Venus_m 08.08.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ojej!!!!!!!!!! no pewnie że ja się cieszę Kochana tylko go wykastruj, bo Ci zasmrodzi dom Nasza Fionka wczoraj miała kastracje. Obowiązkowo wyposaż się w obcinak do pazurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.08.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał hazeleyes1982http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.pngcieeeeezko otwierajaca sie lodówka (kto był na biezaca, pewnie pamieta o co chodzi). Ja juz sie przyzwyczailam ale każdy, kto próbuje ja otworzyc pierwszy raz...po prostu sie poddaje:eek: dieta cud! Hazel, super wiadomości. Czekam z niecierpliwością na foto relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 :popcorn: Ola - bo mi kiszki roz@@@@@ od tej kukurydzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.08.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ola dzieki za napisanie plusow i minosow -bede moze miala mniej bledow w swoim domku Nie mysl jednak ze Ci podarujemy WIEC KIEDY SIE ZACZNIE TO SUKCESYWNE WKLEJANIE ZDJEC???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 O jak masz fajnie ,w nowym domu,ale Hazelku,fotki,fotki.... jakiej firmy masz ten młynek do odpadów? a te białe listwy przypodłogowe,to o co chodzi ?kolr?czy twardość?Ja planuję białe,ale drewniane.Olu a jak się aquaformy w salonie sprawują,fajnie wyglądaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Noooooo! Gratulacje Kochana! Widzę, że masz syndrom Nowego Domu;). To "więcej na nie" jest charakterystyczne dla pierwszych dni;). Do wszystkiego się przyzwyczaisz i nawet pyłki na szafce czy blacie przestaniesz zauważać, a echo zniknie w miarę zapełniania ścian i podłóg wszelkimi dodatkami:D. I ja czekam na zdjęcia:popcorn:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.08.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 .....wiesz ,że ja czarne blaty i czarną szafkę w łazience .............uwielbiam :lol2: i nie zamieniłabym ich na inne ,za żadne skarby . to samo pomyśłałam jako właścicielka czarnych blatów i czarnego szkła w kuchni hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.08.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ale że co, że czarny granit trudny w utrzymaniu??? NAPRAWDĘ???? Się mi wydawało, że to będzie bardzo praktyczny wybór - teraz mam jaśniuteńki (ecru), gładki blat - no nie mówcie, że może być coś gorszego:lol2:A poważnie, to co na tym granicie tak widać?? No że np. okruchy chleba, bo biały, to sobie wyobrażam. Ale np. każdą kroplę wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.08.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Aniu granit, żeby wyglą dał idealnie to trzeba go jak lusterko polerować....przetrzesz mokrą szmatką to mazaje pozostaja...jasny jest łatwiejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.08.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 O rany:(To co ja sobie chcę zafundować???? Katorgę z blatami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.08.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Aniu no ja w Oslo miałam granitowy, błyszczący i przeklinałam go strasznie bo ja dość pedantyczna jestem więc miałam ZAWSZE pod ręka torksa - taki bezpyłowy ręcznik papierowy i spray do szyb i tym blat traktowałam, nawet po użyciu czystej mikrofibry miałam smugi i mazaje, które mnie do szału doprowadzają...nie wiem jak sprawują sie matowe blaty kamienne, ktoś na fm , niestety nie pamiętam kto ma cudowny, taki łupany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.08.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 hej hazelko!!! wróciłas zza światów i strasznie się cieszę!!!!! więcej plusów niż minusów. A te minusy nie zwracaj uwagio:yes:7 ja mam czarny łupany granit na platacj]h iteż jest baaaardzo pracochłonny. polerowac go trzeba do sucha, kazda kropka zostak=je i kazdy paluch widać i nastepnym razem nie zrobię ciemnego:no: tylko szary w ciapki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.08.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) dieta cud! jakos na mnie nie działa:lol2: ojej!!!!!!!!!! no pewnie że ja się cieszę Kochana tylko go wykastruj, bo Ci zasmrodzi dom Nasza Fionka wczoraj miała kastracje. Obowiązkowo wyposaż się w obcinak do pazurek. Venusku ale to jest taki kot-włoczykij a nie domator raz spedza z nami pół dnia i drapie w okno, zeby nas zawołac a potem nie przychodzi dwa dni:D Hazel, super wiadomości. Czekam z niecierpliwością na foto relację bedzie, bedzie-tylko po weekendzie, bo w weekend mam bana na neta:lol2: :popcorn: Ola - bo mi kiszki roz@@@@@ od tej kukurydzy Kingus, dzieki za sms-ka nie martw sie, wszystko ok. Internet z plusa hula jak ta lala:D tylko ze ja tez troche ...hulam tu i tam i na fm mam czas tylko wieczorkiem ale wracam do Was na pełen etat spokojnie:yes: Ola dzieki za napisanie plusow i minosow -bede moze miala mniej bledow w swoim domku Nie mysl jednak ze Ci podarujemy WIEC KIEDY SIE ZACZNIE TO SUKCESYWNE WKLEJANIE ZDJEC???????????? jak mi sie jeszcze cos przypomni, napisze kakusku wiem, ze nie podarujecie-wiec podaje wszem i wobec, ze fotki beda w pon albo wt,ok?:hug: zabezpieczam sie tym wtorkiem na wypadek, gdyby był M w pon i mi marudził, ze nie spedzam z nim czasu tylko na forum:o:D O jak masz fajnie ,w nowym domu,ale Hazelku,fotki,fotki.... jakiej firmy masz ten młynek do odpadów? a te białe listwy przypodłogowe,to o co chodzi ?kolr?czy twardość?Ja planuję białe,ale drewniane. Olu a jak się aquaformy w salonie sprawują,fajnie wyglądaja? Basienko, beda, beda:lol2: wiem, ze nic tu po mnie, jesli fotek nie bedzie-Cholerki Wy jedne:hug: Młynek mam stad : http://progat.pl/cms/mlynki-do-uzytku-domowego/ model Evolution 100.Jest tak cichutki, ze na poczatku miałam problem z rozpoznaniem, ze w ogóle jest w trakcie pracy.Miele wszystko-nawet kosci i ma 10-letnią gwarancję. Efilo wspominała, ze jej znajomi maja Franke jest meeega głosny-to mnie do niego zniecheciło. Aquaformy byłyby zdecydowanie w kategorii : "Super wybór.Nie żałuję":yes: Postaram sie jeszcze zrobic jakies dodatkowe fotki for you:yes: Białe listwy sa mega porazkę-napisze ponizej, bo doczytałam ze Ola je planuje. Noooooo! Gratulacje Kochana! Widzę, że masz syndrom Nowego Domu;). To "więcej na nie" jest charakterystyczne dla pierwszych dni;). Do wszystkiego się przyzwyczaisz i nawet pyłki na szafce czy blacie przestaniesz zauważać, a echo zniknie w miarę zapełniania ścian i podłóg wszelkimi dodatkami:D. I ja czekam na zdjęcia:popcorn:. Rasiu, dzieeeekuje za wsparcie i dobre słowo:hug: ale wiesz co...echo niestety nie zniknie, bo ja juz nie planuje zadnych dodatków... no nic ...sie przyzwyczajamy....do w/w stanu rzeczy:D Olcia ,Ty tu dawaj fotki ,bo będzie lanie http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Przeczytałam Twoją listę i .....wiesz ,że ja czarne blaty i czarną szafkę w łazience .............uwielbiam :lol2: i nie zamieniłabym ich na inne ,za żadne skarby . Echo też mamy ,straszne eeeeeeeecho ,no ale u nas jeszcze pustawo ;)A dzięki Tobie na pewno nie wezmę listw z poliuretanu ,a brałam je pod uwagę Oluuuuus, co do fotek-juz wszystko wiesz:lol2: Co do istew z poliuretanu....zabraniam Ci:sick: to jest masakra i porazka totalna. Listwy te mam pomalowane farba-jak sciany....i szok:o Kazde spotkanie z rura od odkurzacza, kapciem, paznokciem (podczas mycia) konczy sie rysa, która mozna zniwelowac....tylko malujac ponownie farbą:sick: moje listwy, pomimo super-hiper obchodzenia sie z nimi, jak z jajkiem wyglądaja, jakby miały z dwa lata :o:o Moi fachowcy juz byli raz i je malowali w kilku miejscach:o i smiali sie, ze wiekszego niepowiemco nie widzieli i ze pewnie w przyszlym roku beda do wymiany:sick: Mam nadzieje, ze Cie zniechecilam, bo bardzo Cie lubie i nie chce zebys wkopała sie w to, co ja:( Co do echa-to piąteczka:hug: a co do czarnych mebli na wysoki połysk......ja na swoje uwielbiam patrzec ale przy zgaszonym swietle, gdy kurzu nie widac:lol2: to samo pomyśłałam jako właścicielka czarnych blatów i czarnego szkła w kuchni hehe Szszszszszalone Kkobietki z Was:D Ale że co, że czarny granit trudny w utrzymaniu??? NAPRAWDĘ???? Się mi wydawało, że to będzie bardzo praktyczny wybór - teraz mam jaśniuteńki (ecru), gładki blat - no nie mówcie, że może być coś gorszego:lol2: A poważnie, to co na tym granicie tak widać?? No że np. okruchy chleba, bo biały, to sobie wyobrażam. Ale np. każdą kroplę wody? Aniu granit, żeby wyglą dał idealnie to trzeba go jak lusterko polerować....przetrzesz mokrą szmatką to mazaje pozostaja...jasny jest łatwiejszy... O rany:( To co ja sobie chcę zafundować???? Katorgę z blatami??? Aniu no ja w Oslo miałam granitowy, błyszczący i przeklinałam go strasznie bo ja dość pedantyczna jestem więc miałam ZAWSZE pod ręka torksa - taki bezpyłowy ręcznik papierowy i spray do szyb i tym blat traktowałam, nawet po użyciu czystej mikrofibry miałam smugi i mazaje, które mnie do szału doprowadzają...nie wiem jak sprawują sie matowe blaty kamienne, ktoś na fm , niestety nie pamiętam kto ma cudowny, taki łupany... Szarlotko, Anetka juz własciwie wszystko napisała-podpisuje sie obiema ręcami:yes::yes: czarne blaty...ehhh, jakie piękne, takie upierdliwe w utrzymaniu i nie chodzi o to, ze widac na nich okruszki, czy nie:no: Chodzi o ti, ze ja je poleruje Clinem trzysta razy dziennie i zuzywam tonę ręczników papierowych, bo sciereczka zostawia maziaje... hej hazelko!!! wróciłas zza światów i strasznie się cieszę!!!!! więcej plusów niż minusów. A te minusy nie zwracaj uwagio:yes:7 ja mam czarny łupany granit na platacj]h iteż jest baaaardzo pracochłonny. polerowac go trzeba do sucha, kazda kropka zostak=je i kazdy paluch widać i nastepnym razem nie zrobię ciemnego:no: tylko szary w ciapki:D Moniaaaaaa super, ze jestes.Ja w nastepnym domku tez zrobie szare kiedy bedziesz jechac do Mamy? Kochane, wiecie ze mnie dopadł syndrom house manager'a? Pomijam kwestie sprzatania ale testuje przepisy ze strony polecanej przez Monsanbie.Ostatnio nawet ...tarte zrobilam:yes: i to dwa razy a tak sie jej bałam:D Dziefffczynki, ja u Was nadrabiam i sie odezwe śipciutko Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.08.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 I zapomniałabym o najważniejszym: INDUKCJA jest w kategorii : "Jupiiiiiiiiiiiiiiiii!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Aniu granit, żeby wyglą dał idealnie to trzeba go jak lusterko polerować....przetrzesz mokrą szmatką to mazaje pozostaja...jasny jest łatwiejszy... to ja Wam wszystkim posiadaczom czarnego granitu polecam szmatkę JanaNiezbędnego do szyb (taka zielona, co wygląda jak do wyszywania haftem krzyżykowym) - re.we.la! jedną mam do szyb, drugą w kuchni, trzecią "prontuję" meble drewniane, a 4 dyżuruje w łazience. inne mogłyby dla mnie nie istnieć. pach, pach i żadnej smugi (i wszystkie forumowiczki oczami wyobraźni widzą jak znikają wszelkie smugi hehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 to ja Wam wszystkim posiadaczom czarnego granitu polecam szmatkę JanaNiezbędnego do szyb (taka zielona, co wygląda jak do wyszywania haftem krzyżykowym) - re.we.la! jedną mam do szyb, drugą w kuchni, trzecią "prontuję" meble drewniane, a 4 dyżuruje w łazience. inne mogłyby dla mnie nie istnieć. pach, pach i żadnej smugi (i wszystkie forumowiczki oczami wyobraźni widzą jak znikają wszelkie smugi hehehe) to ja jutro lece po nią bo dzis myłam okna i smug więcej niż okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.08.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ola - ja nie wiem czy te Twoje wykręty cos dadzą Odezwała się w piatek wieczorem i mężem się będzie zasłaniać. A gdzie była cały tydzień ????? No gdzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 I zapomniałabym o najważniejszym: INDUKCJA jest w kategorii : "Jupiiiiiiiiiiiiiiiii!" Czyżby jajeczniczka już wychodziła Hazelku zapodaj tą stronę z przepisami od Moni. Bardzo ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 to ja jutro lece po nią bo dzis myłam okna i smug więcej niż okien i ja po nią lecę . ale jutro:yes: bo dziś już tylko TESCO 24 H:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 ola może za miesiąc pomknę w twoją stronę a u mnie byly fotki z Chorwacji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts