agalind 07.08.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja myślałam, ze jakieś nowe fotki bedą a tu cisza. Hazel, where are you? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.08.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Jestem Kochane i mam neta:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.08.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 wow !!!!!!!!! w końcu !!!!!!!!!!!!!!! no to dzisiaj będzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.08.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 O pierono Hazeli lece robic popcorn i zasiadam w oczekiwaniu :wave::wave::stirthepot::stirthepot: ps. czuję że szczena mi opadnie po same galoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 To ja tez przycupne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ja tez siadam w drugim rzędzie i poczekam grzecznie..:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.08.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ja też tęskniłam! (o cholerka, ale ty masz teraz nadrabiania. masa wątków na ciebie czeka no i przede wszystkim czekamy na sprawozdanie z pierwszego miesiąca? dwóch?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.08.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Olu a ja już myślałam, że się z forum wypisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no ...nareszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ola nawet nie zartuj ze nie masz zdjec porobionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.08.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 To i ja poczekam bo podglądam od dłuższego czasu . Witam się serdecznie u Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ale nas wystwiła Cała Ola - pojawiła się i zniknęła. Pewnie lata po innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Jestem Kochane i mam neta:yes::yes: No nareszcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.08.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Olaaaa!!!!!!!gdzieś Ty poszła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.08.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 O matko chyba zasnęłam w oczekiwaniu:sleep::sleep::sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.08.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.08.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ola ....szykuje Ci się zbiorowe lanie tyłka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.08.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja tez sie stesknilam i sorki, ze fotek ni ma ale beda, tylko dajcie mi sie Waszymi watkami najpierw nacieszyc;) jak sie mieszka? super:wiggle: wraz z przeprowadzką Mały zakonczył etap pampersów i ... zaczynamy raczkowac w temacie spania w swoim pokoju-tzn, ja raczkuję bo dla Małego, to jakos tak naturalnie wyszło...gorzej z mamusia:oops: W domku jest super. "To co wychwalam pod niebiosa, to": eamsy w jadalni (bezobsługowe, zero stresu, ze sie ubrudza) gres, na którym w ogóle nie widac brudu, kuchnie (uwielbiam ją)-a w niej kawiarkę i piekarnik-co do czarnego blatu....to bedzie ponizej w kategorii: nigdy wiecej:rolleyes: farba para-kocham, uwielbiam i nie przestaje mnie zadziwiac, jak wszystko latwo mozna zmyc ze scian za pomoca wilgotnej sciereczki (nawet nieżyjącą muchę) młynek do odpadów polecowy przez efilo.Jeszcze raz dziekuje:) spizarkę przy kuchni:) drzwi Jagdor-super sie sprawuja i chyba tez wyglądaja:rolleyes: parkiet-za bardzo niewielkie pieniadze a spisuje sie na medal i wiele innych rzeczy uwielbiam, wiec nie bede sie rozpisywac, bo Was zanudze. Ciekawsza bedzie pewnie ponizsza kategoria pt: "Co juz mnie wkurza w nowym domku": czarna szafka na wysoki połysk w łazience (Mirelko, miałas racje,Kochana:rolleyes:).Zdaze sie tylko odwrócic po jej umyciu....i dalej wymaga pucowania:eek: blaty granitowe w kuchni....ehhhh, ciezkie w utrzymaniu strrrasznie białe listwy przypodłogowe z poliuretanu....porazka na całego-juz wiem, ze je wymienie przy okazji najblizszego remontu baaaardzo głosna szufelka od odkurzacza centralnego:eek: słychac ja chyba w promieniu kilku km:o cieeeeezko otwierajaca sie lodówka (kto był na biezaca, pewnie pamieta o co chodzi). Ja juz sie przyzwyczailam ale każdy, kto próbuje ja otworzyc pierwszy raz...po prostu sie poddaje:eek: biała fuga w łazience przy sypialni........no comment:) echo w domu-mamy baaardzo wysokie pomieszczenia, no i trzeba sie niestety przyzwyczaic:rolleyes: hmmmm, nie wiem czemu ale wiecej jest na nie...ups.Ale maruda ze mnie,co? postaram sie wklejac sukcesywnie fotki,promise:yes: Aha i mamy dochodzacego kotka-przyblede, któremu sie strasznie u nas podoba;) Venusku, Mirelko, ceszycie sie,Kociary kochane? Daila, witam Cie serdecznie Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.08.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 cieeeeezko otwierajaca sie lodówka (kto był na biezaca, pewnie pamieta o co chodzi). Ja juz sie przyzwyczailam ale każdy, kto próbuje ja otworzyc pierwszy raz...po prostu sie poddaje:eek: dieta cud! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts