Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rozumiem ze polecasz te łamane :yes: Dziekuje za fotke i poporsze o wiecej danych: z czego one i gdzie zamawiane? Mozliwe ze jesli nie skorzystam do spizarki to sparwie takie lamance chlopakom w pokojach :D Hazelku przypomnij mi jeszcze z jakiej firmy masz te w spizarce zebym wiedziala czego mam unikac ;)

Wcale nie znam na pamiec Twoich wnetrz:no: Salonu nigdy nie wiedzialm ze nie wspomne o sypialni:rotfl:

Doczytałąm ze wrocilas do pracy-jednak nie posiedzialas zbyt dlugow domku wiercipieto :lol2:

Polecam-bardzo.:yes:Super rozwiązanie.MarJelka ma takie do spizarki, o ile sie nie myle;) Wykonał je p. Łukasz:D Sa z szarej płyty-tej samej, co półki w garderobie i na to naklejona jasnoszare szkło.

Wrzuce pozostałe fotki, wrzuce.Myslalam, ze juz wszystko widziałyscie...:cool:

Wróciłam tylko na dwa dniw tyg, po kilka godzinek, ale bardzo sie ciesze, bo:

a) moge sie wyrwac z domu na troche

b) dodatkowa kaska (nwet jesli niewielka) zawsze jest mile widziana:yes:

A wymysliłas cos w koncu z tymi płytkami?Słynne Emile bedą ostatecznie?:)

Osz Ty, miałam nie zaglądać ;)

:hug::hug::hug:

Venuseczku, oj weeeeź no-do hazelki nie zaglądac....niełądnie:o:hug:

ola zrobione.

wypilam już kawke , ide sobie wlosy wysuszyc i zrobię druga .

wczoraj mialam rajd po Galerii w wiadomym celu:) i oczywiście wrocilam z tym co nie szukalam- bluza( chcialam sweter), podkoszulek( nie imprezowy0 i buty , bo się spodobaly:)

dzieki-nie podałam źródła i nie chciałabym, zeby autor sie wkurzył:D

Co do zakupów ubraniowych.....no własnie...."Być kobietę, być kobietą...nanananan"...typowe, co?:D

Słuchajcie, umarłam dzisiaj :lol2:

moj niespełna trzyletni Mężczyzna od jakiegos czasu jest zakochany w jednej piosence i zapytał mnie kiedys: "Mama, kto tą piosenkę spiewa?" A ze mamusi akurat wiedziała, to powiedziała: "Ewelina Lisowska". I tak ....Ewelina Lisowska i jej piosenka stali sie członkami naszej rodziny praktycznie. Mi nauczył sie całego refrenu na paiec, chodzi i spiewa całymi dniami: "namieszałes w mojej głowie, jednym (i tu odpowiedni akcent) GESTEM jednym (i znowu akcent) SŁOWEM" i tak cały refren. Pyta mnie np: "Mamo, a jakie włosy ma PANI Lisowska: długie, czy krótkie?":rotfl: albo mówi: "Mamo, chciałbym, zeby PANI Ewelinka mnie usypiała":jawdrop::rotfl: Generalnie, myslalam, ze mnie juz nic nie zdziwi ale dzis, pomalowałam sie i ubrałam jakos-takos a moj kokiet mały na to: "Mama, nooo....teraz to wyglądasz jak pani Ewelina Lisowska":jawdrop: Padłam:rotfl:

Jak kiedys włączyłam teledysk mojemu małemu zakochanemu Męzczyznie, oczy miał jak 5 zł i przezywał potem,ze:

"Pani Ewelina odpychała swojego męża i śpiewała: idz sobie, idz"

albo

"Pani Ewelinka leżała na samochodzie":jawdrop:

albo....

"Pani Ewelinka lezała ...w butach na kanapie":jawdrop::lol2:

I w ogóle, cały czas pyta, kiedy ona do niego przyjedzie......ratunku.....:eek:

Zeby nie było: czytamy i opowiadamy bajki, bajki w tv tylko te bezpieczne itd.....a tu taka miłosc do piosenkarki:D

Edytowane przez hazeleyes1982

Ciocia Monia "Od baloników"-tak Cie zapamietał.:)

To jest taki kokiet,ze Wam mowie:D moje wszystkie przyjaciółki i kolezanki sa komplementowane wciaz,np:

"Cioooooocia, jakie Ty masz pięęęękne oczy...jaki to kolor?" albo: "Ciooooocia, jaki masz piekny kolor paziulkófff" itd a potem obrywają po głowie wujkowie od cioć, za to, ze oni im nie mówia takich rzeczy:rotfl:

Witaj Olu :)

Jak pięknie urządziłaś "naszego" Komfortowego :) gratuluje :)

Wiesz, że często sobie oglądam Twoje zdjęcia i marzę kiedy w końcu u mnie tak będzie ;) Zaczęliście budowę dużo później i już mieszkacie a ja nadal walczę ;) Pieknie wszystko wygląda a ja już widzę, że będą dwa różne wnętrza :) To fascynujące jak różnie można urządzać i zaplanować tą samą przestrzeń :) Napisz mi tylko jak się mieszka i czy projekt spełnił Wasze oczekiwania a co ewentualnie byś zmieniła... Ja już powoli zaczynam wątpić czy kiedyś w nim zamieszkam ;)

jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam

Dorota

Olu, ja tam mogę na okrągło oglądać Twój domek. Piknie u Ciebie. Kuchnia mnie zachwyca, a te niewidoczne drzwi uwielbiam. Twój Amancik ma śliczny pokoik. Poznałabym go, może jakiego komplementa by mi sypnoł, bo mój własny osobisty mąż jakoś ostatnio o takich słowach zapomniał ;)

Także Olu, pokaż Kotku co masz tam jeszcze w środku :lol2: :D

Kochane, odpisze Wam jutro a teraz na szybko wklejam salon,bo nie chce Wam podpasc, po wczorajszym:D-fotki zrobione przed chwila:D i jeszcze raz łazienke spa -dla mariomili, która ma do mnie anielską cierpliwosc :oops:(dostałam pw i go nie zgubie:hug:)

http://images41.fotosik.pl/1830/9b2946a15025caddmed.jpg

http://images41.fotosik.pl/1830/39c056af6779d3f7med.jpg

http://images49.fotosik.pl/1687/9d519904dc9ec7ebmed.jpg

http://images49.fotosik.pl/1687/17c3966f18acc697med.jpg

http://images50.fotosik.pl/1741/587b16893bd4e72cmed.jpg

:goodnight:

Pokój synka świetny, a audi wymiata;) Jak mój m to zobaczy to mnie zamęczy prośbami o syna:rotfl:

A pomysł na ławeczkę w wiatrołapie oryginalny:yes: takiego rozwiązania jeszcze nie widziałam i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba:yes:

Łazienka SPA:jawdrop::jawdrop::jawdrop: BOMBA! Zazdraszczam jej strasznie:yes: