Agi75 14.06.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dziękuję za namiary na literki. Bardzo mnie kusza tylko, że jesli sa robione na zamówienie to cena też adekwatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.06.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 i tu jestem na bieżąco:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ta brazowa sciana z literkami - PIEKNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 dziekuje:wiggle: w pon lub wtorek mam montaz, wiec wtedy zobaczymy czy to dobry pomysł w naszym przypadku;) byłam z rewizytą ale nie pamietam, czy cos pisałam:rolleyes: W takim razie wpadnę podpatrzeć jak już będą zamontowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Hazel - no cóż ja mogę napisać po dzisiejszym spotkaniu ..... Zakręt z Ciebie taki, że głowa mała. Superowa dziewczyna jesteś - tak trzymaj No i do następnego spotkania, oby nie za niewiadomo kiedy..... Jakby co to stół mam i stoi w kuchni (tymczasowo) A za nawigację robiłam pierwszy raz i jestem z siebie dumna. Z Ciebie jeszcze bardziej, że trafiłaś Pozdrowionka dla Marty, teścia i zięciunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ola ,poproszę namiar na literki post 3670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.06.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Widzę że wycieczka się udała i że dotarłaś cała i zdrowa i nie zginęłaś nigdzie po drodze Buziaki dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.06.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 post 3670 no wlasnie:D Widzę że wycieczka się udała i że dotarłaś cała i zdrowa i nie zginęłaś nigdzie po drodze Buziaki dobrej nocki Ty u mnie a ja u Ciebie.... my sie tez musimy spiknac bo juz Cie za długo nie widziałam:hug: narendilku, pasiu, Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.06.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witaj hazel, bardzo sie cieszę, że mogłam Cie poznać, jesteś taka wesolutka i całuśna dziewczyna przynajmniej w moim odczuciu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.06.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ola - zyjesz ?? dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.06.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Foty! Foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.06.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 vesila i wzajemnie:D szkoda tylko ze musiałas zaraz jechac. Balbinka.....Kinia....jakie foty? Słuchajcie, w przyszły weekend przewozimy rzeczy...........a za dwa tyg mamy juz ustaloną parapetówkę i zaproszonych znajomych...wiec to juz nie przelewki:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.06.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 vesila Słuchajcie, w przyszły weekend przewozimy rzeczy...........a za dwa tyg mamy juz ustaloną parapetówkę i zaproszonych znajomych...wiec to juz nie przelewki:wtf: :wave: :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.06.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Alu, :hug: Ale strrrrres:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Słuchajcie, w przyszły weekend przewozimy rzeczy...........a za dwa tyg mamy juz ustaloną parapetówkę i zaproszonych znajomych...wiec to juz nie przelewki:wtf: O kurka:o Jaaaaaaa:hug: Zazdroszczę Ci strasznie:hug: Stressss??? Jaki stres? Wszystko macie dopracowane w najmniejszym calu... no chyba, ze sie stresujesz i martwisz w której kuchennej szafce przechowywać mąkę i cukier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.06.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Nieeee, jakos tak....mi dziwnie, ze ...to juz tak ...forever:rolleyes: zawsze mieszkałam w wynajetych mieszkaniach, wiec to niby na chwile a teraz? Nawet pamietniki z czasów liceum musze zapakowac, wiec to juz naprawde nie zabawa:D Cykor mnie znowu obleciał...ale bedzie dobrze (chyba:lol:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 no ba - oczywiscie, że będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.06.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 U mnie nie było żadnego stresu, tylko radość !!! Dopiero podczas przeprowadzki gdy P wyszedł na chwile do pracy i wrócil po 8 godzinach strasznie sie wkurzyłam. W czasie przeprowadzki wstawiali mi jeszcze drzwi, więc tym bardziej potrzebowalam jego pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.06.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Olaaaaaaaaaaaa !!!!!!! Jak ja bym chciała teraz się stresować tym czym Ty się stresujesz !!!!!!!!!!! SUPER, SUPER............oczywiście, że wszystko będzie dobrze :yes: pytałaś się o mój etap...wszystko idzie jak przysłowiowa krew z nosa ...10 lipca wchodzi gościu od oczyszczalni przydomowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.06.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Nawet pamietniki z czasów liceum musze zapakowac, wiec to juz naprawde nie zabawa:D Maruda A jak się przeprowadzałaś do tych wynajętych mieszkań, to pamiętniki same szły? hazelku, będzie super! A nawet bardziej super niż super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts