Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hazelku, ja już chwalić nie będę, bo dziewczyny wszystkie komplementy zabrały :p

:hug: :hug:

Pokażesz mi w wolnej chwili dokładnie Twoje drzwi do garderoby? Wiesz, tak z każdej strony i perspektywy. Ślicznie proszę :)

I odnośnie usuwania wątków.

Dziewczyny, administratorzy mają trochę racji. To co ktoś u Was pisze jest jego własnością ;) Dziwnie brzmi, prawda?

Jeżeli zależy Wam na prywatności, bo chyba takie są główne powody, to możecie usuwać swoje wpisy, kasować zdjęcia i poprosić o edycję cudzych wpisów, w przypadku gdy są cytowane Wasze słowa.

Taki wątek zamykacie i zakładacie nowy z nowymi zdjęciami :lol2:

hazelku, ja już chwalić nie będę, bo dziewczyny wszystkie komplementy zabrały :p

Pokażesz mi w wolnej chwili dokładnie Twoje drzwi do garderoby? Wiesz, tak z każdej strony i perspektywy. Ślicznie proszę :)

Dziewczyny, administratorzy mają trochę racji. To co ktoś u Was pisze jest jego własnością ;) Dziwnie brzmi, prawda?

Jeżeli zależy Wam na prywatności, bo chyba takie są główne powody, to możecie usuwać swoje wpisy, kasować zdjęcia i poprosić o edycję cudzych wpisów, w przypadku gdy są cytowane Wasze słowa.

Narendii a jak się skontaktować z administratorem. Podasz namiary?

Być może wiosna 2013. Już uwielbiam tą datę- musi być szczęśliwa :lol2:

Na pewno tak bedzie.:yes:Najwazniejsze, ze juz nie ma tej przeszkody, która Was wstrzymywała:wiggle:

Oluś trzymam kciuki za sprawna przeprowadzkę :)

Dziękuję Aluś:hug:

Olu

uwielbiam te twoje kanty i 3 kolory

wszystko gustowne i przemyślane:yes::yes:

łazieneczka cacy :yes:

A wiesz ze ja tez planuję przeprowadzkę za ok 2 tygodnie i im bliżej tym mam większego stracha

ale widzę że nie jestem sama:yes:

Ja od urodzenia jestem blokersiara nie wiem jak ogarnę dom i podwórko

ło matko mam nadzieję że damy rade

buziolę

Dacie rade:yes: I my tez-ja juz jestem pozytywnie nastawiona:yes: Jedyne, co mnie na razie irytuje, to to ze juz tyle razy było posprzatane i tak szybko sie brudzi...:rolleyes:

Miałam ostatnio niezły młyn wiec sie nie odzywalam ale jestem na bierzaco :yes: Nie martw sie przeprowadzika bo do tak pieknego domku to bedzie sama przyjemnosc :yes: Ja tez uwazam ze synus najszybciej zaakcpetuje zmiany no bo kto by nie chcial miec takiej super fury do spania i duzego "wybiegu" z placem zabaw :D

kakusku, dzieki za dobre słowo, Kochana:hug: Dzis wybralismy sie na budowę...tzn do DOMU z dwiema kolezankami/sąsiadkami mojego Synka i to była super decyzja.Moje dziecko biegało, jak szalone, wygłupiało sie a potem układało z dziewczynkami ksiązki na półkach...na koniec zjedlismy frytki, które usmazylam razem z moją Mamą...było domowo i fajnie:yes::yes::yes:

Ja jeszcze nie mam słupków wylanych,panowie od elewacji mogą mi to zrobić,ale jeszcze nie ustaliłam nic.

Hazelku te drzwi do spiżarki to świetny pomysł i to przejście do garderoby super,trzymam kciuki za przeprowadzkę

dziękuję Basiu bardzo:hug:

Hazelku drzwi do spiżarni idealne.

o i trochę łazienki, trochę jest w stylu mojej przysypialnianej:yes:

a tapeta i krzesło w gabinecie- bardzo oryginalne i godne uwagi ( tzn ,. ściągnięcia pomysłu:lol2:)

ale ty nie znikaj z fm:yes: bo z kim ja będę gadac . pokasuj zdjątka , a pogaduchy zostaw. Jak u mnie:yes:

trzymam z calych sił kciuki za przeprowadzkę . Tyle kciuków-----:yes::yes::yes::yes:

Monia, :hug::hug::hug:

Kochana, ja nie chce zniknąć...tylko przejsc w inny wymiar...galerii:D

Hazelku nawet się nie waż:mad: ja już ile czasu mieszkam a w domku coś cały przybywa i się zmienia i jest ogród - kolejny temat rzeka;)

Smutno by było bez Ciebie:hug:

pasiulku,:hug::hug::hug: toc ja nie uciekam...tylko tutaj mi niewygodnie....tyle stron nastukane...cięzko cos znalezc....a poza tym, troche za duzo informacji....:cool::cool::cool:

Olcia zamknięcie wątku ,to wcale nie taka prosta sprawa;)Ja już z tym walczę od miesiąca i nie wiem czy się uda:mad:.Na razie udało mi się usunąć dziennik ,komentarzy nie :(,zostały jedynie zamknięte i nie można dodawać nowych wpisów ,ale nadal są :mad:.Już od 3 administratorów ,dostałam odpowiedź ,że nie mogą ich usunąć w całości ,bo na to jest potrzebna zgoda wszystkich autorów postów :o.Czyli jest to praktycznie nie wykonalne ;).Napisałam w tej sprawie do redakcji ,ale nic ,cisza ,czekam dalej ;)

Lepiej zrób tak jak MarJel-ka i wrzuć wszystkie fotki na pierwszą stronę ,będzie przejrzyście :yes:,a pogaduchy będą toczyć się dalej :)

Oluś, zaczne działac w wolnej chwili (czyli pewnie po przeprowadzce:D) ale baardzo Ci dziekuje za informacje:hug:

Czadowy fotel :wiggle:

Drzwi do spiżarni też świetnie wyszły.

W ogóle już na pierwszy rzut oka widać, że bardzo spójny i przemyślany jest Twój domek :)

Tak?:oops:Dzieeeeeki Kochana:hug:

hmmmm ja kilka miesięcy temu nie miałam najmniejszego problemu na usunięcie wątku, poprosiłam Administratorkę i wątek zniknął...ale jak widzdzicie założyłam nowy bo zyć bez Was już nie umiem:hug:

Hazelki pięknie jest! a skąd ten fotel czerwony?

Anetko, tak jak pisałam wczesniej-chce małej zmiany...swojego miejsca:rolleyes: Ale ja tez tak Was lubię, ze jak ja bym mogła Was zostawić...no ćio Ty?:D

fotel kupiłam tutaj:

http://www.momastudio.pl/producers/13/p/537

ale nie jestem pewna, czy jeszcze jest...:(

Narendilku:hug:

Czyli nie muszę usuwać watku ale moge usunac wpisy,tak? Dziekuję Ci za cenne rady-w wolnej chwili postaram sie skontaktowac z adminem i zobaczymy, co wskóram:cool:

Drzwi do garderoby obfocę:yes:

Olu trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę, powodzenia!!!

Dziękuję-kciukasy sie przydadzą:hug:

OLA...echhhhhh....no pięknie jest :)

:hug:

i się giganta nie doczekałam :p ale obserwuję :hug: Hazelko przerzuć swoje zdjęcia na pierwszą stronę, nie dawaj w ramach bezpieczeństwa zdjęć z zewnątrz :yes: nieeeeeeeeeeee znikaaaaaaaaaaj błagam :(

Przepraszam:rolleyes: Mały miał gorączkę, jak sie okazało i był meeega marudny.Jak juz odpadł, to ja razem z nim:D

I dzieeeki, ze mnie troszeczkę lubisz:hug:

Słuchajcie kochani....po kolei.Najpierw fotki żaluzji-i dołączam przeprosiny dla agalind, bo Jej na tym bardzo zależało:hug:

kuchnia:

usunięte

Mnie sie podoba. Mozna podciągnąc żaluzje do góry i wtedy widoczne są białe maskownice i okno jest takie jak uwielbiam, czyli gołe i wesołe:lol2:

salon:

usunięte

kawałeczek jadalni:

usunięte

Przepraszam, ze fotki takie ciemne:cool: robiłam z lampą ale ona chyba...nie zadziałała:(

Słuchajcie, pojechalismy wczoraj z M. i Małym do DOMKU na troszkę. Poniewaz ja panicznie boje sie indukcji, zapakowalismy 2 jajka, sól, bułeczki i miałam misję: zrobic jajówę i ...przestac sie po tym fakcie bac indukcji.Nie przeczytałam, oczywiscie instrukcji i wzisnelam 9.Po tym, jak zaczeło mi sie przypalac masło....straciłam początkowy entuzjazm ale sie nie poddałam i postanowiłam ze wbiję jaja-zobaczymy co bedzie. Po uderzeniu o patelkę okazało sie, ze i jedno i drugie jest..........ugotowane na twardo:lol2: (Mama je wczesniej ugotowała do sałatki i ktoś przez przypadek włozył do lodówki:rolleyes:)

Mina mi zrzedła ale M na to, zebym zrobiła grzanki z bułek, to sobie zjemy....a ja zapomniałam, ze mam cały czas "9" na indukcji i te bułki....przypaliłam:lol2:

Teraz sie z tego smieje, ale wczoraj sie prawie popłakałam i załamana zaczelam w duchu zalowac....ze nie gaz....

Wiecie, uwielbiam gotowac a boje sie ze z indukcja, to sie tylko bede wkurzac, ze to gotowanie jest takie....techniczne...i matematyczne....:eek::(

Dzis pojechalismy ponownie wieksza ekipa i postanowaiłam znowu zmierzyc sie z tym ustrojstwem....menu znów nie było wyszukane: frytki i jajko na miekko.Z Mamy pomocą-wyszło ok:yes: Juz jakos sie lepiej nastawilam...ale cykora mam i sie smeje, do mojej Mamy, ze jedzonko na parapetówke to chyba u Niej przyrzadze......

Wam tez było tak ciezko sie przestawic?

Na pamiątkę:

http://images38.fotosik.pl/1661/6aff3c7dfea05bcbmed.jpg

:D

Druga kwestia...ogrodowa tym razem.:D Leia, Aga....Dziefffczynki...pomozecie?

Do jutra muszę zdecydowac jakie tuje chce po obu stronach ogrodzenia.Muszą byc megabardzoszybkorosnące. Chcielibysmy, zeby powstał naturalny zywopłot z tuji...(tui) i na poczatku rozwazalismy

Szmaragd ale stwierdzilismy, ze bedzie nudno i jednokolorowo i w ogóle...:rolleyes: i stanelo na tym, ze bedzie na przemian

jakas tuja ciemnozielona i jasnozielona i tak przez całą długosc....I tu pytanie:

jakie dwie tuje ciemna i jasna mozna ze soba połączyc?

Z ciemnozielonych i szybkorosnących znam Brabant a z jasnozielonych...nie znalazłąm nic....pomozecie?

Kurcze pozno juz i jesli napisałam nieskładnie i od rzeczy...przepraszam ale jednym okiem zerkam na mecz a drugie mi sie zamyka ze zmęczenia:D

Edytowane przez hazeleyes1982