Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ok ,ok...słuchajcie, ale najpierw chciałabym przeprosic wszystkich, którzy czekaja na odpowiedz ode mnie-czy to na pw, czy tutaj i podziekowac za miłe słowa:hug: Jest szalony czas -ale postaram sie naprawde odpowiedziec na wszystkie pytania jutro.

To lecimy...Ale Alu, to nie fair-bo ja na adres/nr konta cały czas czekam:popcorn:

i małe bonusy za chwilke-jak fotosikowi dam w czapkę:rolleyes:

Edytowane przez hazeleyes1982

W kuchni brakuje jeszcze cokołów, tapety z buzkami, szyby i białych żaluzji:rolleyes:

A teraz małe bonusiki:

taras:

i lampy nad stołem, do których przyczepiałam przez dwie godz te gluciki....i jak widac po pierwszej lampie...nie skonczyłam:lol: no i jeszcze wiszą krzywo i za nisko-wszystko po to, zeby ułatwic mi prace, a taki obibok ze mnie:lol::rolleyes:

No Olunia - pojechałas conajmniej jak z fryzura wczoraj :yes: Pięknie. Wszystko zachwyca :yes: Kuchnia czad, taras jak z bajki.... A glutami sie nie przejmuj - gluty tak maja że zazwyczaj z nimi nawet 2 tyg schodzi :rotfl: Ino żeby na stół nie pokapały :rotfl: :lol2: No własnie stół ! Jak mozesz go tak narażać :mad: Kiedys dechy w gabinecie, dziś stół :mad: Nieładnie ;)

łałałiła!!!:jawdrop:

Kocham wątki na tym etapie wykończeniówki - codziennie masa pięknych zdjęć, kolosalne postępy robiące kolosalne wrażenie, a spośród resztek pyłu i chaosu budowlanego - wyłania się w końcu spójna koncepcja pięknych wnętrz...

Oluś - już Ci strasznie gratuluję:hug: Już widać, że będzie niesamowicie pięknie:hug:

ale nadal zazdroszę jak cholera:sick: więc nie myśl sobie, że będę dalej piała;) kiedy ja będę na tym etapie???:cry:]

.....czy wiecie, ze moj wiatrołap jest mniejszy od Jej...schowka na szczotki? :rotfl: Serio:rotfl:

Troszeczkę przesadza :lol2:

Olu przegapiłam Twoje zdjątko - ale nic nie piszesz więc na pewno wyszło ok :lol:.

Zobaczę Cię na żywo :yes:

Za to ja tym razem mam spie...one położenie farby :sick:

No i blacik ŁOOOOOOOOOŁ kuchnia pięknie się już prezentuje, taras też jest rewelka - kolor mi się bardzo podoba :yes:

Trzymam kciuki za te nieszczęsne drzwi :hug:

Kochani...to chyba nerwówka przedprzeprowadzkowa...bo nie spie od 5.30:eek:

Ja cie pierdziele.......

stół extra

ale panel w spa powalił mnie na łopaty fakt moze nie moja kolorystyka ale ZAJEFAJNY

PIĘKNY

:oops::hug:

lolek, strasznie mi humor poprawiłes-tym "powaleniem na łopaty":D

A ja nie mam konta na FB :p

A zdjęcie chcę :hug:

Aneczko, nie znasz dnia ani godziny...(tylko wczesniej usiądz,na wszelki wypadek:lol:)

kinga odpowiem za Mi - nie widział róznicy. mama zawsze jest super laska!!!:)

To prawda...az byłam w szoku-bo On taki pedancik jest i bystrzacha...wyłapie odklejony paluszek żabki naklejonej na oknie w przychodni i krzywo polozone przez mamusie buty ...:lol: a tu...nic....tylko paznokcie pochwalił (miętowe) i powiedział: "Piekny maś kojoj paziulków.Pomalowałaś śobe?":lol: Za to Tatuś...zachwycony...:rolleyes:

Hazel,

no to ja też UPRASZAM się fotek z Twojej obłędnej metamorfozy!!!!

A u nas spox: wszystko pięknie ładnie zgodnie z harmonogramem - już zaraz za parę dni montaż okien + bramy, przyjadą drzwi, ustalone tynki, wylewki i instalacje:)

I wzięłam zniknęłam jakby z FM, bo pracy dużo, i ustalenia budowlane nas pochłaniają:)

Sharlotko, podaj adres mailowy:) czyli do przodu...to super! Ale juz nam nie znikaj z fm, co?;)

Olu pokazalam M Twoja lazienke czekoladowa i jak dla niego najlepsza jaka widzial na forum (nie powiem gust do ladnych rzeczy to on ma :rolleyes:) ;) Kolor plytek bardzo mu sie podoba, zawsze mnie męczył zeby w takich kolorkach byla nasza lazienka. Wiec chyba postanowione, mozesz zdradzic mi co to za kolekcja.

Ale mnie zaskoczyłaś.....nie wiem, co powiedziec, wiec po prostu podziekuję:hug: i wkleje fotke wystawki w Max-Flizie, gdzie je kupilismy.

http://images37.fotosik.pl/1587/66bbb766b1606012m.jpg

Nazwy juz nie pamietam, niestety:( Sandcośtam.....:oops:

EDIT: Przypomniałam sobie-nazywaja sie Sunriver:wiggle:

Mnie też :jawdrop:

Super ,chociaż ja bym się nie odważyła (i mówię to ja ,posiadaczka tatuaży i mnóstwa kolczyków :p,no ale u mnie to pochowane ,eligancja-francja musi być :lol2:)

Olcia wyglądasz teraz jak nastolatka :yes:Nie zdziw się jak usłyszysz gdzieś komentarze za plecami "taka młoda ,a już z dzieckiem":rotfl::rotfl:

A tak w ogóle to nie bądź żyła :p i wrzuć kuliżankom jakies nowe zdjęcia :lol:, ja poproszę gabinecik i sypialnię ..o i kuchnię też :lol:

Oluś,:lol::hug:

Kochana, do tej mojej fryki a'la Kazadi, to ja włąsnie w szpilkach naginam i ...naprawde swietnie sie czuje w takim wydaniu.:wiggle:

Musze dodac, ze drugi bok....nie został potraktowany maszynką, wiec tylko jedna strona zaskakuje;)

OLA super kuchnia wychodzi i blacik piękny!!!!!

i lampy nad stolem fajne. bierz sie do roboty..... nie opóżniaj:lol2: kryształy wieszaj!!!

Oj , jak Ty mnie znasz....pisałam juz kiedys-ze najpierw kupie obraczki na serwetki.....:lol2:

Ola pięknie u Ciebie :yes:.Na widok kuchni ,to aż mi ślinka pociekła http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-314056.gif.No i te okna taras ............ja chcę nowy dom http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sad/smileys-sad-727268.gif:bash:

Mirka, nie pierdacz:lol2:

Po co Ci drugi zaje..... dom, skoro juz jeden masz:rolleyes::hug:

Warto było czekac :D Alez Ci zazdraszczam tego tarasiku a stolik to ty szybko czyms nakryj bo widze ze tam caly warsztat masz rozpakowany :lol2:

Ola blat masz rowniez z Jet-a? Wiesz ze na razie dostaje wyceny nie do zaakceptowania :( Szukam dalej bo skoro rok wytrzymalam bez ramki kolejny tez moze zleci ;)

kakusku, dzieki za fotki:hug:-odpisze (mam nadzieje jutro:cool:)

Oj wieeem:oops: w piatek posprzatam te rupiecia ze stołu;)

Stół jest polakierowany-tym samym lakierem, co podłoga (bezbarwnym matowym) .

Co do Jet Black'a...nas tez zgolili strasznie...dlatego byłam wsciekłą wczoraj.....:(:(:( napisze Ci w mailu, co i jak,kochana.

Ola jeśli można ,to ja też poproszę o fotkę ogrodzenia i domu z zewnątrz ,na pw oczywiście :yes:

A co tam, zdołuję się już całkiem ;)

Olus, no problem. Tylko daj mi czas do przyszłego tyg,ok?Wtedy beda juz otynkowane murki i zalozone czapki na nich;)

i nie opowiadaj "dujnotów" (Tak powiedziałby Ci moj Mały-znaczy sie "durnot";))

No Olunia - pojechałas conajmniej jak z fryzura wczoraj :yes: Pięknie. Wszystko zachwyca :yes: Kuchnia czad, taras jak z bajki.... A glutami sie nie przejmuj - gluty tak maja że zazwyczaj z nimi nawet 2 tyg schodzi :rotfl: Ino żeby na stół nie pokapały :rotfl: :lol2: No własnie stół ! Jak mozesz go tak narażać :mad: Kiedys dechy w gabinecie, dziś stół :mad: Nieładnie ;)

Oj, tam oj tam-zobaczysz mnie na zywo-to dopiero padniesz:lol2:

Wiem, ze obibok ze mnie straszny...posprzatam w pt.Promise:cool:

Olu kuchnia wymiata :wiggle:

i jaki piękny tarasik się szykuje :jawdrop:

Lampki też cudne

:hug:

slicznie..kuchnia super juz wyglada..a stol my love :-)

:hug:

WOW!:jawdrop: To już??!! Ja to wiem kiedy wpaść;) Przeprowadzka!!!:lol2:

ooo, jak fajnie Cie u mnie widziec:hug: Chyba to po prostu wyczułaś:)

łałałiła!!!:jawdrop:

Kocham wątki na tym etapie wykończeniówki - codziennie masa pięknych zdjęć, kolosalne postępy robiące kolosalne wrażenie, a spośród resztek pyłu i chaosu budowlanego - wyłania się w końcu spójna koncepcja pięknych wnętrz...

Oluś - już Ci strasznie gratuluję:hug: Już widać, że będzie niesamowicie pięknie:hug:

ale nadal zazdroszę jak cholera:sick: więc nie myśl sobie, że będę dalej piała;) kiedy ja będę na tym etapie???:cry:]

Dzieki Madziulku:hug: Doczekasz sie Ty tez-spokojnie i wtedy to dopiero nam cięki opadną:)

do zobaczenia niedługo:hug:

Ola,

1.kuchnia przepiękna

2. Jezu, jaki Ty masz blat i zlew!!!!!!!!!!!!!!!!!! ała!!!!!!!!!!!!!

To jest zlew podwieszany?

3. ja chcę taki taras!!!!!!!!!

4. piękny stół i krzesła!!!!!!

A mój mail to: [email protected]

Edytowane przez Sharlotka

Hej Hazel, przyszłam się przywitać :)

muszę się przyznać.... podczytywałam Cię już od jakiegoś czasu cichaczem :oops:

Twój domek , baaaaaaaaardzo mi się podoba i straszny mętlik mi w głowie robi....miotam się między klasyką a nowoczesnością :rolleyes:

kuchnia świetna !!!!!!!!!!!!!!!!!...jak i cała reszta :D

.....................................

pytałaś się może ogrodników o ten hydrożel o którym pisałam Ci u Ali (emirandy) ?