1976pinacolada 10.06.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja pisze dopiero teraz bo dopiero teraz mowe odzyskałam Literki - bomba auto - rewelka stół ładnie posprzatany zadanie zaliczone gabinet śliczny i chyba nawet biurko "pogłębione" czy na nim po prostu cos leży i wystaje ?? Fotel bedzie odlotowy ale jednak nie ten , który planowałaś .... (białe krzesło trochę pokraczne ) sypialni nie widze a chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hazel, pieknie Ci to wszystko wyszło. A na wpis o bliskiej przeprowadzce, to zzieleniałam z zazdrości Napisz mi proszę, czy regały w gabinecie robiłaś na zamówienie czy to jakiś kupowany gotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.06.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ola [/bpięknie:jawdrop: dla mnie auto rewalacyjne super, aż swojemu pełnoletniemu bym kupiła, n=bo mam zazdrość!!!! ale myślę , ze popatrzyłby na mnie jak waryjatkę. Czeka nas niestety wydatek na prawdziwe;) Literki super i cała łazienka spa fajowa!!!!wyszła bardzo oryginalnie!!!! literki piekne!!!! jadalnia piękna ja choruje na te krrzesłamoże się pokuszę o 1 do biurka. wygodne??????? pieknie, pięknie, pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 11.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ale Olu masz fajnie... już za momencik będziesz mieszkać o mój etap nie pytaj bo mnie krew zalewa wszystko wygląda rewelacyjnie :yes: łazienka z literkami ( świetne !!!!! ), gabinet, stół z krzesłami, hol z galeryjką...... łóżko- samochód full wypas tak wypasionego jeszcze nie widziałam i małego pomocnika nie widziałam ale domyślam się, że jest rozkoszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nie zobaczyłam wszystkiego, ale wybaczam skoro to burdello bum bum. Czekam więc na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.06.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ola bum bym wymiata Ty, a może i ja jeszcze zaszaleję dla Oskara?????? Kiedyś takie planowałam, ale ostatnimi czasy pomyślałam ze już duży - ale przecież mogę dla Igiego później dać - i 2 chłopoki będą zadowolone - sorki że tak tu głośno myśłę Powiem Ci że metamorfoza łazienki A powiedz mi wspominałaś na jaki kolor masz obić tą ławeczkę do wiatrołapu - bo nie pamiętam - a ciekawa jestem bardzo - na kiedy mają zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam sie po raz pierwszy ale musze sie przyznać do podglądactwa Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie! Wszystko mi sie podoba...WSZYSTKO! Ale numer 1 dla łazienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hazeleyes napisz proszę skąd te literki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 jak miło wrócić,wyjazd był mi potrzebny ,ale co mnie czekało po powrocie...brak słów...pięknie ,literki fantastycznie wyglądają w łazience- czyje to dzieło?Twojego stolarza?ramki na ścianie bardzo łądnie rozmieszczone,stół jak z Manufaktury drewna,łóżko odjazdowe.Powiedz mi Hazelku blat w łazience z jakiego drewna i czym zabezpieczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Olu pieniążki doszły dziękuję, jak na mój gust za dużo 1zł20gr (nie wiem czy dobrze wyliczyłam?)ale przy najbliższej okazji oddam , będe miała pretekst, żeby Cie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 agalind ja zdecydowałam sie na białe, drewniane żaluzje...ale dopiero w przyszłym tyg bede mogła powiedziec, czy to był dobry pomysł W sumie od początku skłaniam się ku żaluzjom drewnianym, ale wolałam zapytac czy jest jeszcze jakieś rozwiazanie, o którym może nie wiem. Dziękuję. PS. Śliczny dom, każde pomieszczenie ładniejsze od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.06.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Olu, jak u Was to wszystko szybko pięknieje Świetny jasny hol, świetne eamesy, świetne łóżko-autko. Najświetniejsza jednak moim zdaniem ściana literkowa (na wannę ciągle jeszcze nie mogę się napatrzeć) - naprawdę bardzo apetyczna (to pewnie głównie przez tę czekoladę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.06.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hazel,no cudniaście i wyjątkowo u Ciebie się robi!!!Przepiękna jadalnia, krzesła i stół - jedne z najpiękniejszych!!!!!Wanny Ci zazdroszczę ja okrutnie!!!A ile Ty masz łazienek????????? Skoro pokazałaś jeszcze jedną mocno czarną przy sypialni??? Pokażże ją w całej okazałości, by the way!! A jaki masz konkretnie granit? Star Galaxy, Nero Assoluto, czy jeszcze inny?(Podałabyś mi cenę za metr na priv?) A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!!Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 WOW Hazelku dawno mnie nie było a tu takie zmiany, łazienka zajebista- jak zobaczyłam zdjęcie i te litery to myślałam ze to z gazety, noo zajebiście wszystko wychodzi, a te czarne pasy na suficie i lampy w nich - zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.06.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!! Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!! Ależ my o tym doskonale wiemy i jaka wesoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 domek śliczności... stoł rewelacja, w łazience bym chetnie zanurzyła się w bąbelkach a potem skuliła do tego samochodzikowego lóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.06.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hazel, ale tu ochów i achów. Będę nudna, też wzdycham. Niestety nie widziałam wszystkiego, ale to co udało mi się podlądnąć wygląda rewelacyjnie. Łazienka czekoladowa mniam, kuchnia zapowiada się rewelacyjnie, no i ten stół z moimi ulubionymi krzesełkami, ach. Cudnie się u Ciebie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.06.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 hej Oluś, ale mnie dłuuuugo nie było u Ciebie i jestem pod wielkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop: - kobieto coś Ty za wnętrza stworzyłaś - CUDOWNE!!!! wszystko bardzo mi się podoba...... brak mi słów:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.06.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kochane,baaaaardzo dziekuje:hug: i ...odpisze jutro, bo M jest w domku i mi kaze mecz ogladac a poza tym, to "ten laptop strrrasznie promieniuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.06.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!! Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!![/i] No ja na zdjęciach tylko mogłam podziwiac ale juz w czwartek pomacam ją sobie na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.06.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Kochani, baaaardzo dziekuje za tyle pozytywnych opinii na temat tych moich wypocin...bardzo sie podbudowałam i uwierzyłam,ze te moje wnetrza nie som złe a błędy, które popełniłam nie przysłaniają atutów:oops: dobra ,ochłonęłam ;)mogę napisać coś więcej dzięki za fotkę gabinetu ,utwierdziła mnie w przekonaniu,że biała zabudowa na białej ścianie będzie strzałem w 10 Olcia powiedz mi ,czemu Ty się nie budowałaś przede mną ,ha ??? mogłabym bezczelnie zgapiać Oluś, dziekuje Kochana i super,ze Twoj gabinecik tez bedzie biały:wiggle: A jakie dodatki planujesz? Sypialnia z tapeta cudowna, lampa w łazience tez mi się podoba No i po c Ty ztrudniałaś ekipę do kładzenia kostki, kiedy Mlody sam by to wszystk chetnie zrobił Dziekuje Alu Powiem Ci,ze nie mogłam go stamtąd odciągnąć-taki pracuś Suuuper! Kupuję tą wannę Sliczna jest. I sciane być może też spapugujemy po Tobie jeśli nie masz nic przeciwko Kurcze płytki też mi się bardzo podobają....Tylko widze ze one sa w matfizie a ja z Warszawy jestem wiec ciezko bedzie zeby je poogladac. Mezowi za to spodobal sie Twoj stoł a czytałam ze zdolny stolarz zrobil Ci go za fajna cene. Czy ten stolarz jest moze gdzies z okolic stolicy?? Jesli tak to moge prosic o namiar? Pięękna sypialnia. Zazdroszcze ze masz juz to wszystko za soba...!!! Dziekuję bardzo i pewnie,ze nie mam nic przeciwko:wiggle: Namiar na stolarza oczywiscie podesle:) Byłam u Ciebie w dzienniku ale w ogóle sie nie mogłam odnalezc...-jak zawsze w ten formule.Nie myslałas o przeniesieniu dziennika tutaj do nas? Tu zagląda wiecej osób i to wszystko jest bardziej czytelne...a i oczywiscie dziekuje za wiadomosc, wizualkę widziałam tylko nie miałam czasu skrobnac. Zrobie to, jak odpisze-czyli za godzinę P.S tak skrycie, to sie ciesze, ze jestem na finiszu;) Olu normalnie ręce ,nogi ,majtki opadają :jawdrop: auto bajera ciekawam ceny Szał ciał literki mistrzostwo A ja sypialni nie widzę no to pojechałas, karolku:lol2:dzieki:hug: Sypialnia bedzie, juz niebawem ale teraz mam same fotki, na których jest burdello bum-bum cene autka podam na pw;) a ja przystojnego pracusia widziałam:wiggle: wyściskaj słodziaka od ciotki:hug: dzieki Ciociuuuuuu:hug: Ja pisze dopiero teraz bo dopiero teraz mowe odzyskałam Literki - bomba auto - rewelka stół ładnie posprzatany zadanie zaliczone gabinet śliczny i chyba nawet biurko "pogłębione" czy na nim po prostu cos leży i wystaje ?? Fotel bedzie odlotowy ale jednak nie ten , który planowałaś .... (białe krzesło trochę pokraczne ) sypialni nie widze a chciałabym dziekówa, tesciuuuffffko biurko poszerzone ale tez leża na nim ramy do plakatów;) sypialnia bedzie-ale ona jest nie w Twoim stajlu-tak mysle:rolleyes: buziaki i do czwartku:hug: Hazel, pieknie Ci to wszystko wyszło. A na wpis o bliskiej przeprowadzce, to zzieleniałam z zazdrości Napisz mi proszę, czy regały w gabinecie robiłaś na zamówienie czy to jakiś kupowany gotowiec? Spireo, dziekuje Ci jeszcze raz:hug: Przeciez Ty tez jestes na ostatniej prostej, wiec nie ma czego zazdroscic;) Regał w gabinecie robiony był na zamówienie-a inspiracją była fotka w gazecie;) ola [/bpięknie:jawdrop: dla mnie auto rewalacyjne super, aż swojemu pełnoletniemu bym kupiła, n=bo mam zazdrość!!!! ale myślę , ze popatrzyłby na mnie jak waryjatkę. Czeka nas niestety wydatek na prawdziwe;) Literki super i cała łazienka spa fajowa!!!!wyszła bardzo oryginalnie!!!! literki piekne!!!! jadalnia piękna ja choruje na te krrzesłamoże się pokuszę o 1 do biurka. wygodne??????? pieknie, pięknie, pięknie:) Monia, Co do łózka,to załuj ze nie widziałas mojego M.-On sie nawet tak z mebli w kuchni, czy blatów nie cieszył i stwierdził,ze takie auto, to Jego marzenie z dziecinstwa. Bawi sie cały czas pilotem (tak, do tego łózka jest pilot, który wyglada, jak kluczyk:lol:) Monia, Ty myslalas o tych krzesłąch do jadalni kiedys, to nadal aktualne? ale Olu masz fajnie... już za momencik będziesz mieszkać o mój etap nie pytaj bo mnie krew zalewa wszystko wygląda rewelacyjnie :yes: łazienka z literkami ( świetne !!!!! ), gabinet, stół z krzesłami, hol z galeryjką...... łóżko- samochód full wypas tak wypasionego jeszcze nie widziałam i małego pomocnika nie widziałam ale domyślam się, że jest rozkoszny oj zdradz proszę.... zaraz Cie naprostujemy,ze na pewno nie jest tak zle, jak myslisz;) Nie zobaczyłam wszystkiego, ale wybaczam skoro to burdello bum bum. Czekam więc na fotki Venusku, na jakie fotki Ty czekasz? Przeca dopiero wkleiłam:lol: Ola bum bym wymiata Ty, a może i ja jeszcze zaszaleję dla Oskara?????? Kiedyś takie planowałam, ale ostatnimi czasy pomyślałam ze już duży - ale przecież mogę dla Igiego później dać - i 2 chłopoki będą zadowolone - sorki że tak tu głośno myśłę Powiem Ci że metamorfoza łazienki A powiedz mi wspominałaś na jaki kolor masz obić tą ławeczkę do wiatrołapu - bo nie pamiętam - a ciekawa jestem bardzo - na kiedy mają zrobić Dzieki Kochana Łozko w kazdej chwili mozesz zobaczyc na zywo i wtedy sobie zdecydujesz na spokojnie ale mysle, ze Oskarek byłby wniebowzięty niemniej niz Twój Mąż Kolor....no...szary oczywiscie:rolleyes: Pan tapicer dotarł wreszcie-po kilku odwołanych wizytach:rolleyes: Mam wrazenie, ze bedzie dobrze ale, jak kazdy fachowiec słowny, to on nie jest:rolleyes: i podał mi kilka wersji na kiedy zrobi...no i sama nie wiem, na czym stanęło:rolleyes: Witam sie po raz pierwszy ale musze sie przyznać do podglądactwa Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie! Wszystko mi sie podoba...WSZYSTKO! Ale numer 1 dla łazienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hazeleyes napisz proszę skąd te literki! Agi, dziekuje i zapraszam czesciej:welcome: Literki zamawiałam tu: http://www.opifex.pl/pl jak miło wrócić,wyjazd był mi potrzebny ,ale co mnie czekało po powrocie...brak słów...pięknie ,literki fantastycznie wyglądają w łazience- czyje to dzieło?Twojego stolarza?ramki na ścianie bardzo łądnie rozmieszczone,stół jak z Manufaktury drewna,łóżko odjazdowe.Powiedz mi Hazelku blat w łazience z jakiego drewna i czym zabezpieczony? Basiu, ale mi miło....jeju, dzieki:oops: Link do pana od literek podałam wyzej. Basiu, w wc blat jest z teaku a w spa z ...parkietu dębowego zapezpieczonego jakims specjalnym olejem Bona-ale takim, który sciagali mi z Niemiec-czekałam dwa tyg.Podobno jest rewelacyjny ale jeszcze nie mogę tego potwierdzic.Wyjdzie w praniu:rolleyes: Olu pieniążki doszły dziękuję, jak na mój gust za dużo 1zł20gr (nie wiem czy dobrze wyliczyłam?)ale przy najbliższej okazji oddam , będe miała pretekst, żeby Cie odwiedzić Ufff, super ze pomyliłam sie na Twoją korzysc:wiggle: jeszcze raz dziekuje Alu i daj znac, jak tylko bedziesz wiedziała kiedy, co i jak:wiggle: W sumie od początku skłaniam się ku żaluzjom drewnianym, ale wolałam zapytac czy jest jeszcze jakieś rozwiazanie, o którym może nie wiem. Dziękuję. PS. Śliczny dom, każde pomieszczenie ładniejsze od poprzedniego. dziekuje:wiggle: w pon lub wtorek mam montaz, wiec wtedy zobaczymy czy to dobry pomysł w naszym przypadku;) byłam z rewizytą ale nie pamietam, czy cos pisałam:rolleyes: Olu, jak u Was to wszystko szybko pięknieje Świetny jasny hol, świetne eamesy, świetne łóżko-autko. Najświetniejsza jednak moim zdaniem ściana literkowa (na wannę ciągle jeszcze nie mogę się napatrzeć) - naprawdę bardzo apetyczna (to pewnie głównie przez tę czekoladę). Matko, ale niezałuzone te komplementy...Dropku....sie rozczerwieniłam normalnie:oops:....dzieki Kochana.....:hug: Hazel, no cudniaście i wyjątkowo u Ciebie się robi!!! Przepiękna jadalnia, krzesła i stół - jedne z najpiękniejszych!!!!! Wanny Ci zazdroszczę ja okrutnie!!! A ile Ty masz łazienek????????? Skoro pokazałaś jeszcze jedną mocno czarną przy sypialni??? Pokażże ją w całej okazałości, by the way!! A jaki masz konkretnie granit? Star Galaxy, Nero Assoluto, czy jeszcze inny? (Podałabyś mi cenę za metr na priv?) A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!! Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!! Sharlotko...jeszcze płonę po poprzednich komplementach ale Ty mnie zabiłaś....Kochana....rozbawiłas mnie tym ostatnim komplementem, bo przypomniałam sobie, co powiedziała na moj temat Madziazzz, jak mnie zobaczyła u Ali-ze wyglądam tak, ze do Zary mnie na bank nie wpuszczają, tylko wyganiają do ...Bershki. No tak, ja z tych małych czarnych (choc ostatnio rudawych i ...no wiadomo z jaka fryzurą) ale te góóópie kurze łapki zdradzają moj podeszły wiek:lol2: Łazienka przy sypialni jest biało-czarna. Ciezko zrobic sensowne zdjecie-ale obiecuje, ze sie postaram zrobic ladne fotki po montazu zaluzji (w pon lub wtorek) Blat to Jet Black (tanszy odpowiednik Nero Assoluto). WOW Hazelku dawno mnie nie było a tu takie zmiany, łazienka zajebista- jak zobaczyłam zdjęcie i te litery to myślałam ze to z gazety, noo zajebiście wszystko wychodzi, a te czarne pasy na suficie i lampy w nich - zajefajne Reni, dzieki kochana:oops: az mi głupio...bo jak Ty Twoj domek pokazałas, to ja miałam blade pojecie ...o czymkolwiek...i uczyłam sie przede wszystkim na Twoich i MarJelkowych wnetrzach:hug: Ależ my o tym doskonale wiemy i jaka wesoła domek śliczności... stoł rewelacja, w łazience bym chetnie zanurzyła się w bąbelkach a potem skuliła do tego samochodzikowego lóżeczka Pieknie to napisałaś dziekuje:hug: Hazel, ale tu ochów i achów. Będę nudna, też wzdycham. Niestety nie widziałam wszystkiego, ale to co udało mi się podlądnąć wygląda rewelacyjnie. Łazienka czekoladowa mniam, kuchnia zapowiada się rewelacyjnie, no i ten stół z moimi ulubionymi krzesełkami, ach. Cudnie się u Ciebie robi! rere, super ze wpadłaś i dziekuje za kumplimenty.:hug:Pozwól, ze Ci pogratuluje tego, o czym doczytałam u reni:wiggle: super wiadomosc:wiggle: Kochana, ja niedługo sie ewakuuje chyba do galerii, tak jak Ola wiec bedziesz moze czesciej wpadac:) No ja na zdjęciach tylko mogłam podziwiac ale juz w czwartek pomacam ją sobie na żywca mua, mua,mua.Ja Ciebie tez se...no wiesz.... hej Oluś, ale mnie dłuuuugo nie było u Ciebie i jestem pod wielkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop: - kobieto coś Ty za wnętrza stworzyłaś - CUDOWNE!!!! wszystko bardzo mi się podoba...... brak mi słów:eek: Dziekuje oldzia-wpadaj czesciej kochana:wiggle: Edytowane 12 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts