Sharlotka 08.11.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ola, te łazienki!!!! Ile Ty ich w ogóle masz, tak przy okazji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 08.11.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ola, alez pieknie moge sie gapic i gapic na te Twoje fotki Dziekuje Ci bardzo za privka I za to, ze moj watek odwiedzilas Mam nadzieje, ze bedziesz wpadac czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 kakusku, zapomniałam Ci odpisac, ze te drzwi, które miałam do spizarki nazywaja sie Leon ale firma, w której je zamawialam juz zerwała z nimi wspólprace wlasnie przez czeste reklamacje i teraz w ramach reklamacji zamontuja mi Jagdory (czyli drzwi ktore mam w całym domu i sa rewelacyjne:yes:) żartujesz ?????? dasz na pw cenę ? Mirelko, ja go wylicytowałam na allegro za cos ponad 300 zł paziulkuuuufffffff ciekawe w kogo tak waryjat ! Źo nie wim.... Witaj Olu Jak pięknie urządziłaś "naszego" Komfortowego gratuluje Wiesz, że często sobie oglądam Twoje zdjęcia i marzę kiedy w końcu u mnie tak będzie Zaczęliście budowę dużo później i już mieszkacie a ja nadal walczę Pieknie wszystko wygląda a ja już widzę, że będą dwa różne wnętrza To fascynujące jak różnie można urządzać i zaplanować tą samą przestrzeń Napisz mi tylko jak się mieszka i czy projekt spełnił Wasze oczekiwania a co ewentualnie byś zmieniła... Ja już powoli zaczynam wątpić czy kiedyś w nim zamieszkam jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam Dorota Odotka, wiesz, ze myslalam kiedys o Tobie? ten watek komfortowego jakos przygasł-nikt nic nie pisał, to i ja przestałam;) Pokaz jakies fotki, co?na jakim jestescie etapie? I skad te pesymistyczne mysli? Mnie tez dopadały ale jestem pewna, ze i Wasze marzenie o komfortowym sie spełni. Piszesz o innym stylu u siebie-strasznie jestem ciekawa, jaki:) co bym zmieniła?Jesli chodzi o ukłąd pomieszczen-kompetnie nic. Wszystko jest super-zmieniłabym raczej jakies rzeczy z pozniejszego etapu,np dłuzszy półwysep, bo strzasznie mało mam blatu roboczego, wymieniłabym lodówke na taka, która nie miałaby 3 m i lezej otwierała:D ..dwa razy zastanowiłabym sie nad parapetem połączonym z blatem-niby bardzo nam sie podoba obecny stan ale strasznie niepraktyczny.....nie wiem, to sa juz takie szczegóły a z tym "grubszych" rzeczy, jak układ pomieszczen-jest idealnie. A Wy duzo zmian wprowadziliscie? Nie znikaj, prosze-bardzo sie ciese, ze sie odezwałas i chciałabym, zebys została:hug: Olu, ja tam mogę na okrągło oglądać Twój domek. Piknie u Ciebie. Kuchnia mnie zachwyca, a te niewidoczne drzwi uwielbiam. Twój Amancik ma śliczny pokoik. Poznałabym go, może jakiego komplementa by mi sypnoł, bo mój własny osobisty mąż jakoś ostatnio o takich słowach zapomniał Także Olu, pokaż Kotku co masz tam jeszcze w środku rere,powiem Ci ze Mi naprawde potrafi dowartosciowac:yes: moze kiedys bedzie miał okazje sie wykazac,? dzieki za miłe słowa:hug: spokko, spoko-cos tam jeszcze pokaze:) własnie po kim??? Na mnie nie patrz:D Ola ,nie muszę chyba pisać jak bardzo mi się u Ciebie podoba ,wiesz o tym doskonale Pokaż salon Mnie u Ciebie tez bardzo sie podoba:yes::yes: Już to pisałam że pokój synka super i ten panton:jawdrop: Swoją drogą to niezły kawaler ci rośnie:lol2: A zdjęcia łazienki z moimi ulubionymi płytkami sunriver to gdzie aa, I salonu nie pokazałaś Olu privka zaraz Ci napiszę, może tego nie zgubisz:P Mariomili, odpisze wieczorkiem na pw:hug: ...i sypialni Spoko-loko,sie zrobi:D czy ja mogłabym zamieszkać w tej łazience ???? Pleaseeeee............. A ja w łazience Twoich Dziefffffczynek...? Pokój synka świetny, a audi wymiata;) Jak mój m to zobaczy to mnie zamęczy prośbami o syna:rotfl: A pomysł na ławeczkę w wiatrołapie oryginalny:yes: takiego rozwiązania jeszcze nie widziałam i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba:yes: Łazienka SPA:jawdrop::jawdrop: BOMBA! Zazdraszczam jej strasznie:yes: żubrówka, dzieki bardzo-z tym audi,to był mus, bo chcielismy, zeby Maly nauczył sie spac sam i udało sie:yes: żubróweczko, a Ty na jakim jestes etapie?wnętrza, czyli najprzyjemniejsze? no, "moja" łazienka piękna hehe:D:hug: do tej pory pamietam Twoja mine:lol2: Tak naprawde, to ta mina mnie zainspirowała do przeprowadzenia czekoladowej rewolucji:D Ola, te łazienki!!!! Ile Ty ich w ogóle masz, tak przy okazji???? Sharlotko, dwie łazienki plus kibelek-wkleje moze dzis i juz bede miała z bańki:D aaaa, jeszcze sypialnia:eek: Fajnie przemilczałyscie salon:rotfl: Mam nadzieje, ze to przez burdello na stoliku tv:lol2: Jeszcze nie wiemy gdzie ukryc te wszystkie popierdółki tylu dekoder, amplituner, czy dvd....myslalam, zeby zdjąć jedne drzwi (mamy ich3 ) i zrobic jakby półke...co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ylygancko Salon ma zdjęcia nieładne, trza go porządnie obfocić za dnia z dobrym światłem Łazienka brązowa moja ulubiona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dobrze prawisz Venusku-zdjecie fatalne:D to mnie pocieszyłas, bo juz myslalam taka masakra:rotfl:Aga przyjedzie, to Wam znowu porzadnie obfoci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Ola - salon świetny ! lampa jest genialna, takiego wysięgnika jeszcze nie widziałam. Monia wspominała ze to z Almi..... Co w starym abażurze (boziu jak to dziwnie brzmi) było nie tak że wymieniałaś i gdzie nabyłaś ten nowy?? A jaki stolik planujesz do salonu bo na zdjęciach nie ma żadnego ..... Edit . mnie troche ten dywan nie leży ale ja juz na etapie kupowania go pisałam zeby go do gabinetu A venuska dobrze prawi - zdjęcia nijakie mimo, iz jedno nawet spod sufitu trzasnięte Aga zrobi zdjęcia, ja wstawię i będzie zachwyt Edytowane 8 Listopada 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ola przecież ja się już twoim salonem zachwycalam Lampa superowska, nawet ze starym kloszem:yes: ściana telewizyjna piękna, kominek bajka. Bardzo fajnie. ja byłam za zwierzęcym dywanem- zeberką ale ty jesteś animal person Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 na pewno jest ślycznie w sralonie , bo to widać po jadalni narożnik bahhhhzoooo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 08.11.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Co do salonu, to ten dywan mi też jakoś nie pasuje:no: Jeśli koniecznie chcesz mieć dywan to ja bym wybrała coś jednolitego, ale to tylko moje zdanie:) Zrobienie jednej półki zamiast drzwiczek w szafce pod TV to dobry pomysł Nie będzie widać tych kabelków i zrobi się porządek na szafce;) Tak, jestem na etapie wykańczania wnętrz:yes:, choć mój m uważa, że raczej na wykańczaniu naszego portfela;) jeszcze mnóstwo zostało do zrobienia, a finanse topnieją w zaskakująco szybkim tempie:sick: a, że ja w gorącej wodzie kąpana, to wszystko bym chciała "na już":sick: ale będę cierpliwie czekać, aż każda rzecz znajdzie swoje miejsce w naszym domku:yes: Na razie zostaje mi zachwycanie się domkami z forum i czerpanie z nich inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ola - tak a propo salonu jeszcze . To gdzie jest Twój kominek? tak robisz te zdjęcia że nie idzie sie połapać gdzie co jest Zrób z każdego kaa szeroką perspektywę coby nam lepiej zobrazować kształt i ustawienie salonu względem jadalni i kuchni bo ja nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 http://images41.fotosik.pl/1830/9b2946a15025caddmed.jpg : za scianą ztv Ola ma korytarz z galerią , ktory prowadzi do częsci sypialnianej:yes: po lewj na zdjąeciu i od sofy jest ściana z kominkiem , a za nią kuchnia z tylu za sofą jest jadalnia kinga chyba ciut ci rozjaśniłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.11.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 za scianą ztv Ola ma korytarz z galerią , ktory prowadzi do częsci sypialnianej:yes: po lewj na zdjąeciu i od sofy jest ściana z kominkiem , a za nią kuchnia z tylu za sofą jest jadalnia kinga chyba ciut ci rozjaśniłam;) Monia, ale wiesz że my musiemy mieć wszystko potwierdzone na fotkach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.11.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hazelku, łazienka mnie zachwyciła :yes::yes: Piekne drzwi łamane, Mirelki pytałam nie ma łamanych, napisz mi prosze koszt za mb na priv i gdzie zamwiałąś. bo ja chcę do wiatrołapu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.11.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Olu skrzynka pełna Wysłałam na meila Już jutro dryndnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Monia, ale wiesz że my musiemy mieć wszystko potwierdzone na fotkach:cool: ale tak na szybko i tak już dziś Ola nic wam ( chyba ) nie pokaże , chociaż kto wie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Monia - nic nie zrozumiałam muszą być zdjęcia, nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Monia - nic nie zrozumiałam muszą być zdjęcia, nie ma wyjścia :P zakrętas. a ja się tak starałam:yes: Cześć Ola:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 O widzę że Ola się weekenduje Musimy się zmówić(tzn ja muszę się wprosić ) bo mam próbkę czarnego granitu i jasne konglomeraty i Twój blat jest mi potrzebny http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Zadzwonię jutro po wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.11.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kochaniutkie, zanim odpowiem na posty i wkleje pozostale fotki ;) , musze sie pochwalic, ze moje plakaciki juz wisza:wiggle: http://images39.fotosik.pl/1833/314b312bd0345b7fmed.jpg Co do dywanu, pamietam, ze mi go wybijałyscie z głowy ale juz po ptokach no i M jest zakuchany w nim:rolleyes: ale za to obiecał, ze uporzadkuje sprzety na stoliku rtv:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Super bardzo mi się podobają obrazki, ja będę mieć też dwa fajne w komputerowym to tak żeby nie było że tylko u Ciebie tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts