Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: i tyle w tym temacie.....

Olcia ​,bo przestanę Cię lubić :p.............................................:hug:

Oluuuuuś:hug: przestań, bo palę cegiełkę:D:oops:

Ola :jawdrop::jawdrop::jawdrop: fantastycznie wygląda to siedzisko...dosłownie :jawdrop:

szmaragdy są śliczne, dobry wybór :yes: a na fotki będę czekała z niecierpliwością ;)

Ola aż 5 sztuk robinii ??? To wielkie drzewa rosną :jawdrop:

:hug:

Wiem, ze wielkie ale mój M je kocha ponad wszystko:yes: Pan proponował Catalpę ale On chce tylko Robinię,Krejzol:lol2: az jestem zazdrosna:D

:jawdrop:Siedzisko rewelacja! Jak będziesz miała więcej czasu, to wrzuć fotki na pierwszą stronę, plisssssssss. Daj nacieszyć oko ;)

rere, dzieki Kochana:hug:

Ło Matko, Ty chcesz mnie na pierwsza stronę? Toć, ja tu kminię, jak sie z komentarzy ewakuowac a nie....:lol2:

Fajowe to siedzisko :yes: Od razu pomyslalam ze gdyby u nas takie bylo to M po imprezie moglby sie wygodnie wyspac :lol2:

kakusku, :hug: nie wyspałby sie Bidulek, bo ono...jakie fajne, takie...niewygodne:lol2:

O matko - dołączam się do opadniętych szczęk:o:lol2: Nawet nie wiesz jak tu biegłam (na tą poprzednią stronę), żeby sprawdzić, co wywołało taki wysyp szczęk na podłodze:o - mało butów nie pogubiłam:rotfl:

Olcia, Twój domek wyszedł prze-ob-łęd-nie:hug: a jeszcze, jak widać - wciaż jest dopieszczany:rolleyes:

Bosko... jak się mieszka???

Ola siedizsko - FIUUUUUUUUUUUU FIUUUUUUUUUUUUUUU

pięknie wyszło :)

A wiesz że kiedyś miałam takiego pomysła do mojej dolnej malej łazienki, nie to żebym sama wymyśliła :p, mam w gazecie łazienkę z takim malutkim czerwonym siedziskiem - ale przełożyłam umywalkę bo tak wygodniej i już nie było miejsca, będę u Ciebie - mimo że nie wygodne, cieszyć siedzisko :lol2:

Zadzwonię już jutro na spokojnie to mi opowiesz co tam jak tam :hug: