Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja po pierwszym meczu jak Tytoń obronił straciłam głos ( serio)teraz już jest ok ,bo minęło kilka dni, wczoraj siedziałam z laptopem stresując się,zamawiałam kibelki,całkowicie się wyłączając jak Rosjanie mieli piłkę.

Hazelku te literki masz ze sklejki?jaki jest koszt takich literek ?

:rotfl:

Ps. mój m w pewnym momencie wyszedł do kuchni. Mysle sobie : pewnie po piwko albo jakies chipsy.... Długo go nie ma wiec pytam co robi a on sprząta :jawdrop:

A ja wczoraj wyjatkowo sie nie denerwwałam, byłam przekonana, że wynik utrzymają a nawet wbija Ruskom jeszcze jednego gola. Byłam wybitnie spokojna, jak nigdy. Od rana wmawiałam sobie i innym, że na pewno wygramy (dla mnie remis też jest wygraną) i ogarnął mnie wszechbłogi spokój. Jestem pod duzym wrazeniem gry naszego zespołu byli lepsi i z pewnością jeszcze jedna bramka im sie należała :)

Moje dziecko tez było pod dużym wrażeniem swojej mamy (Mi nie jest kibicem piłki) jak darła sie goooooooooooooooooool przez pięć minut, az zszedł na dł zobaczyć, czy płyta mi się nie zacięła :lol2:

Kochane,padam jak co dzien na twarz wiec tak szybciutko:

Basiu, to jest drewno (dąb) nie wiem, czy to mozna sklejką nazwac...:confused: płaciłam 40 zł za literę.

Kinia, to był proroczy sen...moze pójdziemy w miasto na jakis obiadzio:D jutro zadzwonie, jak juz bede w krr (zamiast leroy'a musze ikee znowu zaliczyc:rolleyes:)

Olus, myslalam, ze żółte dodatki były przy wersji szarej...ale do białego tez bedzie pięknie:wiggle: u mnie beda tylko trzy elementy czerwone : fotel (choc ten, jak sie okazało jest malinowy) i dwa plakaty. I nie martw sie-spotkamy sie kiedys w wiekszym gronie-masz to jak w banku. Musimy sie po prostu zorganizowac:wiggle:

Aguś, buziaki i dzieki:hug: jestem u Ciebie na biezaca ale juz na pisanie czasu brak...przepraszam:rolleyes:

Alu, i tak trzymaj.Ja tez jestem fanką footballu jesli w gre wchodza takie wazne mecze...;)

Buziaczki!

Jutro