Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

To u nas jest tak, ze moj M kocha Thermomixa bardziej niz mnie:lol2:

U nas dzis pogoda fatalna....:sick: wiec zmolestowałam M zeby mi napalił w kominku i widok ognia uratował mnie przed mega dołem:rolleyes:

http://images46.fotosik.pl/1718/52150f4d74856e80med.jpg

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola suuuper kominek :)

my tez dzisiaj paliliśmy w kominku, w zasadzie wczoraj wieczorem była inauguracja sezonu ;) :)

Od razu w domku zrobiło się super i można było olać, zimno i pluche za oknem ;)

A maila chciałam wysłać ale skrzynkę wać panna ma zapełnioną i puuuupa ;)

Proszę odblokować to maila prześlę i będę napawać oczy Twoimi cudnymi fotkami :D

:wiggle: więcej proszę!

Venusku, ależ twarda sztuka z Ciebie...no:rolleyes::lol:

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

byłam pewna że to inspiracja ....

Genialnie :)

Ps. mój tez dzis mówi, że jak sierpien tak ma wygladać to niedługo w kominku cza będzie zapalić

:lol2:

Kinia, zapomniałam zapytac-skąd ta wyczesana poducha?

:pn cudniasty ten kominek:wiggle:

Łiiiiiiii tam ale fajnie grzeje:lol2::hug:

Pięknie :cool:

a u nas upały już od 2 tyg.,mam dość :sick:

Mnie nie przeszkadza,ze jest zimno ale słoneczka mi brakuje.:(Jak jest tak szaro i ponuro, to nic sie nie chce. Strasznie podatna jestem na rózne wahania nastroju pod wpływem pogody. Jak bedziesz w moim wieku, zrozumiesz,Małolatko:rotfl:

A, Oluś, mam jednak Twojego maila:wiggle:

Ty zdaje się miałas ogarniać burdello w mieszkaniu a latasz mi tu po moich ulubionych watkach :mad: Do roboty chudzielcu, sio !!!

:rotfl:

:rotfl:

wyczytałam o słynnych 47 kg ale Ty Kinguś tez z 47,5 ważysz przeca:lol2:

Ola suuuper kominek :)

my tez dzisiaj paliliśmy w kominku, w zasadzie wczoraj wieczorem była inauguracja sezonu ;) :)

Od razu w domku zrobiło się super i można było olać, zimno i pluche za oknem ;)

A maila chciałam wysłać ale skrzynkę wać panna ma zapełnioną i puuuupa ;)

Proszę odblokować to maila prześlę i będę napawać oczy Twoimi cudnymi fotkami :D

Karolcia -wyczyszczone.Fotki przesle jutro-jak bedzie trafffka skoszona:rolleyes:

My sie cały dzien grzejemy przy kominku.Jest suuuper:wiggle:

Przestancie narzekac na pogode bo karnie wysle was do mnie -dopiero zobaczycie jak szybko deprecha moze dopasc :lol2: U nas dzisiaj takie wiatry i deszcze ze balam sie samochodem jechac zeby mnie ta moja pluskwa gdzies nie zmiotlo :rotfl: zreszta cale lato takie przeplatane wiec nalapalam sloneczka tylo na poczatku lipca kiedy bawilam w Pl :-)

Ola Twoj kominek to moje marzenie -bede sobie otwierac to zdjecie codziennie zeby dobry humor zlapac :yes:

Oj, dawno mnie tu nie było. Kuchnia super! Jak sobie radzisz z otwieraniem okien przy żaluzjach? Ja planuje u siebie zrobić żaluzje, ale okna mam bardzo wysoko osadzone i nie dam rady otwierać okna przy złożonych żaluzjach.

Jadalni też niczego nie brakuje i kominek jest super. Pokazuj lepiej swój ogród!

jejku, gdzie wy mieszkacie ? U nas ciągle ładnie. Coprawda jak rao o 6:30 ruszam do pracy to zastanawiam się, czy płaszcza nie wyciągnąć, ale później - cudnie, Nie za ciepło, nie za zimno - rewelacja. Nie ma deszczy, wiatrów - superancko.

Ale kominka i tak zazdraszczam :(. Fajny musi być klimacik :). My mieliśmy kozę jesienią kupić ale chyba nic z tego nie wyjdzie - wjazd ważniejszy :(. Najwyżej ognisko w zimię se rozpalę ... na ogrodzie :).