Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

moni, napisalam Ci prawie epopeję jako odp na Twoje pyt i mi sie skasowala:evil:

balbina witam Cie i dzieki. Przyznaję sie bez bicia, ze zagladam czesto do Ciebie :oops: tylko zawsze na szybko, ale baaardzo mi sie u Ciebie podoba

monika, :welcome: wlasnie pracuje nad tym, zeby fotki byly wieksze;)

Edytowane przez hazeleyes1982

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hazel, nie byłoby raczej kontunuacji, może na ogrodzeniu

no a gdzie te wizualki?

ja wstawiam zdjecia z koputera bezpośrednio (zaawansowana edycja-zarządzaj załącznikami-wybierasz z kompa-ladujesz-robisz insert inline i pojawia sie w tekscie), czasami z fotosika

Reni, u mnie nadal pierwsza strona ;)

hazeleyes to czekamy na wizualki. A takie małe focie z IS Ci wychodzą, bo pewnie nie ten link wklejasz ;). Zaraz wrzucę tam byle co i powiem który odnośnik jest właściwy.

Edit: Musisz wkleić linka zatytułowanego: kod forum

Edytowane przez rere79

Gość monika996

lazienka piękna . lubię takie. śmiało możesz działać.:yes:

kuchnia zrezygnowałabym jednak z tego udziwnienia granitowego:p i to coś z granitu , ten barek nie . zostaw w prostokącie . albo sama noga z płyty granitowej. nie doczytałam , jaką masz wizję i co na to inni. Białe szafki w kuchni są super. Zostaw . na dole fornir też zostaw. praktyczniejszy:yes: jaki będzie - orzech? palisander? czy może moje paldao?

juz dziś raczej na forum nie posiedzę. imprezę szykuję!!!! żarełko. i wyruszamy do znajomych!!! do jutra:bye:

Usunelam "wizualke" z paint'a , bo boję sie ze anna moze tego nie wytrzymac:D

No nie żartuj nawet... Są lepsi ode mnie :yes:

Olu, pan architekt przeszedł samego siebie... (albo samą siebie :???:) Poza wysokim kosztem takiego "czegoś" i brakiem urody, jaki miał być sens? Do czego to coś miało służyć?m Kuchnię mam na myśli oczywiście ;)

Łazienka przy sypialni bardzo przyjemna. Prosta, bez udziwnień, fajne kolory. Bardzo mi się podoba. Rozumiem, że tez ciemny blat pod oknem ma służyć i jako ozdoba i na odłożenie czegoś (na przykład na fajne koszyki)? Czy coś innego masz na myśli?

Olu, wszystko zależy od potrzeb... Ja nie lubię robić makijażu na siedząco więc Twoja wersja nie do końca mnie przekonuje, ale i też nie musi ;) Myślę, że prędzej dałabym tam sam fotel, żeby ciuchy odłożyć, jak pod prysznic idziesz, albo żeby nogi wybalsamować... Poza tym, u mnie jest problem "wystawkowy", to znaczy, że nie lubię kosmetyków na wierzchu. A jeśli po każdym makijażu miałabym je chować i blat pozostawałby pusty, to nie ma sensu, żeby go robić ;) Ale to moje argumenty. Wizulanie ten blat zupełnie mi nie przeszkadza więc tylko zadaję sobie pytanie, czy będzie wykorzystany. Ale widzę, że masz na niego pomysł, więc nie ma tematu :lol:

Fajna łazienka. Też*mam przy sypialni łazienkę grafitowo-białą. Tyle że gres grafitowy bardzo ciemny, w zasadzie czarny, a białe, mimo że w katalogu nazywają się blanco są na żywo*jakby lekko wpadające w szary. Mam łazienkę 9m2, i jakoś mniej miejsca w niej niż u Ciebie. U mnie wanna pod oknem

Kuchnia - głosuję za dolnymi szafkami w fornirze i białą górą :yes:

20_2.jpg czy gallery_5564_i%20w%20czarnym%20%20kolorze.jpg

to takie pierwsze lepsze znalezione w googlach, akurat w twojej kolorystyce, choć nie wykluczam, że ładny brąz dałby radę jeszcze lepiej.

podobają mi się bardzo tego typu mebelki, fajnie wyglądają w nowoczesnych wnętrzach i obok ghostów, więc od razu mi się skojarzyło z twoją łazienką. no i skoro ty planujesz zrobić w łazience miejsce do robienia makijażu - myślę, że to fajna alternatywa dla standardowej, typowej toaletki.

Hazel tak na photobucket tworzysz swoje konto i w nim albumy i tam segregujesz zdjęcia :)

Toaletka/sekretarzyk fajna, tylko nie wiem czy akurat chcesz mieszać czy pozostać raczej w minimalizmie. Coś tam wypatrzyłam na tej miniaturce kuchni i ten barek to jakiś kosmos, ciekawe czy architekt u siebie by tak zrobił...

hazel, jeszcze nawiązując do półeczki w prysznicu.

Ja mam jedną, ale sporą i moim zdaniem jest zupełnie wystarczająca. Dwie bez sensu

Zła jestem tylko że zapomniałam o półeczce w drugiej łazience, płytki już*położone, trudno. Będą brzydko płyny stały :(

hmmm, to ja chyba jakaś dziwna jestem, bo w wizji architekta dostrzegam potencjał:lol2::lol2::lol2: Oczywiście ten granit na cokole dałabym znacznie niżej, na wysokości typowego cokołu... ale pomysł barku mi się podoba:o - no takie ze mnie bezguście:lol2:

fornir na dole - jak najbardziej TAK:yes:

A pomysł z toaletką też od razu przyszedł mi do głowy:) (piąteczka duś;)) Blat - ee:no:

PS Do zdjęć fmix.pl Tylko i wyłącznie!!! - polecam;)

Aha, w kwestii wnęk pod prysznicem, dodam tylko, że tak naprawdę liczy się ilość mb półek, a nie ich głębokość czy wysokość. Jedna wyższa nie zastąpi dwóch niższych... no chyba że jedna baaaardzo długa. Wysokość półki powinna mieć ok. 25 cm i tyle (przy niższej już nie wszytskie pojemniki wejdą) - wyższa nic nie zmieni...

hej,

zaiste zapowiada sie fajnie :)

kuchnia nawet z tym szalonym pociagnieciem projektanta jest w miare ok, oprocz blatu/udziwnionej nogi, bo potem do tego pewnie krzesla nie przystawisz ani tam nic nie schowasz a zawadzac moze.... albo typowa wyspa zeby schowac cos albo stoliczek ale nie taki udziwniony.

fornir na dole i biel u gory bedzie super :)

a do lazienki - to ja bym albo toaletke wstawila albo zamiast takich polek to dala takie szafki wiszace w poziomie - zawsze to tam jakies rzeczy sie do schowania znajda a blat i tak bedzie jesli tam beda polki. wizja mi sie podoba, prosto i schludnie :)

i fajnie ze zalozylas swoj watek!