karolek59 04.06.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Helloł dawno mnie nie było a tu takie postępy z garnkami nie pomogę bo mam dostać od teściówki więc już się boje jak coś to zwrócę się do Ciebie o namiary Fajnie wyszła Wam ta łazienka a wanna rewelka jakby jakaś znajoma hehe Napisz mi ile masz m2 garderoby ( ile masz szuflad?) i ile was wyniosła bo ja właśnie dostałam wycenę i wyrwała mnie z butów:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 buziaczki, narendilku to musisz mnie ociupinkę lubic, bo ja wiem, ze Ty nie tolerujesz brązów:D:hug: Się rozumie, zakręcie I to nawet nie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.06.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dzieffffffczynki, dzis tylko buziaki zostawiam-odpisze Wam wszystkim jutro,ok? Teraz padam juz na twarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ola a Ty dalej taka zabiegana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 aaaa metamorfoza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 aaaa metamorfoza???? no właśnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.06.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ooo kochana - chcesz się wywinąć z prezentacji metamorfozy???http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif My tu od samego rana czekamyhttp://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/waiting.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.06.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Kochane,przeca ta metamorfoza to dla wtajemniczonych tylko (na fb) Ale co wrazliwszych uprasza sie o nieogladanie... Odpisze wszystkim dzisiaj, promise:hug: EDIT: Kingus, Tobie na maila przesle póznym wieczorkiem:D ale ostrzegam-grozi zawałem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.06.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A dla mnie :P poproszę o (a)dresik mailowy na pw i SWOJĄ fotkę teeeeez:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A ja????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.06.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Olu muszę sie ujawnic w Twoim watku i pozachwalac, bo przychodzę codziennie oko nacieszyc bez przywitania:oops: Nie bede orginalna jak powiem że wszystko mi sie podoba:) Kuchnia przestronna , nowoczesna baaardzo mi się podoba. Jaskrawy pokój synka powala, mam nadzieję że mu sie podoba. Czekoladowa łazienka ( kocham ją). Wanna wolnostojąca to ten sam model co u Marjelki? Pozdrawiam Emilia. Mariomil, nawet nie wiesz ile mi radosci sprawiłas tym, ze sie ujawniłaś i co napisałaś chyba lubimy te same klimaty-bo ja byłam z krótka rewizyta ale przywitam sie oficjalnie, jak ociupinkę nadrobię ale Twoje forniry zrobiły na mnie niesamowite wrazenie:yes: Wannę mam ta samą, co Balbinka http://www.123armatura.pl/Produkty/Dush/Wanna-wolnostojaca-EXCLUSIVE-1800x890_40369.html Hazel. piękna wanna i czekoladowa ściana. Wszystko jest na tej fotce tak czyste i eleganckie, że właśnie nie dodawałabym niczego. Spirea, dziekuję Ci:hug: znam Twój gust i Twoje wnetrza, wiec baaaardzo mi dodałaś skrzydeł tą opinią Hazelku a ja bylam pewna ze stol masz z MD Myslalam ze tylko oni maja ten patent na rozsuwanie stolu bez koniecznosci dzielenia blatu w polowie. Dobrze byc tak mile zaskoczona i rowniez porposze o namiar do Twojego stolarza skoro byl niedrogi.Napiszesz mi tez (jesli wiesz ) jaka bejsca potraktowal Twoj stolik? Szukalam wczoraj w okolicy kamieni na kominek i moze tez wezme Jeta bo on faktycznie kruczoczarny no i pieknie wyglada na Twoim kominku Dzieki:hug: Super, ze tez bedziesz miała JetBlack'a. Jutro mam montaz blatu w kuchni, to zobaczymy go na wiekszej powierzchni. Kakusku, jaki stolik? chodzi Ci o ławkę...? Namiar wysle Ci razem z fotką zaraz Ja mam cały komplet Silita -stalowy i szybkowar ceramiczny (również Silit),niestety nie powiem Ci jak się sprawują ,bo czekają sobie w kartonie na nową kuchnię.Ale wiem,że w De jest to bardzo popularna marka i z tego co się orientuję ,to wszyscy sobie bardzo chwalą :yes:Dlatego sama się skusiłam Olenko, zamówiłam Silita:yes:-pomogła mi w tym równiez Twoja opinia. Dzieki:hug: Ja nie chwalę, bo nachwaliłam na żywca . To po prostu taki w 100% mój dom. Przepiękny . Z garnkami nie pomogę - mam zwykłe ikeowskie. Mirelko kochana, przeca pamietam to Twoje stwierdzenie-i strasznie mi milo, ze tak myslisz a co do tej łazienki czekoladowej-to w duzym stopniu Twoja zasługa, choc wiem, ze Ty bys mi ja na szaro najchętniej machnęła,Pieronku Jeden:lol2: Hmn...Hazelku ja na indukcję kupiłam Tefal Elegance chyba. Bardzo sobie chwalę. Emaliowaną kupiłam patelnię firmy Moneta, mega chwalona (200 zł), owszem na początku kotlety z patelni uciekały (tak się ślizgały), ale po roku stwierdzam że to zmarnowane pieniądze. Mimo używania łopatek silikonowych, struktura zmieniła się na środku i ostatnio mój mąż musiał raczyć się na obiad pstrągiem...bez skórki, bo skórka się przypaliła A Ty mnie z kolei Venusku zniecheciłaś do Moneta:D dzieki:hug: Helloł dawno mnie nie było a tu takie postępy z garnkami nie pomogę bo mam dostać od teściówki więc już się boje jak coś to zwrócę się do Ciebie o namiary Fajnie wyszła Wam ta łazienka a wanna rewelka jakby jakaś znajoma hehe Napisz mi ile masz m2 garderoby ( ile masz szuflad?) i ile was wyniosła bo ja właśnie dostałam wycenę i wyrwała mnie z butów:jawdrop: Karolku, welcome kochana-ja u Ciebie ostatnio byłam ale ja sie cigale spiesze i nic nie napisałam-przepraszam:oops: Napisze Ci na pw. Się rozumie, zakręcie I to nawet nie troszkę i vice versa:hug: Ola a Ty dalej taka zabiegana??? tak-dzis paznokcie i fryzjer i nawet budowa poszła przez to w odstawke, bo musialam szybko Małego odebrac:D Z wiesci budowlanych: Taras sie kladzie blaty w kuchni sie zamontują jutro:yes: W weekend sprzatanie....a p.Łukasz przyjedzie z poprawkami dopiero next week:( zareklamowane drzwi do spizarki maja byc w pt...a czy beda? Tego nie wiedza nawet najstarsi górale:lol2: pan tapicer bedzie w pt-ma zaczac obijac siedzisko w moim gigantycznym wiatrołapie:D Swoja droga, dotarłam wreszcie do admete i abstrahujac od tego, ze na Jej okolice, na kamien na scianie i na wszystko inne szczeka mi klasnela.....czy wiecie, ze moj wiatrołap jest mniejszy od Jej...schowka na szczotki? Serio:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 05.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ja cie pierdziele.......stół extra ale panel w spa powalił mnie na łopaty fakt moze nie moja kolorystyka ale ZAJEFAJNY PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kochane,przeca ta metamorfoza to dla wtajemniczonych tylko (na fb) A ja nie mam konta na FB A zdjęcie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.06.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ola - no metamorfoza powaliła mnie na kolana z samego rana Gratuluję odwagi Jest świetnie Ps. jak reakcja MI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ola ja już pisałam o twojej metamorfozie:jawdrop: no nieżle zakręcona jesteś będziesz wyglądać na 18-stkę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 kinga odpowiem za Mi - nie widział róznicy. mama zawsze jest super laska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Hazel, no to ja też UPRASZAM się fotek z Twojej obłędnej metamorfozy!!!! A u nas spox: wszystko pięknie ładnie zgodnie z harmonogramem - już zaraz za parę dni montaż okien + bramy, przyjadą drzwi, ustalone tynki, wylewki i instalacje:) I wzięłam zniknęłam jakby z FM, bo pracy dużo, i ustalenia budowlane nas pochłaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Olu pokazalam M Twoja lazienke czekoladowa i jak dla niego najlepsza jaka widzial na forum (nie powiem gust do ladnych rzeczy to on ma ) Kolor plytek bardzo mu sie podoba, zawsze mnie męczył zeby w takich kolorkach byla nasza lazienka. Wiec chyba postanowione, mozesz zdradzic mi co to za kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 .... i nowe blaciki w kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts