mirela99 13.08.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No i wytam się z moją kochaną gospodynią . Lata świetlne Cię nie czytałam. No widzę, ze szafki Ci dały w kość podobnie jak nam. Ja wiem jedno - nigdy wićej na wysoki połysk. Zastanawiam się nad czarnym matem - może toto lepsze w utrzymaniu czystości ? A indukcją - mówilam ? Wystarczy kilka dni pogotować i cięzko się od niej oderwać . Moje listwy są białe a mdf-u - cudo po prostu. Jedynie co mnie wkurza to kurz. Szpary między ścianą z listwą są wypełnione akrylem - z niego fatalnie schodzi kurz. W sumie to się przykleja. Ale jeżeli chodzi o twardość - pierwsza klasa. Mam klejone (nie ma wkrętów). Można do nich kopać, walić odkurzaczem - nigdzie nie odprysneło i nie widać rys.Mam biały mat. sieciucha obfoć please . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Mirela bo ten akryl trzeba na biało pomalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.08.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 biały akryl pomalować na biało farbą ? Taką jak ściana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 nie taką jak listwa. Ja tak mam i nic mi się do akrylu nie czepia. Muszę podobny zabiehg jeszcze w holu na górze i bawialni wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.08.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A gdzie te ZDJĘCIA??? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.08.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Mirello,a jakiej firmy masz te listwy z mdf-u ? kupowałaś na necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ola no właśnie...Ty wiesz, że my wciąż czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.08.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wszędzie była ,a mnie olała :P:P Mnie też :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ale czy te listwy z mdf nawet 10 cm rzeczywiście się trzymają ściany?I można je malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.08.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 ola a gdzie te zdjęcia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.08.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 ola a gdzie te zdjęcia:P no własnie gdzie ??? :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.08.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Juuuuuuusz nooooo:lol2: ale juz wszystko widziałyscie:sick: muszę najpierw odpisac na wczesniejsze posty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.08.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 oj chyba nie wszystko:yes: łozka mlodego nie widziałam i łazienki przy sypialni, i garażu i tarasu ......i.......sof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.08.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ola ty to sie lubisz draznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.08.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Ola no u mnie zadupiu jordana nie ma, w sieci tez nie znalazam ale moze w duzych sieciowkach sie pojawily...a ja mam mynek Franke i kurna zauje ze nie kupiam tego ... Anetko, to Cie przepraszam, ze sie tak temu Twojemu młynkowi oberwało u mnie:oops: Dziewczyny obrzydzajcie dalej te granitowe blaty-nie bedzie mi tak bardzo zal ze bede miec laminat :lol2: cfffffaniara, no:D:hug: Hazelka koniec bana, bo to już nie łykiend! proszę o foteczkiiiiiiiiii Olu montaż aguaformów doskonały,a Ty masz w salonie na suficie tylko aguaformy? Ile masz sztuk na jaką powierzchnię.I masz tylko pojedyńcze? Ja planuję je równo rozłożyć w salonie 4x9 ale te podwójne.Wogóle masakra cenowa.Boję się,żebym nie miała jak w solarium?Oczywiście mam rozdzielone ,żebym mogła świecić po dwa,no ale jednak .Jakie masz te żarówki ledowe-jak świecą to widać te kropki? Napisz proszę o kuchni i szafkach,czy masz jakieś uwagi np.lepiej więcej szuflad ,albo inne,bo ja teraz w trakcie końcowego planowania Basiu, mam tylko poj aquaformy.9 sztuk na 33m2 i jest az za duzo-a mam podzielone na dwie strefy po 4 i po 5. Kropek nie widac jak sie swieci.Mnie one sie tez nie podobały, ale cos za cos:( Co do kuchni, mam podobne zdanie, co Mirelka i Anetka-duuuuuzo szerokich szuflad. Ja trzymam w nich talerze, szklanki, sztućce i pozostały osprzet do kuchni. Sa swietne i bardziej praktyczne od szafek:yes: JA Ci napiszę, że u mnie w kuchni najbardziej sobie cenię duże głębokie szuflady, szerokie na 80 czy 100 cm (nie pamiętam). Wyciąganie z nich talerzy i garnków to istna bajka - nie schylam się a wszystko widzę popieram, ja mam szuflady 80 , rewelacja! potwierdzam:yes: No i wytam się z moją kochaną gospodynią . Lata świetlne Cię nie czytałam. No widzę, ze szafki Ci dały w kość podobnie jak nam. Ja wiem jedno - nigdy wićej na wysoki połysk. Zastanawiam się nad czarnym matem - może toto lepsze w utrzymaniu czystości ? A indukcją - mówilam ? Wystarczy kilka dni pogotować i cięzko się od niej oderwać . Moje listwy są białe a mdf-u - cudo po prostu. Jedynie co mnie wkurza to kurz. Szpary między ścianą z listwą są wypełnione akrylem - z niego fatalnie schodzi kurz. W sumie to się przykleja. Ale jeżeli chodzi o twardość - pierwsza klasa. Mam klejone (nie ma wkrętów). Można do nich kopać, walić odkurzaczem - nigdzie nie odprysneło i nie widać rys.Mam biały mat. sieciucha obfoć please . Mirelko:hug: byłam u Ciebie wczoraj i doczytałam o Mezu:( zaraz pedze do Ciebie. Szafki....no sama wiesz:D ostrzegałaś.... Co do listew, za jakis czas wymienie swoje na mdf-owe na 100 %:yes:Tylko pieniedzy wydanych na te szkoda:( A gdzie te ZDJĘCIA??? Dzień dobry :hug: Ola no właśnie...Ty wiesz, że my wciąż czekamy... Olu to ty gospodyni pełną gębą//////....makaron......i obiadek niedzielny:yes: Monia, bo ja teraz jestem pełnoetatową house manager (troche leniwą ale jednak:lol2:) Wszędzie była ,a mnie olała :P:P Mnie też :P:P Była u Was,Dziefffczęta była:hug::hug: ola a gdzie te zdjęcia:P no własnie gdzie ??? :P :P oj chyba nie wszystko:yes: łozka mlodego nie widziałam i łazienki przy sypialni, i garażu i tarasu ......i.......sof a ja akurat chciałam cosik innego pokazac garazu, to ja nawet nie obfociłam:o To moze na poczatku troszke kuchni: http://images41.fotosik.pl/1703/d2c43be94b944044med.jpg http://images37.fotosik.pl/1722/18ea2e289fec2d8amed.jpg http://images48.fotosik.pl/356/1d1e7eb0fab49ab7med.jpg i mały bonus (tylko na troche)-widok z kuchni: był i sie zbył jutro pokaze Wam cd.Muaaaaaaa:hug: Edytowane 3 Września 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.08.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ola jestem Ci wdzieczna ze wkleilas zdjecia ale wiesz troszke przegielas -4 foty po miesiacy oczekiwan???????? Wez przyklad z Kingusi i wklejaj nam tu jutro cala sesje zdjeciowa bo sama kuchnia sie nie wymigasz A tak powaznie to super masz to stanowisko pracy i wcale sie nie dziwie ze pokochalas pichcenie Mam w pamieci kuchnie z innego Komfortowego i totalnie nie przypomina Twojej-swietny ten ukald sobie wymyslilas -brawo!!!! A i nie bylabym soba gdybym nie zwrocila uwagi na plytki-faktycznie czasem sa szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.08.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Widok za oknem :yes:kiedy ja się takiego porządku i śliczności doczekam.A tapeta ,zawsze mi się kojarzy z pewną historią .U mojej siostry ksiądz chodził po kolędzie i nie pamiętam dokładnie ,ale myślał,że to mojej siostry twarz na tej tapecie i chyba powiedział,że mąż ją musi bardzo kochać bo sobie ściany nią obkleił :lol2:Ale podobieństwo rzeczywiście jest. Olu ta pierwsza szafka po lewej w wysokiej obudowie to cargo? A w swoich 60 cm szafkach bo widzę ,że masz ich dużo masz wewnętrzne szuflady?Bo ogólnie 60 ładniej wyglądają nie jako szuflady tylko szafki,ale praktyczniejsze są szuflady ,więc pytanie jak to połączyć? Powiedz mi jeszcze przy półwyspie ile masz miejsca na nogi? i czy to jest wystarczające.Łukasz sugerował 25 cm i zapewne tak masz? ale czy to jest wystarczające? myślałam o 30 cm?No i jaki szeroki masz ten półwysep? Sorki ,że tak się przepytuję jak na przesłuchaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.08.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Boshhhh, jaki widok za onem Ściskam maleńka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.08.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Ola jestem Ci wdzieczna ze wkleilas zdjecia ale wiesz troszke przegielas -4 foty po miesiacy oczekiwan???????? Wez przyklad z Kingusi i wklejaj nam tu jutro cala sesje zdjeciowa bo sama kuchnia sie nie wymigasz A tak powaznie to super masz to stanowisko pracy i wcale sie nie dziwie ze pokochalas pichcenie Mam w pamieci kuchnie z innego Komfortowego i totalnie nie przypomina Twojej-swietny ten ukald sobie wymyslilas -brawo!!!! A i nie bylabym soba gdybym nie zwrocila uwagi na plytki-faktycznie czasem sa szare kakusku, spoko-loko. Dzis wklejam dalej:D Fajnie, ze Ci sie ten układ podoba-jestem z niego zadowolona:yes: Płytki....zawsze mówilam, ze sa szaro-bezowe:D Widok za oknem :yes:kiedy ja się takiego porządku i śliczności doczekam.A tapeta ,zawsze mi się kojarzy z pewną historią .U mojej siostry ksiądz chodził po kolędzie i nie pamiętam dokładnie ,ale myślał,że to mojej siostry twarz na tej tapecie i chyba powiedział,że mąż ją musi bardzo kochać bo sobie ściany nią obkleił :lol2:Ale podobieństwo rzeczywiście jest. Olu ta pierwsza szafka po lewej w wysokiej obudowie to cargo? A w swoich 60 cm szafkach bo widzę ,że masz ich dużo masz wewnętrzne szuflady?Bo ogólnie 60 ładniej wyglądają nie jako szuflady tylko szafki,ale praktyczniejsze są szuflady ,więc pytanie jak to połączyć? Powiedz mi jeszcze przy półwyspie ile masz miejsca na nogi? i czy to jest wystarczające.Łukasz sugerował 25 cm i zapewne tak masz? ale czy to jest wystarczające? myślałam o 30 cm?No i jaki szeroki masz ten półwysep? Sorki ,że tak się przepytuję jak na przesłuchaniu Basiu, tak-ta ierwsza szafka to cargo. Jest super rozwiazaniem na mąki, oliwy, bułkę tartą i tym podobne. W zabudowie mam szafki (bo lepiej wizualnie wygląda) i trzymam tam szkliwo, brytfanny i inne rzeczy, z których nie korzystam na codziennie, wiec spoksik a potem pod oknem mam zmywarkę, kosz na smieci a w rogu szafkę na garnki i pokrywki (wraz z nerką w srodku-super rozwiązanie:yes:) i potem szuflady. Basiu, co do polwyspu-musze go zmierzyc, bo juz nie pamietam:oops: a uprzednio muszę znalezc metr.... ale sie załatwi:yes: Boshhhh, jaki widok za onem Ściskam maleńka:hug: Ten kącik tez juz znacie. Nad komodą planuje jakis wyczesany obraz -najchetniej kolorową abstrakcje, zeby troszkę przełamac te szarosci i biel.Co myslicie? I chyba muszę zmienic ta donieczke....jak tak teraz patrze na fotkę.... http://images44.fotosik.pl/356/0124b0ee8b59b949med.jpg W holu nie zmieniło sie nic i moja galeryjka nadal wygląda tak:cool: http://images45.fotosik.pl/1500/ddd499fe171a0769med.jpg i troszkę widoku od strony tarasu: było i sie zbyło;) Edytowane 3 Września 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.08.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Oluś przyszłam w biegu poczytać co tam u Ciebie, ale widzę że i Ty zalatana . Dobrze że zdjęcia wkleiłaś, bo już miałam jechać sama dziewczynkom obfocić A z czarnym granitem to trochę przesadzasz , zostaw ten biedny kamień ,nie morduj go tymi ręcznikami papierowymi, jest piękny nawet jak się gotuje, chlapie i lata z garkami. Także wszystkich planującym granitowy czarny blacik - mówię TAK Oluś spróbujemy jakieś spotkanko już po tym weekendzie zorganizować ok? Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts