monika996 23.06.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 a ja też usunąć nie mogę , bo jestem w połowie mojego wątku gościem i nie mogę niczego usunąć więc zostaje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Czadowy fotel Drzwi do spiżarni też świetnie wyszły. W ogóle już na pierwszy rzut oka widać, że bardzo spójny i przemyślany jest Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 hmmmm ja kilka miesięcy temu nie miałam najmniejszego problemu na usunięcie wątku, poprosiłam Administratorkę i wątek zniknął...ale jak widzdzicie założyłam nowy bo zyć bez Was już nie umiem:hug:Hazelki pięknie jest! a skąd ten fotel czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 hazelku, ja już chwalić nie będę, bo dziewczyny wszystkie komplementy zabrały :hug: Pokażesz mi w wolnej chwili dokładnie Twoje drzwi do garderoby? Wiesz, tak z każdej strony i perspektywy. Ślicznie proszę I odnośnie usuwania wątków. Dziewczyny, administratorzy mają trochę racji. To co ktoś u Was pisze jest jego własnością Dziwnie brzmi, prawda? Jeżeli zależy Wam na prywatności, bo chyba takie są główne powody, to możecie usuwać swoje wpisy, kasować zdjęcia i poprosić o edycję cudzych wpisów, w przypadku gdy są cytowane Wasze słowa. Taki wątek zamykacie i zakładacie nowy z nowymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.06.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 hazelku, ja już chwalić nie będę, bo dziewczyny wszystkie komplementy zabrały :hug: Pokażesz mi w wolnej chwili dokładnie Twoje drzwi do garderoby? Wiesz, tak z każdej strony i perspektywy. Ślicznie proszę I odnośnie usuwania wątków. Dziewczyny, administratorzy mają trochę racji. To co ktoś u Was pisze jest jego własnością Dziwnie brzmi, prawda? Jeżeli zależy Wam na prywatności, bo chyba takie są główne powody, to możecie usuwać swoje wpisy, kasować zdjęcia i poprosić o edycję cudzych wpisów, w przypadku gdy są cytowane Wasze słowa. Taki wątek zamykacie i zakładacie nowy z nowymi zdjęciami Narendii a jak się skontaktować z administratorem. Podasz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.06.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Olu trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę, powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 23.06.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 OLA...echhhhhh....no pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.06.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Kochane, juz odpisuję-tylko to bedzie post-gigant:lol2: Leia, zostan prooooszę potrzebuję Twojej i Dziewczynek porady w sprawie ogrodu-zaraz napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 23.06.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Oluś pisz...jeszcze jestem chętnie pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.06.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Leia Mały bardzo marudzi...wiec napisze jak zasnie:( I post gigant tez bedzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Narendii a jak się skontaktować z administratorem. Podasz namiary? Moniko, jedyne co mi przychodzi do głowy to priv do admin, Redakcja, Joliska. Więcej administratorów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 23.06.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 oki ...wiesz, mam swojego eksperta dzisiaj w domu...też czeka naTwoje pytania jak nie dziś to jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 i się giganta nie doczekałam ale obserwuję Hazelko przerzuć swoje zdjęcia na pierwszą stronę, nie dawaj w ramach bezpieczeństwa zdjęć z zewnątrz nieeeeeeeeeeee znikaaaaaaaaaaj błagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.06.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Być może wiosna 2013. Już uwielbiam tą datę- musi być szczęśliwa Na pewno tak bedzie.:yes:Najwazniejsze, ze juz nie ma tej przeszkody, która Was wstrzymywała:wiggle: Oluś trzymam kciuki za sprawna przeprowadzkę Dziękuję Aluś Olu uwielbiam te twoje kanty i 3 kolory wszystko gustowne i przemyślane:yes: łazieneczka cacy A wiesz ze ja tez planuję przeprowadzkę za ok 2 tygodnie i im bliżej tym mam większego stracha ale widzę że nie jestem sama:yes: Ja od urodzenia jestem blokersiara nie wiem jak ogarnę dom i podwórko ło matko mam nadzieję że damy rade buziolę Dacie rade:yes: I my tez-ja juz jestem pozytywnie nastawiona:yes: Jedyne, co mnie na razie irytuje, to to ze juz tyle razy było posprzatane i tak szybko sie brudzi... Miałam ostatnio niezły młyn wiec sie nie odzywalam ale jestem na bierzaco Nie martw sie przeprowadzika bo do tak pieknego domku to bedzie sama przyjemnosc Ja tez uwazam ze synus najszybciej zaakcpetuje zmiany no bo kto by nie chcial miec takiej super fury do spania i duzego "wybiegu" z placem zabaw kakusku, dzieki za dobre słowo, Kochana:hug: Dzis wybralismy sie na budowę...tzn do DOMU z dwiema kolezankami/sąsiadkami mojego Synka i to była super decyzja.Moje dziecko biegało, jak szalone, wygłupiało sie a potem układało z dziewczynkami ksiązki na półkach...na koniec zjedlismy frytki, które usmazylam razem z moją Mamą...było domowo i fajnie:yes::yes: Ja jeszcze nie mam słupków wylanych,panowie od elewacji mogą mi to zrobić,ale jeszcze nie ustaliłam nic. Hazelku te drzwi do spiżarki to świetny pomysł i to przejście do garderoby super,trzymam kciuki za przeprowadzkę dziękuję Basiu bardzo:hug: Hazelku drzwi do spiżarni idealne. o i trochę łazienki, trochę jest w stylu mojej przysypialnianej:yes: a tapeta i krzesło w gabinecie- bardzo oryginalne i godne uwagi ( tzn ,. ściągnięcia pomysłu:lol2:) ale ty nie znikaj z fm:yes: bo z kim ja będę gadac . pokasuj zdjątka , a pogaduchy zostaw. Jak u mnie:yes: trzymam z calych sił kciuki za przeprowadzkę . Tyle kciuków-----:yes::yes: Monia, :hug: Kochana, ja nie chce zniknąć...tylko przejsc w inny wymiar...galerii:D Hazelku nawet się nie waż ja już ile czasu mieszkam a w domku coś cały przybywa i się zmienia i jest ogród - kolejny temat rzeka;) Smutno by było bez Ciebie:hug: pasiulku,:hug: toc ja nie uciekam...tylko tutaj mi niewygodnie....tyle stron nastukane...cięzko cos znalezc....a poza tym, troche za duzo informacji....:cool: Olcia zamknięcie wątku ,to wcale nie taka prosta sprawa;)Ja już z tym walczę od miesiąca i nie wiem czy się uda:mad:.Na razie udało mi się usunąć dziennik ,komentarzy nie ,zostały jedynie zamknięte i nie można dodawać nowych wpisów ,ale nadal są .Już od 3 administratorów ,dostałam odpowiedź ,że nie mogą ich usunąć w całości ,bo na to jest potrzebna zgoda wszystkich autorów postów .Czyli jest to praktycznie nie wykonalne .Napisałam w tej sprawie do redakcji ,ale nic ,cisza ,czekam dalej Lepiej zrób tak jak MarJel-ka i wrzuć wszystkie fotki na pierwszą stronę ,będzie przejrzyście ,a pogaduchy będą toczyć się dalej Oluś, zaczne działac w wolnej chwili (czyli pewnie po przeprowadzce:D) ale baardzo Ci dziekuje za informacje:hug: Czadowy fotel Drzwi do spiżarni też świetnie wyszły. W ogóle już na pierwszy rzut oka widać, że bardzo spójny i przemyślany jest Twój domek Tak?:oops:Dzieeeeeki Kochana:hug: hmmmm ja kilka miesięcy temu nie miałam najmniejszego problemu na usunięcie wątku, poprosiłam Administratorkę i wątek zniknął...ale jak widzdzicie założyłam nowy bo zyć bez Was już nie umiem:hug: Hazelki pięknie jest! a skąd ten fotel czerwony? Anetko, tak jak pisałam wczesniej-chce małej zmiany...swojego miejsca:rolleyes: Ale ja tez tak Was lubię, ze jak ja bym mogła Was zostawić...no ćio Ty? fotel kupiłam tutaj: http://www.momastudio.pl/producers/13/p/537 ale nie jestem pewna, czy jeszcze jest... hazelku, ja już chwalić nie będę, bo dziewczyny wszystkie komplementy zabrały :hug: Pokażesz mi w wolnej chwili dokładnie Twoje drzwi do garderoby? Wiesz, tak z każdej strony i perspektywy. Ślicznie proszę I odnośnie usuwania wątków. Dziewczyny, administratorzy mają trochę racji. To co ktoś u Was pisze jest jego własnością Dziwnie brzmi, prawda? Jeżeli zależy Wam na prywatności, bo chyba takie są główne powody, to możecie usuwać swoje wpisy, kasować zdjęcia i poprosić o edycję cudzych wpisów, w przypadku gdy są cytowane Wasze słowa. Taki wątek zamykacie i zakładacie nowy z nowymi zdjęciami Narendilku Czyli nie muszę usuwać watku ale moge usunac wpisy,tak? Dziekuję Ci za cenne rady-w wolnej chwili postaram sie skontaktowac z adminem i zobaczymy, co wskóram:cool: Drzwi do garderoby obfocę Olu trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę, powodzenia!!! Dziękuję-kciukasy sie przydadzą OLA...echhhhhh....no pięknie jest i się giganta nie doczekałam ale obserwuję Hazelko przerzuć swoje zdjęcia na pierwszą stronę, nie dawaj w ramach bezpieczeństwa zdjęć z zewnątrz nieeeeeeeeeeee znikaaaaaaaaaaj błagam Przepraszam:rolleyes: Mały miał gorączkę, jak sie okazało i był meeega marudny.Jak juz odpadł, to ja razem z nim:D I dzieeeki, ze mnie troszeczkę lubisz:hug: Słuchajcie kochani....po kolei.Najpierw fotki żaluzji-i dołączam przeprosiny dla agalind, bo Jej na tym bardzo zależało:hug: kuchnia: usunięte Mnie sie podoba. Mozna podciągnąc żaluzje do góry i wtedy widoczne są białe maskownice i okno jest takie jak uwielbiam, czyli gołe i wesołe:lol2: salon: usunięte kawałeczek jadalni: usunięte Przepraszam, ze fotki takie ciemne:cool: robiłam z lampą ale ona chyba...nie zadziałała:( Słuchajcie, pojechalismy wczoraj z M. i Małym do DOMKU na troszkę. Poniewaz ja panicznie boje sie indukcji, zapakowalismy 2 jajka, sól, bułeczki i miałam misję: zrobic jajówę i ...przestac sie po tym fakcie bac indukcji.Nie przeczytałam, oczywiscie instrukcji i wzisnelam 9.Po tym, jak zaczeło mi sie przypalac masło....straciłam początkowy entuzjazm ale sie nie poddałam i postanowiłam ze wbiję jaja-zobaczymy co bedzie. Po uderzeniu o patelkę okazało sie, ze i jedno i drugie jest..........ugotowane na twardo:lol2: (Mama je wczesniej ugotowała do sałatki i ktoś przez przypadek włozył do lodówki:rolleyes:) Mina mi zrzedła ale M na to, zebym zrobiła grzanki z bułek, to sobie zjemy....a ja zapomniałam, ze mam cały czas "9" na indukcji i te bułki....przypaliłam:lol2: Teraz sie z tego smieje, ale wczoraj sie prawie popłakałam i załamana zaczelam w duchu zalowac....ze nie gaz.... Wiecie, uwielbiam gotowac a boje sie ze z indukcja, to sie tylko bede wkurzac, ze to gotowanie jest takie....techniczne...i matematyczne.... Dzis pojechalismy ponownie wieksza ekipa i postanowaiłam znowu zmierzyc sie z tym ustrojstwem....menu znów nie było wyszukane: frytki i jajko na miekko.Z Mamy pomocą-wyszło ok:yes: Juz jakos sie lepiej nastawilam...ale cykora mam i sie smeje, do mojej Mamy, ze jedzonko na parapetówke to chyba u Niej przyrzadze...... Wam tez było tak ciezko sie przestawic? Na pamiątkę: http://images38.fotosik.pl/1661/6aff3c7dfea05bcbmed.jpg Druga kwestia...ogrodowa tym razem. Leia, Aga....Dziefffczynki...pomozecie? Do jutra muszę zdecydowac jakie tuje chce po obu stronach ogrodzenia.Muszą byc megabardzoszybkorosnące. Chcielibysmy, zeby powstał naturalny zywopłot z tuji...(tui) i na poczatku rozwazalismy Szmaragd ale stwierdzilismy, ze bedzie nudno i jednokolorowo i w ogóle... i stanelo na tym, ze bedzie na przemian jakas tuja ciemnozielona i jasnozielona i tak przez całą długosc....I tu pytanie: jakie dwie tuje ciemna i jasna mozna ze soba połączyc? Z ciemnozielonych i szybkorosnących znam Brabant a z jasnozielonych...nie znalazłąm nic....pomozecie? Kurcze pozno juz i jesli napisałam nieskładnie i od rzeczy...przepraszam ale jednym okiem zerkam na mecz a drugie mi sie zamyka ze zmęczenia:D Edytowane 25 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Hazelku ja połączyłam szmaragda z cyprysem lawsona ( bo on taki niebieskawy ale za to wolniej rośnie:() barbanty też mam ale średnio mi się podobają za to rosną rzeczywiście szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.06.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 pasiu, nam tez sie srednio podobają...ale moze w połączeniu z czyms o innym kolorze, efekt jest inny?jak myslisz? Zaraz sprawdze tego lawsona.Dzieki:hug: Nam pan ogrodowy poleca Szmaragdy...ale one tworza przeswity, bo rosną kolumnowo, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.06.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 tak kolumnowo a te lawsony też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Na tujach się nie znam ale z jajek sie usmiałam ...prawie posikałam :rotfl: Kiedy pierwsza nocka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.06.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Nooo, własnie zobaczyłam:( czyli odpada, bo ja musze miec cos, co sie na boki rozrosnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.06.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Nooo, własnie zobaczyłam:( czyli odpada, bo ja musze miec cos, co sie na boki rozrosnie.... a to nie jest czasem tak, że jak sie szczyt (stożek wzrostu) przytnie to wtedy idzie na boki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts