kakusek 27.06.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Fajowe to siedzisko Od razu pomyslalam ze gdyby u nas takie bylo to M po imprezie moglby sie wygodnie wyspac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.06.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 :jawdrop: i tyle w tym temacie..... Olcia ,bo przestanę Cię lubić ............................................. Oluuuuuś przestań, bo palę cegiełkę:oops: Ola :jawdrop: fantastycznie wygląda to siedzisko...dosłownie szmaragdy są śliczne, dobry wybór a na fotki będę czekała z niecierpliwością Ola aż 5 sztuk robinii ??? To wielkie drzewa rosną Wiem, ze wielkie ale mój M je kocha ponad wszystko:yes: Pan proponował Catalpę ale On chce tylko Robinię,Krejzol az jestem zazdrosna:D :jawdrop:Siedzisko rewelacja! Jak będziesz miała więcej czasu, to wrzuć fotki na pierwszą stronę, plisssssssss. Daj nacieszyć oko rere, dzieki Kochana Ło Matko, Ty chcesz mnie na pierwsza stronę? Toć, ja tu kminię, jak sie z komentarzy ewakuowac a nie.... Fajowe to siedzisko Od razu pomyslalam ze gdyby u nas takie bylo to M po imprezie moglby sie wygodnie wyspac kakusku, nie wyspałby sie Bidulek, bo ono...jakie fajne, takie...niewygodne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Nie znasz mozliwoscie mojego m - nawet beton jest ekstra wygodny po kilku(nastu) glebszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 łoooooo siedzisko bajeczne...pokazalam w domu i kazano sie dowiedziec co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.06.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 wiedziałam kiedy zajrzeć siedzisko powaliło REWELACJA:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.06.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ło Matko, Ty chcesz mnie na pierwsza stronę? Toć, ja tu kminię, jak sie z komentarzy ewakuowac a nie.... To się ewakuuj do galerii, tylko mi proszę nie znikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.06.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ola - dopiero wróciłam z budowy. Rece i nogi mi opadaja ze zmęczenia a cycki mi opadły ze zdziwienia Skąd Ty wziełas to siedzisko? Zajebisty pomysł !!!! Po prostu Rewelacja !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ola siedzisko:jawdrop::jawdrop:też jestem ciekawa szczegułów w tym temacie. Matko ale piękny ten Wasz dom:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Wooooooooooooooow, :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.06.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 sidezsko Ola jestem zazdrosna , ja takie di=o lazienki lacobelowej=wej chciałam!!!! sperowe. tapicer ci na zamowienie zrobił?????? oj to cie o namiary wymęczę a co do kawki oczywiście,że poinstruuję-:yes: własnie piję swoją i na pilates roweruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Na zdjęcia poczekam. Nie ma problemu. A siedzisko jest odjazdowe:jawdrop:, wiec tez poproszę o szczegóły:rolleyes: gdyby u nas takie bylo to M po imprezie moglby sie wygodnie wyspac Mój M tez by sie z takiego ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ola siedzisko odjechane też mam takie w planach tyle że muszę wkońcu polecieć do tapicera wycenić. Napisz mi prosze na priv ile Cie wyniosło i jaki wymiar cobym miala porównianie czy nie chcą ze mnie zedrzeć. I proszę jak inni o wiecej technicznych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.06.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Siedzisko boooooooooooooooooooooombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ja już widzę gdzieś na środku tej ściany Fionę wspinającą się na 50 cm i dalej nie, bo strach Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.06.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 O matko - dołączam się do opadniętych szczęk:o:lol2: Nawet nie wiesz jak tu biegłam (na tą poprzednią stronę), żeby sprawdzić, co wywołało taki wysyp szczęk na podłodze:o - mało butów nie pogubiłam:rotfl:Olcia, Twój domek wyszedł prze-ob-łęd-nie:hug: a jeszcze, jak widać - wciaż jest dopieszczany:rolleyes: Bosko... jak się mieszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.06.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Olu udanej przeprowadzki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.06.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ola ,pamiętam ,że to dziś ,ta pierwsza noc w domku .W takim układzie Gratuluję przeprowadzki.Niech Wam się dobrze mieszka i zostawiam 4-listną koniczynkę na szczęście [ATTACH=CONFIG]122836[/ATTACH] Ja tam widzę 5 -lista ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.06.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Zapamiętaj sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.06.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ola siedizsko - FIUUUUUUUUUUUU FIUUUUUUUUUUUUUUU pięknie wyszło A wiesz że kiedyś miałam takiego pomysła do mojej dolnej malej łazienki, nie to żebym sama wymyśliła , mam w gazecie łazienkę z takim malutkim czerwonym siedziskiem - ale przełożyłam umywalkę bo tak wygodniej i już nie było miejsca, będę u Ciebie - mimo że nie wygodne, cieszyć siedzisko Zadzwonię już jutro na spokojnie to mi opowiesz co tam jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Olu kolorowych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts