hazeleyes1982 15.08.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 To u nas jest tak, ze moj M kocha Thermomixa bardziej niz mnie:lol2: U nas dzis pogoda fatalna.... wiec zmolestowałam M zeby mi napalił w kominku i widok ognia uratował mnie przed mega dołem:rolleyes: http://images46.fotosik.pl/1718/52150f4d74856e80med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 więcej proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.08.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 :jawdrop: byłam pewna że to inspiracja .... Genialnie Ps. mój tez dzis mówi, że jak sierpien tak ma wygladać to niedługo w kominku cza będzie zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.08.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 :pn cudniasty ten kominek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.08.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Pięknie a u nas upały już od 2 tyg.,mam dość Ty zdaje się miałas ogarniać burdello w mieszkaniu a latasz mi tu po moich ulubionych watkach Do roboty chudzielcu, sio !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.08.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ola suuuper kominek my tez dzisiaj paliliśmy w kominku, w zasadzie wczoraj wieczorem była inauguracja sezonu Od razu w domku zrobiło się super i można było olać, zimno i pluche za oknem A maila chciałam wysłać ale skrzynkę wać panna ma zapełnioną i puuuupa Proszę odblokować to maila prześlę i będę napawać oczy Twoimi cudnymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.08.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 więcej proszę! Venusku, ależ twarda sztuka z Ciebie...no:rolleyes: :jawdrop: byłam pewna że to inspiracja .... Genialnie Ps. mój tez dzis mówi, że jak sierpien tak ma wygladać to niedługo w kominku cza będzie zapalić Kinia, zapomniałam zapytac-skąd ta wyczesana poducha? :pn cudniasty ten kominek:wiggle: Łiiiiiiii tam ale fajnie grzeje:lol2: Pięknie a u nas upały już od 2 tyg.,mam dość Mnie nie przeszkadza,ze jest zimno ale słoneczka mi brakuje.:(Jak jest tak szaro i ponuro, to nic sie nie chce. Strasznie podatna jestem na rózne wahania nastroju pod wpływem pogody. Jak bedziesz w moim wieku, zrozumiesz,Małolatko:rotfl: A, Oluś, mam jednak Twojego maila:wiggle: Ty zdaje się miałas ogarniać burdello w mieszkaniu a latasz mi tu po moich ulubionych watkach Do roboty chudzielcu, sio !!! wyczytałam o słynnych 47 kg ale Ty Kinguś tez z 47,5 ważysz przeca:lol2: Ola suuuper kominek my tez dzisiaj paliliśmy w kominku, w zasadzie wczoraj wieczorem była inauguracja sezonu Od razu w domku zrobiło się super i można było olać, zimno i pluche za oknem A maila chciałam wysłać ale skrzynkę wać panna ma zapełnioną i puuuupa Proszę odblokować to maila prześlę i będę napawać oczy Twoimi cudnymi fotkami Karolcia -wyczyszczone.Fotki przesle jutro-jak bedzie trafffka skoszona:rolleyes: My sie cały dzien grzejemy przy kominku.Jest suuuper:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.08.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 noo nie!!!! przy kominku. przecież już nie pada na spacer się ruszać:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kominek REWELACJA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.08.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Oluuuuśka bosz jak macie cuuuddnie mam pytanko o lampę w jadalni - cóż to? bo chyba by mi do sypialni pasowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.08.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Przestancie narzekac na pogode bo karnie wysle was do mnie -dopiero zobaczycie jak szybko deprecha moze dopasc U nas dzisiaj takie wiatry i deszcze ze balam sie samochodem jechac zeby mnie ta moja pluskwa gdzies nie zmiotlo zreszta cale lato takie przeplatane wiec nalapalam sloneczka tylo na poczatku lipca kiedy bawilam w Pl Ola Twoj kominek to moje marzenie -bede sobie otwierac to zdjecie codziennie zeby dobry humor zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kominek jest bomba nawet atomowa-powalający od razu,ja też myślę,o wizualnym poszerzeniu wkładu poprzez kamień.I znowu przesłuchanie ,bo nie byłabym sobą:Djaki to wkłąd i gdzie foty drzwi -szafy do garderoby?please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 16.08.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Oj, dawno mnie tu nie było. Kuchnia super! Jak sobie radzisz z otwieraniem okien przy żaluzjach? Ja planuje u siebie zrobić żaluzje, ale okna mam bardzo wysoko osadzone i nie dam rady otwierać okna przy złożonych żaluzjach.Jadalni też niczego nie brakuje i kominek jest super. Pokazuj lepiej swój ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.08.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 jejku, gdzie wy mieszkacie ? U nas ciągle ładnie. Coprawda jak rao o 6:30 ruszam do pracy to zastanawiam się, czy płaszcza nie wyciągnąć, ale później - cudnie, Nie za ciepło, nie za zimno - rewelacja. Nie ma deszczy, wiatrów - superancko. Ale kominka i tak zazdraszczam . Fajny musi być klimacik . My mieliśmy kozę jesienią kupić ale chyba nic z tego nie wyjdzie - wjazd ważniejszy . Najwyżej ognisko w zimię se rozpalę ... na ogrodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.08.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 pakamera.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Hazelku -witam się u ciebie:bye: To może jakiś klub założymy o nazwie KBL KUCHNIE BIAŁE LAKIEROWANE Twoja wygląda przepięknie. buźki są świetne, ale ja mam mięte do Bardelliego. A stół z eamsami to jest juz wisienka na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.08.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Olu ja to juz wiele razy mówiłam, piękny masz domek, kominek tez juz widziałam i ciągle mi się podoba, dodam jest rewelacyjny I jaki widok za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Nie no Ola, miałaś być a Cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.08.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Hazelku oj chyba urlopik,a my tu czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.08.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts