Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kakusku, zapomniałam Ci odpisac, ze te drzwi, które miałam do spizarki nazywaja sie Leon ale firma, w której je zamawialam juz zerwała z nimi wspólprace wlasnie przez czeste reklamacje i teraz w ramach reklamacji zamontuja mi Jagdory (czyli drzwi ktore mam w całym domu i sa rewelacyjne:yes:)

żartujesz ?????? dasz na pw cenę ?

Mirelko, ja go wylicytowałam na allegro za cos ponad 300 zł:cool:

paziulkuuuufffffff :rotfl: ciekawe w kogo tak waryjat ! :rotfl:

Źo nie wim....:lol2:

Witaj Olu :)

Jak pięknie urządziłaś "naszego" Komfortowego :) gratuluje :)

Wiesz, że często sobie oglądam Twoje zdjęcia i marzę kiedy w końcu u mnie tak będzie ;) Zaczęliście budowę dużo później i już mieszkacie a ja nadal walczę ;) Pieknie wszystko wygląda a ja już widzę, że będą dwa różne wnętrza :) To fascynujące jak różnie można urządzać i zaplanować tą samą przestrzeń :) Napisz mi tylko jak się mieszka i czy projekt spełnił Wasze oczekiwania a co ewentualnie byś zmieniła... Ja już powoli zaczynam wątpić czy kiedyś w nim zamieszkam ;)

jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam

Dorota

Odotka, :hug:

wiesz, ze myslalam kiedys o Tobie? ten watek komfortowego jakos przygasł-nikt nic nie pisał, to i ja przestałam;) Pokaz jakies fotki, co?na jakim jestescie etapie? I skad te pesymistyczne mysli? Mnie tez dopadały ale jestem pewna, ze i Wasze marzenie o komfortowym sie spełni. Piszesz o innym stylu u siebie-strasznie jestem ciekawa, jaki:) co bym zmieniła?Jesli chodzi o ukłąd pomieszczen-kompetnie nic. Wszystko jest super-zmieniłabym raczej jakies rzeczy z pozniejszego etapu,np dłuzszy półwysep, bo strzasznie mało mam blatu roboczego, wymieniłabym lodówke na taka, która nie miałaby 3 m i lezej otwierała:D ..dwa razy zastanowiłabym sie nad parapetem połączonym z blatem-niby bardzo nam sie podoba obecny stan ale strasznie niepraktyczny.....nie wiem, to sa juz takie szczegóły a z tym "grubszych" rzeczy, jak układ pomieszczen-jest idealnie. A Wy duzo zmian wprowadziliscie?

Nie znikaj, prosze-bardzo sie ciese, ze sie odezwałas i chciałabym, zebys została:hug:

Olu, ja tam mogę na okrągło oglądać Twój domek. Piknie u Ciebie. Kuchnia mnie zachwyca, a te niewidoczne drzwi uwielbiam. Twój Amancik ma śliczny pokoik. Poznałabym go, może jakiego komplementa by mi sypnoł, bo mój własny osobisty mąż jakoś ostatnio o takich słowach zapomniał ;)

Także Olu, pokaż Kotku co masz tam jeszcze w środku :lol2: :D

rere,powiem Ci ze Mi naprawde potrafi dowartosciowac:yes: moze kiedys bedzie miał okazje sie wykazac,?;)

dzieki za miłe słowa:hug: spokko, spoko-cos tam jeszcze pokaze:)

własnie po kim???:yes:

Na mnie nie patrz:D

Ola ,nie muszę chyba pisać jak bardzo mi się u Ciebie podoba :wiggle:,wiesz o tym doskonale :hug:

Pokaż salon :cool:

Mnie u Ciebie tez bardzo sie podoba:yes::yes::yes:

Już to pisałam że pokój synka super i ten panton:jawdrop: Swoją drogą to niezły kawaler ci rośnie:lol2:

A zdjęcia łazienki z moimi ulubionymi płytkami sunriver to gdzie aa, I salonu nie pokazałaś;)

Olu privka zaraz Ci napiszę, może tego nie zgubisz:P

Mariomili, odpisze wieczorkiem na pw:hug:

...i sypialni :p

Spoko-loko,sie zrobi:D

czy ja mogłabym zamieszkać w tej łazience ???? Pleaseeeee.............

A ja w łazience Twoich Dziefffffczynek...?:D

Pokój synka świetny, a audi wymiata;) Jak mój m to zobaczy to mnie zamęczy prośbami o syna:rotfl:

A pomysł na ławeczkę w wiatrołapie oryginalny:yes: takiego rozwiązania jeszcze nie widziałam i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba:yes:

Łazienka SPA:jawdrop::jawdrop::jawdrop: BOMBA! Zazdraszczam jej strasznie:yes:

żubrówka, dzieki bardzo-z tym audi,to był mus, bo chcielismy, zeby Maly nauczył sie spac sam i udało sie:yes:

żubróweczko, a Ty na jakim jestes etapie?wnętrza, czyli najprzyjemniejsze?;)

no, "moja" łazienka piękna :)

hehe:D:hug: do tej pory pamietam Twoja mine:lol2: Tak naprawde, to ta mina mnie zainspirowała do przeprowadzenia czekoladowej rewolucji:D

Ola,

te łazienki!!!!:jawdrop:

Ile Ty ich w ogóle masz, tak przy okazji????

Sharlotko, dwie łazienki plus kibelek-wkleje moze dzis i juz bede miała z bańki:D aaaa, jeszcze sypialnia:eek:

Fajnie przemilczałyscie salon:rotfl: Mam nadzieje, ze to przez burdello na stoliku tv:lol2:

Jeszcze nie wiemy gdzie ukryc te wszystkie popierdółki tylu dekoder, amplituner, czy dvd....myslalam, zeby zdjąć jedne drzwi (mamy ich3 ) i zrobic jakby półke...co myslicie?:cool:

Ola - salon świetny ! lampa jest genialna, takiego wysięgnika jeszcze nie widziałam. Monia wspominała ze to z Almi..... Co w starym abażurze (boziu jak to dziwnie brzmi) było nie tak że wymieniałaś i gdzie nabyłaś ten nowy??

A jaki stolik planujesz do salonu bo na zdjęciach nie ma żadnego .....

Edit . mnie troche ten dywan nie leży ale ja juz na etapie kupowania go pisałam zeby go do gabinetu :p

A venuska dobrze prawi - zdjęcia nijakie mimo, iz jedno nawet spod sufitu trzasnięte :rotfl:

Aga zrobi zdjęcia, ja wstawię i będzie zachwyt :D

Edytowane przez 1976pinacolada

Co do salonu, to ten dywan mi też jakoś nie pasuje:no: Jeśli koniecznie chcesz mieć dywan to ja bym wybrała coś jednolitego, ale to tylko moje zdanie:) Zrobienie jednej półki zamiast drzwiczek w szafce pod TV to dobry pomysł:yes: Nie będzie widać tych kabelków i zrobi się porządek na szafce;)

Tak, jestem na etapie wykańczania wnętrz:yes:, choć mój m uważa, że raczej na wykańczaniu naszego portfela;) jeszcze mnóstwo zostało do zrobienia, a finanse topnieją w zaskakująco szybkim tempie:sick: a, że ja w gorącej wodzie kąpana, to wszystko bym chciała "na już":sick: ale będę cierpliwie czekać, aż każda rzecz znajdzie swoje miejsce w naszym domku:yes: Na razie zostaje mi zachwycanie się domkami z forum i czerpanie z nich inspiracji:)

Ola - tak a propo salonu jeszcze . To gdzie jest Twój kominek? tak robisz te zdjęcia że nie idzie sie połapać gdzie co jest :mad: ;) Zrób z każdego kaa szeroką perspektywę coby nam lepiej zobrazować kształt i ustawienie salonu względem jadalni i kuchni bo ja nie łapię :no:

za scianą ztv Ola ma korytarz z galerią , ktory prowadzi do częsci sypialnianej:yes:

po lewj na zdjąeciu i od sofy jest ściana z kominkiem , a za nią kuchnia

z tylu za sofą jest jadalnia

kinga chyba ciut ci rozjaśniłam;)

za scianą ztv Ola ma korytarz z galerią , ktory prowadzi do częsci sypialnianej:yes:

po lewj na zdjąeciu i od sofy jest ściana z kominkiem , a za nią kuchnia

z tylu za sofą jest jadalnia

kinga chyba ciut ci rozjaśniłam;)

Monia, ale wiesz że my musiemy mieć wszystko potwierdzone na fotkach:cool::D

Kochaniutkie, zanim odpowiem na posty i wkleje pozostale fotki :p;) , musze sie pochwalic, ze moje plakaciki juz wisza:wiggle:

http://images39.fotosik.pl/1833/314b312bd0345b7fmed.jpg

Co do dywanu, pamietam, ze mi go wybijałyscie z głowy :lol: ale juz po ptokach no i M jest zakuchany w nim:rolleyes: ale za to obiecał, ze uporzadkuje sprzety na stoliku rtv:wiggle: