hazeleyes1982 19.06.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Niezle...ale sama sobie to zaleciłaś, czy kosmetyczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Olu zbieram się na górę spać!!!! co by o brodzie zapomnieć jak nie budowa, to zawszee jakaś głupota wypłynie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 sama te ściowa mi kupiła. Ale myślała ,że wiem ,że to tylko deklikatnie trzeba wsmarować a ja bez namysłu ciach za duża dawka i to jeszcze jak podana:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 sama te ściowa mi kupiła. Ale myślała ,że wiem ,że to tylko deklikatnie trzeba wsmarować a ja bez namysłu ciach za duża dawka i to jeszcze jak podana:rotfl: Oj Ty zakręcie - uważaj teraz na słońce żeby przebarwień sie nie nabawić !!! Smaruj brode filtrem 50 nawet w niepogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hazelku, jak super, że to już Będzie dobrze, na pewno szybko się zadomowisz - w końcu dużo serca włożyłaś w ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 olu, super informacja o przeprowadzce, ach będzie cudnie , nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.06.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Przeprowadzka tuż tuż Gratuluję Przyszłam nieśmiało zapytać jak tam żaluzje? Zamontowali już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Hazel, i ja przyszłam potrzymać kciuki za bezproblemową przeprowadzkę. Przesyłam też trochę tulasków na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 kinga to nie przeszkadza podobno jak na noc się stosuje. to nie witamina A a przebarwienia mam i bez 50 nawet zimą nie wychodzę muszę się bardzo pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 dziewczyny winny nie był krem tylko uczulenie na coś pylącego i stres:( Ola ty się wykończeniówka i przeprowadzką nie stresuj, bo widzi9sz do czego to prowadzi:( byłam u lekarza i mam leki odczulające:yes: i przykazanie spokoju:yes: ale jak tu żyć bez nerwów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 kinga to nie przeszkadza podobno jak na noc się stosuje. ale ja nie o skutkach połączenia wit C i słońca tylko o skutkach połaczenia przerwania ciagłości naskórka i słońca Źle mnie zrozumiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Kinga ale to jednak nie zdarty naskórek na szczęscie. chociaż.... widziałas zdjęcie na mailu? napisz mi jak twoja m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.06.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Hazelku, jak super, że to już Będzie dobrze, na pewno szybko się zadomowisz - w końcu dużo serca włożyłaś w ten dom. Dropku chyba jestem jedyna osoba na fm, która marudzi, ze sie przeprowadza... olu, super informacja o przeprowadzce, ach będzie cudnie , nie martw się Dziekuuuuuuje:hug: Przeprowadzka tuż tuż Gratuluję Przyszłam nieśmiało zapytać jak tam żaluzje? Zamontowali już? Kochana, montaz w piątek:yes: i dziekuje:hug: Hazel, i ja przyszłam potrzymać kciuki za bezproblemową przeprowadzkę. Przesyłam też trochę tulasków na poprawę humoru rere,dziekuuuuuje przydadza sie kciukasy, bo na mojego cykora nie ma rady:lol2: dziewczyny winny nie był krem tylko uczulenie na coś pylącego i stres:( Ola ty się wykończeniówka i przeprowadzką nie stresuj, bo widzi9sz do czego to prowadzi byłam u lekarza i mam leki odczulające:yes: i przykazanie spokoju:yes: ale jak tu żyć bez nerwów:D Monia, do czego? wiem, wiem, ze jestem kłębek nerwów przez to wszystko...ale juz naprawde zaczynam dawac na luz.... Słuchajcie....co jest grane z ta nowa...szata graficzna? Kochani, jutro walczę dalej-wreszcie beda drzwi do spiżarki!! Zapomniałam obfocic tarasu.....jutro bedzie z nawiazka!Buziaczki! Zamówilam plac zabaw i trampoline dla Małego.... http://images37.fotosik.pl/1623/bfe3cf9a7c7756d3m.jpg Powiedzmy sobie szczerze...taki sobie:lol2: ale: a) niedrogi b)Mały i tak bedzie miał frajde:yes: Poza tym, kupiłam (Kinia, wreszcie:lol2:) posciel do sypialni w Zara Home -za kilka dni pokaze w całej krasie ale musze ja przerobic.:eek:W Zara Home sa nietypowe, jak na nasze standardy,wymiary poszewek:( Ogólnie juz jest tak blisko, ze aaaaaaa:eek: Edytowane 20 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.06.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Poza tym, kupiłam (Kinia, wreszcie:lol2:) posciel do sypialni w Zara Home Nie no! przewróciło Ci się w doopie podwójnie Nie dość, że nowa to jeszcze z Zary Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 20.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Trzymam kciuki za przeprowadzkę!Ola, zdradź, proszę gdzie kupowałaś czerwony fotel do gabinetu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Kochana, montaz w piątek:yes: i dziekuje:hug: O, kurcze, pomyliło mi się, bo myslałam, ze we wtorek mieli montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Olu trzymam mocno kciuki za przeprowadzkę. I nie stresuj się kochana Ciesz się tą chwilą, bo zaczynacie nowy etap w życiu - w pięknym, wygodnym domku w zarąbistej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.06.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Kinia, komu sie przewraca, to ja nie wiem....napisałam juz u Ciebie co sądze na temat Twojej lodówki:yes: Balbinko,dziekuje Ci Kochana napisałam u Ciebie:yes: agalind, to juz jutro....aaaa:D Agus, dziekuuuuuuuuuuuuje Ci:hug::hug: Kochani,mam dźwi do spiżarki!!!! Finally a jutro big day z kilku powodów: 1. bo montaz zaluzjji 2. bo publikacja fotek:lol2: 3. bo poczatek przewożenia naszych rzeczy:D Obiecana fotka tarasu na dobranoc-jutro usunę, bo moj Łobuziak sie standardowo załapał.Przepraszam, ze taras taki brudny....jest nieskonczony jeszcze, wiec wybaczamy,ok? usunełam Edytowane 22 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.06.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 jejku - mój synuś i to w dodatku z misiem w łapce. Jak rozkosznie. Całusy dla niego. Tarasu zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.06.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ta maskotka (kotek), to Jego pupil w ostatnim czasie:lol2: Kurcze, chyba naprawde musimy pomyslec o rodzenstwie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts