hazeleyes1982 30.09.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) moni, napisalam Ci prawie epopeję jako odp na Twoje pyt i mi sie skasowala:evil: balbina witam Cie i dzieki. Przyznaję sie bez bicia, ze zagladam czesto do Ciebie tylko zawsze na szybko, ale baaardzo mi sie u Ciebie podoba monika, wlasnie pracuje nad tym, zeby fotki byly wieksze;) Edytowane 30 Września 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.10.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Wpadłam i ja, choć bez zaproszenia Będe podgladać ja z tych nie "plotkujących" na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hazel, nie byłoby raczej kontunuacji, może na ogrodzeniu no a gdzie te wizualki?ja wstawiam zdjecia z koputera bezpośrednio (zaawansowana edycja-zarządzaj załącznikami-wybierasz z kompa-ladujesz-robisz insert inline i pojawia sie w tekscie), czasami z fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hazel, jeszcze mam pytanieTo Twoje ogrodzenie jest wymurowne z jakichś bloczków i potem będzie na nim robiona wyprawka silikonowa powiedzmy. Coś pod nią idzie? No bo te bloczki przecież z zaprawą równe nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 to i ja się witam, kominek boski, takie lubię ale kuchnia to mała malusia że nic nie widzę, moze uda ci się wkleić taką większą, a poza tym doczytałam o innych wizualkach i nic nadal nie ma a to juz druga strona hazel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) Reni, u mnie nadal pierwsza strona hazeleyes to czekamy na wizualki. A takie małe focie z IS Ci wychodzą, bo pewnie nie ten link wklejasz . Zaraz wrzucę tam byle co i powiem który odnośnik jest właściwy. Edit: Musisz wkleić linka zatytułowanego: kod forum Edytowane 1 Października 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja korzystam tylko z imageshack parametry ustawienia: image resize: 800x600 15 inch monitor label thumb: yes po uploadzie kopiuje Direct Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.10.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 a w tej łazience wanna będzie, czy rezygnujecie? wyglada fajnie - prosto i czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 01.10.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 lazienka piękna . lubię takie. śmiało możesz działać. kuchnia zrezygnowałabym jednak z tego udziwnienia granitowego:p i to coś z granitu , ten barek nie . zostaw w prostokącie . albo sama noga z płyty granitowej. nie doczytałam , jaką masz wizję i co na to inni. Białe szafki w kuchni są super. Zostaw . na dole fornir też zostaw. praktyczniejszy:yes: jaki będzie - orzech? palisander? czy może moje paldao? juz dziś raczej na forum nie posiedzę. imprezę szykuję!!!! żarełko. i wyruszamy do znajomych!!! do jutra:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.10.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Usunelam "wizualke" z paint'a , bo boję sie ze anna moze tego nie wytrzymac:D No nie żartuj nawet... Są lepsi ode mnie Olu, pan architekt przeszedł samego siebie... (albo samą siebie ) Poza wysokim kosztem takiego "czegoś" i brakiem urody, jaki miał być sens? Do czego to coś miało służyć?m Kuchnię mam na myśli oczywiście Łazienka przy sypialni bardzo przyjemna. Prosta, bez udziwnień, fajne kolory. Bardzo mi się podoba. Rozumiem, że tez ciemny blat pod oknem ma służyć i jako ozdoba i na odłożenie czegoś (na przykład na fajne koszyki)? Czy coś innego masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.10.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Olu, wszystko zależy od potrzeb... Ja nie lubię robić makijażu na siedząco więc Twoja wersja nie do końca mnie przekonuje, ale i też nie musi Myślę, że prędzej dałabym tam sam fotel, żeby ciuchy odłożyć, jak pod prysznic idziesz, albo żeby nogi wybalsamować... Poza tym, u mnie jest problem "wystawkowy", to znaczy, że nie lubię kosmetyków na wierzchu. A jeśli po każdym makijażu miałabym je chować i blat pozostawałby pusty, to nie ma sensu, żeby go robić Ale to moje argumenty. Wizulanie ten blat zupełnie mi nie przeszkadza więc tylko zadaję sobie pytanie, czy będzie wykorzystany. Ale widzę, że masz na niego pomysł, więc nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Fajna łazienka. Też*mam przy sypialni łazienkę grafitowo-białą. Tyle że gres grafitowy bardzo ciemny, w zasadzie czarny, a białe, mimo że w katalogu nazywają się blanco są na żywo*jakby lekko wpadające w szary. Mam łazienkę 9m2, i jakoś mniej miejsca w niej niż u Ciebie. U mnie wanna pod oknem Kuchnia - głosuję za dolnymi szafkami w fornirze i białą górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.10.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hazel, a może przy oknie, pod tą ścianą naprzeciwko umywalek zamiast stolika jakiś fajny sekretarzyk jako toaletka do mejkapu właśnie? myślę, że miejsca ci tam wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.10.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 czy to takie pierwsze lepsze znalezione w googlach, akurat w twojej kolorystyce, choć nie wykluczam, że ładny brąz dałby radę jeszcze lepiej. podobają mi się bardzo tego typu mebelki, fajnie wyglądają w nowoczesnych wnętrzach i obok ghostów, więc od razu mi się skojarzyło z twoją łazienką. no i skoro ty planujesz zrobić w łazience miejsce do robienia makijażu - myślę, że to fajna alternatywa dla standardowej, typowej toaletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Hazel tak na photobucket tworzysz swoje konto i w nim albumy i tam segregujesz zdjęcia Toaletka/sekretarzyk fajna, tylko nie wiem czy akurat chcesz mieszać czy pozostać raczej w minimalizmie. Coś tam wypatrzyłam na tej miniaturce kuchni i ten barek to jakiś kosmos, ciekawe czy architekt u siebie by tak zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hazel, jeszcze nawiązując do półeczki w prysznicu. Ja mam jedną, ale sporą i moim zdaniem jest zupełnie wystarczająca. Dwie bez sensu Zła jestem tylko że zapomniałam o półeczce w drugiej łazience, płytki już*położone, trudno. Będą brzydko płyny stały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hmmm, to ja chyba jakaś dziwna jestem, bo w wizji architekta dostrzegam potencjał:lol2: Oczywiście ten granit na cokole dałabym znacznie niżej, na wysokości typowego cokołu... ale pomysł barku mi się podoba:o - no takie ze mnie bezguście:lol2: fornir na dole - jak najbardziej TAK:yes: A pomysł z toaletką też od razu przyszedł mi do głowy:) (piąteczka duś) Blat - ee:no: PS Do zdjęć fmix.pl Tylko i wyłącznie!!! - polecam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Aha, w kwestii wnęk pod prysznicem, dodam tylko, że tak naprawdę liczy się ilość mb półek, a nie ich głębokość czy wysokość. Jedna wyższa nie zastąpi dwóch niższych... no chyba że jedna baaaardzo długa. Wysokość półki powinna mieć ok. 25 cm i tyle (przy niższej już nie wszytskie pojemniki wejdą) - wyższa nic nie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 hej, zaiste zapowiada sie fajnie kuchnia nawet z tym szalonym pociagnieciem projektanta jest w miare ok, oprocz blatu/udziwnionej nogi, bo potem do tego pewnie krzesla nie przystawisz ani tam nic nie schowasz a zawadzac moze.... albo typowa wyspa zeby schowac cos albo stoliczek ale nie taki udziwniony. fornir na dole i biel u gory bedzie super a do lazienki - to ja bym albo toaletke wstawila albo zamiast takich polek to dala takie szafki wiszace w poziomie - zawsze to tam jakies rzeczy sie do schowania znajda a blat i tak bedzie jesli tam beda polki. wizja mi sie podoba, prosto i schludnie i fajnie ze zalozylas swoj watek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts