Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monia, wygrałas walkowerem:D

http://img210.imageshack.us/img210/4531/48407388.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a co ze sluchawka? tez taka mozna dokupic wannowa?

Edytowane przez hazeleyes1982
  • Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze, Monia, jesli nas czytasz i nadal nie mozesz sie zalogowac-:hug: Jak cos, Monia to moze rzeczywiscie do moderatora zglosic???

Jestem, jestem.ale dalej cos nie tak, bo nie przychodzą powiadomienia na maila o moich subskrybcjach. w poniedziałek muszę to wyjaśnić /nie mam teez mojego avatara. ale może przywrocą mi moje stare konto. kto wie?

ola fajowe te krzesła. zobacz jak wyglądaja te z lakierowanymi nogami.

W sumie też mnie to trochę męczyło, ale tylko trochę, bo patrząc na moją wymarzoną jadalnię musiał wygraś design :yes: Najwyżej będę kląć podczas wycierania każdej banieczki z osobna. I nawet nie chcę wiedzieć ile ich łącznie jest :p

http://i1.fmix.pl/fmi2548/90225e07001118104e23c513/zdjecie.jpg

Hazel, jak nie chcesz tu mojej inspiracji, to daj znać, wywalę ;)

patrz do tej jadalni jak te flice pasują. Będziesz mieć coś podobnego w stylu?Pięknie:)

Bardzo smutny dzien.

Chwila, w której wydaje mi sie, ze nie rozumiem swiata bardziej niz zwykle.

"Dnia 13 października 2011 roku czyjeś życie brutalnie się skończyło – umarła cudowna dziewczyna, Ania Gimlewicz…" autorka bloga http://andzia-i-nieborak.blog.onet.pl/.....

Życie jest jak sen-otworzysz oczy i już go nie ma

Ania Doboszczak

bardzo smutne. okrutnie niektórych traktuje życie. Ola czytając takie historię człowiek powinien być wdzięczny za to co ma . Zdrowie jest najważniejsze.
Los potrafi być okrutny :( W grudniu zmarł mój tato a 5 dni później brat-niedługo minie rok a ja dalej zastanawiam się czemu to wszystko przytrafiło się mojej rodzinie .Zycie jest takie kruche :(
kakusku, nie wstawię emotką-przytulaka, bo on sie usmiecha, wiec napiszę po prostu ze przytulam Cię wirtualnie...bardzo mi przykro...

Muszę się jakoś oderwać od tych smutnych mysli i zajac czyms glowe.

Na poczatek-z pozdrowieniami dla Moni:)

http://img9.imageshack.us/img9/7907/dscn0767i.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nie wiem, czy ta kukurydza ma tak wyglądać...ale była very smaczna:)

Kochani, musze sobie chyba wypunktowac liste spraw, bo sie zgubie i jak zawsze bardzo Wszystkich proszę o opinie, sugestie, podpowiedzi...Oto lista pytań "na wczoraj":

1.Kiedy montuje sie parapety wewnetrzne? Przed gładziami?

2. Do prysznica bezbrodzikowego polecacie drzwi i sciankę (90x90) zrobioną przez szklarza czy gotowy produkt? jakia firme polecacie?

3. Czy ta szynę/listwę, na której montuje sie scianke i drzwi prysznica zakłada sie przed polozeniem plytek?

Nie smiejcie sie, proszę z tych pyt....jest ich niestety jeszcze sporo...:oops:

Parapety - zalezy jakie chcesz miec, bo jesli maja byc po bokach wpuszczone w sciane - u moich dzieciakow tak jest to wtedy przed gladziami.

Ja mam prysznic gotowy Esprit - w ceglanej lazience, jedna szklana sciana stala i otwierane drzwi, montowane po plytkarzu ale kupione wczesniej, zeby facet mogl obejrzec

Hazelku, kukurydza git, moja jest tylko jeszcze bardziej czerwona (z takimi kawałeczkami skarmelizowanej papryki), ale to już*kwestia gustu. Czosnek i papryka (w ilości dowolnej)
Mi się akurat najbardziej podobają takie prysznice praktycznie jedynie ze szkła. Dlatego ja zamawiam u szklarza (znaczy są takie specjalne firmy, co to robią - nie zwykły szklarz od luster;)). Wtedy nie ma żadnych szyn, słupków ani nic:no: Szyby mocowane jedynie do sciany punktowo (2-3 uchwyty)

Madzia, Monia a jak u Was jest z parapetami? Tak, jak napisała anetka? -będą wystawać na boki? Nadal nie wiem, co i jak.... Parapety beda drewniane (chyba:))

Co do kabin-pewnie duzo drozsza u takiego szklarza, co? Muszę popytac a tymczasem skikam do Anetki, obczaic ta jej.

Kochani, musze sobie chyba wypunktowac liste spraw, bo sie zgubie i jak zawsze bardzo Wszystkich proszę o opinie, sugestie, podpowiedzi...Oto lista pytań "na wczoraj":

1.Kiedy montuje sie parapety wewnetrzne? Przed gładziami?

2. Do prysznica bezbrodzikowego polecacie drzwi i sciankę (90x90) zrobioną przez szklarza czy gotowy produkt? jakia firme polecacie?

3. Czy ta szynę/listwę, na której montuje sie scianke i drzwi prysznica zakłada sie przed polozeniem plytek?

Nie smiejcie sie, proszę z tych pyt....jest ich niestety jeszcze sporo...:oops:

ok Ola odpowiem odrazu , bo potem umknie.,

ad.1. przed gładziami montuje sie parapety, w ogóle przed tynkami wewn.

ad2. polecam szkło od szklarza. ja moge polecić takiego od nas z Jordanowa

ad.3.tak profil do szyby przed połozeniem płytek, albo w czasie:)

Madzia, Monia a jak u Was jest z parapetami? Tak, jak napisała anetka? -będą wystawać na boki? Nadal nie wiem, co i jak.... Parapety beda drewniane (chyba:))

Co do kabin-pewnie duzo drozsza u takiego szklarza, co? Muszę popytac a tymczasem skikam do Anetki, obczaic ta jej.

ola wcale nie droższe takie szyby na zamówienie. zależy jak kupujesz np. w Max Flizie to jest tam drożej niż u szklarza.

z drewnianymi nie wiem wejdz do Efilo. ona ma drewniane

Monia, co ja bym bez Ciebie zrobila? Dzieki, Kochana:hug: W takim razie, nie mam duzo czasu, bo gladzie, sufity i plytki beda sie "dziać" w listopadzie:eek:

Wyslalam dzis prosbe o ostateczna wycene-do tego mojego pana od sauny. Podalam wymiary Twojej i opis szklango frontu. Jesli ta cena dalej bedzie z kosmosu-dzwonie do Twojego Pana. :yes: