admete 16.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ty u mnie a ja u Ciebie.... my sie tez musimy spiknac bo juz Cie za długo nie widziałam:hug: No to kedy???? Zabiegana teraz będziesz tym bardziej . Ale już po parapetówce............... Może Ci pomogę coś przewieźć??? or wnosić pudła or poukładać cukier i mąkę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ola - jejku jak fajnie Ja też chcę. Ale chyba niedługo po Tobie mi sie uda tylko u mnie nie będzie takiego wypasu jak u Ciebie. Jeszcze długo bede oglądac kabelki wystające z sufitów zamiast lamp.. A własnie - gdzie moja lampa? No gdzie?? Miałas przywiezc, pokazac, przymierzyc.... Pokaz chociaz zdjecie i linka gdzie mozna kupic..... I mam prosbe . dzis mój hydraulik przerabiał mi wode i kanalize pod wanne wolnostojąca .... Czy Twoja wanna ma cuś takiego jak "dziurkę" rewizyjną???? No wiesz, takie okienko w razie jakby syfon trzeba było wymienic.... Zrób mi fotkę , please.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.06.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Balbinka.....Kinia....jakie foty? No jak to jakie?? mąki i cukru ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 No jak to jakie?? mąki i cukru ma się rozumieć i paczek z pamietnikami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.06.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No i gdzie te foty pamiętników z nóżkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ola u mnie w wątku podałam Ci linki do hokerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.06.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy, mam dylemat krzesłowy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180414-Ogród-tworzę-nowoczesny-czyli-wewnętrzna-walka-jak-nie-zostać-kokoszką.../page14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.06.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Czesc Kochane:hug: Wpadłam na chwile:rolleyes: Venusku, dziekuje mam powazny dylemat czy zamowic te Twoje, czy moje:rolleyes: Kingus, zapytam jutro:yes: Agus, spoko-loko:hug: damy rade:hug: Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 OLA spokojnie do przodu:yes: buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.06.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ola - trzymam kciuki za ostatnią prostą &&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.06.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 PRZEPROWADZKA ???Jaki pięny moment przed wami. Super! Nie stresować mi się proszę i foty tarasiku były ? Czy mnie ominęły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 nie było!!!! poczekamy , aż Ola się ciut zdystansuje i koleżankach pomyśli!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ola każde będą dobre Okrągłe są bardziej damskie, takie zgrabne, opływowe Kanciaste super nowoczesne i bez podziału na płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ola kartony popakowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.06.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Kochane, pakowanie zaplanowalismy na weekend....aaaaaaa ale pierwsza noc dopiero w nastepny weekend, bo wtedy M zaczyna urlop i bedziemy we trójkę my walczymy z kilkoma ...tematami: 1.) drzwi do spizarki-trzeci model, jaki wyprodukowano...został zabrany, bo znów jest nie tak....panowie montazysci tak bluzgali na producenta, ze ja wlasciwie bałam sie cokolwiek powiedziec:rolleyes: W zwiazku z powyzszym sciana niepomalowana...no bo ciezko-bez drzwi a te tez trzeba przeciez pomalowac.... 2) firma od daszków z piaskowca-to zwykli naciągacze...temat rzeka...moze w wolnej chwili opisze ale powiem tak: przez cały etap budowy wszyscy moi fachowcy razem wzieci nie dali tak po jajcach, jak ci oszusci... 3) taras prawie skonczony-jutro wkleję fotkę A tak poza tym...nie moge sie doczekac przeprowadzki, bo te wszystkie wydatki mnie dołuja strrrasznie:( buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 oj Ola znów dół!!!!!żebyś wiedziała co ja dziś zrobiłam , to byś padła na cyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hazelku doooobrze będzie, wszystko się ładnie wyprostuje i będzie git:yes: Moniś coś wymodziła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 oj tam!!! dostałam serum z witaminą c i cynkiem do stosowania na noc. a ja zamiast go delikatnie rozsmarować max. 6 kropel. Zużylam od razu z 12 i zrobiłam masaż twarzy:cool: zaćmiło mnie , chyba wszystkie zmarszczki chciałam odprasować dzis od rana boli mnie broda, bo tam zaczynałam masaż i mam czerwona i napuchnieta brode i dodatkowo mnie piecze. a chciałam na 20stke sie zrobić. starłam tą wit \C naskorek brodowy( mam nadzieję ,że do jutra już chociaż mnie nie będzie piekło). Ola słyszysz co mi się z upałow dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.06.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 O Matko.... Waryjat z Ciebie:D Toc Ty wygladasz juz na 20, to ja nie wiem, po co Ci to serum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 to zwykla wit. C. a zeby być jak twoja kuleżanka dwudziestka. no ale na serio zaćmiło mnie kompletnie. Masaż ze starciem naskórka:cool: i jeszcze broda piecze, boli kośc zuchwowa. Masaż sobie sprawiłam sado maso:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts