Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Hazelku :hug:

Wieki mnie nie było :(

Po pierwsze mega gratulacje z okazji przeprowadzki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave:

To juz ??? Zleciało :yes:

Pięnie masz kochana!!!

Niestety na częśc fotek się nie załapałam :mad:

JEszcze raz wszystkiego naj, naj, naj w nowym domku !!!!!!!!!!!! :hug:

Dziewczynki mam wiadomość od OLI

Właśnie rozmawiałam z Olą, ma chwilowe problemy z internetem :(, więc dostęp do fm tylko z telefonu.

Ola wszystko czyta :yes: jest na bieżąco.

Trwają wielkie przygotowania do parapetówki, sprzątanie do nocy, zakupy..........

Słychać po głosie że jest pełna energii, zapału i przede wszystkim jest szczęśliwa :lol:

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJE, TĘSKNI I ODEZWIE SIĘ OD RAZU JAK DORWIE SIĘ DO KOMPUTERKA :yes:

buziaki od Oli zostawiam :hug::hug::hug:

Kochaneeeeee,przepraszam Was za totalny brak odzewu-nie mamy internetu do tej pory...z pewnego bardzo zabawnego powodu ale daruję sobie szczegóły. :D W kazdym razie moze jutro zakupię odpowiedni sprzet:yes: Teraz pisze od Mamy.

Tymczasem, chciałam Wam podziekowac za wsparcie, ze nie zapomniałyscie o zakręcie-Oli:):hug::hug::hug:

Co do domku....ja jeszcze nie wierze i czuję sie, jak na wczasach w jakims ...fajnym miejscu;) Cały czas biegam ze sciereczką:D i pucuję wszystko, na czym moj Synus zostawia slady swoich paluszków;) A Mały super sie zaklimatywzowal, a wiecie ze tego sie najbardziej bałam....;) ogólnie zyjemy jak w akademiku-cały czas imprezy i wizyty znajomych:)

Ale o Was pamietam i wrócę niebawem:yes:

P.S. ,Monia, dwa dni miałam nieaktywny telefon-bo rozłądowała mi sie bateria i ładowarka zaginęła w pudłach i kartonach a ma jakąs gópią koncówkę. :D

Edytowane przez hazeleyes1982

Olu - dziekuje Ci za tel i sorki, że nie dałam rady rozmawiać. Ale akurat była akcja odpływ do przeróbki, zawiasy do przekręcenia. ściana do pokucia.... Ech... I jeszcze jęcząca Lena do tego u nogi. Chciałam sie zrehabilitowac i jako pierwszej pokazać Ci forki łazienki dziewczynek ale..... mms wysyła się juz chyba z pół godz i chyba się nie wyśle :bash: Jutro rano znów spróbuję :hug:

Ps. w piatek i sob były myte okna a dziś już nic nie widac oprócz odcisków łapek Lenki - tak więc witaj w klubie matek dwulatków :lol2: