ale boje sie kupic w ciemno nie mając pewnosci, ze to sie sprawdzi, no i jeszcze ta cena:sick:Musze szybko cos kupic, bo za dwa tyg o tej porze, chciałabym juz cos w nich ugotowac:rolleyes: Edytowane 3 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Olu muszę sie ujawnic w Twoim watku i pozachwalac, bo przychodzę codziennie oko nacieszyc bez przywitania:oops: Nie bede orginalna jak powiem że wszystko mi sie podoba:) Kuchnia przestronna , nowoczesna baaardzo mi się podoba. Jaskrawy pokój synka powala, mam nadzieję że mu sie podoba. Czekoladowa łazienka ( kocham ją). Wanna wolnostojąca to ten sam model co u Marjelki? Pozdrawiam Emilia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Hazel. piękna wanna i czekoladowa ściana. Wszystko jest na tej fotce tak czyste i eleganckie, że właśnie nie dodawałabym niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Hazelku a ja bylam pewna ze stol masz z MD Myslalam ze tylko oni maja ten patent na rozsuwanie stolu bez koniecznosci dzielenia blatu w polowie. Dobrze byc tak mile zaskoczona i rowniez porposze o namiar do Twojego stolarza skoro byl niedrogi.Napiszesz mi tez (jesli wiesz ) jaka bejsca potraktowal Twoj stolik? Szukalam wczoraj w okolicy kamieni na kominek i moze tez wezme Jeta bo on faktycznie kruczoczarny no i pieknie wyglada na Twoim kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Olu, czy Ty swoje buźki od Agnieszki odebrałaś, jest wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.06.2012 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Olu nie zapomniałam tylko od piątku tylko u siebie byłam na szybko, a z drogi do Wawy nie zdążyłam do wszystkich zajrzeć . Ale myślę o Tobie np wczoraj jak J przywlókł wózek Oskara i nie ma go gdzie położyć - bo jego miejsce zajmują buźki - to najbezpieczniejsze miejsce w domu . Także dopóki mnie nie uratujesz to wózek będzie leżał na ziemi w kuchni Daj znać jak będziesz na mieście.A do oświetlenia się nie wybierasz??? Ola napiszę jeszcze że czekolada wyszła - REWELACYJNIE!!!!!!, dałabyś zdjęcie z większej perspektywy czy jak Ala mam do Ciebie przyjechać żeby sobie obejrzeć -tylko ja mam bliżej Dlaczego miałam zakodowane pasy czekoladowe? Buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.06.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja nie chwalę, bo nachwaliłam na żywca . To po prostu taki w 100% mój dom. Przepiękny . Z garnkami nie pomogę - mam zwykłe ikeowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja nie chwalę, bo nachwaliłam na żywca . To po prostu taki w 100% mój dom. Przepiękny . Z garnkami nie pomogę - mam zwykłe ikeowskie. kiedy, kiedy ????!!!!! Byłaś???? Widziałaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Hmn...Hazelku ja na indukcję kupiłam Tefal Elegance chyba. Bardzo sobie chwalę. Emaliowaną kupiłam patelnię firmy Moneta, mega chwalona (200 zł), owszem na początku kotlety z patelni uciekały (tak się ślizgały), ale po roku stwierdzam że to zmarnowane pieniądze. Mimo używania łopatek silikonowych, struktura zmieniła się na środku i ostatnio mój mąż musiał raczyć się na obiad pstrągiem...bez skórki, bo skórka się przypaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 kiedy, kiedy ????!!!!! Byłaś???? Widziałaś?????po drodze do Ali do milo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 po drodze do Ali do milo:p aaaa................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts