Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Helloł

dawno mnie nie było a tu takie postępy :o

z garnkami nie pomogę bo mam dostać od teściówki więc już się boje jak coś to zwrócę się do Ciebie o namiary ;)

Fajnie wyszła Wam ta łazienka a wanna rewelka

jakby jakaś znajoma hehe ;)

Napisz mi ile masz m2 garderoby ( ile masz szuflad?) i ile was wyniosła

bo ja właśnie dostałam wycenę i wyrwała mnie z butów:jawdrop::jawdrop:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochane,przeca ta metamorfoza to dla wtajemniczonych tylko (na fb:lol2:)

Ale co wrazliwszych uprasza sie o nieogladanie...:rotfl:

Odpisze wszystkim dzisiaj, promise:hug:

EDIT: Kingus, Tobie na maila przesle póznym wieczorkiem:D

ale ostrzegam-grozi zawałem:lol2:

Olu muszę sie ujawnic w Twoim watku i pozachwalac, bo przychodzę codziennie oko nacieszyc bez przywitania:oops:

Nie bede orginalna jak powiem że wszystko mi sie podoba:) Kuchnia przestronna , nowoczesna baaardzo mi się podoba. Jaskrawy pokój synka powala, mam nadzieję że mu sie podoba. Czekoladowa łazienka :jawdrop:( kocham ją). Wanna wolnostojąca to ten sam model co u Marjelki?

Pozdrawiam Emilia.

Mariomil, nawet nie wiesz ile mi radosci sprawiłas tym, ze sie ujawniłaś i co napisałaś:hug: chyba lubimy te same klimaty-bo ja byłam z krótka rewizyta ale przywitam sie oficjalnie, jak ociupinkę nadrobię:yes: ale Twoje forniry zrobiły na mnie niesamowite wrazenie:yes: Wannę mam ta samą, co Balbinka

http://www.123armatura.pl/Produkty/Dush/Wanna-wolnostojaca-EXCLUSIVE-1800x890_40369.html

Hazel. piękna wanna i czekoladowa ściana. Wszystko jest na tej fotce tak czyste i eleganckie, że właśnie nie dodawałabym niczego.

Spirea, dziekuję Ci:hug: znam Twój gust i Twoje wnetrza, wiec baaaardzo mi dodałaś skrzydeł tą opinią:hug:

Hazelku a ja bylam pewna ze stol masz z MD :) Myslalam ze tylko oni maja ten patent na rozsuwanie stolu bez koniecznosci dzielenia blatu w polowie. Dobrze byc tak mile zaskoczona i rowniez porposze o namiar do Twojego stolarza skoro byl niedrogi.Napiszesz mi tez (jesli wiesz ) jaka bejsca potraktowal Twoj stolik?

Szukalam wczoraj w okolicy kamieni na kominek i moze tez wezme Jeta bo on faktycznie kruczoczarny no i pieknie wyglada na Twoim kominku :yes:

Dzieki:hug: Super, ze tez bedziesz miała JetBlack'a. Jutro mam montaz blatu w kuchni, to zobaczymy go na wiekszej powierzchni. Kakusku, jaki stolik? :rolleyes: chodzi Ci o ławkę...? Namiar wysle Ci razem z fotką zaraz :cool:

Ja mam cały komplet Silita -stalowy i szybkowar ceramiczny (również Silit),niestety nie powiem Ci jak się sprawują ;),bo czekają sobie w kartonie na nową kuchnię.Ale wiem,że w De jest to bardzo popularna marka i z tego co się orientuję ,to wszyscy sobie bardzo chwalą :yes:Dlatego sama się skusiłam :)

Olenko, zamówiłam Silita:yes:-pomogła mi w tym równiez Twoja opinia. Dzieki:hug:

Ja nie chwalę, bo nachwaliłam na żywca :). To po prostu taki w 100% mój dom. Przepiękny :). Z garnkami nie pomogę - mam zwykłe ikeowskie.

Mirelko kochana, przeca pamietam to Twoje stwierdzenie-i strasznie mi milo, ze tak myslisz a co do tej łazienki czekoladowej-to w duzym stopniu Twoja zasługa, choc wiem, ze Ty bys mi ja na szaro najchętniej machnęła,Pieronku Jeden:lol2:

Hmn...Hazelku ja na indukcję kupiłam Tefal Elegance chyba. Bardzo sobie chwalę. Emaliowaną kupiłam patelnię firmy Moneta, mega chwalona (200 zł), owszem na początku kotlety z patelni uciekały (tak się ślizgały), ale po roku stwierdzam że to zmarnowane pieniądze. Mimo używania łopatek silikonowych, struktura zmieniła się na środku i ostatnio mój mąż musiał raczyć się na obiad pstrągiem...bez skórki, bo skórka się przypaliła :lol:

A Ty mnie z kolei Venusku zniecheciłaś do Moneta:D dzieki:hug:

Helloł

dawno mnie nie było a tu takie postępy :o

z garnkami nie pomogę bo mam dostać od teściówki więc już się boje jak coś to zwrócę się do Ciebie o namiary ;)

Fajnie wyszła Wam ta łazienka a wanna rewelka

jakby jakaś znajoma hehe ;)

Napisz mi ile masz m2 garderoby ( ile masz szuflad?) i ile was wyniosła

bo ja właśnie dostałam wycenę i wyrwała mnie z butów:jawdrop::jawdrop:

Karolku, welcome kochana-ja u Ciebie ostatnio byłam ale ja sie cigale spiesze i nic nie napisałam-przepraszam:oops: Napisze Ci na pw.

Się rozumie, zakręcie :hug:

I to nawet nie troszkę :p

i vice versa:hug:

Ola a Ty dalej taka zabiegana??? :hug:

tak-dzis paznokcie i fryzjer i nawet budowa poszła przez to w odstawke, bo musialam szybko Małego odebrac:D

Z wiesci budowlanych:

Taras sie kladzie

blaty w kuchni sie zamontują jutro:yes:

W weekend sprzatanie....a p.Łukasz przyjedzie z poprawkami dopiero next week:(

zareklamowane drzwi do spizarki maja byc w pt...a czy beda? Tego nie wiedza nawet najstarsi górale:lol2:

pan tapicer bedzie w pt-ma zaczac obijac siedzisko w moim gigantycznym wiatrołapie:D

Swoja droga, dotarłam wreszcie do admete i abstrahujac od tego, ze na Jej okolice, na kamien na scianie i na wszystko inne szczeka mi klasnela.....czy wiecie, ze moj wiatrołap jest mniejszy od Jej...schowka na szczotki? :rotfl: Serio:rotfl:

Hazel,

no to ja też UPRASZAM się fotek z Twojej obłędnej metamorfozy!!!!

A u nas spox: wszystko pięknie ładnie zgodnie z harmonogramem - już zaraz za parę dni montaż okien + bramy, przyjadą drzwi, ustalone tynki, wylewki i instalacje:)

I wzięłam zniknęłam jakby z FM, bo pracy dużo, i ustalenia budowlane nas pochłaniają:)

Olu pokazalam M Twoja lazienke czekoladowa i jak dla niego najlepsza jaka widzial na forum (nie powiem gust do ladnych rzeczy to on ma :rolleyes:) ;) Kolor plytek bardzo mu sie podoba, zawsze mnie męczył zeby w takich kolorkach byla nasza lazienka. Wiec chyba postanowione, mozesz zdradzic mi co to za kolekcja.