Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Ola czy przed malowaniem gruntowałaś ściany uni gruntem,?

Basiu ten grunt sie nazywał Tytan grunt.

hazelku, jajecznica z jajek na twardo bardzo mi do Ciebie pasuje :rotfl:

:hug:

Dobra, już się nie śmieję, bo zobaczymy jak mi przesiadka na indukcję pójdzie ;)

W racze czego czajnik elektryczny i mikrofalówkę mam :lol2:

mnie też :rotfl:

:p:lol2: Pierrronki jedne, ja Wam dam sie smiac:lol2:

Kinia, to sie tez Ciebie tyczy,Krejzolku:lol2::hug:

Mirelka, opowiedziałam mojemu M. Twoja historie z indukcja i siersciuchami i ....nie napisze, co powiedział....ale tak ogólnie, to troszkę by sie zezłoscił na tego niewinnego kotka, który to zrobił:lol2:

Agalind, sie zrobi ale w srode dopiero:yes:

Balbinka, rere, Aga, producent moich drzwi do spizarki to LEON:wave:

Ola jakie decyzje żywopłotowe? :popcorn:

No własnie, juz pisze ale najpierw baaaaaaardzo Wam Kochane chciałam podziekowac za odzew:hug::hug::hug:Anetka, pasiu, KAKUSKU, Aga, Kinia, Ola, Leia,Mirelka, Venusek-jestescie super:hug:

Ostatecznie, po konsultacji z Wami,wizycie w szkółceroslin i rozmowie z panem ogrodowym...zostajemy przy tujach Szmaragd...bedzie moze nudno ale M. sie tak baaaardzo podoba, no wiec niech ma chłopak:yes: a mnie to sie i tak i tak podoba:yes:

Dzis duuuzo spraw ....aaaaa, pochwale sie Wam,ze kupiłam sobie taki dywan do salonu:

http://images35.fotosik.pl/1486/da664921ff52a035.jpg

fajny? :rolleyes:czy pojechany?:D

Edytowane przez hazeleyes1982

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podoba mi się dywan!

Skąd masz?

dzieki:hug:

stąd:

http://www.carpetvista.pl/pol/Dywany_nowoczesne/page1.html

A ja nie kochana ?????

Ola co za oswietlenie masz na elewacji przy tarasie?

poprawione, oczywiscie ze jestes kochana:hug::hug::hug:to ja jestem zołza, bo do tej pory Ci na maila odpisuję....:hug: przepraszaaaam.Masz cudownych Chłopaczków, wiesz? Jak tam urwisy na wakacjach?

Kinkiety sa OSRAM (kupione w Obi)

Ola dywan pojechany:lol2: do gabinetu..... albo na żywo go musze ujrzeć:yes:

a z tymi tujami -- zgadzam się Z M 9 twoim) . będzie super.:yes: ja nie lubię pstrokacizny. Te tuje jak urosną można przycinąć i żywopłot zrobić. Będzie fajne tło dla innych roślin w ogrodzie:yes:

Ola dywan fajny :yes:....pojechany :lol2:

thuje smaragd są pospolite ale bardzo ładne :yes:

a drugi rodzaj ????? na jakie się zdecydowałaś ?????

Dzieeeki:D Wiesz co...ostatecznie zdecydowalismy sie na ta nude i monotonię:lol2: czyli same thuje smaragd ale za to zaszalelismy z akacja Robinią-bedzie ich 5 :D Przesle Ci po niedzieli na pw efekty pracy-najwyzej Twój Mąż bardzo "zjedzie":lol2:

A i trawkę dzispanowie zasiali:wave:

Olu zajebisty dywan. :lol2:

Ola dywan bardzo fajny !

Eeee..............................................................................................................................................

Nie wiem muszę zobaczyć ten dywan w sralonie :p

Ola dywan pojechany:lol2: do gabinetu..... albo na żywo go musze ujrzeć:yes:

a z tymi tujami -- zgadzam się Z M 9 twoim) . będzie super.:yes: ja nie lubię pstrokacizny. Te tuje jak urosną można przycinąć i żywopłot zrobić. Będzie fajne tło dla innych roślin w ogrodzie:yes:

:hug: Wiecie co?Ja tez nie jestem fanka dywanu ...ale moje Dziecko duzo bawi sie na podłodze klockami i samochodami a ze chce Go miec na oku, nie chciałabym zeby sie bawił na zimnym i niewygodnym parkiecie:cool: Dywanik bedzie 2 lipca:yes:

Kochana sierściuchy tylko wycałowane za to zostały :).

Dywan fajny, odjechany. Ale ja nie przepadam za dywanami ... no może jakieś nieliczne ...

aha...i wlasnie dlatego nie mamy kota ani psa w domu-chyba cierpliwosc nie ta...:D

Świetny dywan :D. I dziękuję za pamięć w sprawie drzwi :hug:

Spoksik:hug:

ola zrobiłaś te kawkę:yes: czy instrukcję potrzebujesz słowną:lol2:

No wlasnie jeszczeeeee:( jutro cały dzien bedziemy z M. układac rzeczy i sprzatac (po raz n-ty:p) to spróbujemy-najwyzej zadzwonie do Ciebie po pomoc.Mogę?:hug:

Spokojnie, poczekam. I tak mam wyrzuty sumienia, że tak Cię gonię z aparatem.

Historia z jajecznica boska:lol2:

Agalind,przepraszam ale jednak fotka bedzie po weekendzie, bo moi wykonawcy zdjeli maskownice od zaluzji (chcąc zamontowac szybę i przykleic tapete -tam gdzie bedzie okap) a okazało sie, ze na szybę musimy poczekac do soboty...albo poniedziałku:(:(:(

Dywan...............hmmmmmmmmmmmmm.............muszę go zobaczyć w salonie, a najlepiej na żywo :lol:

Póki co do gabinetu mi pasuje :p:

A ja mam przeczucie, ze bedzie git w sralonie-zobaczymy.Najwyzej wyeksmituje go...gdzieśtam:lol2:

dziś jest środa:popcorn:

pasiulku, ale jestes czujna....:lol2::hug:

No to na szybko...jest wreszcie siedzisko w wiatrołapie.:wave:Biała szafka na buty jest na tip-on.

http://images39.fotosik.pl/1625/0408e93f1e406d6fmed.jpg

http://images40.fotosik.pl/1671/93d753e59e2edcc9med.jpg