Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tez sie stesknilam i sorki, ze fotek ni ma:rolleyes: ale beda, tylko dajcie mi sie Waszymi watkami najpierw nacieszyc;) jak sie mieszka? super:wiggle: wraz z przeprowadzką Mały zakonczył etap pampersów i ... zaczynamy raczkowac w temacie spania w swoim pokoju-tzn, ja raczkuję bo dla Małego, to jakos tak naturalnie wyszło...gorzej z mamusia:oops::lol:

W domku jest super.

"To co wychwalam pod niebiosa, to":

eamsy w jadalni (bezobsługowe, zero stresu, ze sie ubrudza)

gres, na którym w ogóle nie widac brudu,

kuchnie (uwielbiam ją)-a w niej kawiarkę i piekarnik-co do czarnego blatu....to bedzie ponizej w kategorii: nigdy wiecej:rolleyes::)

farba para-kocham, uwielbiam i nie przestaje mnie zadziwiac, jak wszystko latwo mozna zmyc ze scian za pomoca wilgotnej sciereczki (nawet nieżyjącą muchę:))

młynek do odpadów polecowy przez efilo.Jeszcze raz dziekuje:)

spizarkę przy kuchni:)

drzwi Jagdor-super sie sprawuja i chyba tez wyglądaja:rolleyes:

parkiet-za bardzo niewielkie pieniadze a spisuje sie na medal i wiele innych rzeczy uwielbiam, wiec nie bede sie rozpisywac, bo Was zanudze. Ciekawsza bedzie pewnie ponizsza kategoria pt:

"Co juz mnie wkurza w nowym domku":

czarna szafka na wysoki połysk w łazience (Mirelko, miałas racje,Kochana:rolleyes:).Zdaze sie tylko odwrócic po jej umyciu....i dalej wymaga pucowania:eek:

blaty granitowe w kuchni....ehhhh, ciezkie w utrzymaniu strrrasznie

białe listwy przypodłogowe z poliuretanu....porazka na całego-juz wiem, ze je wymienie przy okazji najblizszego remontu

baaaardzo głosna szufelka od odkurzacza centralnego:eek: słychac ja chyba w promieniu kilku km:o

cieeeeezko otwierajaca sie lodówka (kto był na biezaca, pewnie pamieta o co chodzi). Ja juz sie przyzwyczailam ale każdy, kto próbuje ja otworzyc pierwszy raz...po prostu sie poddaje:eek:

biała fuga w łazience przy sypialni........no comment:)

echo w domu-mamy baaardzo wysokie pomieszczenia, no i trzeba sie niestety przyzwyczaic:rolleyes:

hmmmm, nie wiem czemu ale wiecej jest na nie...ups.Ale maruda ze mnie,co? :rolleyes::) postaram sie wklejac sukcesywnie fotki,promise:yes:

Aha i mamy dochodzacego kotka-przyblede, któremu sie strasznie u nas podoba;)

Venusku, Mirelko, ceszycie sie,Kociary kochane?:)

Daila, witam Cie serdecznie :welcome:

Edytowane przez hazeleyes1982