Barbara74 21.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jedno zdjęcie ,ale za to z głównym inwestorem oj piękny i duży ten taras,, Hazelku ile Ci on wychodzi od okien tarasowych.Jakie są jego wymiary tej powierzchni gdzie synuś stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.06.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Basiu, nie wiem ile m2 ma ta akurat czesc- całosc to 60 m2. Deski sa zlicowane z oknem, czyli nie ma zadnego progu- tylko tam jest taka listwa aluminiowa i ona wyglada jak podwyzszenie na fotce:cool: A Ty kiedy ruszasz ze swoim?Bo przeciez materiał mamy ten sam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 pstryknij tą listwę cudny taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Hazelku...matko już przeprowadzka:wave:ale zleciało...dawno mnie u Ciebie nie było i pewnie nie nadrobię zaległości...taras fajniusi ale najlepszy jest Model:yes::DKochana znasz powiedzenie - nowy domek, nowy potomek... trzymam kciuki za powodzenie akcji przeprowadzkowej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.06.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ola będziesz miała gdzie kawkę pic:yes: a mały inwestor obowiązkowo idzie na obchód posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ola cofnęłam się odrobinę wstecz i zbieram szczene z podłogi...ale pięknie macie!!!a czekoladowa ściana z literkami jest fantastyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 2. bo publikacja fotek:lol2: :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 hej Oluś zaglądam do Ciebie w miarę możliwości i stronki tak szybko przybywają, że nie nadążam:( pomyśl kochana o jakiejś galerii z Twoimi pięknymi wnętrzami.... byłoby super:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.06.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) pstryknij tą listwę cudny taras żapomniałaaaaaam dzięki:hug: Ola trzymam kciuki za szybką i sprawną przeprowadzkę [ATTACH=CONFIG]121545[/ATTACH] Bo w to ,że będzie Wam się cudnie mieszkać w nowym domku nie wątpię Dom masz fantastyczny szczęściaro .Prosty ,kanciasty ,bez udziwień ,po prostu perełka Jakby Ci się znudził to chętnie się zamienię :rotfl: Oluuuuś, zwlaszcza za kciuki-my czerwcówki i lipcówki musimy sie trzymac razem:hug: Hazelku...matko już przeprowadzka:wave:ale zleciało...dawno mnie u Ciebie nie było i pewnie nie nadrobię zaległości...taras fajniusi ale najlepszy jest Model:yes::DKochana znasz powiedzenie - nowy domek, nowy potomek... trzymam kciuki za powodzenie akcji przeprowadzkowej:hug: Anetko, dziękuję Ci ze zajrzałas i za kciuki tez:hug::hug: O potomku moze pomyslimy. Ola będziesz miała gdzie kawkę pic:yes: a mały inwestor obowiązkowo idzie na obchód posesji Ola cofnęłam się odrobinę wstecz i zbieram szczene z podłogi...ale pięknie macie!!!a czekoladowa ściana z literkami jest fantastyczna! dziekuuuuję :popcorn: ile popcornu.... hej Oluś zaglądam do Ciebie w miarę możliwości i stronki tak szybko przybywają, że nie nadążam:( pomyśl kochana o jakiejś galerii z Twoimi pięknymi wnętrzami.... byłoby super:D. Oldzia, czeeesc:hug: gdzie tam przybywają-ja ostatnio mam strasznie mało czasu na forum...buuuu:( O galerii pomysle-bo na razie zamierzam (pisze o tym pierwszy raz oficjalnie) usunąć swój wątek. Skonczyło sie budowanie, wykanczanie i ...te komentarze do dziennika...jakos mnie uwierają Słuchajcie, zrobiłam fotki po montazu ale ...w sztucznym swietle nie oddają zupełnie rzeczywistosci, wiec zrobie jutro w dzien i wkleje ok? Pokaze za to: kawałek łazienki przy sypialni: http://images40.fotosik.pl/1658/311365757aed14e8med.jpg drzwi do spiżarki: http://images39.fotosik.pl/1612/40c6bbe1f640c08dmed.jpg przejscie do garderoby: http://images37.fotosik.pl/1628/cea1df921f13ad35med.jpg http://images40.fotosik.pl/1658/4588d461db5a0b1bmed.jpg troszkę gabinetu: http://images41.fotosik.pl/1611/51dd14920bdb7f4bmed.jpg resztę jutro,ok? Edytowane 22 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ok,ok. Sliczności pokazujesz!!!, A drzwi do spiżarki to z czego? Gk czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.06.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ok,ok. Sliczności pokazujesz!!!, A drzwi do spiżarki to z czego? Gk czy coś innego? rere drzwi są...normalne tylko...z ukryta futryną i pomalowane jak sciana (na szaro:cool:) a zamiast klamki jest taki pierdolnik, zeby sie cargo otwierało.Kabaret był z nimi-dopiero czwarta sztuka była pozbawiona wad:D nie znam firmy...bo kupiłam je tam, gdzie zamawiałam Jagdory do domu...Balbinko, pytałas tyle razy o producenta a ja znowu nie spytałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Może się kiedyś dowiesz jaki to producent drzwi. Bardzo fajnie to wygląda. Ja też bym chciała takie drzwi do spiżarki i jeszcze do kibelka na dole, jak będzie dodatkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.06.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zapytam jutro, bo mi głupio ze ciągle zapominam:oops:...pomyslicie w koncu, ze nie chcę Wam powiedziec:lol2::lol2: rere, to kiedy startujecie z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Być może wiosna 2013. Już uwielbiam tą datę- musi być szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.06.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Oluś trzymam kciuki za sprawna przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Olu uwielbiam te twoje kanty i 3 kolory wszystko gustowne i przemyślane:yes: łazieneczka cacy A wiesz ze ja tez planuję przeprowadzkę za ok 2 tygodnie i im bliżej tym mam większego stracha ale widzę że nie jestem sama:yes: Ja od urodzenia jestem blokersiara nie wiem jak ogarnę dom i podwórko ło matko mam nadzieję że damy rade buziolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Miałam ostatnio niezły młyn wiec sie nie odzywalam ale jestem na bierzaco Nie martw sie przeprowadzika bo do tak pieknego domku to bedzie sama przyjemnosc Ja tez uwazam ze synus najszybciej zaakcpetuje zmiany no bo kto by nie chcial miec takiej super fury do spania i duzego "wybiegu" z placem zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.06.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Basiu, nie wiem ile m2 ma ta akurat czesc- całosc to 60 m2. Deski sa zlicowane z oknem, czyli nie ma zadnego progu- tylko tam jest taka listwa aluminiowa i ona wyglada jak podwyzszenie na fotce:cool: A Ty kiedy ruszasz ze swoim?Bo przeciez materiał mamy ten sam:D Ja jeszcze nie mam słupków wylanych,panowie od elewacji mogą mi to zrobić,ale jeszcze nie ustaliłam nic. Hazelku te drzwi do spiżarki to świetny pomysł i to przejście do garderoby super,trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.06.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Hazelku drzwi do spiżarni idealne. o i trochę łazienki, trochę jest w stylu mojej przysypialnianej:yes: a tapeta i krzesło w gabinecie- bardzo oryginalne i godne uwagi ( tzn ,. ściągnięcia pomysłu:lol2:) ale ty nie znikaj z fm:yes: bo z kim ja będę gadac . pokasuj zdjątka , a pogaduchy zostaw. Jak u mnie:yes: trzymam z calych sił kciuki za przeprowadzkę . Tyle kciuków-----:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Hazelku nawet się nie waż ja już ile czasu mieszkam a w domku coś cały przybywa i się zmienia i jest ogród - kolejny temat rzeka;) Smutno by było bez Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts