Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Basiu, nie wiem ile m2 ma ta akurat czesc- całosc to 60 m2. Deski sa zlicowane z oknem, czyli nie ma zadnego progu- tylko tam jest taka listwa aluminiowa i ona wyglada jak podwyzszenie na fotce:cool: A Ty kiedy ruszasz ze swoim?Bo przeciez materiał mamy ten sam:D

Hazelku...matko już przeprowadzka:wave:ale zleciało...dawno mnie u Ciebie nie było i pewnie nie nadrobię zaległości...taras fajniusi ale najlepszy jest Model:yes::DKochana znasz powiedzenie - nowy domek, nowy potomek...:lol2:

trzymam kciuki za powodzenie akcji przeprowadzkowej:hug:

pstryknij tą listwę :)

cudny taras

żapomniałaaaaaam:rolleyes:

dzięki:hug:

Ola trzymam kciuki za szybką i sprawną przeprowadzkę [ATTACH=CONFIG]121545[/ATTACH]

Bo w to ,że będzie Wam się cudnie mieszkać w nowym domku nie wątpię :no:

Dom masz fantastyczny szczęściaro :hug:.Prosty ,kanciasty ,bez udziwień ,po prostu perełka :yes:

Jakby Ci się znudził to chętnie się zamienię :rotfl::rotfl:

Oluuuuś, :hug: zwlaszcza za kciuki-my czerwcówki i lipcówki musimy sie trzymac razem:hug:

Hazelku...matko już przeprowadzka:wave:ale zleciało...dawno mnie u Ciebie nie było i pewnie nie nadrobię zaległości...taras fajniusi ale najlepszy jest Model:yes::DKochana znasz powiedzenie - nowy domek, nowy potomek...:lol2:

trzymam kciuki za powodzenie akcji przeprowadzkowej:hug:

Anetko, dziękuję Ci ze zajrzałas i za kciuki tez:hug::hug::hug: O potomku moze pomyslimy.:rolleyes: :D

Ola będziesz miała gdzie kawkę pic:yes:

a mały inwestor obowiązkowo idzie na obchód :yes: posesji

:yes::hug:

Ola cofnęłam się odrobinę wstecz i zbieram szczene z podłogi...ale pięknie macie!!!a czekoladowa ściana z literkami jest fantastyczna!

dziekuuuuję:hug:

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

ile popcornu....:lol2:

hej Oluś

zaglądam do Ciebie w miarę możliwości i stronki tak szybko przybywają, że nie nadążam:( pomyśl kochana o jakiejś galerii z Twoimi pięknymi wnętrzami.... byłoby super:D.

Oldzia, czeeesc:hug: gdzie tam przybywają-ja ostatnio mam strasznie mało czasu na forum...buuuu:(

O galerii pomysle-bo na razie zamierzam (pisze o tym pierwszy raz oficjalnie)

usunąć swój wątek. Skonczyło sie budowanie, wykanczanie i ...te komentarze do dziennika...jakos mnie uwierają:cool:

Słuchajcie, zrobiłam fotki po montazu ale ...w sztucznym swietle nie oddają zupełnie rzeczywistosci, wiec zrobie jutro w dzien i wkleje ok?:oops:

Pokaze za to:

kawałek łazienki przy sypialni:

http://images40.fotosik.pl/1658/311365757aed14e8med.jpg

drzwi do spiżarki:

http://images39.fotosik.pl/1612/40c6bbe1f640c08dmed.jpg

przejscie do garderoby:

http://images37.fotosik.pl/1628/cea1df921f13ad35med.jpg

http://images40.fotosik.pl/1658/4588d461db5a0b1bmed.jpg

troszkę gabinetu:

http://images41.fotosik.pl/1611/51dd14920bdb7f4bmed.jpg

resztę jutro,ok?

:goodnight:

Edytowane przez hazeleyes1982

Ok,ok. Sliczności pokazujesz!!!, A drzwi do spiżarki to z czego? Gk czy coś innego?

rere:D drzwi są...normalne tylko...z ukryta futryną i pomalowane jak sciana (na szaro:cool:) a zamiast klamki jest taki pierdolnik, zeby sie cargo otwierało.Kabaret był z nimi-dopiero czwarta sztuka była pozbawiona wad:D nie znam firmy...bo kupiłam je tam, gdzie zamawiałam Jagdory do domu...Balbinko, pytałas tyle razy o producenta a ja znowu nie spytałam.....:oops:

Olu

uwielbiam te twoje kanty i 3 kolory

wszystko gustowne i przemyślane:yes::yes:

łazieneczka cacy :yes:

A wiesz ze ja tez planuję przeprowadzkę za ok 2 tygodnie i im bliżej tym mam większego stracha

ale widzę że nie jestem sama:yes:

Ja od urodzenia jestem blokersiara nie wiem jak ogarnę dom i podwórko

ło matko mam nadzieję że damy rade

buziolę

Miałam ostatnio niezły młyn wiec sie nie odzywalam ale jestem na bierzaco :yes: Nie martw sie przeprowadzika bo do tak pieknego domku to bedzie sama przyjemnosc :yes: Ja tez uwazam ze synus najszybciej zaakcpetuje zmiany no bo kto by nie chcial miec takiej super fury do spania i duzego "wybiegu" z placem zabaw :D

Basiu, nie wiem ile m2 ma ta akurat czesc- całosc to 60 m2. Deski sa zlicowane z oknem, czyli nie ma zadnego progu- tylko tam jest taka listwa aluminiowa i ona wyglada jak podwyzszenie na fotce:cool: A Ty kiedy ruszasz ze swoim?Bo przeciez materiał mamy ten sam:D

Ja jeszcze nie mam słupków wylanych,panowie od elewacji mogą mi to zrobić,ale jeszcze nie ustaliłam nic.

Hazelku te drzwi do spiżarki to świetny pomysł i to przejście do garderoby super,trzymam kciuki za przeprowadzkę

Hazelku drzwi do spiżarni idealne.

o i trochę łazienki, trochę jest w stylu mojej przysypialnianej:yes:

a tapeta i krzesło w gabinecie- bardzo oryginalne i godne uwagi ( tzn ,. ściągnięcia pomysłu:lol2:)

ale ty nie znikaj z fm:yes: bo z kim ja będę gadac . pokasuj zdjątka , a pogaduchy zostaw. Jak u mnie:yes:

trzymam z calych sił kciuki za przeprowadzkę . Tyle kciuków-----:yes::yes::yes::yes: