hazeleyes1982 15.10.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) Monia, wygrałas walkowerem:D http://img210.imageshack.us/img210/4531/48407388.jpg Uploaded with ImageShack.us a co ze sluchawka? tez taka mozna dokupic wannowa? Edytowane 15 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.10.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ojciec mojego ucznia pracuje w Noti, bo to podpoznańska firma jest Na każdej lekcji kombinuję, jak tu zagadać o jakąś zniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.10.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kurcze, Monia, jesli nas czytasz i nadal nie mozesz sie zalogowac- Jak cos, Monia to moze rzeczywiscie do moderatora zglosic??? Jestem, jestem.ale dalej cos nie tak, bo nie przychodzą powiadomienia na maila o moich subskrybcjach. w poniedziałek muszę to wyjaśnić /nie mam teez mojego avatara. ale może przywrocą mi moje stare konto. kto wie? ola fajowe te krzesła. zobacz jak wyglądaja te z lakierowanymi nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.10.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 W sumie też mnie to trochę męczyło, ale tylko trochę, bo patrząc na moją wymarzoną jadalnię musiał wygraś design Najwyżej będę kląć podczas wycierania każdej banieczki z osobna. I nawet nie chcę wiedzieć ile ich łącznie jest http://i1.fmix.pl/fmi2548/90225e07001118104e23c513/zdjecie.jpg Hazel, jak nie chcesz tu mojej inspiracji, to daj znać, wywalę patrz do tej jadalni jak te flice pasują. Będziesz mieć coś podobnego w stylu?Pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.10.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Bardzo smutny dzien. Chwila, w której wydaje mi sie, ze nie rozumiem swiata bardziej niz zwykle. "Dnia 13 października 2011 roku czyjeś życie brutalnie się skończyło – umarła cudowna dziewczyna, Ania Gimlewicz…" autorka bloga http://andzia-i-nieborak.blog.onet.pl/..... Życie jest jak sen-otworzysz oczy i już go nie ma Ania Doboszczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.10.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 bardzo smutne. okrutnie niektórych traktuje życie. Ola czytając takie historię człowiek powinien być wdzięczny za to co ma . Zdrowie jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.10.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Niepotrzebnie weszłam na tego bloga Życie jest wyjątkowo niesprawiedliwe Bardzo bardzo smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.10.2011 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Los potrafi być okrutny W grudniu zmarł mój tato a 5 dni później brat-niedługo minie rok a ja dalej zastanawiam się czemu to wszystko przytrafiło się mojej rodzinie .Zycie jest takie kruche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 kakusku, nie wstawię emotką-przytulaka, bo on sie usmiecha, wiec napiszę po prostu ze przytulam Cię wirtualnie...bardzo mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Muszę się jakoś oderwać od tych smutnych mysli i zajac czyms glowe.Na poczatek-z pozdrowieniami dla Moni:) http://img9.imageshack.us/img9/7907/dscn0767i.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Nie wiem, czy ta kukurydza ma tak wyglądać...ale była very smaczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kochani, musze sobie chyba wypunktowac liste spraw, bo sie zgubie i jak zawsze bardzo Wszystkich proszę o opinie, sugestie, podpowiedzi...Oto lista pytań "na wczoraj": 1.Kiedy montuje sie parapety wewnetrzne? Przed gładziami? 2. Do prysznica bezbrodzikowego polecacie drzwi i sciankę (90x90) zrobioną przez szklarza czy gotowy produkt? jakia firme polecacie? 3. Czy ta szynę/listwę, na której montuje sie scianke i drzwi prysznica zakłada sie przed polozeniem plytek? Nie smiejcie sie, proszę z tych pyt....jest ich niestety jeszcze sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Parapety - zalezy jakie chcesz miec, bo jesli maja byc po bokach wpuszczone w sciane - u moich dzieciakow tak jest to wtedy przed gladziami.Ja mam prysznic gotowy Esprit - w ceglanej lazience, jedna szklana sciana stala i otwierane drzwi, montowane po plytkarzu ale kupione wczesniej, zeby facet mogl obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.10.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hazelku, kukurydza git, moja jest tylko jeszcze bardziej czerwona (z takimi kawałeczkami skarmelizowanej papryki), ale to już*kwestia gustu. Czosnek i papryka (w ilości dowolnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mi się akurat najbardziej podobają takie prysznice praktycznie jedynie ze szkła. Dlatego ja zamawiam u szklarza (znaczy są takie specjalne firmy, co to robią - nie zwykły szklarz od luster;)). Wtedy nie ma żadnych szyn, słupków ani nic:no: Szyby mocowane jedynie do sciany punktowo (2-3 uchwyty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Madzia, Monia a jak u Was jest z parapetami? Tak, jak napisała anetka? -będą wystawać na boki? Nadal nie wiem, co i jak.... Parapety beda drewniane (chyba:))Co do kabin-pewnie duzo drozsza u takiego szklarza, co? Muszę popytac a tymczasem skikam do Anetki, obczaic ta jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kochani, musze sobie chyba wypunktowac liste spraw, bo sie zgubie i jak zawsze bardzo Wszystkich proszę o opinie, sugestie, podpowiedzi...Oto lista pytań "na wczoraj": 1.Kiedy montuje sie parapety wewnetrzne? Przed gładziami? 2. Do prysznica bezbrodzikowego polecacie drzwi i sciankę (90x90) zrobioną przez szklarza czy gotowy produkt? jakia firme polecacie? 3. Czy ta szynę/listwę, na której montuje sie scianke i drzwi prysznica zakłada sie przed polozeniem plytek? Nie smiejcie sie, proszę z tych pyt....jest ich niestety jeszcze sporo... ok Ola odpowiem odrazu , bo potem umknie., ad.1. przed gładziami montuje sie parapety, w ogóle przed tynkami wewn. ad2. polecam szkło od szklarza. ja moge polecić takiego od nas z Jordanowa ad.3.tak profil do szyby przed połozeniem płytek, albo w czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Madzia, Monia a jak u Was jest z parapetami? Tak, jak napisała anetka? -będą wystawać na boki? Nadal nie wiem, co i jak.... Parapety beda drewniane (chyba:)) Co do kabin-pewnie duzo drozsza u takiego szklarza, co? Muszę popytac a tymczasem skikam do Anetki, obczaic ta jej. ola wcale nie droższe takie szyby na zamówienie. zależy jak kupujesz np. w Max Flizie to jest tam drożej niż u szklarza. z drewnianymi nie wiem wejdz do Efilo. ona ma drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167567-Zdj%C4%99ciowa-zbieranina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia, co ja bym bez Ciebie zrobila? Dzieki, Kochana:hug: W takim razie, nie mam duzo czasu, bo gladzie, sufity i plytki beda sie "dziać" w listopadzie:eek: Wyslalam dzis prosbe o ostateczna wycene-do tego mojego pana od sauny. Podalam wymiary Twojej i opis szklango frontu. Jesli ta cena dalej bedzie z kosmosu-dzwonie do Twojego Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts