Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Ja pisze dopiero teraz bo dopiero teraz mowe odzyskałam :jawdrop:

Literki - bomba :jawdrop:

auto - rewelka :jawdrop:

stół ładnie posprzatany :yes: zadanie zaliczone :yes:

gabinet śliczny i chyba nawet biurko "pogłębione" czy na nim po prostu cos leży i wystaje ?? Fotel bedzie odlotowy ale jednak nie ten , który planowałaś .... (białe krzesło trochę pokraczne :rotfl: )

sypialni nie widze a chciałabym

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ola [/bpięknie:jawdrop:

dla mnie auto rewalacyjne;) super, aż swojemu pełnoletniemu bym kupiła, n=bo mam zazdrość!!!!:rolleyes: ale myślę , ze popatrzyłby na mnie jak waryjatkę. Czeka nas niestety wydatek na prawdziwe;)

Literki super i cała łazienka spa fajowa!!!!wyszła bardzo oryginalnie!!!! literki piekne!!!!

jadalnia piękna ja choruje na te krrzesłamoże się pokuszę o 1 do biurka. wygodne???????:)

pieknie, pięknie, pięknie:)

ale Olu masz fajnie... już za momencik będziesz mieszkać :rolleyes:

o mój etap nie pytaj bo mnie krew zalewa :mad:

wszystko wygląda rewelacyjnie :yes::yes::yes: łazienka z literkami ( świetne !!!!! ), gabinet, stół z krzesłami, hol z galeryjką...... :jawdrop:

łóżko- samochód full wypas :D tak wypasionego jeszcze nie widziałam :no:

i małego pomocnika nie widziałam :( ale domyślam się, że jest rozkoszny :yes:

Ola bum bym wymiata :jawdrop:

Ty, a może i ja jeszcze zaszaleję dla Oskara??????

Kiedyś takie planowałam, ale ostatnimi czasy pomyślałam ze już duży - ale przecież mogę dla Igiego później dać - i 2 chłopoki będą zadowolone :yes: - sorki że tak tu głośno myśłę :rolleyes:

Powiem Ci że metamorfoza łazienki :jawdrop:

A powiedz mi wspominałaś na jaki kolor masz obić tą ławeczkę do wiatrołapu - bo nie pamiętam :rolleyes: - a ciekawa jestem bardzo :lol: - na kiedy mają zrobić :popcorn:

jak miło wrócić,wyjazd był mi potrzebny ,ale co mnie czekało po powrocie...brak słów...pięknie ,literki fantastycznie wyglądają w łazience- czyje to dzieło?Twojego stolarza?ramki na ścianie bardzo łądnie rozmieszczone,stół jak z Manufaktury drewna,łóżko odjazdowe.Powiedz mi Hazelku blat w łazience z jakiego drewna i czym zabezpieczony?

agalind

ja zdecydowałam sie na białe, drewniane żaluzje...ale dopiero w przyszłym tyg bede mogła powiedziec, czy to był dobry pomysł

W sumie od początku skłaniam się ku żaluzjom drewnianym, ale wolałam zapytac czy jest jeszcze jakieś rozwiazanie, o którym może nie wiem. Dziękuję.

PS. Śliczny dom, każde pomieszczenie ładniejsze od poprzedniego.

Hazel,

no cudniaście i wyjątkowo u Ciebie się robi!!!

Przepiękna jadalnia, krzesła i stół - jedne z najpiękniejszych!!!!!

Wanny Ci zazdroszczę ja okrutnie!!!

A ile Ty masz łazienek????????? Skoro pokazałaś jeszcze jedną mocno czarną przy sypialni??? Pokażże ją w całej okazałości, by the way!!

A jaki masz konkretnie granit? Star Galaxy, Nero Assoluto, czy jeszcze inny?

(Podałabyś mi cenę za metr na priv?)

A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!!

Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!!

Hazel, ale tu ochów i achów. Będę nudna, też wzdycham. Niestety nie widziałam wszystkiego, ale to co udało mi się podlądnąć wygląda rewelacyjnie. Łazienka czekoladowa mniam, kuchnia zapowiada się rewelacyjnie, no i ten stół z moimi ulubionymi krzesełkami, ach. Cudnie się u Ciebie robi!

Kochani, baaaardzo dziekuje za tyle pozytywnych opinii na temat tych moich wypocin...bardzo sie podbudowałam i uwierzyłam,ze te moje wnetrza nie som złe a błędy, które popełniłam nie przysłaniają atutów:oops::hug:

dobra ,ochłonęłam ;)mogę napisać coś więcej :p

dzięki za fotkę gabinetu :hug:,utwierdziła mnie w przekonaniu,że biała zabudowa na białej ścianie będzie strzałem w 10 :cool:

Olcia powiedz mi ,czemu Ty się nie budowałaś przede mną ,ha ??? mogłabym bezczelnie zgapiać :p

Oluś, dziekuje Kochana i super,ze Twoj gabinecik tez bedzie biały:wiggle: A jakie dodatki planujesz?

Sypialnia z tapeta cudowna, lampa w łazience tez mi się podoba :)

No i po c Ty ztrudniałaś ekipę do kładzenia kostki, kiedy Mlody sam by to wszystk chetnie zrobił :lol2:

Dziekuje Alu:hug: Powiem Ci,ze nie mogłam go stamtąd odciągnąć-taki pracuś:rolleyes:

Suuuper! Kupuję tą wannę :) Sliczna jest. I sciane być może też spapugujemy po Tobie jeśli nie masz nic przeciwko :) Kurcze płytki też mi się bardzo podobają....Tylko widze ze one sa w matfizie a ja z Warszawy jestem wiec ciezko bedzie zeby je poogladac. Mezowi za to spodobal sie Twoj stoł a czytałam ze zdolny stolarz zrobil Ci go za fajna cene. Czy ten stolarz jest moze gdzies z okolic stolicy?? Jesli tak to moge prosic o namiar?

Pięękna sypialnia. Zazdroszcze ze masz juz to wszystko za soba...!!!

Dziekuję bardzo i pewnie,ze nie mam nic przeciwko:wiggle:

Namiar na stolarza oczywiscie podesle:)

Byłam u Ciebie w dzienniku ale w ogóle sie nie mogłam odnalezc...:rolleyes:-jak zawsze w ten formule.Nie myslałas o przeniesieniu dziennika tutaj do nas? Tu zagląda wiecej osób i to wszystko jest bardziej czytelne...a i oczywiscie dziekuje za wiadomosc, wizualkę widziałam tylko nie miałam czasu skrobnac. Zrobie to, jak odpisze-czyli za godzinę:D

P.S tak skrycie, to sie ciesze, ze jestem na finiszu;)

Olu

normalnie ręce ,nogi ,majtki opadają :jawdrop::jawdrop:

auto bajera ciekawam ceny

Szał ciał

literki mistrzostwo

A ja sypialni nie widzę :bash:

:rotfl:

no to pojechałas, karolku:lol2:dzieki:hug:

Sypialnia bedzie, juz niebawem ale teraz mam same fotki, na których jest burdello bum-bum:rolleyes:

cene autka podam na pw;)

a ja przystojnego pracusia widziałam:wiggle:

wyściskaj słodziaka od ciotki:hug:

dzieki Ciociuuuuuu:hug:

Ja pisze dopiero teraz bo dopiero teraz mowe odzyskałam :jawdrop:

Literki - bomba :jawdrop:

auto - rewelka :jawdrop:

stół ładnie posprzatany :yes: zadanie zaliczone :yes:

gabinet śliczny i chyba nawet biurko "pogłębione" czy na nim po prostu cos leży i wystaje ?? Fotel bedzie odlotowy ale jednak nie ten , który planowałaś .... (białe krzesło trochę pokraczne :rotfl: )

sypialni nie widze a chciałabym

dziekówa, tesciuuuffffko:hug: biurko poszerzone ale tez leża na nim ramy do plakatów;)

sypialnia bedzie-ale ona jest nie w Twoim stajlu-tak mysle:rolleyes:

buziaki i do czwartku:hug:

Hazel, pieknie Ci to wszystko wyszło. A na wpis o bliskiej przeprowadzce, to zzieleniałam z zazdrości ;)

Napisz mi proszę, czy regały w gabinecie robiłaś na zamówienie czy to jakiś kupowany gotowiec?

Spireo, dziekuje Ci jeszcze raz:hug: Przeciez Ty tez jestes na ostatniej prostej, wiec nie ma czego zazdroscic;)

Regał w gabinecie robiony był na zamówienie-a inspiracją była fotka w gazecie;)

ola [/bpięknie:jawdrop:

dla mnie auto rewalacyjne;) super, aż swojemu pełnoletniemu bym kupiła, n=bo mam zazdrość!!!!:rolleyes: ale myślę , ze popatrzyłby na mnie jak waryjatkę. Czeka nas niestety wydatek na prawdziwe;)

Literki super i cała łazienka spa fajowa!!!!wyszła bardzo oryginalnie!!!! literki piekne!!!!

jadalnia piękna ja choruje na te krrzesłamoże się pokuszę o 1 do biurka. wygodne???????:)

pieknie, pięknie, pięknie:)

Monia, :hug: Co do łózka,to załuj ze nie widziałas mojego M.-On sie nawet tak z mebli w kuchni, czy blatów nie cieszył i stwierdził,ze takie auto, to Jego marzenie z dziecinstwa.:) Bawi sie cały czas pilotem (tak, do tego łózka jest pilot, który wyglada, jak kluczyk:lol:)

Monia, Ty myslalas o tych krzesłąch do jadalni kiedys, to nadal aktualne?

ale Olu masz fajnie... już za momencik będziesz mieszkać :rolleyes:

o mój etap nie pytaj bo mnie krew zalewa :mad:

wszystko wygląda rewelacyjnie :yes::yes::yes: łazienka z literkami ( świetne !!!!! ), gabinet, stół z krzesłami, hol z galeryjką...... :jawdrop:

łóżko- samochód full wypas :D tak wypasionego jeszcze nie widziałam :no:

i małego pomocnika nie widziałam :( ale domyślam się, że jest rozkoszny :yes:

:hug:

oj zdradz proszę....:oops: zaraz Cie naprostujemy,ze na pewno nie jest tak zle, jak myslisz;)

Nie zobaczyłam wszystkiego, ale wybaczam skoro to burdello bum bum. Czekam więc na fotki :popcorn:

Venusku, na jakie fotki Ty czekasz?:lol: Przeca dopiero wkleiłam:lol:

Ola bum bym wymiata :jawdrop:

Ty, a może i ja jeszcze zaszaleję dla Oskara??????

Kiedyś takie planowałam, ale ostatnimi czasy pomyślałam ze już duży - ale przecież mogę dla Igiego później dać - i 2 chłopoki będą zadowolone :yes: - sorki że tak tu głośno myśłę :rolleyes:

Powiem Ci że metamorfoza łazienki :jawdrop:

A powiedz mi wspominałaś na jaki kolor masz obić tą ławeczkę do wiatrołapu - bo nie pamiętam :rolleyes: - a ciekawa jestem bardzo :lol: - na kiedy mają zrobić :popcorn:

Dzieki Kochana:wiggle: Łozko w kazdej chwili mozesz zobaczyc na zywo i wtedy sobie zdecydujesz na spokojnie ale mysle, ze Oskarek byłby wniebowzięty niemniej niz Twój Mąż:lol:

Kolor....no...szary oczywiscie:rolleyes::lol: Pan tapicer dotarł wreszcie-po kilku odwołanych wizytach:rolleyes: Mam wrazenie, ze bedzie dobrze ale, jak kazdy fachowiec słowny, to on nie jest:rolleyes: i podał mi kilka wersji na kiedy zrobi...no i sama nie wiem, na czym stanęło:rolleyes:

Witam sie po raz pierwszy ale musze sie przyznać do podglądactwa ;-) Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie! Wszystko mi sie podoba...WSZYSTKO! Ale numer 1 dla łazienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hazeleyes napisz proszę skąd te literki!

Agi, dziekuje i zapraszam czesciej:welcome:

Literki zamawiałam tu:

http://www.opifex.pl/pl

jak miło wrócić,wyjazd był mi potrzebny ,ale co mnie czekało po powrocie...brak słów...pięknie ,literki fantastycznie wyglądają w łazience- czyje to dzieło?Twojego stolarza?ramki na ścianie bardzo łądnie rozmieszczone,stół jak z Manufaktury drewna,łóżko odjazdowe.Powiedz mi Hazelku blat w łazience z jakiego drewna i czym zabezpieczony?

Basiu, ale mi miło....jeju, dzieki:oops::hug:

Link do pana od literek podałam wyzej.

Basiu, w wc blat jest z teaku a w spa z ...parkietu dębowego zapezpieczonego jakims specjalnym olejem Bona-ale takim, który sciagali mi z Niemiec-czekałam dwa tyg.Podobno jest rewelacyjny ale jeszcze nie mogę tego potwierdzic.Wyjdzie w praniu:rolleyes:

Olu :hug: pieniążki doszły dziękuję, jak na mój gust za dużo 1zł20gr (nie wiem czy dobrze wyliczyłam?)ale przy najbliższej okazji oddam :lol2:, będe miała pretekst, żeby Cie odwiedzić :lol2:

Ufff, super ze pomyliłam sie na Twoją korzysc:wiggle: jeszcze raz dziekuje Alu:hug: i daj znac, jak tylko bedziesz wiedziała kiedy, co i jak:wiggle:

W sumie od początku skłaniam się ku żaluzjom drewnianym, ale wolałam zapytac czy jest jeszcze jakieś rozwiazanie, o którym może nie wiem. Dziękuję.

PS. Śliczny dom, każde pomieszczenie ładniejsze od poprzedniego.

:oops: dziekuje:wiggle: w pon lub wtorek mam montaz, wiec wtedy zobaczymy czy to dobry pomysł w naszym przypadku;) byłam z rewizytą:wiggle: ale nie pamietam, czy cos pisałam:rolleyes:

Olu, jak u Was to wszystko szybko pięknieje :jawdrop:

Świetny jasny hol, świetne eamesy, świetne łóżko-autko. Najświetniejsza jednak moim zdaniem ściana literkowa (na wannę ciągle jeszcze nie mogę się napatrzeć) - naprawdę bardzo apetyczna (to pewnie głównie przez tę czekoladę;)).

Matko, ale niezałuzone te komplementy...Dropku....sie rozczerwieniłam normalnie:oops:....dzieki Kochana.....:hug::hug:

Hazel,

no cudniaście i wyjątkowo u Ciebie się robi!!!

Przepiękna jadalnia, krzesła i stół - jedne z najpiękniejszych!!!!!

Wanny Ci zazdroszczę ja okrutnie!!!

A ile Ty masz łazienek????????? Skoro pokazałaś jeszcze jedną mocno czarną przy sypialni??? Pokażże ją w całej okazałości, by the way!!

A jaki masz konkretnie granit? Star Galaxy, Nero Assoluto, czy jeszcze inny?

(Podałabyś mi cenę za metr na priv?)

A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!!

Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!!

Sharlotko...jeszcze płonę po poprzednich komplementach ale Ty mnie zabiłaś....Kochana....rozbawiłas mnie tym ostatnim komplementem, bo przypomniałam sobie, co powiedziała na moj temat Madziazzz, jak mnie zobaczyła u Ali-ze wyglądam tak, ze do Zary mnie na bank nie wpuszczają, tylko wyganiają do ...Bershki. :rotfl: No tak, ja z tych małych czarnych (choc ostatnio rudawych i ...no wiadomo z jaka fryzurą:lol:) ale te góóópie kurze łapki zdradzają moj podeszły wiek:lol2:

Łazienka przy sypialni jest biało-czarna. Ciezko zrobic sensowne zdjecie-ale obiecuje, ze sie postaram zrobic ladne fotki po montazu zaluzji (w pon lub wtorek):yes:

Blat to Jet Black (tanszy odpowiednik Nero Assoluto).

WOW Hazelku dawno mnie nie było a tu takie zmiany, łazienka zajebista- jak zobaczyłam zdjęcie i te litery to myślałam ze to z gazety, noo zajebiście wszystko wychodzi, a te czarne pasy na suficie i lampy w nich - zajefajne

Reni, dzieki kochana:oops::hug: az mi głupio...bo jak Ty Twoj domek pokazałas, to ja miałam blade pojecie ...o czymkolwiek...i uczyłam sie przede wszystkim na Twoich i MarJelkowych wnetrzach:hug:

Ależ my o tym doskonale wiemy i jaka wesoła :)

:hug:

domek śliczności... stoł rewelacja, w łazience bym chetnie zanurzyła się w bąbelkach a potem skuliła do tego samochodzikowego lóżeczka :-)

Pieknie to napisałaś:wiggle: dziekuje:hug:

Hazel, ale tu ochów i achów. Będę nudna, też wzdycham. Niestety nie widziałam wszystkiego, ale to co udało mi się podlądnąć wygląda rewelacyjnie. Łazienka czekoladowa mniam, kuchnia zapowiada się rewelacyjnie, no i ten stół z moimi ulubionymi krzesełkami, ach. Cudnie się u Ciebie robi!

rere, super ze wpadłaś i dziekuje za kumplimenty.:hug:Pozwól, ze Ci pogratuluje tego, o czym doczytałam u reni:wiggle: super wiadomosc:wiggle:

Kochana, ja niedługo sie ewakuuje chyba do galerii, tak jak Ola wiec bedziesz moze czesciej wpadac:)

No ja na zdjęciach tylko mogłam podziwiac ale juz w czwartek pomacam ją sobie na żywca :wiggle: :cool:

mua, mua,mua.Ja Ciebie tez se...no wiesz....:rotfl:

hej Oluś, ale mnie dłuuuugo nie było u Ciebie i jestem pod wielkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop::jawdrop: - kobieto coś Ty za wnętrza stworzyłaś - CUDOWNE!!!! wszystko bardzo mi się podoba...... brak mi słów:eek:

Dziekuje oldzia:hug:-wpadaj czesciej kochana:wiggle:

Edytowane przez hazeleyes1982