kakusek 06.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 W takim razie ja tez siedze dzisiaj do oporu i czekam na kuchnie Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.06.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Uffff, wróciłam chwilę temu z montazu-dajcie odsapnąc i wkleję pare fotek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A ja nie podam numeru konta dopóki fotek nie zobaczę :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Uffff, wróciłam chwilę temu z montazu-dajcie odsapnąc i wkleję pare fotek;) moja Lena mówi - musze chwilę dychnąć Dychaj zatem szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A długo bedziesz dychać? Bo mi się oczy zamykają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.06.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Ok ,ok...słuchajcie, ale najpierw chciałabym przeprosic wszystkich, którzy czekaja na odpowiedz ode mnie-czy to na pw, czy tutaj i podziekowac za miłe słowa:hug: Jest szalony czas -ale postaram sie naprawde odpowiedziec na wszystkie pytania jutro. To lecimy...Ale Alu, to nie fair-bo ja na adres/nr konta cały czas czekam i małe bonusy za chwilke-jak fotosikowi dam w czapkę Edytowane 9 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.06.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) W kuchni brakuje jeszcze cokołów, tapety z buzkami, szyby i białych żaluzji:rolleyes: A teraz małe bonusiki: taras: i lampy nad stołem, do których przyczepiałam przez dwie godz te gluciki....i jak widac po pierwszej lampie...nie skonczyłam:lol: no i jeszcze wiszą krzywo i za nisko-wszystko po to, zeby ułatwic mi prace, a taki obibok ze mnie:lol: Edytowane 9 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 WOW! KUCHNIA REWELACJA! Zobaczyłam też kawałek ogrodzenia- możesz wrzucić zdjęcie? Chciałabym jeszcze prosić żebyś napisała co to za grzejnik w łazience SPA-jeśli już gdzieś to jest to przepraszam ale bardzo nie chce mi się szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.06.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dziekuję Ci Nesska-niestety nie wrzucam na forum zdjec tego, co przed domkiem-wiec te dwa bardzo szybko znikną jesli chcesz, podesle Ci jakąs fotkę na pw.A grzejnki to Zehnder Dualis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 OLA super kuchnia wychodzi i blacik piękny!!!!! i lampy nad stolem fajne. bierz sie do roboty..... nie opóżniaj:lol2: kryształy wieszaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.06.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Warto było czekac Alez Ci zazdraszczam tego tarasiku a stolik to ty szybko czyms nakryj bo widze ze tam caly warsztat masz rozpakowany Ola blat masz rowniez z Jet-a? Wiesz ze na razie dostaje wyceny nie do zaakceptowania Szukam dalej bo skoro rok wytrzymalam bez ramki kolejny tez moze zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No Olunia - pojechałas conajmniej jak z fryzura wczoraj Pięknie. Wszystko zachwyca Kuchnia czad, taras jak z bajki.... A glutami sie nie przejmuj - gluty tak maja że zazwyczaj z nimi nawet 2 tyg schodzi Ino żeby na stół nie pokapały No własnie stół ! Jak mozesz go tak narażać Kiedys dechy w gabinecie, dziś stół Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.06.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Olu kuchnia wymiata i jaki piękny tarasik się szykuje Lampki też cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 slicznie..kuchnia super juz wyglada..a stol my love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 WOW! To już??!! Ja to wiem kiedy wpaść Przeprowadzka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.06.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 łałałiła!!! Kocham wątki na tym etapie wykończeniówki - codziennie masa pięknych zdjęć, kolosalne postępy robiące kolosalne wrażenie, a spośród resztek pyłu i chaosu budowlanego - wyłania się w końcu spójna koncepcja pięknych wnętrz... Oluś - już Ci strasznie gratuluję Już widać, że będzie niesamowicie pięknie:hug: ale nadal zazdroszę jak cholera:sick: więc nie myśl sobie, że będę dalej piała;) kiedy ja będę na tym etapie???] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.06.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 .....czy wiecie, ze moj wiatrołap jest mniejszy od Jej...schowka na szczotki? Serio:rotfl: Troszeczkę przesadza Olu przegapiłam Twoje zdjątko - ale nic nie piszesz więc na pewno wyszło ok . Zobaczę Cię na żywo Za to ja tym razem mam spie...one położenie farby No i blacik ŁOOOOOOOOOŁ kuchnia pięknie się już prezentuje, taras też jest rewelka - kolor mi się bardzo podoba Trzymam kciuki za te nieszczęsne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.06.2012 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Kochani...to chyba nerwówka przedprzeprowadzkowa...bo nie spie od 5.30:eek: Ja cie pierdziele....... stół extra ale panel w spa powalił mnie na łopaty fakt moze nie moja kolorystyka ale ZAJEFAJNY PIĘKNY lolek, strasznie mi humor poprawiłes-tym "powaleniem na łopaty":D A ja nie mam konta na FB A zdjęcie chcę Aneczko, nie znasz dnia ani godziny...(tylko wczesniej usiądz,na wszelki wypadek:lol:) kinga odpowiem za Mi - nie widział róznicy. mama zawsze jest super laska!!! To prawda...az byłam w szoku-bo On taki pedancik jest i bystrzacha...wyłapie odklejony paluszek żabki naklejonej na oknie w przychodni i krzywo polozone przez mamusie buty ... a tu...nic....tylko paznokcie pochwalił (miętowe) i powiedział: "Piekny maś kojoj paziulków.Pomalowałaś śobe?":lol: Za to Tatuś...zachwycony... Hazel, no to ja też UPRASZAM się fotek z Twojej obłędnej metamorfozy!!!! A u nas spox: wszystko pięknie ładnie zgodnie z harmonogramem - już zaraz za parę dni montaż okien + bramy, przyjadą drzwi, ustalone tynki, wylewki i instalacje:) I wzięłam zniknęłam jakby z FM, bo pracy dużo, i ustalenia budowlane nas pochłaniają Sharlotko, podaj adres mailowy:) czyli do przodu...to super! Ale juz nam nie znikaj z fm, co? Olu pokazalam M Twoja lazienke czekoladowa i jak dla niego najlepsza jaka widzial na forum (nie powiem gust do ladnych rzeczy to on ma ) Kolor plytek bardzo mu sie podoba, zawsze mnie męczył zeby w takich kolorkach byla nasza lazienka. Wiec chyba postanowione, mozesz zdradzic mi co to za kolekcja. Ale mnie zaskoczyłaś.....nie wiem, co powiedziec, wiec po prostu podziekuję i wkleje fotke wystawki w Max-Flizie, gdzie je kupilismy. http://images37.fotosik.pl/1587/66bbb766b1606012m.jpg Nazwy juz nie pamietam, niestety:( Sandcośtam..... EDIT: Przypomniałam sobie-nazywaja sie Sunriver:wiggle: Mnie też Super ,chociaż ja bym się nie odważyła (i mówię to ja ,posiadaczka tatuaży i mnóstwa kolczyków ,no ale u mnie to pochowane ,eligancja-francja musi być ) Olcia wyglądasz teraz jak nastolatka :yes:Nie zdziw się jak usłyszysz gdzieś komentarze za plecami "taka młoda ,a już z dzieckiem":rotfl: A tak w ogóle to nie bądź żyła i wrzuć kuliżankom jakies nowe zdjęcia , ja poproszę gabinecik i sypialnię ..o i kuchnię też Oluś, Kochana, do tej mojej fryki a'la Kazadi, to ja włąsnie w szpilkach naginam i ...naprawde swietnie sie czuje w takim wydaniu. Musze dodac, ze drugi bok....nie został potraktowany maszynką, wiec tylko jedna strona zaskakuje;) OLA super kuchnia wychodzi i blacik piękny!!!!! i lampy nad stolem fajne. bierz sie do roboty..... nie opóżniaj:lol2: kryształy wieszaj!!! Oj , jak Ty mnie znasz....pisałam juz kiedys-ze najpierw kupie obraczki na serwetki..... Ola pięknie u Ciebie .Na widok kuchni ,to aż mi ślinka pociekła http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-314056.gif.No i te okna taras ............ja chcę nowy dom http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sad/smileys-sad-727268.gif Mirka, nie pierdacz Po co Ci drugi zaje..... dom, skoro juz jeden masz:rolleyes: Warto było czekac Alez Ci zazdraszczam tego tarasiku a stolik to ty szybko czyms nakryj bo widze ze tam caly warsztat masz rozpakowany Ola blat masz rowniez z Jet-a? Wiesz ze na razie dostaje wyceny nie do zaakceptowania Szukam dalej bo skoro rok wytrzymalam bez ramki kolejny tez moze zleci kakusku, dzieki za fotki:hug:-odpisze (mam nadzieje jutro:cool:) Oj wieeem:oops: w piatek posprzatam te rupiecia ze stołu;) Stół jest polakierowany-tym samym lakierem, co podłoga (bezbarwnym matowym) . Co do Jet Black'a...nas tez zgolili strasznie...dlatego byłam wsciekłą wczoraj.....:( napisze Ci w mailu, co i jak,kochana. Ola jeśli można ,to ja też poproszę o fotkę ogrodzenia i domu z zewnątrz ,na pw oczywiście A co tam, zdołuję się już całkiem Olus, no problem. Tylko daj mi czas do przyszłego tyg,ok?Wtedy beda juz otynkowane murki i zalozone czapki na nich;) i nie opowiadaj "dujnotów" (Tak powiedziałby Ci moj Mały-znaczy sie "durnot";)) No Olunia - pojechałas conajmniej jak z fryzura wczoraj Pięknie. Wszystko zachwyca Kuchnia czad, taras jak z bajki.... A glutami sie nie przejmuj - gluty tak maja że zazwyczaj z nimi nawet 2 tyg schodzi Ino żeby na stół nie pokapały No własnie stół ! Jak mozesz go tak narażać Kiedys dechy w gabinecie, dziś stół Nieładnie Oj, tam oj tam-zobaczysz mnie na zywo-to dopiero padniesz:lol2: Wiem, ze obibok ze mnie straszny...posprzatam w pt.Promise:cool: Olu kuchnia wymiata i jaki piękny tarasik się szykuje Lampki też cudne slicznie..kuchnia super juz wyglada..a stol my love WOW! To już??!! Ja to wiem kiedy wpaść Przeprowadzka!!! ooo, jak fajnie Cie u mnie widziec:hug: Chyba to po prostu wyczułaś łałałiła!!! Kocham wątki na tym etapie wykończeniówki - codziennie masa pięknych zdjęć, kolosalne postępy robiące kolosalne wrażenie, a spośród resztek pyłu i chaosu budowlanego - wyłania się w końcu spójna koncepcja pięknych wnętrz... Oluś - już Ci strasznie gratuluję Już widać, że będzie niesamowicie pięknie:hug: ale nadal zazdroszę jak cholera:sick: więc nie myśl sobie, że będę dalej piała;) kiedy ja będę na tym etapie???] Dzieki Madziulku Doczekasz sie Ty tez-spokojnie i wtedy to dopiero nam cięki opadną do zobaczenia niedługo:hug: Edytowane 7 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.06.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Ola,1.kuchnia przepiękna2. Jezu, jaki Ty masz blat i zlew!!!!!!!!!!!!!!!!!! ała!!!!!!!!!!!!!To jest zlew podwieszany?3. ja chcę taki taras!!!!!!!!!4. piękny stół i krzesła!!!!!! A mój mail to: [email protected] Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 07.06.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Hej Hazel, przyszłam się przywitać muszę się przyznać.... podczytywałam Cię już od jakiegoś czasu cichaczem Twój domek , baaaaaaaaardzo mi się podoba i straszny mętlik mi w głowie robi....miotam się między klasyką a nowoczesnością kuchnia świetna !!!!!!!!!!!!!!!!!...jak i cała reszta ..................................... pytałaś się może ogrodników o ten hydrożel o którym pisałam Ci u Ali (emirandy) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts