monika996 28.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Olu zajefajnej nocki w nowym domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 28.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Olu...to już czwartek...SAMYCH SZCZĘŚLIWOŚCI w nowym domku :yes: ciekawe czy zapamiętasz sen ??????? coś mi się zdaje, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.06.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ola spełniania marzeń w nowym domku :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 hazelku, i jak? I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.06.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ola puk - puk ! jak się spało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.06.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 kawka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dajcie dziewczynie się wyspać... olu i jak i jak:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.06.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Przyszłam na kawę z super ekspresu i zapytać jak się spało w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Przyłączam sie do gratulacji i życze samych szczęśliwych dni w nowym domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.06.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Cześć Hazelku Wieki mnie nie było Po pierwsze mega gratulacje z okazji przeprowadzki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz ??? Zleciało Pięnie masz kochana!!! Niestety na częśc fotek się nie załapałam JEszcze raz wszystkiego naj, naj, naj w nowym domku !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dziewczynki mam wiadomość od OLI Właśnie rozmawiałam z Olą, ma chwilowe problemy z internetem , więc dostęp do fm tylko z telefonu. Ola wszystko czyta jest na bieżąco. Trwają wielkie przygotowania do parapetówki, sprzątanie do nocy, zakupy.......... Słychać po głosie że jest pełna energii, zapału i przede wszystkim jest szczęśliwa BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJE, TĘSKNI I ODEZWIE SIĘ OD RAZU JAK DORWIE SIĘ DO KOMPUTERKA buziaki od Oli zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Super wiadomość Hazel, cieszę sie Twoim szczęściem . Jak już dorwiesz sie do neta to napisz jakie uczucie być na SWOIM. Udanej parapetówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Admete dziękujemy za info:hug:Olu:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 hazelku, dorywaj szybko ten komputer! Super, że jesteś szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 ola a ja do ciebie dzwonię i nie ma zasięgu:yes: czy telefon wyłaczyłas diable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 ola a ja do ciebie dzwonię i nie ma zasięgu:yes: czy telefon wyłaczyłas diable Ola rozpracowuje indukcję i inne sprzęty kuchenne ------------------------- Olu udanej imprezki i zabawy do BIAŁEGO RANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.06.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 ola:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.07.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Kochaneeeeee,przepraszam Was za totalny brak odzewu-nie mamy internetu do tej pory...z pewnego bardzo zabawnego powodu ale daruję sobie szczegóły. W kazdym razie moze jutro zakupię odpowiedni sprzet:yes: Teraz pisze od Mamy. Tymczasem, chciałam Wam podziekowac za wsparcie, ze nie zapomniałyscie o zakręcie-Oli:):hug: Co do domku....ja jeszcze nie wierze i czuję sie, jak na wczasach w jakims ...fajnym miejscu;) Cały czas biegam ze sciereczką i pucuję wszystko, na czym moj Synus zostawia slady swoich paluszków;) A Mały super sie zaklimatywzowal, a wiecie ze tego sie najbardziej bałam.... ogólnie zyjemy jak w akademiku-cały czas imprezy i wizyty znajomych:) Ale o Was pamietam i wrócę niebawem:yes: P.S. ,Monia, dwa dni miałam nieaktywny telefon-bo rozłądowała mi sie bateria i ładowarka zaginęła w pudłach i kartonach a ma jakąs gópią koncówkę. Edytowane 2 Lipca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ola zakręcie tęsknię. Będziesz w Warszawce 4-tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.07.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Olu - dziekuje Ci za tel i sorki, że nie dałam rady rozmawiać. Ale akurat była akcja odpływ do przeróbki, zawiasy do przekręcenia. ściana do pokucia.... Ech... I jeszcze jęcząca Lena do tego u nogi. Chciałam sie zrehabilitowac i jako pierwszej pokazać Ci forki łazienki dziewczynek ale..... mms wysyła się juz chyba z pół godz i chyba się nie wyśle Jutro rano znów spróbuję Ps. w piatek i sob były myte okna a dziś już nic nie widac oprócz odcisków łapek Lenki - tak więc witaj w klubie matek dwulatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts