Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MarJel, my mamy fotele od prawie 4 lat, użytkowane codziennie, wyglądają jak nowe. Nic się nie kulkuje. Nie wiem oczywiście jak jest z jakością filcu, bo te fotele IKEA do tanich nie należą. Może jak filc gorszy, to też gorzej się zachowuje, ale te krzesła cenę dość pokaźną mają więc materiał raczej solidny powinien być...

Dziewczyny, dzwonilam do nich, bo chcialabym te fotele w realu zobaczyc. Pani powiedziala, ze ok 600 to cena za krzesla z lakierowanymi nogami a ok 1000-z chromowanymi, jak na fotce. No i ze jest to cena do negocjacji:cool: zobaczymy, co z tego wyjdzie...oprocz tych MarJelkowych, zadne nie spodobaly mi sie az tak bardzo.:D

Mi sie Marjelkowe bardziej podobają od tych, a jeszcze za tysiaka łeeee:roll:

Mówisz pani mówi do negocjacji, za taką cenę łachy nie robi. Podejrzewam że, z 5% rabatu

Co z tego, jesli MarJelkowe niewygodne som:lol:

A na serio, zobacze je w realu, to Wam napisze co i jak:yes:

Jako, ze ostatnio pewnien quiz u MarJelki wzbudzil niesamowite zainteresowanie, ogłaszam takowy u siebie. Bedzie nagroda, wiec bierzcie udział, kto żyw:yes: :

Pytanie brzmi:

Szto eta za bateria?:D

http://img198.imageshack.us/img198/5876/dscn0687u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jesli znacie jakąs podobną-będę równie happy:wiggle:

Edytowane przez hazeleyes1982