Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochane, siemka:bye:

ano Thermomix to zrobił;) uwielbiam go i jestem uzaleniona od niego (Venusku, szty jedna :p:lol:)

Aguś, dzieki kochana:hug: Było jak zawsze super:wiggle:

kakusku, :hug: W nowym domku czuję sie super i kucharze sobie cały czas.:) Co u Ciebie Kochana? Tak dawno nie rozmawiałysmy:(

Sylwia, poduszka jest stąd:

http://www.pakamera.pl/

Napisz proszę,jesli mozesz o tej astmie, jak sobie poradziliscie. My na razie bierzemy na stałe wziewy i tabletki (Singulair) a jak Mały skonczy 4 lata mamy zrobic testy (lekarz twierdzi, ze jest jeszcze za wczesnie-Mały ma prawie 3 lata).

Kochane,przepraszam ze ja taka swintucha, ze sie same musiałyscie czestowac ciastem....:oops: chyba zbyt długo mnie nie było i zapomniałam o zwyczajach forum...obiecuje, ze nastepne zadedykuję Wam:wiggle:

W ramach rekompensaty kilka obiecanych fotek z aparatu Agusi naszej:

No to sie pochwaliłam...a fotosik zastrajkował:mad: czyli...ze jutro;)

Karolku, dzieki za phone call:hug: Ogladałam juz te cudeńka i mysle-intensywnie sie zastanawiam nad iloscia czarnych bombek (Mężus jest na tak:wiggle:)

Namiar na podusie mam ofkors od mojej kochanej Kingusi:lol:

Imageshack mnie nie lubi, bo nie jestem zarejestrowana -generalnie kaze mi sie gonic:lol2: A na fotosiku wyczerpalam limit na dzis.....:rotfl:

U mnie po staremu.Nadal na wygnaniu a budowa ciagnie sie jak flaki z olejem. Rowniez mialam "przestój" w zagladaniu na forum ale chyba nieco krotszy od Twojego ;) Na budowie porobione mam gładzie i sufity a z reszta wykonczeniowki czekam do wakacji.Moze wtedy zjade na stałe i bede mogła nadzorować roboty :)

Obecnie podgladam pieknie wykonczone domki ,ściagam pomysły do swojego i nadal dumam jakie płytki położyc na parterze :rotfl:

Kochane, byłam cały dzien w Krakowie i niedawno wróciam...sorki, ze czekałyscie:oops: Cos daję ciała ostatnio...:rolleyes: Wymieniłam abażur do lampy (pokaze Wam zaraz) i kupiłam pare popierdółek w Ikei.

Monia, dzieki za spotkanko, chociaz było jak zawsze "na biega":rolleyes::hug:

Pasiulku, czesc kochana:hug:

No to siup wklejam, bo mnie przegonicie na 4 wiatry:lol2:

Kilka fotek z Agusi aparatu (na który zachorowałam:rolleyes:)

buuuuu:(:(:( mam cały czas informacje na fotosiku, ze "upload zakonczony błędem"...:bash:

I cio teraz?

Pomozecie? :roll:

EDIT: Mam info, ze przekroczony limit danych -juz sie nawet zarejestrowałam....i dalej nic:confused:

Edytowane przez hazeleyes1982

buuuuu:(:(:( mam cały czas informacje na fotosiku, ze "upload zakonczony błędem"...:bash:

I cio teraz?

Pomozecie? :roll:

EDIT: Mam info, ze przekroczony limit danych -juz sie nawet zarejestrowałam....i dalej nic:confused:

dawaj śturmoku na maila to Ci wkleje