Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hazel - no cóż ja mogę napisać po dzisiejszym spotkaniu ..... Zakręt z Ciebie taki, że głowa mała. Superowa dziewczyna jesteś - tak trzymaj :yes: No i do następnego spotkania, oby nie za niewiadomo kiedy.....

Jakby co to stół mam i stoi w kuchni (tymczasowo) ;) :lol2: A za nawigację robiłam pierwszy raz i jestem z siebie dumna. Z Ciebie jeszcze bardziej, że trafiłaś :cool: :lol2:

Pozdrowionka dla Marty, teścia i zięciunia :bye:

post 3670 :p

no wlasnie:D

Widzę że wycieczka się udała i że dotarłaś cała i zdrowa i nie zginęłaś nigdzie po drodze :p

Buziaki dobrej nocki :hug:

Ty u mnie a ja u Ciebie....:D my sie tez musimy spiknac bo juz Cie za długo nie widziałam:hug:

narendilku, pasiu, Monia:hug:

vesila :hug: i wzajemnie:D szkoda tylko ze musiałas zaraz jechac.

Balbinka.....Kinia....jakie foty?:eek::lol:

Słuchajcie, w przyszły weekend przewozimy rzeczy...........a za dwa tyg mamy juz ustaloną parapetówkę i zaproszonych znajomych...wiec to juz nie przelewki:wtf:

Słuchajcie, w przyszły weekend przewozimy rzeczy...........a za dwa tyg mamy juz ustaloną parapetówkę i zaproszonych znajomych...wiec to juz nie przelewki:wtf:

O kurka:o Jaaaaaaa:hug: Zazdroszczę Ci strasznie:hug: Stressss??? Jaki stres? Wszystko macie dopracowane w najmniejszym calu... no chyba, ze sie stresujesz i martwisz w której kuchennej szafce przechowywać mąkę i cukier :rotfl:

:rotfl:

Nieeee, jakos tak....mi dziwnie, ze ...to juz tak ...forever:rolleyes: zawsze mieszkałam w wynajetych mieszkaniach, wiec to niby na chwile a teraz? Nawet pamietniki z czasów liceum musze zapakowac, wiec to juz naprawde nie zabawa:D Cykor mnie znowu obleciał...ale bedzie dobrze (chyba:lol:).

U mnie nie było żadnego stresu, tylko radość !!!

Dopiero podczas przeprowadzki gdy P wyszedł na chwile do pracy i wrócil po 8 godzinach strasznie sie wkurzyłam. :(

W czasie przeprowadzki wstawiali mi jeszcze drzwi, więc tym bardziej potrzebowalam jego pomocy :(

Olaaaaaaaaaaaa !!!!!!! Jak ja bym chciała teraz się stresować tym czym Ty się stresujesz !!!!!!!!!!!

SUPER, SUPER............oczywiście, że wszystko będzie dobrze :yes::yes::yes:

pytałaś się o mój etap...wszystko idzie jak przysłowiowa krew z nosa :mad:...10 lipca wchodzi gościu od oczyszczalni przydomowej :)

Nawet pamietniki z czasów liceum musze zapakowac, wiec to juz naprawde nie zabawa:D

Maruda :p A jak się przeprowadzałaś do tych wynajętych mieszkań, to pamiętniki same szły?

hazelku, będzie super! A nawet bardziej super niż super :hug: