Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Mirello,a jakiej firmy masz te listwy z mdf-u ? kupowałaś na necie?

Basiu mi robił mój stolarz. Nie odklejają się. NA górze mam 8 cm a na dół chcę dać 15 cm. Tylko przeczytałam, że ten akryl mowinien mi pomalować farbą ... hmmm

Ola ..... ja się nie spuszczam nad fotkami bo to co przeżyłam na żywo to lepsze niż cyberorgazm ;).

A na sierściucha czakam.

Czy ghosty hokery są wygodne ? Kurcze ja poległam z hokerami ... kicha totalna. Nie ma ładnych i wygodnych i nie za 800 pln. Ja wolałam takie z oparciem, tym bardziej, że musimy uważać na kręgosłup So ....

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Powtórzę się, ale naprawdę pieknie u Ciebie:)

Hazelku, wiem, że jesteś zaganiana, ale może w przelocie zrobiłabyś fotkę żaluzji na oknie narożnym, co? Na wczorajszych zdjęciach kuchni widziałam, że masz je montowane do sciany. Wydawało mi się, ze do sufitu. Za dużo wątków na raz oglądam;) Rozumiem, ze możesz je swobodnie podciągać i nie zachodzą na siebie?

No dobra - ochłonęłam uff.....

Kuchnia jest zajebista - pełna klasa po prostu - do mnie tylko nie przemawiaja te buźki ale ja się ich po prostu boję :sick: Serio! Nie moge na te mordy patrzeć :no: Wiem, wiem , nienormalna jestem ;)

Najbardziej podoba mi się jadalnia - nie ma o czym mówić eamesy z podłokietnikami sa o niebo piękniejsze od tych bez . Te moje sa takie bidne jakieś ;) W najbliższej przyszłości dokupię 2 z podłokietnikami na szczyty stołu ale już wiem zeby nie brać białych bo będą inaczej białe ;)

Olu - pisałaś że jesteś z nich zadowolona z praktycznośći bo szybko się je myje i wszystko schodzi. Nie wiem jak Ty ale ja je czyszcze kilka razy na dobe bo moja Lena jak wpadnie z ogrodu do domu (a goni na bosaka :rolleyes:) to one momentalnie są czarne :( Ale fakt, rach-ciach i już są białe

I jeszcze jedno a propos tych krzeseł - nie odklejają Ci się te filce spod nóżek ? Bo mnie szlag chciał trafic i w końcu przykleiłam je na super glue i w koncu mam spokój :lol2:

A widok za oknem kuchennym i tarasowym - boskie :yes:

Buziaki - i czekamy na więcej

Pinacolada nie jesteś sama :) Ja też chciałam tapetę w buźki, ale mąż powiedział, że jak codziennie będzie się budził na przeciwko takiej ściany to popełni samobójstwo z niewyspania :lol2: darowałam mu.

Venus, ulżyło mi - piąteczka dla męża :)

Oluś przyszłam w biegu poczytać co tam u Ciebie, ale widzę że i Ty zalatana .

Dobrze że zdjęcia wkleiłaś, bo już miałam jechać sama dziewczynkom obfocić :lol2:

A z czarnym granitem to trochę przesadzasz :p, zostaw ten biedny kamień :p,nie morduj go tymi ręcznikami papierowymi,

jest piękny nawet jak się gotuje, chlapie i lata z garkami.

Także wszystkich planującym granitowy czarny blacik - mówię TAK :)

Oluś spróbujemy jakieś spotkanko już po tym weekendzie zorganizować ok?

Buziaczki :hug:

Oj, Agus, jest mega upierdliwy w utrzymaniu:sick: ale masz racje, ze go troche ostro potraktowałam:rolleyes: w w sumie, nie na kazdym mozna stawiac goracy garnek prosto z piekarnika i uzywac go jako stolnicy:rolleyes:

zaproszenie juz macie ale zdzwonimy sie po "wekendzie", to sie umówimy.buzka:hug:

Ola ..... ja się nie spuszczam nad fotkami bo to co przeżyłam na żywo to lepsze niż cyberorgazm ;).

A na sierściucha czakam.

Czy ghosty hokery są wygodne ? Kurcze ja poległam z hokerami ... kicha totalna. Nie ma ładnych i wygodnych i nie za 800 pln. Ja wolałam takie z oparciem, tym bardziej, że musimy uważać na kręgosłup So ....

Mirelko, uwielbiam Cie:rotfl:

Siersciuchem chyba sie przedwczesnie pochwalilam, bo nie pojawia sie od przedwczoraj:rolleyes: w kazdym razie, Mały kicha i prycha, jak sie z nim bawi...wiec to chyba alergia:confused:

Czy So ma problemy z kregosłupem?:confused:

Hokerki sa ok ale na pewno nie na dłuzsze posiedzenie-jak to stołek bez oparcia...:rolleyes:

Powtórzę się, ale naprawdę pieknie u Ciebie:)

Hazelku, wiem, że jesteś zaganiana, ale może w przelocie zrobiłabyś fotkę żaluzji na oknie narożnym, co? Na wczorajszych zdjęciach kuchni widziałam, że masz je montowane do sciany. Wydawało mi się, ze do sufitu. Za dużo wątków na raz oglądam;) Rozumiem, ze możesz je swobodnie podciągać i nie zachodzą na siebie?

Kochana, przypomniałam sobie ze Ty mnie juz kiedys o to prosiłas:oops: zrobie fotke oczywiscie. Zaluzje nie sa zamocowane do sufitu, bo wtedy nie dałoby sie otworzyc okna:( Wolałabym, zeby były do sufitu...ale sie nie dało. Ogólnie, jestem z nich zadowolona ale (Admete, nie czytaj:lol:) sa upierdliwe, bo ciagle trzeba je przecierac...:rolleyes:

Nie zachodza na siebie:no:

ola:jawdrop: ale ogrod - bosko

i jakie fajowe hokerki:yes: fajne

kuchnia piękna, i jaka wyszorowana:yes: moja gospodyni.

a doniczkę daj ciemną i ciut większą:yes:

Pięknie macie:yes:

a co dziś na obiad?????:D

:hug::hug::hug:

Wczoraj nie kucharzyłam, bo miałam wypad na zakupy i Mama była z Małym ale dzis robie szarlotke z kwestiismaku:rolleyes: pierwszy raz-a ja antytalent do ciast jestem:lol2:

Doniczke zmienie:wiggle:

No to teraz ja

JEST ZAJEBIŚCIE !!!

Dziękuję za uwagę, do widzenia

:rotfl::hug::hug::hug:

Kuchnia i hokery boskie :)

Ja zamiast storczyka kupiłabym wazony Fornasettiego i postawiła. Tam jest potrzebne coś większego - jakaś bomboniera :cool:

:hug:

Venusku, ja sie jeszcze musze Was poradzic w kwestii tej mojej komody, wiec na chwilke obecna nic nie napisze:rolleyes:

Boziu to za oknem zajebiste :jawdrop::jawdrop::jawdrop:. Pięknie :D. W domciu też super. Nie wiem co napisać, mowę mi odjęło :D.

Dalia, dziekuje:oops::)

OLA!!!!!!!!!!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

No jest CUUUDOWNNIE!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kuchnia boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Błagam o fotki ogrodu, widok z kuchni cudny ja chce fotki pliissss !!! Nie można tak smaka narobić i porzucić :no: :D

Może być na priv :lol2::hug:

Karolcia,:hug: Ty Waryjacie Budowlany, dzieki:hug:

Podaj mi maila, przesle na pw:wiggle:

No dobra - ochłonęłam uff.....

Kuchnia jest zajebista - pełna klasa po prostu - do mnie tylko nie przemawiaja te buźki ale ja się ich po prostu boję :sick: Serio! Nie moge na te mordy patrzeć :no: Wiem, wiem , nienormalna jestem ;)

Najbardziej podoba mi się jadalnia - nie ma o czym mówić eamesy z podłokietnikami sa o niebo piękniejsze od tych bez . Te moje sa takie bidne jakieś ;) W najbliższej przyszłości dokupię 2 z podłokietnikami na szczyty stołu ale już wiem zeby nie brać białych bo będą inaczej białe ;)

Olu - pisałaś że jesteś z nich zadowolona z praktycznośći bo szybko się je myje i wszystko schodzi. Nie wiem jak Ty ale ja je czyszcze kilka razy na dobe bo moja Lena jak wpadnie z ogrodu do domu (a goni na bosaka :rolleyes:) to one momentalnie są czarne :( Ale fakt, rach-ciach i już są białe

I jeszcze jedno a propos tych krzeseł - nie odklejają Ci się te filce spod nóżek ? Bo mnie szlag chciał trafic i w końcu przykleiłam je na super glue i w koncu mam spokój :lol2:

A widok za oknem kuchennym i tarasowym - boskie :yes:

Buziaki - i czekamy na więcej

Kiniu,moja Kochana:lol2: Widoczki za oknem, to Ty masz zaje....... :wiggle: ale dzieki Kochana:hug: to Lenusia jest "Łobuziala", jak by to Mały powiedział, bo on jakos nie brudzi ich...ale za to palcuje wszystko inne:lol2: i mówi do mnie: "Mama, nie palcuj":lol2:

Co do buziek, ja je uwielbiam, ale przeciez nie kazdemu sie musza podobac i dzieki za szczera opinie, Kochana:wiggle:

Ja nakleilam na eamsy takie filce z ikei i jest ok:wiggle:

Pinacolada nie jesteś sama :) Ja też chciałam tapetę w buźki, ale mąż powiedział, że jak codziennie będzie się budził na przeciwko takiej ściany to popełni samobójstwo z niewyspania :lol2: darowałam mu.

Venus, ulżyło mi - piąteczka dla męża :)

:p :hug:

Kuchnia, stół z krzesłami, taras, ogród... wszystko mioooodzioooo:cool::cool::cool::yes::yes::yes:

rasiaaaaa, bo cegiełkę palę, ze Ty-włascicielka TAKICH wnętrz mnie chwalisz:oops:dziekuuuuje:hug:

Hazelka! Ja się dopiero teraz dojrzałam, czy Ty masz szkło na tapecie w buźki? :D

a no mam:lol2:

Ola ,no po prostu BOOOOOOOOOOOSKO :cool:.Wszystko mi się podoba i mogłabym tak oglądać bez końca :p.No i ten ogród ,ach ...........:rolleyes:,normalnie jakieś 2 gule na szyi mi się wyciskają .....ciekawe czemu ?:lol2::lol2:

p.s.a pamiętasz kozo,co mi obiecałaś jakieś 2 /3 miesiące temu ,ha ????

oj tam oj tam, gule to ma moj M jak patrzy na Twoje betony i zawsze mam wtedy przechlapane:lol2: Twoje wnetrza tez uwielbiam:wiggle:

Pamietam, pamietam-podeslesz mi maila, bo ....nie wiem, czy odszukam....:rolleyes:

JA CHCĘ WIĘCEJ!!!!

Hazelku, masz pięknie w domku i przed domem tyż :D Obraz w kolorze jak najbardziej :)

dzieki rere:hug: Z tym obrazem, to zaczynam poszukiwania i bede sie Was radzic w tej kwestii:rolleyes:

Piękna kuchnia, i piękne zewnętrze.

Dziekuje:wiggle: I obiecuje wpasc z rewizyta, bo widze ze prowadzisz dziennik:yes:

a nie kcesz poduch do gabinetu ??

http://img31.imageshack.us/img31/4140/poduszkiposzewkinarzuty.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Juz kiedys miałam pytać : kupiłaś już Thermomix ??

Podusia super:yes:

Thermomixa jeszcze nie mam, bo nie mam czasu zrobic prezentacji:lol2: Ale brakuje mi go strasznie-pizza smakuje nam tylko z niego.Tak samo sosiki rózne....:( A Ty działasz na swoim?

ale fajna poducha:yes: pasuje Ola- bierz

Biere:lol2:

Olu jest CUDNIE :jawdrop:

Dzieki Anetko :hug:

Spisałaś się z rozmieszczeniem ramek na medal,a to nie jest prosta sprawa.A ten stół to dobrze pamiętam od lokalnego stolarza?

Tak Basiu, dobrze pamietasz :hug:

Co do ramek, delikatnie wzorowałam sie na wystawce w ikei:rolleyes:

Dzieffffczynki, wkleje jeszcze kilka fotek wieczorem ale... Wy juz chyba wszystko widziałyscie, nooo.Co ja mam Was zanudzac....:rolleyes:

Oj,

Kiniu,Ja nakleilam na eamsy takie filce z ikei i jest ok:wiggle:

Podusia super:yes:

Thermomixa jeszcze nie mam, bo nie mam czasu zrobic prezentacji:lol2: Ale brakuje mi go strasznie-pizza smakuje nam tylko z niego.Tak samo sosiki rózne....:( A Ty działasz na swoim?

Dzieffffczynki, wkleje jeszcze kilka fotek wieczorem ale... Wy juz chyba wszystko widziałyscie, nooo.Co ja mam Was zanudzac....:rolleyes:

moje filce samoprzylepne odklejały się non stop dlatego potraktowałam je super glue i mam spokój.

Thermomix mam od 13 lat i kocham go tak samo, a moze i bardziej jak męza :rotfl:

Zanudzaj, zanudzaj, zanudzaj. plllleeeeeeaseeeee......:yes: