monika996 12.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ola ty meczu nie oglądałaś??? zakrętasie\////???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.06.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No jak nie, jak tak? toc ja odpisywałam jedna reka a druga zasłaniałam oczy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No jak nie, jak tak? toc ja odpisywałam jedna reka a druga zasłaniałam oczy:lol: waryjatowiec:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No jak nie, jak tak? toc ja odpisywałam jedna reka a druga zasłaniałam oczy:lol: Ps. mój m w pewnym momencie wyszedł do kuchni. Mysle sobie : pewnie po piwko albo jakies chipsy.... Długo go nie ma wiec pytam co robi a on sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.06.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Nie wytrzymał Chłopak presji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.06.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Nie wytrzymał Chłopak presji? wymiekł ślimok jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.06.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ola - napisz mi - moze byc na priv- skad ten fotel do gabinetu wyczasnełaś ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.06.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wlasnie dzis przyszedł ale jestem rozczarowana, bo po pierwsze: na fotce jest czerwony-czerwony a w rzeczywistosci...malinowy:sick: Po drugie...jest mega niewygodny.... Nadal chcesz namiar? http://www.momastudio.pl/products/224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.06.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ja po pierwszym meczu jak Tytoń obronił straciłam głos ( serio)teraz już jest ok ,bo minęło kilka dni, wczoraj siedziałam z laptopem stresując się,zamawiałam kibelki,całkowicie się wyłączając jak Rosjanie mieli piłkę.Hazelku te literki masz ze sklejki?jaki jest koszt takich literek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 a mje się malynka by podobała ale fakt na stronie oznaczenie koloru jest czerwony lub ciemny czerwony a na zdjęciach zabójcza czerwień. Zwróć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.06.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Szkoda że niewygodny i szkoda że drogi - cena nie dla mnie, nie na teraz przynajmniej Śniło mi się, że przyjechałyście z Monią i poszłyśmy na obiad i jadłyśmy ....gołąbki w sosie pomidorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.06.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ps. mój m w pewnym momencie wyszedł do kuchni. Mysle sobie : pewnie po piwko albo jakies chipsy.... Długo go nie ma wiec pytam co robi a on sprząta A ja wczoraj wyjatkowo sie nie denerwwałam, byłam przekonana, że wynik utrzymają a nawet wbija Ruskom jeszcze jednego gola. Byłam wybitnie spokojna, jak nigdy. Od rana wmawiałam sobie i innym, że na pewno wygramy (dla mnie remis też jest wygraną) i ogarnął mnie wszechbłogi spokój. Jestem pod duzym wrazeniem gry naszego zespołu byli lepsi i z pewnością jeszcze jedna bramka im sie należała Moje dziecko tez było pod dużym wrażeniem swojej mamy (Mi nie jest kibicem piłki) jak darła sie goooooooooooooooooool przez pięć minut, az zszedł na dł zobaczyć, czy płyta mi się nie zacięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.06.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Moje dziecko tez było pod dużym wrażeniem swojej mamy (Mi nie jest kibicem piłki) jak darła sie goooooooooooooooooool przez pięć minut, az zszedł na dł zobaczyć, czy płyta mi się nie zacięła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 :lol2: oj Ala!!!!:lol2::lol2::lol2: Kinga gołabki mówisz????? oj chyba je dziś zrobię, co by M udobruchać !!!!! na jutro!!!1:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.06.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Kinga gołabki mówisz????? oj chyba je dziś zrobię, co by M udobruchać !!!!! na jutro!!!1:popcorn: A co on focha strzela ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.06.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ola - wychodze do koleżanki (wybierać zdjęcie Lenki ) więc mnie nie bedzie juz dzis na fm. Jutro jak bedziecie wyjeżdżać z Krakowa to zadzwon; umówimy sie gdzie mam po Was wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Olu buziaki zostawiam i dobrej nocki życzę i udanego wyjazdu - wróć cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.06.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Kochane,padam jak co dzien na twarz wiec tak szybciutko: Basiu, to jest drewno (dąb) nie wiem, czy to mozna sklejką nazwac... płaciłam 40 zł za literę. Kinia, to był proroczy sen...moze pójdziemy w miasto na jakis obiadzio:D jutro zadzwonie, jak juz bede w krr (zamiast leroy'a musze ikee znowu zaliczyc:rolleyes:) Olus, myslalam, ze żółte dodatki były przy wersji szarej...ale do białego tez bedzie pięknie:wiggle: u mnie beda tylko trzy elementy czerwone : fotel (choc ten, jak sie okazało jest malinowy) i dwa plakaty. I nie martw sie-spotkamy sie kiedys w wiekszym gronie-masz to jak w banku. Musimy sie po prostu zorganizowac:wiggle: Aguś, buziaki i dzieki:hug: jestem u Ciebie na biezaca ale juz na pisanie czasu brak...przepraszam:rolleyes: Alu, i tak trzymaj.Ja tez jestem fanką footballu jesli w gre wchodza takie wazne mecze... Buziaczki! Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.06.2012 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.06.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Aguś, buziaki i dzieki jestem u Ciebie na biezaca ale juz na pisanie czasu brak...przepraszam No coś Ty teraz dopieszczaj domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts