Venus_m 04.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 a ja chcę kiczen ejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kochane, siemka:bye: ano Thermomix to zrobił uwielbiam go i jestem uzaleniona od niego (Venusku, szty jedna :lol:) Aguś, dzieki kochana:hug: Było jak zawsze super:wiggle: kakusku, W nowym domku czuję sie super i kucharze sobie cały czas. Co u Ciebie Kochana? Tak dawno nie rozmawiałysmy Sylwia, poduszka jest stąd: http://www.pakamera.pl/ Napisz proszę,jesli mozesz o tej astmie, jak sobie poradziliscie. My na razie bierzemy na stałe wziewy i tabletki (Singulair) a jak Mały skonczy 4 lata mamy zrobic testy (lekarz twierdzi, ze jest jeszcze za wczesnie-Mały ma prawie 3 lata). Kochane,przepraszam ze ja taka swintucha, ze sie same musiałyscie czestowac ciastem.... chyba zbyt długo mnie nie było i zapomniałam o zwyczajach forum...obiecuje, ze nastepne zadedykuję Wam:wiggle: W ramach rekompensaty kilka obiecanych fotek z aparatu Agusi naszej: No to sie pochwaliłam...a fotosik zastrajkował czyli...ze jutro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 HEYYKA fajnie że jesteś no nie ale pyszności:rolleyes: Adze zaserwowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Zapomiałaś napisac że poduchy wyszukała Pinacoladka A skoro zdjęcia z aparatu Agusi, to może Agusia wklei skoro Ola nie potrafi A Imageshacka nie umie obsługiwać ??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Karolku, dzieki za phone call:hug: Ogladałam juz te cudeńka i mysle-intensywnie sie zastanawiam nad iloscia czarnych bombek (Mężus jest na tak:wiggle:) Namiar na podusie mam ofkors od mojej kochanej Kingusi Imageshack mnie nie lubi, bo nie jestem zarejestrowana -generalnie kaze mi sie gonic:lol2: A na fotosiku wyczerpalam limit na dzis..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pani wyczysci skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 U mnie po staremu.Nadal na wygnaniu a budowa ciagnie sie jak flaki z olejem. Rowniez mialam "przestój" w zagladaniu na forum ale chyba nieco krotszy od Twojego Na budowie porobione mam gładzie i sufity a z reszta wykonczeniowki czekam do wakacji.Moze wtedy zjade na stałe i bede mogła nadzorować roboty Obecnie podgladam pieknie wykonczone domki ,ściagam pomysły do swojego i nadal dumam jakie płytki położyc na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Przyszłam w poszukiwaniu fotek:)Hazelku z ta astmą u małego to niefajnie:( mam nadzieję, że to może tylko chwilowa postać alergii i z czasem mu przejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 a ja chcę kiczen ejda ja tez;)mama chciała mi termomixa podarować ale wolałam ekspres do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.11.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 I co nie ma dalej fotek Jak mam wkleić to mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ola fotki poproszę !!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ola już jest jutro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 I co nie ma dalej fotek Jak mam wkleić to mów wklejaj, wklejaj bo ja Olę w krakowie dzis widziałam wiec od niej zdjęć szybko sie nie doczekamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.11.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hello poniedziałek dziś, fotki, fotki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.11.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Buu, a fotek dalej niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.11.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 No nie mogę ,Ola wróciła :wave: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 05.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 hejkamusisz wyczyścić skrzynkę bo nie można wysłać wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Trzebabyło fotki obiecywać, teraz Ci spokoju nie damy;) Olu jak masz problem z wstawianiem fotek to ja służe pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.11.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Kochane, byłam cały dzien w Krakowie i niedawno wróciam...sorki, ze czekałyscie:oops: Cos daję ciała ostatnio... Wymieniłam abażur do lampy (pokaze Wam zaraz) i kupiłam pare popierdółek w Ikei. Monia, dzieki za spotkanko, chociaz było jak zawsze "na biega":rolleyes: Pasiulku, czesc kochana:hug: No to siup wklejam, bo mnie przegonicie na 4 wiatry:lol2: Kilka fotek z Agusi aparatu (na który zachorowałam:rolleyes:) buuuuu:(:( mam cały czas informacje na fotosiku, ze "upload zakonczony błędem"... I cio teraz? Pomozecie? EDIT: Mam info, ze przekroczony limit danych -juz sie nawet zarejestrowałam....i dalej nic:confused: Edytowane 5 Listopada 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 buuuuu:(:( mam cały czas informacje na fotosiku, ze "upload zakonczony błędem"... I cio teraz? Pomozecie? EDIT: Mam info, ze przekroczony limit danych -juz sie nawet zarejestrowałam....i dalej nic:confused: dawaj śturmoku na maila to Ci wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts