hazeleyes1982 25.06.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Ola czy przed malowaniem gruntowałaś ściany uni gruntem,? Basiu ten grunt sie nazywał Tytan grunt. hazelku, jajecznica z jajek na twardo bardzo mi do Ciebie pasuje Dobra, już się nie śmieję, bo zobaczymy jak mi przesiadka na indukcję pójdzie W racze czego czajnik elektryczny i mikrofalówkę mam mnie też :lol2: Pierrronki jedne, ja Wam dam sie smiac:lol2: Kinia, to sie tez Ciebie tyczy,Krejzolku:lol2: Mirelka, opowiedziałam mojemu M. Twoja historie z indukcja i siersciuchami i ....nie napisze, co powiedział....ale tak ogólnie, to troszkę by sie zezłoscił na tego niewinnego kotka, który to zrobił Agalind, sie zrobi ale w srode dopiero:yes: Balbinka, rere, Aga, producent moich drzwi do spizarki to LEON Ola jakie decyzje żywopłotowe? No własnie, juz pisze ale najpierw baaaaaaardzo Wam Kochane chciałam podziekowac za odzew:hug::hug:Anetka, pasiu, KAKUSKU, Aga, Kinia, Ola, Leia,Mirelka, Venusek-jestescie super:hug: Ostatecznie, po konsultacji z Wami,wizycie w szkółceroslin i rozmowie z panem ogrodowym...zostajemy przy tujach Szmaragd...bedzie moze nudno ale M. sie tak baaaardzo podoba, no wiec niech ma chłopak:yes: a mnie to sie i tak i tak podoba:yes: Dzis duuuzo spraw ....aaaaa, pochwale sie Wam,ze kupiłam sobie taki dywan do salonu: http://images35.fotosik.pl/1486/da664921ff52a035.jpg fajny? :rolleyes:czy pojechany? Edytowane 25 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.06.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 dywan dla mnie odjechany W pierwszej chwili myślałam, że do gabinetu pod tę czerwoną pościel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.06.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ejjjj no weeeź kupiłam go, bo sie ze skóry zebry wyleczyłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Podoba mi się dywan!Skąd masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.06.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 A ja nie kochana ?????Ola co za oswietlenie masz na elewacji przy tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.06.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Podoba mi się dywan! Skąd masz? dzieki:hug: stąd: http://www.carpetvista.pl/pol/Dywany_nowoczesne/page1.html A ja nie kochana ????? Ola co za oswietlenie masz na elewacji przy tarasie? poprawione, oczywiscie ze jestes kochana:hug::hug:to ja jestem zołza, bo do tej pory Ci na maila odpisuję.... przepraszaaaam.Masz cudownych Chłopaczków, wiesz? Jak tam urwisy na wakacjach? Kinkiety sa OSRAM (kupione w Obi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.06.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ola dywan fajny ....pojechany thuje smaragd są pospolite ale bardzo ładne a drugi rodzaj ????? na jakie się zdecydowałaś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Olu zajebisty dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.06.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ola dywan bardzo fajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Eeee.............................................................................................................................................. Nie wiem muszę zobaczyć ten dywan w sralonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ola dywan pojechany:lol2: do gabinetu..... albo na żywo go musze ujrzeć a z tymi tujami -- zgadzam się Z M 9 twoim) . będzie super. ja nie lubię pstrokacizny. Te tuje jak urosną można przycinąć i żywopłot zrobić. Będzie fajne tło dla innych roślin w ogrodzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.06.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Kochana sierściuchy tylko wycałowane za to zostały . Dywan fajny, odjechany. Ale ja nie przepadam za dywanami ... no może jakieś nieliczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.06.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Świetny dywan . I dziękuję za pamięć w sprawie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.06.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ola zrobiłaś te kawkę czy instrukcję potrzebujesz słowną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Agalind, sie zrobi ale w srode dopiero Spokojnie, poczekam. I tak mam wyrzuty sumienia, że tak Cię gonię z aparatem. Historia z jajecznica boska:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.06.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dywan...............hmmmmmmmmmmmmm.............muszę go zobaczyć w salonie, a najlepiej na żywo Póki co do gabinetu mi pasuje : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.06.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 dziś jest środa:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.06.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ola dywan fajny ....pojechany thuje smaragd są pospolite ale bardzo ładne a drugi rodzaj ????? na jakie się zdecydowałaś ????? Dzieeeki:D Wiesz co...ostatecznie zdecydowalismy sie na ta nude i monotonię czyli same thuje smaragd ale za to zaszalelismy z akacja Robinią-bedzie ich 5 Przesle Ci po niedzieli na pw efekty pracy-najwyzej Twój Mąż bardzo "zjedzie":lol2: A i trawkę dzispanowie zasiali:wave: Olu zajebisty dywan. Ola dywan bardzo fajny ! Eeee.............................................................................................................................................. Nie wiem muszę zobaczyć ten dywan w sralonie Ola dywan pojechany:lol2: do gabinetu..... albo na żywo go musze ujrzeć a z tymi tujami -- zgadzam się Z M 9 twoim) . będzie super. ja nie lubię pstrokacizny. Te tuje jak urosną można przycinąć i żywopłot zrobić. Będzie fajne tło dla innych roślin w ogrodzie:yes: Wiecie co?Ja tez nie jestem fanka dywanu ...ale moje Dziecko duzo bawi sie na podłodze klockami i samochodami a ze chce Go miec na oku, nie chciałabym zeby sie bawił na zimnym i niewygodnym parkiecie:cool: Dywanik bedzie 2 lipca:yes: Kochana sierściuchy tylko wycałowane za to zostały . Dywan fajny, odjechany. Ale ja nie przepadam za dywanami ... no może jakieś nieliczne ... aha...i wlasnie dlatego nie mamy kota ani psa w domu-chyba cierpliwosc nie ta... Świetny dywan . I dziękuję za pamięć w sprawie drzwi Spoksik:hug: ola zrobiłaś te kawkę czy instrukcję potrzebujesz słowną No wlasnie jeszczeeeee:( jutro cały dzien bedziemy z M. układac rzeczy i sprzatac (po raz n-ty:p) to spróbujemy-najwyzej zadzwonie do Ciebie po pomoc.Mogę? Spokojnie, poczekam. I tak mam wyrzuty sumienia, że tak Cię gonię z aparatem. Historia z jajecznica boska:lol2: Agalind,przepraszam ale jednak fotka bedzie po weekendzie, bo moi wykonawcy zdjeli maskownice od zaluzji (chcąc zamontowac szybę i przykleic tapete -tam gdzie bedzie okap) a okazało sie, ze na szybę musimy poczekac do soboty...albo poniedziałku:(:( Dywan...............hmmmmmmmmmmmmm.............muszę go zobaczyć w salonie, a najlepiej na żywo Póki co do gabinetu mi pasuje : A ja mam przeczucie, ze bedzie git w sralonie-zobaczymy.Najwyzej wyeksmituje go...gdzieśtam dziś jest środa:popcorn: pasiulku, ale jestes czujna.... No to na szybko...jest wreszcie siedzisko w wiatrołapie.:wave:Biała szafka na buty jest na tip-on. http://images39.fotosik.pl/1625/0408e93f1e406d6fmed.jpg http://images40.fotosik.pl/1671/93d753e59e2edcc9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ola :jawdrop: fantastycznie wygląda to siedzisko...dosłownie szmaragdy są śliczne, dobry wybór a na fotki będę czekała z niecierpliwością Ola aż 5 sztuk robinii ??? To wielkie drzewa rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 :jawdrop:Siedzisko rewelacja! Jak będziesz miała więcej czasu, to wrzuć fotki na pierwszą stronę, plisssssssss. Daj nacieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts